Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedys moze z katrin sie umowimy w zoo we Wrocławiu bo obie mamy kawałek, a mój Mikuś i jej Kubus to 1 dzień róznicy
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy to taki okres? wcześniej taki nie był...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masakra faktycznie
ale Agusia trzeba brać regularnie i pamiętaj że od razu nie widać efektu bo nie ma cudów to co ma wypaść i tak wypadnie, możesz jedynie ochronić resztę włosów i sprawić że nowe urosną w miejsce tych co wypadły - no i na efekt trzeba poczekać trochę czasu nie ma tak od razu... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tydzień temu i wcześniej nie było tego - ładnie zasypial bez marudzenia.
A potem gdy już zaśnie tak powiedzmy przymuszony to śpi ładnie. W nocy na szczęście sam zasypia w łóżeczku.
Nie wiem od czego tak mu się zmieniło. Czy to przez zęby? bo niedawno druga jedynka na dole mu wyszła na wierzch...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak mi wtedy pomogło a się martwiłam że przed ślubem będę łysa, a w dodatku mnóstwo nowych mi urosło
teraz gdy w styczniu mi leciały to znów brałam i pomogło. Juz nie wypadają tak jak wtedy tylko mogłam brać regularie a teraz brałam gdy mi się przypomniało, aczkolwiek wiadomo przy w miarę długich włosach to przy kąpaniu lub rozczesywaniu zawsze jakieś mi wyjdą. Generalnie staram się nie używać innego szamponu niż ten bo to też czasem zależy jak skóra reaguje na inne szampony i ja wolę nie myć w innych takich ze sklepów, zawsze kupuję ten w aptece -koszt szamponu ok 25zł a odżywki ok 30zł, no chyba że podrożały. Kapsułki to cena od 50 do 70zł w zależności od apteki. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Intermarche (warka, DISNEY)
-Tesco HM (Delecta, Auto na błysk, dzięń juniora, Lovela, zdrjek)
-Polomarket (WOSEBA)
-ABC (Włącz się do gry)
-GOURMENT (odpowiednie paragony takie jak w reg.)
PRZESYŁKA LISTEM POLECONYM GRATIS przy zakupach powyżej 15zł
PW
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale teściowa chciała mnie uszczęśliwić na siłe i niby jakieś buty kupiła aczkolwiek wątpie czy odpowiednie...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abc np. tak
te duże nie były otwarte.
A tak w ogóle dziś mogę też zrobić zakupy. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki własnie wydawało mi się ze Mikus jest za mały na truskawki
w przyszłym roku spróbuje
u nas tez spokój mały spi a ja muszę hasła wymyslic na kaufland bo do dzis trwa, na szczescie po imprezie juz ogarniete nawet mimo tego ze i dzis goscie byli
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane