Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy kapelusik ale używamy 50cm obwód
zobacz w dziecięcych nie są drogie, nasz kosztował chyba 14zł. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no więc dlatego potrzebuję taką spacerówkę parasolkę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w spacerówce małego woże chyba od końca kwietnia.
A w sklepie to mały już dawno jeździ w wózkach na zakupy, tylko niestety czasami lubi lizać rączke więc trzeba go pilnować. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A oryginalną nadal będę jeździć bo mam nową na stelażu z gondoli ale osobno zakładaną - i super się nią jeździ na spacery ale sama jej na zakupy nie wezmę... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...24h-i2313959908.html
bo chodzi mi o to że takich całych plastikowych jak mają zabawkowe wózki nie chce żeby nie stukały czy coś, wiem że są kółka które mają warstwę gumy co wygłusza ale czy to to jest?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale te np pisze piankowe a wydaje mi się że mają warstwe gumy?
a gumowe to nie sa pompowane, gumowe to wg mnie takie co mają warstwe gumy -ale nie wiem czy dobrze rozumuję... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie zjadł Mikus obiadek po drzemce - jarzynki z cielęcinka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z nowości to wczoraj gdy byliśmy na zakupach mały dostał wafelek od loda z automatu oczywiście pusty i strasznie się wgryzał w niego - smakował mu
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mój odwrotnie bez problemu z plecków na brzuch ale gorzej już na plecy bo nie daje rade jeszcze, na bok umie a na plecy nie jeszcze i wtedy steka żeby go odwrócić. Dzięki katrin za pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
robisz same zupki czy np ziemniaka z marchewką też?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na kocyku na ziemi też lubi się bawić i przewraca sie na brzuch ale gorzej z brzuszka na plecy.
Siedzieć w spacerówce umie bo trzyma się pałąka ale sam bez podparcia na tapczanie to nie bo się boję. Leży też gdy trzeba na tapczanie, albo siedzi w foteliku do karmienia i bawi się zabawkami.
Bujaczek póki co poszedł w odstawkę.
A ząbek ostry i baardzooo trzeb przy karmieniu o łyżeczkę aż gryzie ją.
I gryzie wszystko co może bo go bolą i swędzą dziąsła...
Żel dajemy czasami tylko.
A co do zasypiania to kładziemy do łóżeczka i sam zasypia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też miałam a gdybym nie miała to już by spacerówka była moja
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0