Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale cóż dla dobra dzieci trzeba
ale ciekawi mnie co z dziećmi które piją mleka typu nutramigen np do 1 -roku lub dłużej
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wydaje mi się że to od zębów - co dodatkowo to buraczek rozluźnia stolce i może się nałożyło.
Ale dobrze ze jest już ok
Ja to teraz sie cieszę że Mikołajek robi codziennie kupe ale szkoda mi go jak czasami sie męczy by zrobić - ale cóż i twarda nie dobra i rzadka - czasem cięzko po jedzonku wyśrodkować... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i duży chłopczyk z niego - coś tak waży jak Mikołajek - my go zważymy dokładnie w dniu 9-miesięcznicy czy za 2 dni
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-INTERMARCHE
-TESCO HM
-ABC
-CARREFOUR
A także inne w tym Carrefur, Dino, Netto, Rossman Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do rozdzinki to faktycznie mamy w Koszalinie ale w tym roku nie bardzo gdzie z małym by było się pomieścić u nas - na przyszły rok beda mieszkac w nowym domu to wtedy pojedziemy
Teraz to póki co objazdowo zahaczymy może o Mielno, Grzybowo, Międzyzdroje - a nocować będziemy prawdopodobnie albo gdzieś wynajmniemy może 1-2 noclegi a reszta napewno to u rodzinki w Nowogardzie i Szczecinie. Na szczęście jeszcze skoczymy po drodze znów do rodzinki gdzie mają na miejscu wspaniałe czyste jeziora - wiec trochę wakacji będzie
A co do mleczka to mogę stwierdzić że Bebilon jest smaczniejsze niż Nan. Jak mały był juz wiekszy nawet chciałam zmienić Enfamila ale szcze mówiąc koszty porównywalne więc bez sensu byłoby skoro to dla nas jest najlepsze i zostaliśmy na Enfamilu.
Ale Mikołajek pije tylko 150ml mleka nad ranem, i rano tylko na mleku je kaszkę ryzowa - tak to poza tym nie pije.
Ale są dzieci które bez problemów piją Nan czy inne od początku i nic im nie jest
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do dziś stosujemy Enfamil - wg mnie jedno z najlepszych mlek.
I faktycznie możesz troche dawac swojego na poczatek do modyfikowanego - napewno się nauczy
A co do wakacji to my mamy zamiar koniec sierpnia jechać na morze i przy okazji do rodziny
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewentualnie jeśli ktoś moze się pochwalić chociaż na pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko pić herbatkę, orsalic (600ml wody i 3 saszetki dziennie) bądź gastrolit 1 saszetkę. Potem gdy nie pomagało to nufuroksazyd doszedł.
Co do jedzenia to dopiero wieczorem tego dnia diety mogl dostac kilka chrupek kukurydzianych -zreszta jak człowiek chory nie chce sie jeść. Ważne by dużo pił.
No i marchwianka -ale mój Mikuś nie chciał pić tego soku, a marchwianke czyli marchewke kazał dawać z 1 lyzeczka mleka modyfikowanego ale to na nastepny dzien. I tak kilka dni +nufuroksazyd i orsalic i przeszlo.
Ale wtedy tez albo od zebów mieliśmy albo od nowości.
Trzymajcie się
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to beda smsy a nie tel? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane