Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A musze się pochwalić bo dziś odkryłam drugą przebitą jedynkę - mamy 2 ząbki jedynki na wierzchu ostre
A ważac jak co miesiąc synka Mikołajek w 7 miesiącu waży 9,300 kg - i nie jest grubaskiem tylko długaskiem
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Intermarche (warka, DISNEY)
-Tesco HM (Delecta, Auto na błysk, dzięń juniora, Lovela, zdrjek)
-Polomarket (WOSEBA)
-ABC (Włącz się do gry)
-GOURMENT (odpowiednie paragony takie jak w reg.)
PRZESYŁKA LISTEM POLECONYM GRATIS
PW
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo w sumie jeśli nie wsadza sie na dlugo dziecka to nie powinno zaszkodzić...
A są teraz takie a'la kołyski że dziecko może sobie poskakac gdy jest za małe na chodzik a potem gdy moze to śmiga w chodziku - też fajne chyba
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie myśle by małego jeszcze wsadzać bo jest za mały, ale kiedys kto wie. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ładne oba
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A my od dziś testujemy kubek niekapek - kupiłam małemu bo sam sobie trzyma butelkę przy piciu i dobrze mu idzie, rzadko nie trafia, z kubka trudniej ale nie powiem już załapał
nawet w weekend teściowa dawała mu z normalnej szklanki pić i dosyć mu szło, choć uważam że najpierw musi się nauczyć z takiego niekapka i wszystko po kolei
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mój tata ma 27 maja urodziny - więc jutro wielka zbiorowa impreza ale głównie zorganizowana przeze mnie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale za to mogę ubrać wysokie buty przy moim wysokim mężu
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też jest długi i duży się urodził bo 3 tyg przed terminem ponad 3500g. Ale mimo wszystko dużo nie je zazwyczaj wypija bądź zjada 120ml mleka (wieczorem kaszki), bądź obiadek mniej wiecej taki.
Ale tatuś 194cm to i synek duży
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym poszła chętnie ale najbliższy do mnie 90km... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane