Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asper01

asper01

#6355827 Napisano: 13.05.2017 22:22:17 w SZUKAM....
Szukam dobrej duszy, która odda mi 1 kod Lay`s... Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6355128 Napisano: 11.05.2017 14:03:02 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

Z Tigera na BP było już jakieś info ?

No właśnie też czekam, a już przedwczoraj powinno być...;/ Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

asper01

#6354444 Napisano: 10.05.2017 08:44:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

mountain napisał(a):

Jak typujecie w konkursie Lewiatana, u mnie mały sklepik osiedlowy i nie mam pojęcia ile mogli sprzedać w 2016 roku emotka

To średnia arytmetyczna wszystkich sklepów. Nie tego Twojego konkretnego.

No właśnie, jakie w ogóle granice bierzecie pod uwagę?

Ps. Nie żeby mi zależało na wygraniu tego roweru, w tym przerażającym kolorze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6353457 Napisano: 08.05.2017 09:24:05 w Czy informują/ informowali?
A Smolar posłał już smsy z konkursu GP w Saturnie i MM?
w sensie IV etapu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6352343 Napisano: 04.05.2017 09:39:10 w Czy informują/ informowali?
Orientuje się ktoś czy Leclerc Bydgoszcz informował już z konkursu ze zmywarką? Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6351781 Napisano: 30.04.2017 20:45:45 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs Hochland w Topaz.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6351343 Napisano: 28.04.2017 14:21:22 w NA CO CZEKAMY?
toka napisał(a):

asper01 napisał(a):

toka napisał(a):

pamiętacie konkurs w Leclercu-do wygrania były zmywarki w wybranych sklepach.Były już wyniki?

Mają jeszcze czas, ale do konkretnego sklepu musiałabyś dzwonić.

a do kiedy czas?Nie widziałam nigdzie regulaminu

Regulaminy była na sklepy. Mój, z Bydgoszczy, mam w domu. Wieczorem mogę sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6351335 Napisano: 28.04.2017 14:12:56 w NA CO CZEKAMY?
toka napisał(a):

pamiętacie konkurs w Leclercu-do wygrania były zmywarki w wybranych sklepach.Były już wyniki?

Mają jeszcze czas, ale do konkretnego sklepu musiałabyś dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6349470 Napisano: 24.04.2017 13:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy ktoś może mi pomóc o jaki serek chodzi w hochlandzie w abc? w regulaminie jest 8x130 g , to chodzi o te trójkąciki? czy mam kupić ten kanapkowy co na zdjęciu na stronie?

Chodzi o kanapkowy, ten ze zdjęcia, on ma wagę 130g (8x oznacza opakowanie zbiorcze, pewnie skopiowali opis ze strony producenta)

Są też opakowania z gratisem i wtedy jest chyba 150g. Czy te też można? Czort wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6348785 Napisano: 21.04.2017 14:52:07 w Czy informują/ informowali?
asper01 napisał(a):

Może mi ktoś potwierdzić na priv, że poszły smsy z konkursu GP w Saturnie i Media Markt? Bo nie dziwię się, że nikt się nie pochwalił. Ja dziś ponownie zacząłem i ponownie kończę.

A za drugi etap już poszły smsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6348467 Napisano: 20.04.2017 20:27:52 w Pomocy!!!!
bethan napisał(a):

asper01 napisał(a):

Dziękuję wszystkim za dotychczasową i z góry za ewentualną dalszą pomoc, zarówno tę tutaj, jak i na priv. Muszę wszystko przemyśleć i poczynić właściwe kroki...

asper01, coś drgnęło w Twojej sprawie?

Czekam na decyzję pani Ewy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6348181 Napisano: 20.04.2017 12:37:21 w Albedo Marketing
Kurcze, a ja nigdy nie miałem z nimi problemów. Nawet paragony mi odesłali kiedyś, bo nie wiedziałem, który wygrał i 2 x przekładali paragony Kamisa między różnymi konkursami. Wszystko załatwiałem poprzez pisemne prośby, załączane do oświadczeń. Pewno zależy na kogo się trafi... Wyświetl w wątku >>

asper01

#6347117 Napisano: 16.04.2017 20:52:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabinka71 napisał(a):

Czy były już wyniki z konkursu Odkryj moc doskonałej czystości drogerie Jawa i Twój Market?

Raczej nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6346977 Napisano: 15.04.2017 15:46:14 w Paragony na trwające konkursy
aerdna napisał(a):

Kupię 2 paragony na Topaz Hochland (chętnie wymienię za inne) emotka

Także nadal jestem chętny... Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6346916 Napisano: 15.04.2017 10:20:07 w Pomocy!!!!
cleo25 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Wielce Was oburza, że ktoś chce kasę za paragon, wysyłacie do prokuratury, 'tracicie wiarę w ludzi' ... a to, że "towarzystwo wzajemnej adoracji" gra na pół wsi, chomika i zmarłego wujka, tego nie dostrzegacie, to jest super uczciwe. Upss ... bo pewnie sami tak robicie. Dziewczyna mogła ten paragon wyrzucić do kosza i nikt by nic nie miał. Gratuluję Asperowi wygranej, niech się cieszy z tych 9500 i żyje szczęśliwie. Chyba, że chce przez najbliższe pół roku latać po prokuraturach i sądach ...
A propos "... kto nigdy nie pisal bez swojego paragonu niech podniesie rękę w górę...." - no to podnoszę.

1.Nie mogła wyrzucić bo był własnością Aspera, skoro za niego dużo wcześniej zapłacił

Ale jakby była złośliwa to zwróciłaby mu te 20zł zaznaczając, że odstępuje od transakcji, bo zalała paragon kawą ... i wtedy Asper mógłby tylko potrząsnąć gulem, a tak ma 9500 tysia.

