Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6310438 Napisano: 12.01.2017 21:45:24 w Konkursowiczki w ciąży
Olej ze słodkich migdałów jest ok, ale Rzeczywiście to sprawa indywidualna. Za pierwszym razem smarowalam regularnie niemal od początku ciąży i miałam kilka rozstępów na pośladkach. Za drugim może posmarowalam przez całą ciążę kilka razy i tez kilka na pośladkach. Ale lepiej smarować emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

staszek

#6307443 Napisano: 04.01.2017 04:29:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

kerocna napisał(a):

Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy ktoś próbował zarejestrować się w loterii Play "Karta milion warta"? Czy przychodzą w ogóle jakieś zwrotki? Przez stronę w ogóle nie można się zgłosić a przy zgłoszeniu sms zwrotki brak. emotka

u mnie dzisiaj taka sama sytuacja...  emotka

Ledwo się zaczęło a już bajzel mają emotka

Próbowałam dziś SMS-em i zwrotki brak... Rejestrowałam kartę w październiku, więc chyba mogę wziąć udział ? Mam Play/Fresh  emotka

Loteria jest od 02.01.2017 i telefony zarejestrowane od tego czasu biorą udział. Chyba emotka  ja rejestrowalam wczoraj i zwrotka przyszla. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6307402 Napisano: 03.01.2017 22:46:27 w Paragony na trwające konkursy
kalafior napisał(a):

Kupię paragon ABC "Konkurs na rozgrzewkę" w rozsądnej cenie  emotka

Ja też chętnie kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6307060 Napisano: 03.01.2017 09:57:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
2017 r. otwarty bonem z Topazu na 50 zl. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6307059 Napisano: 03.01.2017 09:52:12 w Informują
Topaz dzwoni z konkursu Żywca z życzeniami, nr 510..., bon Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6304891 Napisano: 27.12.2016 16:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

donia7 napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy ktoś podpowie czy w Żabce na konkurs Kiory, gdzie trzeba kupić dowolny produkt na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela, może być woda Kubuś, na której jest napisane Star Wars?

mi się wydaje, że nie emotka  zapytaj o jakieś tanie kolorowanki, bo u mnie w żabce często mają na zapleczu emotka  

a dlaczego niby nie??  w reg nie ma listy produktów więc wszystkie, na których znajdziesz Disney, Marvel lub Star Wars. Ja właśnie kupiłam wody i posłałam zgłoszenia, żadnych kolorowanek itp nie ma emotka Swego czasu wygrałam u Kiory w Żabce laptop (wtedy jeszcze nie chcieli paragonów podczas zgłoszenia tylko w przypadku wygranej), miałam kupioną właśnie wodę Kubuś i nagrodę otrzymałam:)

Dzięki dziewczyny emotka druga odpowiedź bardziej mi się podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6304878 Napisano: 27.12.2016 15:31:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś podpowie czy w Żabce na konkurs Kiory, gdzie trzeba kupić dowolny produkt na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela, może być woda Kubuś, na której jest napisane Star Wars? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6304719 Napisano: 26.12.2016 18:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkurs Kiory w Żabce może być woda Kubuś, na której jest napisane Star Wars? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6297363 Napisano: 07.12.2016 14:51:52 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

Czy ja przegapiłam powrót monarchii w Polsce? Czy Państwo Lewandowscy mają jakieś prawa do tronu?
Gdzie nie spojrzę, widzę informacja o ciąży... Jakby chodziło o nasze krajowe Royal Baby...
emotka

Z ostatnich informacji wynika, że Jezus jest królem Polski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6296249 Napisano: 05.12.2016 15:15:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do itm z bobovity, listonosz  Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6295439 Napisano: 03.12.2016 15:00:57 w Biedronka
Czy ktoś wygrał w dr Gerardzie bez tego początku smsa sugerowanego w regulaminie? Bo mi się zapomniało w jednym smsie... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6294619 Napisano: 01.12.2016 21:53:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
bransoletka Ani Kruk i tablet, ale nie biedronkowy, a intermarchowy emotka Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

staszek

#6293326 Napisano: 30.11.2016 14:31:21 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję samochodów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6293278 Napisano: 30.11.2016 14:08:27 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Tak sobie tu czytam i zazdroszczę tym osobom którzy czują się na siłach ze mogą wygrać to piękne audi ... ja, wysłałam dwa zgłoszenia rymowanke i życiowy tekst i wiem ze pomimo moich wypocin to i tak z waszymi mądrymi głowami nie mam szans ... chociaż lekkie zdenerwowanie odczuwam emotka  
Ale wiem jedno ze będę sie dziś cieszyła razem z tymi, którzy wpiszą sie dziś w MDW z wiadomością dotycząca AUDI <3  emotka  
milego dnia emotka

