Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale może dianek spróbuj te placki na buźce posmarować kremem Balneum - zobacz w aptece czy są próbki i spróbuj. Bo mojej koleżanki córeczce też takie szorstkie wyszło na buźce i nic nie pomagało a lekarka mówiła jej żeby najpierw próbowała sudocremem ale nie pomagał, więc dałam jej próbkę jaką miałam z Balneum i pomogło
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mały czasami też kichnie ale nie chce panikowac ze to jakaś alergia bo nic się nie dzieje, tak jak lekarz mówił chyba nosek oczyszcza, choc jemu coś też chrumka ale nic nie ma w środku opocz czasami zachniętej kozy więc to też chyba od krtani.
Mój mały śpi sobie teraz slodko na podgłodze na kocykach -w samych body na ramionkach i cieniutkiej koszuli takiej rozpiętej, nakrylam go pieluszką bo okno mam otwarte na oścież.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo mały czasami soczku nie chce bo chyba za słodko mu na upał i woli herbatkę jablko-melisa z Hippa.
A co do wody to jak otwieram te 6 l to mam na kilka dni ale zawsze gotuję ja. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodam że na mleko do rozrobienia proszku używam Primavery i kupuje po 6l opakowanie i co jakiś czas gotuję mąły garnek wody, a gdy się skończy znów leję z opakowania i gotuję nową porcję na cały dzień czy półtora... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma foto jak był malutki i od razu podnosił głowkę - ale często potem leżał na brzuszku ze względu na pępuszek - teraz ma śliczny
A co do pełzania to ja mojego najbezpiecznej to zostawiam albo na podlodze na kocu albo w łózeczku albo na łóżku na plecach i daleko od końca, bo na podłodze na kocu pełza, obraca się wokół osi i w ogole się przemieszcza no ale mój ma 6 mies. więc tak jakby ćwiczy raczkowanie
No więc twój dianek Bernardzik silny chłopczyk
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wasze chlopaczki też śliczniutkie tylko maluszki jeszcze, kiedy mój był taki...
Teraz duży kawaler już z niego
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...5767721efd68e79.html
http://www.fotosi...bd122c772be0465.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc starcza na dlugo.
Jak Mikuś był mały zastanawiałam się nad huśtawką ktora sama huśta ale zrezygnowałam bo mala tolerancja wagowa jest i dziecko szybko urośnie a jak się przyzwyczai byłby problem.
I tak Mikołaj wykończył wibracje z tego bujaczka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...tis-i2284760509.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Intermarche
-Tesco hiper.
-ABC
-Dino
-Lidl
-Biedronka
PW
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kremik z allegro zamówiłam bo taniej a w rossmanie 29,99zł. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do pleśniawek - to Mikolaj na szczęscie nia miał. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz mały ćwiczy na podłodze obroty
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrócilismy razem z zakupów - kupiliśmy dla tatusia tort -piękny jak na wesele
teraz szybko muszę posprzątać i sałatki robic na wieczór na ta imprezkę urodzinową
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176