Bossze, co Ty dziewczyno piszesz. Pogrążasz się tylko. Jak ktoś coś Ci powierza, albo zostawia przez zapomnienie u Ciebie, to oddajesz mu to po spełnieniu Twoich warunków? Widzę, że z góry można Ciebie wpisać do NIE polecam, bo w podobnej sytuacji zrobiłabyś tak, jak ewciatek.  Wyświetl w wątku >>

asper01

#6346915 Napisano: 15.04.2017 10:15:58 w Pomocy!!!!
cleo25 napisał(a):

Wielce Was oburza, że ktoś chce kasę za paragon, wysyłacie do prokuratury, 'tracicie wiarę w ludzi' ... a to, że "towarzystwo wzajemnej adoracji" gra na pół wsi, chomika i zmarłego wujka, tego nie dostrzegacie, to jest super uczciwe. Upss ... bo pewnie sami tak robicie. Dziewczyna mogła ten paragon wyrzucić do kosza i nikt by nic nie miał. Gratuluję Asperowi wygranej, niech się cieszy z tych 9500 i żyje szczęśliwie. Chyba, że chce przez najbliższe pół roku latać po prokuraturach i sądach ...
A propos "... kto nigdy nie pisal bez swojego paragonu niech podniesie rękę w górę...." - no to podnoszę.

Byłaś kiedyś szantażowana? Jeśli nie, to nie życzę Ci tego. No chyba, że chcesz spróbować, żeby wyedytować swoją wypowiedź.
Pozdrawiam i życzę wielu takich wygranych!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6346834 Napisano: 14.04.2017 21:59:33 w Pomocy!!!!
cudaczek121 napisał(a):

mczarna napisał(a):

cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

W 2010 roku specjalnie pojechałam do Leclerca i wzięłam udział urnowym konkursie, gdzie do wygrania był laptop 1 na sklep.Należało kupić Vanish w butelce, a ja kupiłam w sprayu czy w ogóle nie taką gramaturę jak była opisana w regulaminie.Po kilku tygodniach okazało się,że wygrałam,ale mam zły paragon.Wtedy znajoma z forum się nade mną zlitowała i sprzedała mi ten dowód zakupu za 300 zł.Do dziś jestem jej za to wdzięczna, bo z tego laptopa właśniej do tej pory korzystam.To była wtedy wina mojego gapiostwa,a nie celowe działanie z premedytacją w celu oszukania innych forumowiczów.

A ja Ci powiem, że też kiedyś komuś tak sprzedałem paragon i dzięki temu mam teraz fajną znajomą emotka Wyświetl w wątku >>

asper01

#6346832 Napisano: 14.04.2017 21:56:26 w Czy informują/ informowali?
Może mi ktoś potwierdzić na priv, że poszły smsy z konkursu GP w Saturnie i Media Markt? Bo nie dziwię się, że nikt się nie pochwalił. Ja dziś ponownie zacząłem i ponownie kończę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6346830 Napisano: 14.04.2017 21:51:19 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Konkurs był dla posiadaczy karty, której Ty nie masz. Nie boli mnie bo nie wygrałam. Ale Twoja śmieszna i niedorzeczna oferta bolała wiec paragony wyrzuciłam. Moje paragony, moje prawo. Wygrałeś w Albedo bo przy opcji wysłania maila ktoś w regulaminie nie dopisał, że w mailu tez trzeba podać nr paragonu. Jesteś cwany - wygrywasz. Jeśli się ewcik postawi - to tym razem przegrasz. Za 5 zł oszczędności.

A mój nick różni się od poprzedniego 1 literą bo nie można się ponownie zarejestrować na ten sam nick po przypadkowym usunięciu konta. Nie podszywam się pod nikogo, chciałam mieć ten sam nick co wcześniej ale nie było to możliwe. Nie mam powodu by udawać kogoś innego. I nie płaczę publicznie, że ktoś mnie oszukał bo zawsze umawiam się na wysłanie paragonu po zakupie.

Ostatni raz odpisuję, bo chyba za wysoki poziom dla mnie...

1) Nie miałem karty i zrobiłem zakupy w Makro, bossze...
2) Problem polegał na braku numeru karty na paragonie, w tamtych czasach Albedo nawet przez myśl nie przechodziło podawanie numerów paragonu w SMSie (choć teraz też rzadko, jedynie przez www.), bossze...
...
Wielu wygranych życzę! Szczerze, bo może wtedy nie będzie tak bolało. Jakby tu wszyscy pisali co wygrywają to by forum się chyba zapaliło od iskier... Wyświetl w wątku >>
0 0

asper01

#6346814 Napisano: 14.04.2017 21:27:04 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Ok, dzięki. Już wiem. Ale to dalej nie zmienia faktu, że asper notorycznie gra w promocjach bez wymaganego nr paragonu bez swoich  paragonów i potem je pokątnie skupuje. I jego oferty są śmieszne. Może żal mu było 5 zł na polecony w momencie zakupu? To następnym razem na pewno 5 zł dorzuci. Rozumiem, że umowa to umowa. Ale w tym momencie jest zdany na łaskę tej dziewczyny bo nie zapłacił za przesłanie w momencie zakupu. Nie przewidział tego, że ktoś może nie być uczciwy? To jego problem.

Przejrzałem historię. Nie mam z Tobą żadnych rozmów, poza tą o Makro pod zmienionym nickiem (zbanowali Cię?). Więc powoli przeginasz... Wyświetl w wątku >>
0 1 ewikewikk