Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A witaminy nie mam musze dopiero jutro kupic...
A temperatura po ostatniej 5dniowce to się martwie jednak i potem w nocy zmierze...
i chyba w poniedz. pojde do dr choc wolalabym jutro ale coz poczekam, bo wole miec pewnosc ze osluchowo czysty jest... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kicha, w nosku coś gra jakby katar choc ciezko cokolwiek wyciagnac a w dodatku teraz wieczorem 37,2 stopnia temperatura
a moj dr wyjechał do 10 go nie ma, chyba w poniedz. do innego bede musiała jechac...
Póki co jutro witamine C w kroplach kupie. A czy bioaron czy coś podobnego sadzicie ze moge dac?
zreszta taka jakas pogoda ze ciezko nie złapac czegos bo mnie tez glowa boli dzis i sporadycznie kicham ale moze dlatego ze nie brałam ostatnio tabletek na alergie - w kazdym razie mam nadzieje ze mnie nie rozlozy bo przeciez małym musze sie zajac... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM
-ABC
-CARREFOUR
-POLOMARKET
-BIEDRONKA
-INTERMARCHE
i inne które mam w stopce - pw
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja lubię pospać do 8
Mikołaj na kolacje zjada ok 140ml kaszki na gesto i czasami ale nie codziennie ok godz 23 daje mu 120ml mleka jak spi wtedy powinien spac do rana ale na wakacjach tak miał ze sie budził dosyc czesto w nocy zazwyczaj ok 3 w nocy i chciał pić ale nie mleko bo on jak sie obudzi to mi nie pije wcale mleka, tylko sama wode pił... dzis na szczescie od wczoraj jak usnał po 20 do 7 rano spał bez pobudki...
a i inna sprawa od prawie 2 tyg robi kupy takie luźne rozwalone - wczesniej czasami miał zatwardzenie. Nie wiem czy to od zebow co jest baaardzooo mocno mozliwe bo kiedys dr mi mowił,no a dziasła spuchniete a mały gryzie nawet mnie, czy od tego ze na wakacjach pił sama wodę - w duzych ilosciach, i w dodatku taka z butelki żywca lub primavere i to nie przegotowana. Wczesniej w domu dawałam mu z herbatka i to przegotowana -ale przed wyjazdem zaczełam dawac coraz mniej granulatu az w koncu sama wode sie nauczył pic. Bo przeciez okolo roczne dziecko chyba nie musi miec juz przegotowana wode?
Aczkolwiek teraz w domu mu nadal gotuje -sporadycznie poza domem jak trezba daje nie ugotowana wode do picia, a kupy nadal takie rozjechane tzn takie są juz jak się porusza i usiadze to cała pupa ubazgrana
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM
-CARREFOUR
-POLOMARKET
-BIEDRONKA
-INTERMARCHE
i inne które mam w stopce - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do wagi Mikołajek teraz miał 10-miesięcznicę i waży 10,60kg.
No i wróciliśmy z nad morza - było wspaniale
Mikołaj rwał się do morza, wypływał się, wyraczkował po piasku, wyjeździł wózkiem na spacerach na świeżym morskim powietrzu - ogólnie super i cała nasza mała rodzinka bardzo zadowolona
A z nowych umiejętnośći oprócz świetnie opanowanego raczkowania to próby chodzenia samemu tzn puszcza się i chce iść ale jeszcze bez trzymania za raczki nie pójdzie bądź bez trzymania się czegokolwiek ale sam ustoi przez chwilę bez trzymania
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7,600kg
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odnosnie tego konkursu to w reg. pisze ze nagrody wysla do 24 sierpnia a dzis 28
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale próbuje i mam jeszcze nadzieje ze teraz zadzwonią bo przecież nie na darmo mam zapas Fairy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie 3 smsy wygrane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dzis jak rano mi ktos da znac moge w polo kupic, potem dopiero po urlopie ze wzgledu na brak neta. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A raczkowanie na piasku to masakra - piasek na całym ciałku bo przecież trzeba się też pobawić, poleżeć itp.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z nowości pochwalę sie że od zeszłego tyg. przed wyjazdem Mikołaj zaczął raczkować tak już dobrze i doskonali tą umiejętność -jestem pod wrażeniem jak ślicznie raczkuje
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane