Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6165681 Napisano: 26.02.2016 15:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy magnetic wysyłał już maile, bo nie wiem czy to ja czy nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6165481 Napisano: 26.02.2016 10:09:57 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Edzia, ja też płaczę emotka emotka emotka

A jednak nie wszyscy mężczyźni chcą mieć kobiety, które śmieją się od rana do ranaemotka   Mój mąż właśnie zapytał: "Czy Ty musisz rechotać nawet w nocy?" 

To i tak masz lepiej, ja dostałam eksmisje   emotka

Staszek, słyszysz chrupanie?

Pytanie czy to chrupanie było czy odgłos pompki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6165403 Napisano: 26.02.2016 00:16:53 w Wkurza mnie...
Kiedyś były szwedzkie pompki do penisow, znowu są? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6165397 Napisano: 26.02.2016 00:09:58 w Wkurza mnie...
Laska w Tesco, którą domyślam się pierwszy raz widziałeś i ona Ciebie, podrywala Cie i dotykała po rękach? Może gdzieś jej grzebales, to dala po łapach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6164972 Napisano: 25.02.2016 11:33:04 w Wkurza mnie...
michałek13 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

Gdy facet po ślubie zaczyna pić, to głównie wina kobiety.

Dlatego należy szukać żony z płaską głową emotka by było na czym piwo postawić...

....ale tylko, gdy leży i śpi na wznak - korzyść podwójna, bo i płaskie, myślące czoło znajduje praktyczne zastosowanie, i milczenie wynikające z przejścia do fazy milczącego snu, zapewni spokój, wymagany dla przyjemności z picia tego piwa emotka emotka emotka

Nawet jeśli jest to ironia to żenująca !

Żeby nie było- mężczyzna powinien uszczęśliwiać kobietę. Tylko prawdziwych Kobiet (celowo duża litera) jest jak na lekarstwo. Większość to żabki z bajki o królewiczu, które czekają na pocałunek żeby się przemienić- przeważa egoizm, roszczenia. Takiej kobiety nie uszczęśliwi nikt ani nic.

A ja uważam, że większość facetów to skończone dupki, które nie widzą dalej poza własny nos. Znam grono 30 kilku latków, którzy w głowach mają narąbane jakby mieli lat 15. Do tego traktowanie życia jak wiecznej imprezy. No i priorytetem są kumple nie rodzina. No może są kobiety, które takich dupków w domu trzymają, bo są jak te żabki.... (bzdrua totalna) ja raczej jestem jak wiedźma, bo bym wypieprzyła takiego z hukiem w 5 minut z domu i z życia.

Ja jak miałam 30 lat to to samo miałam w głowie, niektórzy po prostu później dojrzewają do pewnych rzeczy. Ale jak się nie jest gotowym, to się nie zakłada rodziny i już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6164528 Napisano: 24.02.2016 14:34:15 w Wkurza mnie...

staszek napisał(a):

Batistutek chyba bardzo lubi popcorn lub chipsy emotka coś napisze na forum, bierze powyższe, zasiada, czyta i się zaśmiewa do rozpuku emotka tak to widzę emotka

?? nie bardzo rozumiem.

Chodzi mi o to, że czasami prowokujesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6164320 Napisano: 24.02.2016 09:39:47 w Wkurza mnie...
Batistutek chyba bardzo lubi popcorn lub chipsy emotka coś napisze na forum, bierze powyższe, zasiada, czyta i się zaśmiewa do rozpuku emotka tak to widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6163818 Napisano: 23.02.2016 11:25:10 w Paragony
Mam zott z 3 etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6163738 Napisano: 22.02.2016 23:11:10 w Wkurza mnie...

wkurza mnie że randka się nie udała!

Czemu? Nie przyszła? Nie tak wyglądała tak, jak sobie wyobrażałeś? Nic się nie martw, nie ta, to inna, niejedna pewnie by chciała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6163201 Napisano: 21.02.2016 17:25:21 w Paragony
Paragon na Magnetic z Biedronki zamienię na jakiś inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162861 Napisano: 20.02.2016 11:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Ja na temat milki mialam sie nie wypowiadac ale uwazam ze wygrywa chlam... moze 2 zdjecia sa ok a reszta? Idac tym tokiem nie powinni w kulinarnych nagradzac blogerow a w konkursach nuzycznych tych co ladnie spiewaja... kreatywnosc w ogole sie u nich nie liczy i tyle. Nagrdzaja byle co

Aneto, a przyznaj z ręką na sercu, czy Tobie cokolwiek by się spodobało poza Twoimi zdjęciami? Krytykujesz wybory w każdym konkursie fotograficznym, kulinarnym, pokazujesz swoje zdjęcia jako te o wiele lepsze (czyżby?), których paskudne jury nie chce nagradzać, wypowiadałaś się nawet na temat mojej tapety na zdjęciu kulinarnym, bo "każdy taką ma" - tylko ja swoją wygrałam, a czy Ty swoją też? Nie myśl, że gdy wygra Twoje zdjęcie, to nie posypią się gromy, sama tego ludzi uczysz, zastanów się czy warto wszystko krytykować, zwłaszcza, gdy argumenty są w stylu "nagradzają byle co".   

