Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika frodo

frodo

#5733947 Napisano: 10.09.2013 11:38:26 w TESCO konkursy
A z 9 też już były smsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5733941 Napisano: 10.09.2013 11:34:45 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

szakal007 napisał(a):

Juz chyba sporo padlo tych biletow. Pora na słuchawki? emotka

Też się na sam koniec skusiłam i zagrałam z nadzieją na słuchawki:)
Oby tylko nie zadzwonić z biletami, bo i tak nie skorzystam.

Ja z myślą o słuchawkach wysłałam tak słabe zgłoszenie, że martwię się teraz czy nie przedobrzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5733876 Napisano: 10.09.2013 10:45:19 w Biedronka
barszcz napisał(a):

Dzwonia z Lecha z biletami emotka

Oby tylko do mnie z biletami nie zadzwonili... Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5733119 Napisano: 09.09.2013 11:07:49 w Rossmann
atyde25 napisał(a):

Mnie spotkało to samo kupiłam na jeden paragon farbę Pallete i produkt Wibo.Kod na farbę się wydrukował na Wibo nie.Jeszcze dokładnie spytałam panią czy coś się jeszcze wydrukowało sprawdziła i nic.Nauczka nie kupować na 1 paragon 2 produktów na konkurs:(Ale napisałam do nic ciekawe czy coś odpiszą.

Ja też napisałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5733118 Napisano: 09.09.2013 11:06:46 w Rossmann
gracet napisał(a):

ela napisał(a):

frodo napisał(a):

kamcia napisał(a):

byłam dzisiaj w rossmanie. Kupiłam 2 produkty na 1 paragon (chciałam sprawdzić jak to działa ) otrzymujemy jeden paragon fiskalny, oraz 2 paragony niefiskalne dla każdego konkursowego produktu. Czyli produkty na wszystkie konkursy można kupić na raz. Kasa paragon niefiskalny drukuje po kilku sekundach i gdybym nie wiedziała, że coś się jeszcze musi wydrukować na pewno bym już od kasy odeszła emotka . To moje spostrzeżenia.
Na konkurs wystarczy kupić mydełko Dove oraz szamponetke Palette.

A kupowałaś może produkt Wibo. Ja już dwa razy kupiłam lakier do paznokci tej firmy w dwóch różnych rossmannach i ani razu nie wydrukował się paragon niefiskalny do tego konkursu emotka

ja kupiłam lakier wibo i bez problemu dostałam paragon niefiskalny

też kupiłam lakier za 5.99 i dostałam paragon niefiskalny, jak pisałam wcześniej i koleżanka wyżej - na paragon niefiskalny trzeba poczekać, a nie odchodzić od kasy zaraz po otrzymaniu fiskalnego

Tak też zrobiłam: kupiłam za jednym zamachem: Wibo i Nivea. Dla Nivea wydrukował się paragon niefiskalny do Wibo - NIE. Nawet kasjerki się dopytywałam, wiec minęło sporo czasu a paragonu niefiskalnego jak nie było tak nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5733096 Napisano: 09.09.2013 10:36:48 w Rossmann
kamcia napisał(a):

byłam dzisiaj w rossmanie. Kupiłam 2 produkty na 1 paragon (chciałam sprawdzić jak to działa ) otrzymujemy jeden paragon fiskalny, oraz 2 paragony niefiskalne dla każdego konkursowego produktu. Czyli produkty na wszystkie konkursy można kupić na raz. Kasa paragon niefiskalny drukuje po kilku sekundach i gdybym nie wiedziała, że coś się jeszcze musi wydrukować na pewno bym już od kasy odeszła emotka . To moje spostrzeżenia.
Na konkurs wystarczy kupić mydełko Dove oraz szamponetke Palette.

A kupowałaś może produkt Wibo. Ja już dwa razy kupiłam lakier do paznokci tej firmy w dwóch różnych rossmannach i ani razu nie wydrukował się paragon niefiskalny do tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5733045 Napisano: 09.09.2013 07:33:55 w Rossmann
endzi1984 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

a mi wręcz przeciwnie - znowu mam chęć tam grać emotka
jedyne co mi przeszkadza to to, że tą blokadę mogliby dać po kliknięciu w zakladkę "weź udzial", tak żeby można bylo poznać zasady i nagrody wcześniej.
bez zakupu nie wezmę udzialu, a jeśli już kupię to mogę im nawet opakowanie oddać, o ile zawartość zużyję emotka

no wlasnie jakies to bezsensu bo nawet regulaminu nie mozna przeczytac...i np nie wiem czy w dove mozna kupic tylko zwykle mydlo i to wystarczy...nie podoba mi sie ta ich nowa zasada!

