Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4449569 Napisano: 15.06.2011 11:43:48 w Konkursowiczki w ciąży
a ja mam trochę ubranek - głównie po siostrze emotka
ale kupię mojemu maluszkowi coś jak już będę wiedzieć tak na 100% czy chłopczyk czy dziewczynka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4447584 Napisano: 14.06.2011 07:36:00 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

monia24 napisał(a):

Oczywiście nikt nie dostał bona do kafla? Czy może ktoś dostał emotka ?

nie słyszałem o takich szczęśliwcach emotka

ja też nie słyszałam a czy ktoś tam dzwonił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4444369 Napisano: 13.06.2011 09:09:18 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dagmara napisał(a):

Szanowne Panie,
od jakiegoś czasu wlaściwie przestalam pisać na forum ze względu na rozbieżność zdań co do prawdy i fikcji w konkursach. Nie wypowiadałam się też wczoraj w temacie donosu, ale siedzę sobie teraz przed komputerem i myślę, że wlaściwie nic juz nie stoi na przeskodzie, aby przekazać światu ( w tym i temu forum) wiadomość,że ......po raz ósmy zostanę mamą. Nie wiem czy jest tu ktokolwiek kto mnie zrozumie, ale jeśli tak to niech się odezwie (nie interesuja mnie obawy i uwagi negatywne tylko wyrazy radości i akceptacji) Dodam,że moje dzieciaki tryskoją szczesciem i planami na przyszłośc nowego rodzeństwa, maż wspiera mnie jak może i umie. A ja? No coż, mam 45 lat , czuje ogromną radość i kupę obaw.

Bardzo serdecznie Ci gratuluję i obyś urodziła zdrowe Dziecko emotka Chociaż z drugiej strony ja nie wiem,czy to jest bardziej akt odwagi czy akt głupoty rodzenie kolejnego dziecka w tym wieku.Niektóre Panie mając 45 lat zostają babciami emotka

Nigdy nie nazwałabym urodzenia dziecka głupotą. Obserwuję nawet trend, w którym 40 latki rodzą swoje pierwsze dzieci, bo wcześniej była kariera itp. Nikt się temu nie dziwi. Dla Dagmary to kolejny dzidziuś więc myślę, że ta czterdziestka z plusem to nie taki straszny wiek.

to ile kobieta ma lat nie jest wskaźnikiem, moja mama mnie urodziła jak miała 40 lat - choć byłam ostatnia z rodzeństwa, i zarówno moje wcześniejsze rodzeństwo jak i ja najmłodsza urodzona właśnie na dzień matki byłam i jestem zdrowa jak rybka emotka
a jak się urodziłam ważyłam 3650, i miałam 57cm, i miałam śliczne czarne dłuższe włoski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4443271 Napisano: 13.06.2011 02:38:42 w Rossmann
a co z wynikami tuszy do rzęs? miały być dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4443164 Napisano: 13.06.2011 01:58:17 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

benasia napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

czy juz rozsyłaja bony z kauflanda?

nie wiadomo nic w tej sprawie, proponuję zadzwonić, ja dzwoniłam w tamtą środę i Pani Z. nadal nie otrzymała bonów by wysłac je do zwyciezców, jak to jest teraz nie wiem...

ktoś pisał wcześniej, że bony do środy powinny dotrzeć emotka

ok dzięki, mam nadzieję że to prawda emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4443079 Napisano: 13.06.2011 01:27:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Namiot z Jutrzenki - niby miał być rodzinny a jest 2 osobowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4442928 Napisano: 13.06.2011 12:34:00 w Konkursowiczki w ciąży
gratuluję wszystkim mamusiom przyszłym emotka
co do usg to jeśli by bylo szkodliwe to by nie robili ich lekarza. Teraz w dobie nowowczesnego sprzętu nie ma takich zagrożeń. Lekarz robi usg tak często jak uważa za stosowne i ja ufam mu że wie co robi i co jest dla nas dobre emotka
zresztą lubię popatrzeć na moje maleństwo - teraz widać że to malutki człowieczek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4442885 Napisano: 13.06.2011 12:13:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jkkp napisał(a):

tyska napisał(a):

deskorolka z konka FAMILIJNYCH z intermarche emotka

3 deskorolki i namiot też u mnie emotka

a z jakich dni i kto wozi?
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4442883 Napisano: 13.06.2011 12:12:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tyska napisał(a):

deskorolka z konka FAMILIJNYCH z intermarche emotka

kto wozi? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4442868 Napisano: 13.06.2011 12:07:12 w Inne mniejsze markety
pawel1615 napisał(a):

czy juz rozsyłaja bony z kauflanda?

nie wiadomo nic w tej sprawie, proponuję zadzwonić, ja dzwoniłam w tamtą środę i Pani Z. nadal nie otrzymała bonów by wysłac je do zwyciezców, jak to jest teraz nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4440486 Napisano: 12.06.2011 07:58:52 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

grusia napisał(a):

Marzyłam o parce - mina mojego męża jak sie dowiedział ze bedzie córka - bezcenna emotka Od wczoraj lata 3 m nad ziemią emotka .Teraz musze sie pozbyc chłopiecych ciuszkow a mam ich 2 kartony wielkie emotka .

