Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy te ząbki wyjdą całkiem
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no Kasiu komisja gustu tez za bardzo nie miała ponieważ niektóre zdj które wybrali byly fatalne i to w pojeciu również innych - no i docenili tych którzy dziwnym sposobem zyskali w kilka godz baaardzooo dużo glosów.
Ale przynajmniej wiem, by na przyszłość nie brac udziału w takich konkursach.
I faktycznie Kasiu cieszę się że Mikuś tak szybko się rozwija z dnia na dzień zdobywa coraz to nowe umiejętności. Dziś jeszcze zanim zobaczylam jak ślicznie potrafi chodzić za rączki demonstrował mi stanie w łóżeczku trzymając się tylko 1 ręką a drugą targając i wymachując maskotką, podnosząc ja stojąc gdy spadnie a także przemieszczając się po łóżeczku trzymając się jedną ręką (choć czasami z małymi potyczkami jeszcze).
Dumna jestem strasznie
No i tak ślicznie mówi tata - tylko szkoda że mama nie chce tak ładnie mówić
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia jak mały śpi sam w łóżeczku to spróbuj mu zrobić taki baldachim ostrożnie oczywiście by nie spadło na niego bądź sam by nie ściągnął - może kwestia tego że za jasno ma rano i myśli że czas wstawać? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i druga sprawa co robisz gdy budzi się o 4 rano?
W żaden sposób nie możesz robić mu dnia, zrób to co masz zrobić -zmień pieluchę, daj mleko, światło musi być taki pólmrok, i jak najmniej się odzywaj -niech wie że to noc i nie ma zabawy, potem spróbuj polożyć - wiem że od razu może nie podziałac skoro sobie zazwyczaj zabawy urządza ale ze spokojem musisz mu pokazywać że należy się wyciszac i spac dalej.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale kaszkę jadł na kolację przed samym spaniem i na gęsto -podawane łyżeczką bo nigdy nie pił z butelki nic oprócz mleczka i herbatki.
A u nas kolejny sukces pochwalę się a co
Mikołaj dziś przeszedł za rączki z tatusiem cały pokój - sam szedł - byłam w szoku
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-INTERMARCHE
-TESCO HM
-ABC
-CARREFOUR
pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja póki co równiez nie planuje ale zabezpieczenie na 99,9%
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To widzisz Kasiu jednak nasze chłopaki dobrze się rozwijają - wszystkiego w odpowiednim czasie się uczą i są bardzo mądrymi chłopaczkami
Wiadomo że jak się ma drugie dziecko to pierwsze uczy to młodsze
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po swojemu to swoją drogą nawija i śpiewa sobie
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dodatkowo co już wcześniej próbował tak teraz potwierdzone - potrafi pić z kubka niekapka z Aventu
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też brałam od 32 tyg przez miesiąc a potem gdy odstawiłam leki bo niestety jeszcze inny musiałam brać później to po kilku dniach urodził się Mikołajek
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale było ślisko i potem pchacz za bardzo odjeżdzał...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane