Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma 6 mies. skończone Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę dodać ziemniaczka o troche wody do tego wczorajszego.
A byliśmy dziś u dr i Mikołaj zdrowy -albo specjalnie tak pokasłuje w dzień albo przez zęby tak robi...
A i pytałam dr czy gluten mogę dawać małemu powiedział że lepiej nie, że dopiero około roku...
A przecież kaszka manna taka na wodę z nestle chyba jest od 6 mies.
Teraz mam dawać pół żółtka - tylko z czym to skomponować?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze jedno czy żeby rozrzedzić tą papkę jaka mi wyszła to mogę dodać teraz wody? ona gotowana była przedwczoraj wieczorek na wczoraj -ale chce dać do niej dziś świeżo ugotowanego ziemniaka i nie chcę by było za gęste...
Masakra tyle pytań mam i was męczę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
codziennie, nawet jak ma zatwardzenie to robi zbite bobki... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do obiadku dałam łyżeczkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Ale dziś ma zatwardzenie mały a obiadek tak jak pisałam mam resztę tej marchewki z łyzeczką ryżu +miesko więc chyba mu nie pomoże...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba Mikuś jednak jutro dostanie takie bo moje mięsko to chyba z 2-3 orzechy włoskie
Ale boję się czy zatwardzenia nie będzie miał po tym...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zblenderowałam tylko ugotowane mięsko (gotowałam na wodzie +odrobinka suszonej włoszczyzny z kucharka, wywar wylałam) z wczoraj ugotowaną marchewką z łyżką ryżu i odrobinką ziemniaka (taką papką ala gęstą zupką która Mikołaj dziś jadł) - i wymieszałam.
Tylko mam wrażenie że samo mięso tam czuć - czy nie bedzie miał zatwardzenia po tym?
Bo qurcze chcę dobrze ale to moje pierwsze gotowania dla synka i mimo że wg mnie mało mięsa dałam to jednak w porównaniu jak się zmieszalo to mięso zadominowalo tzn smak... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanko jakie mięso tzn częśc dawać małemu?
Czy gotować filety np z kurczaka, indyka, czy nóżki czy co?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chce na jutro ugotowac krolika dla małego tylko nie wiem jak jeszcze... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro idę do lekarza bo się boję...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ewentualnie będę moczyć jeszcze biszkopty...
tylko nie chce go zapychać tak żeby bardziej zatwardzenia nie miał bo dziś robił bobki i musiałam dać czopka...
Mam nadzieję że dziś w nocy/nad ranem wypije troche. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz jak wypija to raz góra 2 razy w dzień po 100ml...
A wolałabym by pił trochę mleczka...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój mały pomału rezygnuje z mleka - jak max 2 razy w dzień wypije po 100ml i to dobrze jest bo czasem i to nawet nie, a w nocy nad ranem tez już nie bardzo i tez max 100ml...
W dodatku po obiadkach ma zatwardzenie mimo iż jabłuszko mu daję tarte...
A i dziś kupiśmy w sklepie dziecięcym spacerówkę
Bardzo fajna i już bylismy nią na zakupach
http://www.google...t:429,r:9,s:19,i:132 Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Intermarche (skocz po samochód, warka)
-Tesco HM (Addidas, Nestle, Lśniąca promocja)
-Polomarket (Palmolive)
-ABC (Włącz się do gry)
-GOURMENT (odpowiednie paragony takie jak w reg.)
PRZESYŁKA LISTEM POLECONYM GRATIS
PW
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż też czasami bez czapki jeździ oczywiscie no i parasolka w wózku obowiazkowa.
A gdy upał to smaruję kremem 30UV, a gdy chłodniej to 6. Wyświetl w wątku >>