Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6193842 Napisano: 09.05.2016 16:56:54 w Rossmann
Wydaje mi się, że wysylali smsy w zeszłym tygodniu, ale pewna nie jestem, bo to dziwne na rossmanna. Ale konkurs ten sam... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6193756 Napisano: 09.05.2016 15:13:32 w Paragony
Mam activie z Almy. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6193645 Napisano: 09.05.2016 14:02:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
defed napisał(a):

Bransoletka Lilou Garnier - jakiś kurier, którego pierwszy raz na oczy widziałam

Do mnie też dotarła. Wasze tez są takie malutkie? Za to kosmetyki zaginęły w akcji. W piątek je miał, a dzisiaj przywiózł tylko bransoletkę, której w piątek jeszcze nie było emotka  i kurier brzydko pachniał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6193260 Napisano: 08.05.2016 12:28:08 w SZUKAM....
Czy jest jakiś konkurs na małe AGD? Muszę kupić czajnik elektryczny. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6190851 Napisano: 30.04.2016 21:20:50 w Paragony
Mam dwa paragony na Jamesona, który dzisiaj się kończy, http://www.smolar...m-swietuj-po-swojemu
wymienię na jakiś inny konkurs aktualny. Najpierw mogę wysłać fotki jak komuś się spieszy, a potem się dogadamy za co. Oferta aktualna niezbyt długo, bo mam zamiar iść spać wkrótce emotka

Nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6190818 Napisano: 30.04.2016 19:17:42 w SZUKAM....
Kogoś, kto wygrał torebkę Michaela Korsa u Smolara. Proszę o pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6190428 Napisano: 29.04.2016 12:36:13 w Konkursy ABC
monkakk napisał(a):

luko922 napisał(a):

afjgsdfgjsdfjh emotka  
Wiedziałem, że tak będzie! Poszedłem dziś do tego posranego ABC, żeby zrealizować bon, po pół godziny szukania czegokolwiek, co mógłbym w ogóle tam kupić, stwierdziłem, że kupię sobie kilka win. Ale oczywiście, że nieeeeee! Babka w kasie mówi, że oni nie realizują takich bonów. Dzwoniła do kierownika, ale kierownik oczywiście też debil jakiś jak to zwykle bywa w takich sytuacjach i też twierdzi, że nic z tego. 

Czuję się jak jakiś idiota, który sobie drukuje jakieś bony do różnych sklepów z wymyślonych konkursów i łazi po sklepach żeby je okradać.emotka

Do kiedy jest w końcu ważny ten bon? W liście pisali, że do końca kwietnia, a na bonie jest, że do 31 maja. To jak?
gosposia07 udało Ci się w końcu wykorzystać bon? Pod jaki numer do nich dzwoniłaś?

czuje że u mnie też tak będzie ...  potem będą się patrzyć na Ciebie jak na złodzieja... daj znać jak ustalisz do kiedy faktycznie jest ten bon, bo też musze coś na szybko kupić jak do końca kwietnia ...

U mnie w 1 bez problemu realizują wszystkie bony abc, ale w drugim oczywiście nic nie wiedzieli i właścicielka sama dzwoniła do Eurocashu i przyjęła bon po rozmowie z nimi.
Ale bony do abc to porażka, przyznaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6190352 Napisano: 29.04.2016 10:51:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doładowania od Orange i mBanku  Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6190252 Napisano: 28.04.2016 22:49:38 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

A ja bym chciała zgłosić reklamację, że u mnie nie ma takich sklepów jak ITM ( a reklama dudni i w tv i radio), Mila ( chyba,że milion mili ode mnie, 1 na całe miasto), Polo itd,a to w końcu Wawa...Na cudze paragony nie liczę, bo tylko moje własne działają...:-( Widzę,że dużo konkursów/loterii mają i cóż poradzić, nie jeżdżę przez całą Wawę albo pół województwa po to by zagrać...

emotka Jak bym o sobie czytała, tylko ja w dużo skromniejszym mieście mieszkam i też nie mam obok siebie absolutnie niczego. Czasami aż mi żal, bo konkursów zawsze sporo, a sklepów "konkursowych" u mnie całkiem brak. emotka

Jest jeden sklep Intermarche w woj.mazowieckim ale mam do niego około 38km(w jedną stronę i raz w miesiącu tylko jażdzę...obok siebie mam 3 kauflandy do budżetu,ale żeby do nich pojechać to pokonuję 120km.....
Polomarket zmienili na milę to mam do niej też 38km.......Carrefour i Leclerc 29km wprzeciwnym kierunku niż kaufland i intermarche emotka ,biedronka 10km...jedynie koło pracy mam auchan,PiP i Rossmann.......