Kochana 
Ja absolutnie "nie czuje się na siłach" 
Ja wierze,ze w tym roku świateczny cud zdarzy się wcześniej emotka

Ja mam gorzej, bo w zeszłego Sylwestra kazałem wszystkim znajomym, by życzyli mi wygrania auta w 2017. I tak też robili. Problem w tym, że został miesiąc. Zegar tyka, gdzie ta bryka?!  emotka

Licznik zacznie Ci bić od stycznia dopiero skoro w 2017 r. masz wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 maria1980 0

staszek

#6292557 Napisano: 29.11.2016 15:04:34 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

że u nas już ksiądz po kolędzie będzie chodił... Jeszcze nawet Mikołajek nie ma... a parafia już chodzi na kolędowanie emotka

Nie wpuszczać i się nie denerwować emotka Wyświetl w wątku >>

staszek

#6292550 Napisano: 29.11.2016 14:59:24 w Smolar
cc_investigator napisał(a):

slavek napisał(a):

slavek napisał(a):

maria1980 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Dajcie już spokój z tym Smolarem,według mnie to naprawdę solidna agencja a wypadki przy pracy zdarzają się najlepszym.Wszyscy wiemy że grając w różnego rodzaju konkursy podajemy swoje dane osobowe i numery tel.Nie ma co do nich dzwonić i wkurzać zwykłych pracowników.Sam też dostałem smsa o wygranej a nie grałem.

Wypadkiem przy pracy jest puszczenie smsow tym, co nie trzeba. Tworzenie bazy konkursowiczow to nie wypadek, a celowe dzialanie, ktore wys,lo na jaw przy okazji wypadku. Dwie rozne sprawy.

Zgadzam się w stu procentach , nie życzę sobie ,żeby ktoś przetrzymywał moje dane , zwłaszcza ,ze w każdym reg. Jest jasno napisane ,ze dane potrzebne są jedynie dla potrzeb konkursu ! 

Wydaje mi się, że to bicie piany dla samego bicia piany. Jakie to przechowywanie waszych numerów ma znaczenie dla Was? Pytam o realne znaczenie.

Smolar podobno lubił się chwalić, że tępi "konkursowicza". Realne znaczenie ma tworzenie bazy, w której odnotowywana jest każda wygrana, co by ich za dużo nie było w sumie.

Ale gdy losują i wrzucają filmik z losowania to jak to się ma do tego, co napisałeś powyżej?

Nie ma się. Ale mocno się ma w konkursach kreatywnych.

Film można nakręcić kilka razy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6291580 Napisano: 27.11.2016 21:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

staszek napisał(a):

aniabania napisał(a):

Nie mogę znaleźć w dyskusjach, czy ktoś poruszał ten temat: wyniki konkursu z Wedla w Top Markecie - dlaczego tak mało laureatów? Tam było dużo więcej nagród przecież?

A gdzieś można znaleźć wyniki albo ktoś się chwalił, bo mi umknęło.
Ok, już znalazłam. Nagród było 80, wysyłało się smsy, więc laureaci powinni być wcześniej poinformowani skoro już podali nazwiska, a nie widziałam, żeby ktoś z forum się pochwalił, a na liście są "nasi" emotka

To lista nie z tego konkursu.
Jestem na niej a nikt mnie nie informował. emotka

To daje nadzieję, że jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

staszek

#6291570 Napisano: 27.11.2016 21:21:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniabania napisał(a):

Nie mogę znaleźć w dyskusjach, czy ktoś poruszał ten temat: wyniki konkursu z Wedla w Top Markecie - dlaczego tak mało laureatów? Tam było dużo więcej nagród przecież?

A gdzieś można znaleźć wyniki albo ktoś się chwalił, bo mi umknęło.
Ok, już znalazłam. Nagród było 80, wysyłało się smsy, więc laureaci powinni być wcześniej poinformowani skoro już podali nazwiska, a nie widziałam, żeby ktoś z forum się pochwalił, a na liście są "nasi" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6291331 Napisano: 26.11.2016 22:35:52 w Biedronka
vivi napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Przychodzą wam normalne zwrotki z dr Gerard? 
Zaraz cala kartę ogołocę, bo ciągle mam zwrotkę:
Wyślij smsa jeszcze raz, ale zgodnie ze schematem... - wysyłam idealnie ze schematem emotka

ja wysyłałam po 19, zwrotka normalnie przyszła

Ja niedawno wysyłałam i też przyszła bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6291034 Napisano: 25.11.2016 21:03:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
moniazr napisał(a):

Bon na 30 zł z loterii Herbapol.

I u mnie przed chwilą. Wyświetl w wątku >>
0 0