W dove można kupić zwykłe mydło, bo takie właśnie kupiłam i dostałam paragon niefiskalny - konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731991 Napisano: 06.09.2013 12:20:44 w Carrefour konkursy
A wyniki z Przejrzystych Rabatów były wczoraj? Wie ktoś coś na ten temat? Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731816 Napisano: 06.09.2013 09:03:25 w Rossmann
kachakacha napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja dopiero teraz zobaczyłam że to nie numer paragonu tylko jakiś kod 17 cyfr
a gdzie ten kod się znajduje na paragonie ?

nie na paragonie, dostajesz dodatkowy wydruk, konkursowicz bierze z kasy dwa świstki, mugol tylko paragon emotka

Ale jestem mugolem! Kupiłam 3 konkursowe produkty i wzięłam z kasy dwa świstki - paragon i niefiskalny dowód zapłaty kartą emotka

AAAA! Znalazłam info, co zrobić w takiej sytuacji - Jeśli tylko posiadasz oryginał paragonu fiskalnego, ale zgubiłaś/-eś drugi paragon niefiskalny z kodem konkursowym / sklep nie wydał Ci paragonu z kodem, w takiej sytuacji należy zgłosić ten fakt wraz ze skanem oryginału paragonu jak najszybciej do naszej Obsługi Klienta drogą mailową (Obsluga_Klienta@rossmann.com.pl) oraz przesłać oryginał paragonu pod adres: Rossmann SDP Sp. z o.o., Łódź 91-222, ul. św. Teresy 109, Obsługa Klienta – z dopiskiem – „duplikat paragonu”. Każda taka reklamacja będzie rozpatrywana indywidualnie.

Dzięki za informację! Akurat wczoraj kupiłam produkt na konkurs Wibo i oczywiście nie dostałam paragonu niefiskalnego. Z wielką przyjemnością napiszę do nich w tej sprawie emotka Jakoś nie mam ochoty, żeby ktoś z pracowników zagrał za moje pieniądze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731585 Napisano: 05.09.2013 18:31:16 w Biedronka
tereniagno napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ladyinred napisał(a):

gdzie moja lodowka? emotka

i moja walizka emotka emotka emotka

i moja walizka emotka

Porażka na całej linii i carref.też emotka emotka emotka emotka

Łączę się w bólu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731584 Napisano: 05.09.2013 18:26:47 w Carrefour konkursy
monikar napisał(a):

a przejrzyste rabaty z wczoraj już były?

No właśnie były? Bo u mnie pustki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731240 Napisano: 05.09.2013 12:16:38 w Biedronka
becia1973 napisał(a):

podpowiedzcie proszę co piszecie w lechu??? coś zabawnego, konkretnego?????

Ja napisałam w zeszłym tyg coś raczej konkretnego i wpadły bilety Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731123 Napisano: 05.09.2013 11:18:38 w Biedronka
Czyli już po ptakach... Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731102 Napisano: 05.09.2013 11:06:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

Mam pytanie gdzie w opakowaniu delicji znajdę ten kod emotka otworzyłam je i pod tym samochodem nic nie mam...Może tak być , że tylko w niektórych są kody?

Jeśli na opakowaniu delicji jest info o promocji to kod jest w środku opakowania; bardzo słabo widoczny - ale jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731044 Napisano: 05.09.2013 10:37:49 w Rossmann
ace napisał(a):

może trzeba sie zalogować?

Tak trzeba się zalogować i aby zobaczyć konkurs trzeba najpierw wpisać dane z paragony chyba... Tylko skąd mam wiedzieć co kupić na konkurs skoro dopiero po wpisaniu danych z paragonu można wejść w regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731033 Napisano: 05.09.2013 10:35:54 w Rossmann
margo466 napisał(a):

ale porobili numery z nowymi konkursami emotka emotka

Chyba z lekka przesadzili... Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5731004 Napisano: 05.09.2013 10:15:07 w Carrefour konkursy
toka napisał(a):

arya napisał(a):

frodo napisał(a):

Kurcze, podpowie ktoś co wygrywa w Przejrzystych rabatach? Dziesięć zgłoszeń wysłanych i ZERO wygranych emotka Porażka jakaś totalna emotka

Też proszę o podpowiedź. Nie potrafię rozgryźć Smolara emotka

rym i zachwalanie sklepu z lekkim humorem w tle

Wielkie dzięki emotka Najwyraźniej za słabo zachwalam sklep emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5730982 Napisano: 05.09.2013 10:00:06 w Biedronka
serene napisał(a):

Czy mógłby ktoś napisać coś więcej na temat konkursu Grześki?Będę wdzięczna emotka emotka

Ja też będę wdzięczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5730928 Napisano: 05.09.2013 08:54:23 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Carrefour i jego Przejrzyste Rabaty! Tyle zgłoszeń i NIC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5730918 Napisano: 05.09.2013 08:25:34 w Carrefour konkursy
Kurcze, podpowie ktoś co wygrywa w Przejrzystych rabatach? Dziesięć zgłoszeń wysłanych i ZERO wygranych emotka Porażka jakaś totalna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0