Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam materacyk kokos-pianka, rozpinany na krótszej części, ale dałam radę z męzem założyć - jak nówka
mój też był w foli materacyk tak mi się wydaje, ale o ile lepiej spac teraz we wszystkim takim czyściutkim i pachnącym
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy na 1 nr tel można wygrać kilka doładowań z doloduj się? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mam pytanie czy pokrowiec z materaca się ściąga czy nie do pranie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo nie mam metki a nie chce by mi się zrolowało w środku... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM
-KAUFLAND
-ROSSMAN
-LIDL
-BIEDRONKA
-INTERMARCHE
-POLOMARKET
PW
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wtedy co ty kupowałas agusia na allegro zamówiłam sobie 3 opakowania za 45zł
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przymierzał w sklepie sandały w tym rozmiarze Bartka ale z odkrytymi palcami, ja chcę kupić pełne i dlatego mam zamiar zamówić przez internet.
Co do chodzenia na boso czytałam wiele artykułów o tym - kiedyś to było zdrowe i dawało bodźce stópkom i dzieciom stópki świetnie się rozwijały przez to, teraz w w dobie luksusów w każdym domu są panele, dywany, wykładziny, podłogi są proste, trawniki równe i przystrzyżone - to nie dostarcza dzieciom bodźców i o wiele lepiej jest gdy uczą się chodzić w bucikach z ładnie wyprofilowaną wkładką, odpowiednio dobranych.
Nie powiem że mój mały nie bedzie chodził też w skarpetkach ale mimo wszystko uważam że buciki to podstawa.
Wszystko zależy od dziecka - mój już stoi, chodzi w chodziku i dlatego chociaż dla tych kilkunastu minut dziennie chce mu kupić dobre buciki. Kiedy zacznie chodzić jego sprawa i może te buty starczą do tamtego etapu a może nie.
Przyroda...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko ciekawią mnie te truskawki? bo podobno można jak dziecko ma ok. 1,5roku więc małemu nie dawałam zwłaszcza ze sa silnie alergizujące, a mały uczulony jest na brokuła więc się boję... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nie martw się i twój maluch jak załapie rytm będzie przesypiał.
a diete to rozszerzasz swoja czy dziecka? bo przeciez małym rozszerza sie po 4 mies. aczkolwiek sadze ze tydzien czy 2 to bez roznicy i mozesz sprobowac z kleikiem - w koncu on jest delikatny i nie powinien zaszkodzic.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np myślę o takich:
http://www.sklep....1633/t-81613i28.html
bo te wyciete tez ładne ale nie wiem czy maluchowi kupować. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0