Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co? ja i tak mam inny kaufland niż ty
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM (Algida, Piłkarska promocja, Auto na błysk, Delekta)
-KAUFLAND (Bryza)
-ROSSMAN
-LIDL
-BIEDRONKA
PW
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak samo
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepszy okazał sie dla nas enfamil - ale kazde dziecko jest inne... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jakoś podobnie aq_pasta i chyba kids
mam pytanie czy wszystkie sklepy brały udział? w reg. pisało wszystkie sklepy carrefour... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba w ogóle wszystkich bo od 4 czerwca mieli 7 dni na poinformowanie, chyba ze 7 dni może roboczych - nie wiem... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza że ktoś ocenia kogoś po wpisach na forum, zwłaszcza że 1 wiadomość napisana nie jest olaniem jeśli ktoś odp i zapomniał kolejną wiadomość napisać. Przecież można było napisać kolejną by się przypomnieć, cieżko jest napisać? a nie od razu pisać coś...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy nadzieję ze sie uda bo głosować można do dziś do godz. 20. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny wspomożecie nas? Prosimy bardzo o polubienie profilu fotografa a następnie naszego zdjęcia. POTRZEBUJEMY WAS
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W związku z tym bardzo was proszę o wsparcie nas
Aby głosy były ważne zastrzeżone jest że trzeba polubić najpierw profil fotografa:
https://www.faceb...bardzinskaFOTOGRAFIA
A potem nasze zdjęcie:
https://www.faceb...162156278&type=3
Będziemy bardzo wdzięczne jeśli polubiecie obie te rzeczy (najlepiej jeśli macie kont więcej to byłoby super z kilku bo konkurs trwa tylko do 10 czerwca). I jeśli możecie wyślijcie link do znajomych - będziemy baaaardzoooo wdzięczni