Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zagłosowane
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super, może uda się kupić
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to obowiazuje we wszystkich rossmanach? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podasz mi grusia link do tego? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM (Algida, Piłkarska promocja, Auto na błysk, Delekta)
-KAUFLAND (Bryza)
-ROSSMAN
-LIDL
PW
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo jesli na calosc to sie nie zepsuje ? bo wiadomo ze maly nie zje tyle na raz... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do temperatury to nie chcę sprawdzić czy urosnie coś z tego i napewno nie bede czekać do 38 stopni... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też to daje w kość bo to nie pierwszy dzień, i sama jestem na siebie zdana (tylko wczoraj mąż mi pomagał) a tak dopiero gdy wieczorem mąż wróci to inaczej trochę... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byliśmy dziś u dr i w ruch poszedł Nufuroksazyd, Smecta i Gastrolit (ewentualnie jak nie chce pić gastrolitu to orsalit smakowy). Muszę mu marchwiankę zrobić by pił z niej sok, no i herbatę normalną osłodzoną glukozą również -ale herbaty takiej nie mogę w niego wmusić mimo że glukozy dałam...
na szczescie smekte wypił z herbatka owocowa...
A jeszcze temperatura 37.3... dałam ibum bo boję się czy nie urośnie...
straszne ale już mi lepiej bo byłam u dr i mały czysty osłuchowo i powinno po tym wszystkim przejść... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy alergia czy przeziebienie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najbardziej to boję się biegunki i gorączki. Aczkolwiek katar też zły bo utrudnia oddychanie...
Chcę by całkiem wyzdrowiał i był moim wesołym małym Słoneczkiem
Tylko musiałby jeść, ale 2 dnia całkowitej diety to też po trochę i na wodzie póki co daję tylko kaszkę ryżową i chrupki kukurydziane, boję się coś innego bo tego nie bardzo je. Zobacze jutro co moj dr powie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katar trochę, czasami taki jest zaschnięty nosek z glutami, ale psikam wodą morską potem odciągam fridą, i po 1 kropki nasivin tak powiedzial dr.
Jutro idziemy do naszego by osłuchał małego i sprawdził czy w normie wszystko. Bo mały zrobił po południu takie biegunkowe powiedziałabym bo rzadkie srujdnięcie i bardzo pachnące, ale w sumie że nie bardzo jadł to może dlatego takie...
Generalnie nie bardzo chce coś jesć, a i marudzi czasem mocno a czasem zupełnie wesołe dziecko.
Temperature ma ok 37stopni...
Nie wiem co mu jest - mam tylko nadzieję że szybko wyzdrowieje... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pasta odstawiona, do picia orsalic na poprawienie elektrolitów i by sie nie odwodnił, a zeby smakowało to do tego mieszam mu herbatke granulowana malinowa...
apetytu jako takiego nie ma zje 2 dlugie chrupki, a pol godz temu kilka lyzeczek kaszki ryzowej na wodzie ale nie chciał za bardzo jesc... poki co kupy od rana nie ma, ale orsalic ma pic.
3 saszetki na dzien kazda na 200ml wody.
samo jest ochydne mimo malinowego smaku wiec dr mowił by dawac herbatke do tego. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nie to że robił jeszcze kupki to byłoby ok.
Teraz je na śniadanie 3 chrupki kukurydziane ale coś pierwszej nie może zmęczyć...
a mam pytanie nie na teraz się tyczy ale kiedyś czy w takim razie takim maluszkom jak mój 7 mies. można kupić normalny jogurt naturalny i miksować z owocami?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mimo wszystko nawet szybko usnął, mam nadzieję że nie podniesie mu się temperatura bo nie dawałam nic na to.
W ogóle cały dzień dieta ostra (zero jedzenia, dużo picia z elektrolitami), dopiero wieczorem dostał pierwsze 4 chrupki kukurydziane.
A biegunka mimo diety jeszcze była.
Mam nadzieję, ze przejdzie szybko bo szkoda mi mojego dzieciątka