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162803 Napisano: 20.02.2016 00:02:08 w Wkurza mnie...
Właśnie o to chodzi, że ja już jej zazdroszczę, że to ona ma szansę pojechać w Twoje góry, a nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162800 Napisano: 20.02.2016 00:00:39 w Wkurza mnie...

staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

melisa napisał(a):

dolly napisał(a):

(...) Co do par to bym nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow, aleeeee wiesz "co dwie glowy to nie jedna", raz waciki raz auto do podzialu i sie kreci emotka

dolly jesteś mężczyzną?  Wy ty taki gender na forum robicie, że zaczynam mieć zaburzenia tożsamości. emotka

To akurat pisał kot z avatara dolly, który dorwał się na chwilę do klawiatury, gdy dolly odeszła po waciki emotka

Dokladnie tak emotka

Zjadlam "a" emotka  ale Basti  to by sie chyba pochlastal jakby sie okazalo, ze  mężczyźnie randke proponował emotka
Choc z drugiej strony mialoby to sens (gender) , bo Staszek zagrozila, że sie do mnie nie odezwie, jak pojde na randke, a to kobieta emotka

Na randkę możesz iść, byle nie z Bastim.

Nie jestem taki straszny, tutaj tylko stukam w klawiaturę. Raczej jestem miło odbierany i ludzie często sami mnie zaczepiają- filtrują.
Dobrzę będzie miała dolly, jeszcze przyjedziesz zobaczysz i jej pozazdrościsz)

Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162771 Napisano: 19.02.2016 22:41:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
LejziDejzi napisał(a):

Podobno marudzenie pomaga więc przyszłam pomarudzić emotka
Durex mnie olał emotka emotka   Biedronka z nagrodami odleciała emotka emotka  a loterie mają mnie gdzieś emotka   
Moja dobra passa chyba wyjechała na urlop...
No nic... trzeba to przeczekać  emotka

o to, to! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162763 Napisano: 19.02.2016 22:23:23 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

Rzadko gladam filmy w sieci wiec potrzebuje pomocy emotka  czy ktos z was wie gdzie mozna obejrzec film Karbala?tylko bez tych wszystkich rejestracji i podawania nr telefonu. Wiem, ze z polskim filmem moze byc ciezko ale moze ktos dysponuje jakims tajnym linkiem, ktorego ja nie umiem znalezc emotka

cda.pl kiedyś tam była, ale niewiele stracisz jak nie obejrzysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162756 Napisano: 19.02.2016 22:06:18 w Biedronka
zabcia0410 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

sosna napisał(a):

boom30 napisał(a):

belca napisał(a):

magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

U mnie 0/14 (a wczoraj w itm 0/5). Moja motywacja osiagnela depresje. Juz nawet plakac nie mam sily.

0/20 emotka

Też emotka . Nie wygrać w takim gronie to zaszczyt emotka

0/10 emotka

0/6emotka

0/5  emotka  

0/18

0/4

0/1 emotka

0/2

0/8 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162566 Napisano: 19.02.2016 15:59:26 w Paragony
Mam 4move z Biedronki z początku konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162553 Napisano: 19.02.2016 15:43:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
Luko emotka Gratulacje kolejnego wyjazdu, oby tak dalej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162476 Napisano: 19.02.2016 14:16:21 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

melisa napisał(a):

dolly napisał(a):

(...) Co do par to bym nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow, aleeeee wiesz "co dwie glowy to nie jedna", raz waciki raz auto do podzialu i sie kreci emotka

dolly jesteś mężczyzną?  Wy ty taki gender na forum robicie, że zaczynam mieć zaburzenia tożsamości. emotka

To akurat pisał kot z avatara dolly, który dorwał się na chwilę do klawiatury, gdy dolly odeszła po waciki emotka

Dokladnie tak emotka

Zjadlam "a" emotka  ale Basti  to by sie chyba pochlastal jakby sie okazalo, ze  mężczyźnie randke proponował emotka
Choc z drugiej strony mialoby to sens (gender) , bo Staszek zagrozila, że sie do mnie nie odezwie, jak pojde na randke, a to kobieta emotka

Na randkę możesz iść, byle nie z Bastim. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6162455 Napisano: 19.02.2016 13:49:28 w Dziś cieszę się z.....
tomniewkurza napisał(a):

emotka ech, niespodzianki bywają różne... Ta wyjątkowo przyjemnie mnie zaskoczyła. emotka
Koleżanka, dla której syna wygrałem bilety na mecz w Paryżu, po powrocie sprezentowała w podziękowaniu kosz, a w nim pośród innych smakowitych drobiazgów (UWAGA) - jeden z produktów konkursowych i szepnęła na ucho "A pod spodem masz paragon, tylko nie zgub, wyślij zgłoszenie i wygraj!" emotka
Miłe, nieprawdaż? emotka

Bardzo miłe! emotka tylko teraz postaraj się ładnie, żebyś wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0