Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zagłosowane, a co do termosu to my nie mamy starego tylko nowy, ale woda po kilku godz jak sprobowałam była ochydna... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nowy, nieużywany, wygrany wczoraj w lokalnym sklepie taki identycznie jak ten:
http://allegro.pl...271-i2366310390.html
A ja mam swój identyczny bo kupiłam gdy Mikuś był mały i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona. Utrzymuje temperaturę np wody w butelce gdy się czeka aż maluch się obudzi na mleczko i od razu w mig można zrobić, ma fajną miseczkę na gęste pokarmy - podgrzewałam w nim np obiadki i deserki, w zestawie również 2 łyżki, ponadto ma podnośnik do regulacji wysokości zanurzenia, pasuje do wszystkich butelek i wąskich i szerokich, ma różne poziomy grzania w zależności od potrzeby.
Naprawdę polecam - nowy oczywiście!
cena do ustalenia na pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeszcze katar mały ma dziś...
ogólnie dr który nie był pediatrą o ile wiem, kazał podawac do picia duzo herbatki i orsalit płyn elektrolitowy, no i można dicoflor... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te kleiki to na wodzie się robi tylko?
bo ja zawsze na mleku... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale i tak rano będę musiała mu dac, chyba ze kaszkę na wodzie na sniadanie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do ząbków to nie wiem czy to dobrze czy źle ale myję małemu tylko rano.
a Dicoflor będę dawać.
A chyba mleczko jeśli bedzie chciał to moze pić w nocy i rano? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pastę od wtorku używamy dla niemowlat od 6 do 24 miesiąca życia - naturalnie nie wypluwa bo jest maly, daje tyle co nic ze ledwo sie na czubek nasmaruje ale i tak się pieni w buzi troche...
jutro kupię w aptece ten kleik marchwiowy a tak ma sok marchwiowy z Hippa jeszcze.
A kupy to są takie normalne i takie że tak powiem srujdniecia tzn tyle co nic z grudkami i tyciu śluzem...
Ale ta wysypka to niechybnie to tym słoiczku z brokułem bo dziś nic raczej innego nie jadł..
ugotuję mu na jutro samą marchewkę... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko na co???
dziś dostał obiadek z brokułek -słoiczek dla pewności i chyba po brokule tak ma bo wczoraj nie widziałam zbytnio kropek...
bo chyba po paście do zębów dla niemowląt nie powinno być biegunki?
Jutro kupię mu z apteki tamto póki co daję dużo herbartki. A chyba nową herbatkę tzn nowy smak nie ma co mu dawac...
a temperatura to taka do 36.8 ma ale o dziwo jak śpi to chłodny a jak nie śpi to ciepłe czoło i taka temperatura...
a czy do arbuza może być uczulenie? bo te kupki od czwartku a w środę dałam mu liznąć (tyciu dosłownie possać) chłodnego arbuza kawałek...
a tak chyba z nowości raczej nic ostatnio...
a mały dziwne niby obsypany, tudzież z biegunką a raz marudny a raz wesoły i skory do zabawy
i w dodatku po tych kupach znów dupcia ma zaczerwienienie i takie aż chrostki - smaruję obficie od wczoraj grubą warstę sudocremu - mam nadzieję że pomoże...
Pocieszcie mnie dziewczyny że szybko mu przejdzie wszystko bo ja taka trochę przewrażliwiona jestem
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Temperaturę mu kontroluję i miał wczoraj ok 36.5 do 36.7, a teraz 36.8 jak mu mierzyłam...
Boję się żeby nie był chory
od wczoraj wieczora dałam mu 2 razy dicoflor 30 na wyrównanie flory... I teraz po południu banana a teraz soczek marchwiowy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dresiki miały miec podobno...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mają nr z tyłu? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to prawda sama brałam w ciązy i gdy karmiłam piersią
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie no i ja chciałam zapytać co wy kupujecie na ten konkurs bo u mnie nic nie ma w rossmanie