Grusia to nie wyrzucaj może się przydadzą emotka

A tak na poważnie to dziś ujrzałam dwie kreseczki na teście.

gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4436642 Napisano: 11.06.2011 08:05:30 w Inne mniejsze markety
joanka napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

sabikus napisał(a):

a wiadomo co z bonami z Kauflandu z konka troszczymy sie o rodzinne wydatki??

cisza

ponawiam emotka

nie wiadomo, proponuje zeby w poniedz. ktos zadzwonił, ja dzwoniłam w środe.
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4436617 Napisano: 11.06.2011 07:48:53 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

hej a ja dziś byłam na wizycie i razem z mężem oglądaliśmy dzidziusia - machał rączką do nas emotka
Co do płci nie było widać dokładnie, więc może na następnym usg -pewnie za miesiąc.
Ale za to pan doktor mówił że duże jest maleństwo bo wygląda jakby miało 17 tyg, a ma dopiero 16 tyg emotka

ile Twoja dzidzia juz ma centymetrów? pytam, bo do swojej porównuję emotka

ile dokładnie ma nie wiem, bo zdj nie dostałam do domu, a w karcie mam tylko BPD, HC I FL zaznaczone emotka

mi kazde wymiary w karcie ciązy zaznacza

ale w mojej karcie nie było na tym etapie do wpisania CRL - wzrostu, ale z tego co wiem wygląda na tydzień starsze
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4435828 Napisano: 10.06.2011 08:31:21 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

hej a ja dziś byłam na wizycie i razem z mężem oglądaliśmy dzidziusia - machał rączką do nas emotka
Co do płci nie było widać dokładnie, więc może na następnym usg -pewnie za miesiąc.
Ale za to pan doktor mówił że duże jest maleństwo bo wygląda jakby miało 17 tyg, a ma dopiero 16 tyg emotka

ile Twoja dzidzia juz ma centymetrów? pytam, bo do swojej porównuję emotka

ile dokładnie ma nie wiem, bo zdj nie dostałam do domu, a w karcie mam tylko BPD, HC I FL zaznaczone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4435769 Napisano: 10.06.2011 08:11:39 w Konkursowiczki w ciąży
Ale za to pan doktor mówił że duże jest maleństwo bo wygląda jakby miało 17 tyg, a ma dopiero 16 tyg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4432308 Napisano: 09.06.2011 07:17:43 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

a mi dziś było jakoś tak dziwnie od rana, troszkę jakby nie dobrze, jakby podbrzusze mnie bolało, na szczęście od popołudnia jest już ok emotka
a jutro rano idę na wizytę, trzymajcie kciuki by maluch chciał się pokazac emotka

chcesz znać płeć? emotka

chcę, chociaż mam pewne przeczucia, a pan doktor powiedział że być może jeśli się pokaże to będziemy wiedzieć emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4432135 Napisano: 09.06.2011 06:33:55 w Konkursowiczki w ciąży
a mi dziś było jakoś tak dziwnie od rana, troszkę jakby nie dobrze, jakby podbrzusze mnie bolało, na szczęście od popołudnia jest już ok emotka
a jutro rano idę na wizytę, trzymajcie kciuki by maluch chciał się pokazac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4432062 Napisano: 09.06.2011 06:12:01 w Inne mniejsze markety
drzemek napisał(a):

Dzwoniła dziś może Warka z Intermarche?

dziś? chyba jeszcze nie czas. wydaje mi się że będą dzwonić po zakończeniu konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4430266 Napisano: 09.06.2011 09:15:37 w Inne mniejsze markety
lalunia napisał(a):

olunka napisał(a):

do mnie dzisiaj zadzwonila pani z brico z zapytaniem o numery paragonów i potwierdzić w pi8atek odbiór, nadal nie wiem co emotka

Ja mam identycznie emotka

A ją Bylam dziś odebrać i mam telewizor 42 cale! emotka emotka emotka A też nie wiedziałam co to za nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4428350 Napisano: 08.06.2011 04:29:35 w Paragony
mam 2 paragony z jojo z 26 maja - sprzedam lub kupie wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0