Już są dwa ITM, w Błoniu i Radzyminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6189723 Napisano: 28.04.2016 08:57:03 w Paragony
Mam Tesco Danio, nie zagrałam: emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6188551 Napisano: 25.04.2016 21:14:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestawy Colgate z Biedronki. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6188545 Napisano: 25.04.2016 21:07:23 w Kupię...
Pakiet do Luxmedu, który był do wygrania w Colgate w Biedronce. Albo wymienię na torebkę Michaela Korsa Jet Set Travel albo na aparat Canon Powershot emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6188130 Napisano: 25.04.2016 10:56:52 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

joan napisał(a):

Że na dzień dobry trafiłam na fejsbukowy konkurs Gatty, a tam jedna z moich "ulubionych" konkursowiczek i jej talę...

https://www.faceb...p;type=3&theater

Ale to jest straszne

Idealne rozwiązanie dla tych, co nie chcą pokazywać swojej facjaty w konkursach. A jeśli jeszcze nagradzaja, to nic tylko brać przykład. Rozwaze to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6187820 Napisano: 24.04.2016 08:28:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Doładowania z Orange i mBanku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6187277 Napisano: 22.04.2016 07:47:17 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

Albedo-nigdy nie chcą nr.paragonuchcą

Czasami chcą emotka . W Nałęczowiance chcą, w almie przy lodowkach chcieli, w kamisie chcieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6187245 Napisano: 21.04.2016 23:15:08 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
adamaszek napisał(a):

Czy smsy z Natury o Garnierze już frunęły? emotka

tak, wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6187238 Napisano: 21.04.2016 22:40:33 w Inne mniejsze markety
yolka123 napisał(a):

staszek napisał(a):

yolka123 napisał(a):

staszek napisał(a):

magnus napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego nie nabija mi punktów za zakupy w Żabce? emotka

Trzeba zarejstrować kartę w programie a potem podawać jak kartę płatniczą przy każdych zakupach powyżej 11 zł

No tak robię, a na koncie 0 punktów...
pioge7 chodziło o DC i konkurs z Kozlem emotka

Czy masz tę kartę widoczną w swoim profilu ( w sensie - jej numer), gdy wejdziesz na konto Żabki?

Nie kojarzę, żebym miała ją widoczną, czyli coś źle zrobiłam podczas rejestracji, w ogóle ta strona ich słabo mi działa, więc pewnie czegoś nie dokończyło. Dzięki emotka

Edit: rzeczywiście nie mam karty dodanej, ale właśnie się skapnęłam, że mam chyba nie tę co trzeba. Zamiast codziennych korzyści moja jest: W Żabce się opłaca i zielone okienko, w sensie taka też nazwa na tej karcie.

Tak, ta którą masz jest do opłat.
Jutro weź od pani kasjerki koniecznie emotka

Dzięki, tak zrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6187228 Napisano: 21.04.2016 22:20:54 w Inne mniejsze markety
magnus napisał(a):

1) No to nie wiem dlaczego, ja daje kartę, potem sprawdzam na koncie i daję dyspozycję do punktów- przekaż na loterię

2) W DC Kozel skończył się

2. Tak, chyba mu chodziło o to czy jest ograniczenie na gospodarstwo domowe, ale to tylko moje domysły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6187227 Napisano: 21.04.2016 22:20:04 w Inne mniejsze markety
yolka123 napisał(a):

staszek napisał(a):

magnus napisał(a):

staszek napisał(a):

Trzeba zarejstrować kartę w programie a potem podawać jak kartę płatniczą przy każdych zakupach powyżej 11 zł

Czy masz tę kartę widoczną w swoim profilu ( w sensie - jej numer), gdy wejdziesz na konto Żabki?

Nie kojarzę, żebym miała ją widoczną, czyli coś źle zrobiłam podczas rejestracji, w ogóle ta strona ich słabo mi działa, więc pewnie czegoś nie dokończyło. Dzięki emotka

Edit: rzeczywiście nie mam karty dodanej, ale właśnie się skapnęłam, że mam chyba nie tę co trzeba. Zamiast codziennych korzyści moja jest: W Żabce się opłaca i zielone okienko, w sensie taka też nazwa na tej karcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6187221 Napisano: 21.04.2016 22:01:59 w Inne mniejsze markety
magnus napisał(a):

staszek napisał(a):

pioge7 chodziło o DC i konkurs z Kozlem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0