Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5217482 Napisano: 02.06.2012 07:08:58 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Nie zauważyłam czegoś takiego, mam fajny termosik i woda nie śmierdzi tak jak kiedyś w tych starych.

BTW. Prosimy z Kamisiulkiem o głosiki: http://www.facebo...nF9KeiwgTBK7apgqVG_w

zagłosowane, a co do termosu to my nie mamy starego tylko nowy, ale woda po kilku godz jak sprobowałam była ochydna... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5217442 Napisano: 02.06.2012 06:34:11 w Konkursowiczki w ciąży
ja w termosie nie mogłam robić bo miałam wrażenie że woda jakaś taka nasączona żelazem i bałam się by delikatny brzuszek mojego synka go nie bolał od tego... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5217329 Napisano: 02.06.2012 04:53:40 w Konkursowiczki w ciąży
hej dziewczyny czy któraś nie potrzebuje podgrzewacza do butelek, słoiczków?
Mam nowy, nieużywany, wygrany wczoraj w lokalnym sklepie taki identycznie jak ten:
http://allegro.pl...271-i2366310390.html

A ja mam swój identyczny bo kupiłam gdy Mikuś był mały i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona. Utrzymuje temperaturę np wody w butelce gdy się czeka aż maluch się obudzi na mleczko i od razu w mig można zrobić, ma fajną miseczkę na gęste pokarmy - podgrzewałam w nim np obiadki i deserki, w zestawie również 2 łyżki, ponadto ma podnośnik do regulacji wysokości zanurzenia, pasuje do wszystkich butelek i wąskich i szerokich, ma różne poziomy grzania w zależności od potrzeby.
Naprawdę polecam - nowy oczywiście!
cena do ustalenia na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5217166 Napisano: 02.06.2012 02:33:10 w Konkursowiczki w ciąży
byłam z małym dziś w szpitalu/u dr bo u nas przychodnia nie czynna w weekend. No i mały cały dzień ma nic nie jeść (co zresztą nie jest trudne bo nie chciał w nocy nic jeść mimo że często się budził jak nigdy a kleik to nie dało się wmusić jakby trucizna była takie miny robił). Dopiero dziś wieczorem dostanie chrupki kukurydziane i nic więcej. a jutro około południa kaszkę ryżową na wodzie...
a jeszcze katar mały ma dziś... emotka

ogólnie dr który nie był pediatrą o ile wiem, kazał podawac do picia duzo herbatki i orsalit płyn elektrolitowy, no i można dicoflor... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216456 Napisano: 01.06.2012 09:10:27 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki za rady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216451 Napisano: 01.06.2012 09:07:28 w Konkursowiczki w ciąży
ok spadam spać bo nie dam rady już, mam nadzieję że jutro będzie już ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216410 Napisano: 01.06.2012 08:49:28 w Konkursowiczki w ciąży
ok czyli w nocy herbatka ewentualnie gdyby sie dopominał bardzo to mleko a rano mleko lub mleko z kleikiem kukurydzianym.
A te kleiki to na wodzie się robi tylko?
bo ja zawsze na mleku... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216380 Napisano: 01.06.2012 08:33:57 w Konkursowiczki w ciąży
moja teściowa pielęgniarka mówiła żeby dać bo w szpitalu podobno karzą dawać dzieciom. Mały zjadł go dzis z apetytem. A co do mleka - to jeśli bedzie chciał to mam mu dać mówiła, wiec nie wiem. To w sumie jest jeden z posiłków i w nocy pije raz tzn nad ranem. Więc nie wiem czy dać mu herbatkę zamiast mleka?
ale i tak rano będę musiała mu dac, chyba ze kaszkę na wodzie na sniadanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216356 Napisano: 01.06.2012 08:24:44 w Konkursowiczki w ciąży
podobno banana można bo on jest dobry na biegunkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216314 Napisano: 01.06.2012 08:11:40 w Konkursowiczki w ciąży
ok kleik kupi mąż po południu a póki co to banan, soczek marchewkowy, i na obiadek ugotowana marchewka -chyba moze być z ziemniakiem?

a co do ząbków to nie wiem czy to dobrze czy źle ale myję małemu tylko rano.
a Dicoflor będę dawać.

A chyba mleczko jeśli bedzie chciał to moze pić w nocy i rano? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216275 Napisano: 01.06.2012 08:01:39 w Konkursowiczki w ciąży
no ma 7 miesięcy, ma 2 ząbki dolne jedynki na wierzchu widać je i czuć, reszty nie widzę ale kiedyś łyżeczką było słychac zanim te wyszły jeszcze...
pastę od wtorku używamy dla niemowlat od 6 do 24 miesiąca życia - naturalnie nie wypluwa bo jest maly, daje tyle co nic ze ledwo sie na czubek nasmaruje ale i tak się pieni w buzi troche... emotka

jutro kupię w aptece ten kleik marchwiowy a tak ma sok marchwiowy z Hippa jeszcze.

A kupy to są takie normalne i takie że tak powiem srujdniecia tzn tyle co nic z grudkami i tyciu śluzem...

