Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...0zl-i2063784986.html
a co do tych fal to one nie działają tak jak komórki które są bardziej szkodliwe, a poza tym rodzice by tego nie kupowali gdyby szkodzilo dzieciom. kamery poza tym nie montuje się koło dziecka tylko dalej tak by było dziecko widać może być na łóżeczku, na ścianie, suficie itp tak czytałam. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dużo waży ale nie jest grubasek bo jest długi
a mam takie pytanie chcę kupić elektroniczną nianię video - czy możecie coś polecić, macie jakiś opinie czy któraś z was miała jakąś? czekam na wasze podpowiedzi Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my też co drugi dzień kąpiemy w balneum, a potem karmienie przy malej lampce i potem lulu.
Czasami Mikołaj od razu uśnie w łóżeczku, a czasem gdy jest bardzo zmęczony lub ma kolkę to trzeba go utulac...
Teraz Mikołajowi dajemy na noc 150mlwody plus mleczko czyli razem ok 180ml zazwyczaj nie wypija wszystkiego i wtedy budzi się raz w nocy a potem nad ranem -potrafi ok 6 godzin nie jeść, w dzień dostaje ok 140ml mleka ale co 3-4 godziny.
Mam zamiar za miesiąc wprawadzić deserki owocowe i kaszkę na mleku.
Tylko czy są jakieś konkretne reguły jak wprowadzać?
Wiem że trzeba dać dziecku po troszku ale chodzi mi o smaki jak to robic itp. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj jak podrośnie to mamusia mu ugotuje i zmiksuje blenderem na pierwszą papkę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dokładnie takie izolowanie jest bez sensu a przede wszystkim niemożliwe bo na każdym kroku w współczesnym świecie jest chemia, jak nie w jedzeniu to innych rzeczach, nawet w powietrzu...
trzeba by mieszkać ja jakiejś nie zamieszkanej wyspie z dala od cywilizacji i byłoby 100% natury
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka a jakie mleczko dajesz do kaszek?
i jak długo dawac jedoskładnikowe jedzonko typu jabłuszko, marchewka, chyb tez mozna gruszki, śliwki itp. tzn ile trzeba poczekac by dawac kilka składników na raz? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A sprawdzałam wczoraj na słoiczkach to pisało na gerberkach bez konserwantów i barwmików i bez cukru - teraz gdy wczesna wiosna będzie to trudno o normalne i zdrowe a poza tym nawet gdyby chciało się dać wszystko naturalne to ciężko byłoby dostać tak różne smaki...
ja tam marchewkę sobie zasadzę czy coś podobnego ale opórcz naturalnych z ogódka które potem będzie dostawał zmiksowane teraz dam mu trochę słoiczków
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak w hiper są wyprzedaże ciuszków, i są chusteczki nawilżane pampers zielone 6-pak za 26zł, herbatki hippa po 8,69zł, kaszki Bobovita 2 za 9,99zł, albo u mnie były też 3 za 13,99zł (ale nie w gazetce te 3), słoiczki deserki bobovita i gerber wychodzą po 1,84zł/szt, pampersy są zielone i pomarańczowe i jeszcze kilka innych rzeczy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam na męża i na siebie i oba trafione
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia