Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6174873 Napisano: 19.03.2016 11:11:07 w Konkursy ABC
aerdna napisał(a):

A są Wasze sklepy na liście sklepów na stronie ABC ?

Ten, który jest w regulaminie, to go nie ma na liście sklepów, a niedawno był. Ten z kolei, który jest na liście sklepów, to go nie ma w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6174808 Napisano: 18.03.2016 23:30:10 w Konkursy ABC
nelunia napisał(a):

Czy w regulaminie na konk"codziennie wygrana z Coca cola"od początku była załączona lista sklepów? Nie mam pojęcia jak ja tego nie zauważyłam:( wczoraj zrobiłam zakupy na 3 paragony w ABC którego nie ma w regulaminie.Masakra jakby wylosowali mój numer.

Raczej nie było, to ja dodawałam ten konkurs i wczoraj regulamin inaczej wyglądał niż dzisiaj, zmienili nagrodę, dodali produkty które można kupić. Ja zrobiłam zakupy w 2 sklepach, 1 jest na liście drugiego nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6174804 Napisano: 18.03.2016 23:19:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@-Violka- napisał(a):

marek262 napisał(a):

Czy w konkursie TOPAZ trzeba kupić CIF i DOMESTOS czy tylko jeden z tych produktów? pisze z telefonu i nie chce mi się załdaowac regulamin

2.2. Aby wziąć udział w konkursie należy zakupić w sieci sklepów TOPAZ produkty markiUNILEVER (Cif, Domestos), zachować paragon, wysłać hasło reklamujące środki czystościwraz z imieniem, nazwiskiem, adresem, numerem telefonu, numerem paragonu oraz zgodą napublikację hasła reklamowego w materiałach reklamowych firmy Topaz oraz Unilever.

Ale z tego zapisu z regulaminu, przynamniej dla mnie i jak widać nie tylko, nie wynika jasno czy 1 produkt czy oba trzeba kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6174768 Napisano: 18.03.2016 22:21:04 w Konkursy ABC
mahuska napisał(a):

Były eski z wczoraj już ??

Ja nie dostałam i nie widziałam, żeby ktoś się chwalił, ale czy były? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6174041 Napisano: 17.03.2016 10:50:37 w TESCO konkursy
nataszka napisał(a):

poczuj się lekko w spa były wyniki?

Raczej nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6173917 Napisano: 16.03.2016 21:55:01 w Biedronka
golocia napisał(a):

Czy już ktoś dostał kartę Hebe z Zott?

Jeszcze nie wysyłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6173910 Napisano: 16.03.2016 21:45:51 w Biedronka
stokrotka238 napisał(a):

Jak rozumiecie to stwierdzenie w regulaminie garnier : w celupotwierdzenia uprawnień do ewentualnej nagrody w Konkursie, z zastrzeżeniem, że data na dowodziezakupu Produktów Promocyjnych nie może być późniejsza, niż dzień dokonania Zgłoszenia
w Konkursie.
Czy tzn że jeśli mam paragon z 13 marca to mogę sie zgłosić do konkursu tylko w tym dniu , a potem już nie mogę wysłać zgłoszenia? Niech ktoś mi wytłumaczy bo nie ogarniam! 

To znaczy, że najpierw musisz kupić produkty, a potem wysłać zgłoszenie, a nie że z 13 masz paragon, a 12 wysłałaś zgłoszenie. Nie trzeba tutaj tego samego dnia wysyłać. Oby tylko później niż paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6173107 Napisano: 15.03.2016 15:26:22 w Informują
Mila z Żywca dzwoni ze szklankami, nr 504... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6173057 Napisano: 15.03.2016 14:29:29 w Paragony
Mam Activię z Żabki Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6171936 Napisano: 11.03.2016 21:43:19 w Paragony
Mam Knorr Esencje z DC Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6171750 Napisano: 11.03.2016 15:01:01 w Paragony
Mam Actimel z C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6171373 Napisano: 10.03.2016 20:59:35 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):
Moim zdaniem zdecydowanie nie, i brawo dla elotty emotka bo większość komentarzy była właśnie nieuszanowaniem decyzji cudaczka.

No to mnie zaskoczyłaś, bo ja nie odniosłam wrażenia,  że ktoś narzucał swoje zdanie, a jedynie pisał jak jest w Jego przypadku.

Pisałam o nieuszanowaniu decyzji. Bo nie została uszanowana, komentarze były np. takie: "Nie rozumiem jak można napisać cieszę się, że nie mam dzieci bo trzeba będzie się nimi zająć, wiem, że to ciężka praca, wykańczająca i kosztująca dużo wyrzeczeń, ale uśmiech takiej małej istotki powinien to rekompensować. Pewnie Pani cudaczek 121 nie ma też zwierząt bo to też obowiązek i trzeba się zajmować " lub "nie wiesz o czym mówisz" lub "Tylko Ci się wydaje, że się cieszysz". To tylko pierwsze z brzegu, było ich więcej.
A to, że ktoś napisał na pw do cudaczka, że skoro nie ma męża i dzieci to z nią musi być coś nie tak, to... nawet nie mam komentarza na to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6171238 Napisano: 10.03.2016 16:25:27 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

elotta napisał(a):

Kto wie, może tak by się mogło stać, ale Kasia skutecznie odwróciła od niej uwagę swoim "bezpośrednim i zimnym" wpisem emotka W którym nikogo nie obraziła, nie potępiła, nie wyraziła nawet zszokowania faktem, że ktoś chce być matką. Nie. Jedynie napisała o sobie i swoich odczuciach. A w zamian słyszy "jak możesz; co ty tam wiesz; nic nie wiesz; przecież nie próbowałaś (!); to jedyna recepta na szczęśliwe życie".

Naprawdę ktoś uważa, że rodzenie dzieci "na siłę", gdy nawet sama myśl o tym rodzeniu i wychowywaniu nie mieści się komuś w głowie, jest dobrym rozwiązaniem? Jasne, ulegajmy presji otoczenia, a potem żałujmy lekkomyślnej decyzji i odgrywajmy się, nawet nieświadomie, na niewinnym dziecku.

Dziwi mnie to ostentacyjne wpychanie swojego szczęścia innym. W XXI wieku, na forum konkursowym, gdzie miałam nadzieję spotkać raczej inteligentnych i szanujących decyzje innych ludzi.

czy Ty troche nie przeholowalas z tym ostatnim zdaniem?

Moim zdaniem zdecydowanie nie, i brawo dla elotty emotka bo większość komentarzy była właśnie nieuszanowaniem decyzji cudaczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6168866 Napisano: 04.03.2016 15:21:48 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

Czyli wystarczy kupić produkty promocyjne za 15 zł, np. z gazetki, którą mają na stronie?

Podbijam. Wystarczy jak sprawdzę gazetkę na ich stronie? Bo na sklep nie liczę emotka

Ja kupiłam produkty z gazetki z ich strony, ale te oznaczone zielonym znaczkiem.  

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6168680 Napisano: 04.03.2016 09:49:41 w Konkursy ABC
staszek napisał(a):

Czyli wystarczy kupić produkty promocyjne za 15 zł, np. z gazetki, którą mają na stronie?

Podbijam. Wystarczy jak sprawdzę gazetkę na ich stronie? Bo na sklep nie liczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6168676 Napisano: 04.03.2016 09:44:55 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

wkurza mnie dzisiaj na cmentarzu obok grobu na którym byłem, nie było żadnych zniczy a swoich nie wziąłem.

Stary, dobry batistutek wrócił emotka  smutno było bez zniczy. I tutaj i na cmentarzu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6168572 Napisano: 03.03.2016 21:27:21 w Konkursy ABC
Czyli wystarczy kupić produkty promocyjne za 15 zł, np. z gazetki, którą mają na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6168222 Napisano: 03.03.2016 10:36:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

donia7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

basku napisał(a):

grrr ale mi podnioslo cisnienie: zrobilam zakupy w zabce za 18 zl i co ? ! nie dostalam karty do konkursu bo chlop powiedzial ze jak chcialam karte to powinnam to powiedziec zanim zaczal kasowac paragon a ja powiedzialam o tym w trakcie

emotka

Mógł anulować zakupy i nabić jeszcze raz. Ja bym o to poprosiła. 

no dokładnie, u mnie facetka tak zrobiła bez problemu emotka

a mi powiedzial ze tak nie moze zrobic, jak go zapytalam emotka gdzie tam moja asertywnosc.??? !  powiedzial ze nie to ja odeszlam od kasy emotka a teraz sie wkurzam emotka   ((((

Mi założyła kobieta kartę po nabiciu produktów, ale przed zapłaceniem, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. W każdym razie 1 punkt dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6167144 Napisano: 01.03.2016 15:19:53 w Paragony
Mam paragon Niebieski Miś Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6165713 Napisano: 26.02.2016 16:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy magnetic wysyłał już maile, bo nie wiem czy to ja czy nie? emotka

Wyslali emotka  zostajesz ze mną emotka

:( to może gdzie indziej pojedziemy? emotka to nie Gołębiewski, ale kto wie co w środku jest? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0