Ale ta wysypka to niechybnie to tym słoiczku z brokułem bo dziś nic raczej innego nie jadł..
ugotuję mu na jutro samą marchewkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216155 Napisano: 01.06.2012 07:21:18 w Konkursowiczki w ciąży
no ale wiesz wczoraj i dziś po ok 7 kup to nie normalne... ja jestem przewrażliwiona bo gdy był mały robił zielone kupy i bardzo go brzuch bolał i płakał 24h i w szpitalu na prawie tydzień wylądowaliśmy więc dlatego panikuje emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5216129 Napisano: 01.06.2012 07:07:59 w Konkursowiczki w ciąży
chyba alergia bo zauważyłam że mały ma kropki na brzuszku, nad linią pampersa i na pleckach...
tylko na co??? emotka

dziś dostał obiadek z brokułek -słoiczek dla pewności i chyba po brokule tak ma bo wczoraj nie widziałam zbytnio kropek...

bo chyba po paście do zębów dla niemowląt nie powinno być biegunki?

Jutro kupię mu z apteki tamto póki co daję dużo herbartki. A chyba nową herbatkę tzn nowy smak nie ma co mu dawac...

a temperatura to taka do 36.8 ma ale o dziwo jak śpi to chłodny a jak nie śpi to ciepłe czoło i taka temperatura...

a czy do arbuza może być uczulenie? bo te kupki od czwartku a w środę dałam mu liznąć (tyciu dosłownie possać) chłodnego arbuza kawałek... emotka

a tak chyba z nowości raczej nic ostatnio...

a mały dziwne niby obsypany, tudzież z biegunką a raz marudny a raz wesoły i skory do zabawy emotka

i w dodatku po tych kupach znów dupcia ma zaczerwienienie i takie aż chrostki - smaruję obficie od wczoraj grubą warstę sudocremu - mam nadzieję że pomoże...

Pocieszcie mnie dziewczyny że szybko mu przejdzie wszystko bo ja taka trochę przewrażliwiona jestem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5215844 Napisano: 01.06.2012 04:28:08 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny Mikołaj od wczoraj ma jakiś problem tzn robi kupę normalnie rano i potem w ciągu dnia kilka razy srujdniecia takie z grudkami a czasem ze śluzem... nie wiem czy brzuszek go nie boli.
Temperaturę mu kontroluję i miał wczoraj ok 36.5 do 36.7, a teraz 36.8 jak mu mierzyłam...
Boję się żeby nie był chory emotka
od wczoraj wieczora dałam mu 2 razy dicoflor 30 na wyrównanie flory... I teraz po południu banana a teraz soczek marchwiowy... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5215477 Napisano: 01.06.2012 01:24:30 w Zdjęcia naszych wygranych
skorpionka82 napisał(a):

benasia napisał(a):

a mają nr z tyłu?

NIE

ale dresiki miały miec podobno... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5215456 Napisano: 01.06.2012 01:12:13 w Zdjęcia naszych wygranych
skorpionka82 napisał(a):

POPRAWIONE ZDJÊCIA

KOSZULKA KADRA 2032
https://lh4.googl...3A/s720/P1030187.JPG
DRES KADRA 2032
https://lh5.googl...NU/s512/P1030188.JPG

a mają nr z tyłu? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5215437 Napisano: 01.06.2012 01:05:07 w Konkursowiczki w ciąży
a mnie też oczy coś zaczynały boleć i kichać zaczynałam - nie wiem czy alergicznie czy na przeziębienie, ale wziełam zapobiegawczo tabletkę na alergie i tabletkę na przeziebienie. Bo jutro chcieliśmy znów z małym na basen jechać... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5215048 Napisano: 01.06.2012 09:48:49 w Konkursowiczki w ciąży
zarania napisał(a):

dianek możeszx użyć prenalen - syrop na przeziębienie dla kobiet w ciązy i karmiących - na bazie malin i czosknu... emotka

to prawda sama brałam w ciązy i gdy karmiłam piersią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5214534 Napisano: 31.05.2012 09:25:56 w Konkursowiczki w ciąży
my chyba nie bo za daleko jak dla nas i wyprawa na cały dzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5212587 Napisano: 30.05.2012 07:58:31 w Rossmann
efelinkaaa napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ane123ta napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

picola napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

Kochani, mam pytanie
jeśli kupiłam, na konkurs Disney, taki produkt, to myślicie, że jest OK? Mogę brać udział?

http://www.rossne...ki-higieniczne,98243

moim zdaniem to jest produkt firmy velvet, a nie produkt disneya

kurcze... no chyba tak emotka ech... emotka patrzę, pisze Disney.. wzięłam

jak na paragonie widnieje napis disney to mozesz grać

no własnie ja też tego nie rozumiem.. Disney chyba nic nie produkuje?? Pewnie chodzi im o coś na licencji Disneya, ale lepiej się upewnić u źródła.

na chusteczkach Velvet jest wizerunek postaci z Disneya, natomiast na paragonie pisze velvet... ech
emotka emotka emotka

a ja mam na paragonie: plusz zizzz dis/a... nie zmieścił się napis disney. Mam nadzieję, że to uznają w razie czego.
Gąbek tez nie produkuje disney a firma syrena. to czysty przypadek, że na paragonie wybija disney na poczatku.

no własnie no i ja chciałam zapytać co wy kupujecie na ten konkurs bo u mnie nic nie ma w rossmanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0