Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6336804 Napisano: 22.03.2017 20:09:27 w WC - rozmowy o wszystkim
Wraca mąż z Żabki (dostał prikaz, by kupić Always lub Naturella) i mówi: "A idź w cholerę" emotka Wziął z półki podpaski, inne zakupy i idzie do kasy. Pani kasjerka kasuje, dochodzi do podpasek i mówi: "Ale na pewno o te panu chodziło? Bo ja myślę, że to nie te chciał pan wziąć, te są za duże. Ja panu pokażę inne". Kolejka się za nim ustawia, a pani poszła po podpaski. Wzięła dwie paczki i tłumaczy mu różnice emotka kolejka się robi większa. Pani tłumacząc, komplemetuje: "Dobrze, że pan się nie wstydzi, bo wie pan, różnie to bywa". Dobrze, że w ręku pani trzymała Naturellę to mąż stanowczym tonem zakomunikował, że on jednak weźmie te i już zapłaci emotka Wyświetl w wątku >>

staszek

#6336250 Napisano: 21.03.2017 21:42:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1. Czy w konkursie Princes trzeba mieć paragon z danego etapu?
2. W Garnier w Biedronce są nagrody dzienne? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6335831 Napisano: 21.03.2017 10:10:30 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

staszek napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ja bym chciała zamieszkać sama ale niby jak? Mam doświadczenie, jestem młoda, znam języki, obecnie poszukuję pracy, byłam już chyba na 20-30 rozmowach i co? Ano nic. Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.
A ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Warszawie? Pewnie za te 1800zł opłaciłabym czynsz i to wsio. Można głodować do końca miesiąca  emotka

Potrzebna mi niania. 15 zl/h emotka

A gdzie? Moja mama po 35 latach pracy jako przedszkolanka i nauczycielka wczesnoszkolna przechodzi na wcześniejszą emeryturę emotka
Ja też szukam pracy w zawodzie (księgowość), ale nie mam doświadczenia. I nikt mnie nawet na staż nie chce, a pracowałabym nawet za darmo, żeby tylko doświadczenie zdobyć i się czegoś nauczyć, ach życie emotka

To średnia stawka godzinowa dla niani w Warszawie. Mama z takim doświadczeniem wytargowalaby więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6335786 Napisano: 21.03.2017 08:44:18 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Ja bym chciała zamieszkać sama ale niby jak? Mam doświadczenie, jestem młoda, znam języki, obecnie poszukuję pracy, byłam już chyba na 20-30 rozmowach i co? Ano nic. Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.
A ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Warszawie? Pewnie za te 1800zł opłaciłabym czynsz i to wsio. Można głodować do końca miesiąca  emotka

Potrzebna mi niania. 15 zl/h emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6335744 Napisano: 20.03.2017 23:12:14 w Kaufland konkursy
Czy w zgłoszeniu na nerki Kauflandowe podawało się numer telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6335157 Napisano: 19.03.2017 21:33:04 w Wkurza mnie...
canti0 napisał(a):

synk napisał(a):

canti0 napisał(a):

staszek napisał(a):

Co Wy pierzecie 2x dziennie albo i częściej? emotka ja przy dwójce dzieci robię pranie, 2, max. 3 razy w tygodniu. I chodzimy w czystych ubraniach emotka

Żartujesz chyba, u mnie bywają dni że i 5x dziennie pralka chodzi (dziś przy niedzieli tylko 2x)  emotka  

to zapytam nieśmiało - ile godzin macie limitu na chodzenie w jednej sztuce odzieży? Chyba że ta pralka to taka tarka...to ją trzeba częściej odpalać a po niej bo ręce bolą emotka

Dzieci chodzą do szkoły max 2razy w tym samym- zresztą moje dzieci to brudasy. Ręczniki prane raz w tygodniu, pościele co 2tg, ja często piorę ubrania robocze (praca fizyczna), bielizna zmieniana codziennie. Rodzina 5 osobowa. Aha zapomniałem po każdym treningu i lekcji WF prane są ubrania moich dzieci.

Ok, ale to i tak dużo tych prań emotka Życzę zatem dobrej pralki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6335048 Napisano: 19.03.2017 11:52:05 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Co Wy pierzecie 2x dziennie albo i częściej? emotka ja przy dwójce dzieci robię pranie, 2, max. 3 razy w tygodniu. I chodzimy w czystych ubraniach emotka

Bo Ty masz duzo ciuchow to nie musisz tak często emotka emotka

Ale jak ma się mało to tym bardziej nie uzbierasz tyle, chyba że po 2, 3 sztuki się wrzuca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6335044 Napisano: 19.03.2017 11:45:44 w Wkurza mnie...
Co Wy pierzecie 2x dziennie albo i częściej? emotka ja przy dwójce dzieci robię pranie, 2, max. 3 razy w tygodniu. I chodzimy w czystych ubraniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6333719 Napisano: 16.03.2017 08:58:42 w Paragony na trwające konkursy
nasturcja19 napisał(a):

kupię paragony kaufland na konkurs z aplikacja (od dzis olej za 2.99)

I ja się podepne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6332164 Napisano: 13.03.2017 10:36:14 w Smolar
Czeka ktoś jeszcze na blender z Ramy w Biedronce? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6332067 Napisano: 12.03.2017 22:37:16 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Gin Lubuski na ten konkurs http://www.lubusk...n-lubuski-30-lat.pdf wymienię na inny paragon.

Nieaktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6331913 Napisano: 12.03.2017 12:08:13 w Carrefour konkursy
kumulacja napisał(a):

Moje pytanie dotyczy konkursu "Marzenia do spełnienia".
Czy mogę kupić 5 pojedynczych butelek soku Bobo Frut?
Czy też muszę kupić 5 x 4 butelki?

Pojedyncze mogą być. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6331221 Napisano: 10.03.2017 07:38:58 w SZUKAM....
Czy ktoś jeszcze czeka na blender z Ramy z Biedronki? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6330810 Napisano: 09.03.2017 09:50:55 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

staszek napisał(a):

netka2000 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A teraz dla odmiany się wkurzam :-/ we wtorek wymieniali nam okna w domu i uszkodzili kabel od internetu. Dzwoniłem wczoraj na infolinie i miał byc serwisant wczoraj i nie przyjechał... dzwoniłem dziś i powiedzieli że za chwile przedzowni żeby ustalić godzinę i tak już czekam 3 godziny żeby zadzwonił emotka  :( jestem bez netu na lapku a chce wysłać oświadczenie do candy king i to wydrukować bo przepisywać mi się nie chce i nie mam jak emotka  

Po co Ci do drukowania internet?

Bo są drukarki połączone z urządzeniem, laptopem, telefonem, nie kablem, ale przez WiFi. Ja sobie chwale emotka

Do połączenia komputera z drukarką przez wi-fi nie jest wymagane połączenie z internetem. Po drugie, każdy producent takiej drukarki umożliwia łączność także przez kabel USB.

U mnie jest wymagane. A telefonu nie połącze kablem z drukarką. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6330764 Napisano: 09.03.2017 07:41:21 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A teraz dla odmiany się wkurzam :-/ we wtorek wymieniali nam okna w domu i uszkodzili kabel od internetu. Dzwoniłem wczoraj na infolinie i miał byc serwisant wczoraj i nie przyjechał... dzwoniłem dziś i powiedzieli że za chwile przedzowni żeby ustalić godzinę i tak już czekam 3 godziny żeby zadzwonił emotka  :( jestem bez netu na lapku a chce wysłać oświadczenie do candy king i to wydrukować bo przepisywać mi się nie chce i nie mam jak emotka  

Po co Ci do drukowania internet?

Bo są drukarki połączone z urządzeniem, laptopem, telefonem, nie kablem, ale przez WiFi. Ja sobie chwale emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

staszek

#6329304 Napisano: 06.03.2017 14:28:27 w Kaufland konkursy
Claudia77 napisał(a):

mksmichal napisał(a):

Czy też otrzymaliście taką zwrotkę na odesłanie danych z budżetu. Nie wiem w końcu czy dostali maila czy nie;/

"Uwaga!Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.
W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP
pokaż oryginał wiadomości
Szanowni Państwo,

W przypadku zakwalifikowania Państwa jako ostatecznego laureata i
realizacji wysyłki nagród prosimy o sprawdzenie zawartości przesyłki z
nagrodą w obecności kuriera.
Wszelkie reklamacje dotyczące zawartości przesyłki będą uwzględniane tylko na podstawie protokołu
sporządzonego w obecności kuriera.
Z poważaniem
TQ Group"

też tak miałam i zgłupiałam.) założyłam drugą pocztę na interia specjalnie i poszło bez problemu i tylko druga cześć tekstu przyszła...

Na poczcie wp.pl takie właśnie powiadomienia przychodzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6329218 Napisano: 06.03.2017 11:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneta19790411 napisał(a):

staszek napisał(a):

http://tescomagaz...sy/konkurs-finish-2/

Czy w tym konkursie Finish może kupić wszędzie czy w Tesco? W regulaminie nie ma słowa o Tesco, ale z kolei konkurs jest w tesco magazynie emotka

Organizatorem konkursu „FINISH” jest Media Contact Premium Sp. z o.o. z siedzibą w przy ul. Podłęknickiej 30, 41-303 Dąbrowa Górnicza zwany
dalej Organizatorem. Organizator urządza niniejszy konkurs na zlecenie TESCO /Polska/ Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kapelanka 56, 30-347
Kraków.

Ale jednoznacznie nie napisali gdzie trzeba kupić. Bezpieczniej będzie chyba w Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6329209 Napisano: 06.03.2017 11:44:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://tescomagaz...sy/konkurs-finish-2/

Czy w tym konkursie Finish może kupić wszędzie czy w Tesco? W regulaminie nie ma słowa o Tesco, ale z kolei konkurs jest w tesco magazynie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6328996 Napisano: 05.03.2017 22:39:43 w Carrefour konkursy
asper01 napisał(a):

xpac napisał(a):

Cześć, cz dostajecie zwrotki z loterii Wedel ?? u Mnie na 4 telefony w 3 różnych sieciach cisza... mam to jutro do nich zgłaszać??

"W odpowiedzi na wysłane zgłoszenie SMS, odsyłany będzie automatycznie na koszt
Organizatora komunikat zwrot
ny. Komunikat zwrotny zostanie przesłany do Uczestnika nie
później niż w 30 minut od chwili wysłania SMS
-
a ze zgłoszeniem. Jeżeli w powyższym terminie
do Uczestnika nie zostanie przesłany komunikat, Uczestnik na swój koszt powinien zgłosić ten
fakt do Organizatora telefonicznie...."

Ja wczoraj słałem 2 x z Plusa i na jednym dostałem od razu, a na drugim cisza cały czas...

Od wczoraj na Playu nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek