Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6142692 Napisano: 09.01.2016 16:57:08 w Dziś cieszę się z.....
dolly napisał(a):

defed napisał(a):

dolly napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Dziś cieszę się... że umówiłam się na PIERWSZĄ od wielu lat RANDKĘ!
Półtora roku temu zakończył się boleśnie mój wieloletni związek i nie miałam ochoty na takie rzeczy, tęskniłam, wspominałam itd.. ale w sylwestra postanowiłam sobie KONIEC - trzeba przestać się użalać, rozdrapywać lekko zagojone rany i iść naprzód. 
Niby się cieszę ale też baaaardzo stresuję i denerwuję emotka

No była ta randka czy nie była??? emotka

Jeśli była - to tak udana, że do domu nie chce się wracać...  emotka

I dlatego wlasnie dopytuje emotka

noisy, pisz co i jak, bo ciekawość nas zżera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6142588 Napisano: 09.01.2016 11:29:26 w SZUKAM....
batistutek123 napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

A już byłam zainteresowana, ale jak zobaczyłam, że nie będziesz już zabierał zniczy to mi przeszło emotka chciałabym razem z Tobą poczuć ten dreszczyk emocji, a teraz jak widzę to już po ptakach... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6142276 Napisano: 08.01.2016 15:36:17 w Paragony
Osobie z własnym paragonem sprzedam nagrodę z C4 radość małych odkrywców Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141917 Napisano: 07.01.2016 21:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzi494 napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy ktoś wie czy konkurs w banku Pekao sa został już rozwiązany? https://www.pekao...onkurs/regulamin.pdf

tak

Dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141727 Napisano: 07.01.2016 15:12:48 w Paragony
Kupię paragon z konkursu Radość Małych Odkrywców w C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141706 Napisano: 07.01.2016 14:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie czy konkurs w banku Pekao sa został już rozwiązany? https://www.pekao...onkurs/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141694 Napisano: 07.01.2016 14:36:53 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
Dobry pomysł z tym wątkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141335 Napisano: 06.01.2016 16:16:47 w Wkurza mnie...
mkmadzia7 napisał(a):

Hmm... może ktoś Ciebie uprzedził ???
ale... o jakie konkursy chodzi ??

Wysłałam pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141322 Napisano: 06.01.2016 15:49:28 w Wkurza mnie...
Kilka dni temu dodałam konkursy do bazy i nie dodało mi ich na konto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141320 Napisano: 06.01.2016 15:47:21 w Dziś cieszę się z.....
Nie pamiętam od kiedy poleżałam w łóżku do południa, poczytałam książkę, poleniuchowałam emotka cieszę się emotka jak to kiedyś się nie doceniało takich drobiazgów, które były co weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141308 Napisano: 06.01.2016 15:17:36 w Biedronka
Victoria33 napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na formę do tarty
z Zielonych Wzgórz?.Z góry dziękuję za odpowiedź.

Dostałam już dawno, ale i tak później niż widziałam, że ludzie na forum pisali. Coś pochrzanili w moim adresie i potem na szybko wysyłali maila z prośbą o podanie jeszcze raz adresu. Zadzwoń może do nich, bo coś długo to trwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6141303 Napisano: 06.01.2016 14:59:58 w Dziś cieszę się z.....
Oby wszystko poszło po Twojej myśli na randce, noisy emotka i koniecznie daj znak po Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6140317 Napisano: 04.01.2016 16:33:45 w Paragony
renatak0 napisał(a):

Znajoma szuka paragonu Hop Hop idą święta w tesco

Moja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6140288 Napisano: 04.01.2016 15:45:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

rettib napisał(a):

Czy warto coś zrobić w związku z Monnari? Dalej twierdzą że wszystkich poinformowali w Wigilię. Myślicie że rzeczywiście?

Trochę to dziwne, tam oprócz głównych było mnóstwo zestawów kosmetyków do wygrania.

To prawda, przy takiej ilości dodatkowych nagród to dziwne-delikatnie mówiąc, ale cóż można z tym zrobić? Wydaje mi się, że nic  emotka

nie lubię konkursów Monnari...zawsze brałam udział, kupowałam niepotrzebne mi ubrania, zawsze były jakieś problemy z nagrodami....nagród teoretycznie dużo..., konkursy drogie, nagrodzonych mało;( w tej edycji już nie brałam udziału biorąc pod uwagę wcześniejsze doświadczenia...

Mnie akurat ciuchy, które u nich kupiłam na konkursy pasują bardzo, więc mam przynajmniej wymówkę, że muszę sobie coś kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6140201 Napisano: 04.01.2016 13:29:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

Czy warto coś zrobić w związku z Monnari? Dalej twierdzą że wszystkich poinformowali w Wigilię. Myślicie że rzeczywiście?

Trochę to dziwne, tam oprócz głównych było mnóstwo zestawów kosmetyków do wygrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6139946 Napisano: 03.01.2016 15:55:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

staszek napisał(a):

http://www.twojst.../files/regulamin.pdf
W regulaminie jest napisane, że dowolny sklep na terytorium RP, na stronie, że tylko Leclerc, SPH i Natura. Jak w końcu jest?

w tych sklepach dodatkowy jest konkurs.

Dzięki, czyli można kupić wszędzie, ale jak się kupi w tych 3 sklepach to można wziąć udział w ogólnopolskim i sieciowym? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6139944 Napisano: 03.01.2016 15:50:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://www.twojst.../files/regulamin.pdf
W regulaminie jest napisane, że dowolny sklep na terytorium RP, na stronie, że tylko Leclerc, SPH i Natura. Jak w końcu jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6139895 Napisano: 03.01.2016 12:50:14 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

asiam napisał(a):

asiam napisał(a):

Ludzie przyzwalają i godzą się na takie rzeczy " bo co by sąsiadki powiedziały" Większa presja jest oczywiście na wsi i w małych miasteczkach.(...) księża zaczeli robić przepychankę. (...) Efekt końcowy był taki,że dziecko uczące sie w szkole katolickiej poszło do bierzmowania bez znajomości choćby jednej regułki.

staszek napisał(a):

Ale trzeba być szurniętym chyba żeby tyle kasy płacić. Znając ludzi będą jednak płacić, bo co ludzie powiedzą itp, itd. A dla 98 proc. dzieci komunia to i tak tylko prezenty, dla 56 proc. rodziców posyłanie dziecka do komunii nie wiąże się z głęboką wiarą, tylko tym, że tak wszyscy robią, co powie rodzina, dla świętego spokoju itp. Więc po co robić szopki? Nie posyłać do komunii, kupić dziecku prezenty i po sprawie.
Mówię tutaj tylko o tych rodzicach i dzieciach, dla których komunia nie jest kwestą wiary, ale tego, że tak wypada.

Dla mnie TO właśnie jest chore. Małomiasteczkowa fasadowość, niemająca nic wspólnego Z prawdziwą WIARĄ. Wiara nie bazuje na formułkach ani na opinii sąsiedzkiej. Wiara to stan umysłu.

Dokładnie tak! Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6139873 Napisano: 03.01.2016 11:12:04 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Własnie usłyszałam o czymś, że z wrażenia szczęka mi opadła i pozbierać jej nie mogę...
(...)
A jak jest u Was??? też księża mają takie poronione pomysły? czy to całkiem normalne zjawisko???

albo Ty się przesłyszałaś i chodzi o 50 zł miesięcznie albo Twoi znajomi specjalnie Ci tak mówią,abyś im współczuła jak to oni mają w życiu źle- niektórzy tak właśnie lubią robić i wiecznie ubolewają.Ale z drugiej strony, skoro są i księża-pedofile czy siostry zakonne-sadystki, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to co piszesz, było o zgrozo! prawdąemotka Jeśli tego typu praktyki mają miejsce w rzeczywistości, to to się nadaje do zgłoszenia do Kurii, Prokuratury i do mediów.Swoją drogą bardzo nad tym ubolewam,że są w Polsce ludzie tak fanatycznie zapatrzeni w Kościół,że są skłonni dawać na ten cel swoje ciężko zarobione pieniądze czy też oszczędności całego życia.Wkurza mnie też obecna sytuacja polityczna- to jest po prostu cyrk nad cyrkami.

niestety... chciałabym powiedzieć, że chodziło o 50 zł, ale nie... PIĘĆSET. Nie współczuję tylko znajomym, tylko wszystkim rodzicom, którzy muszą bulić, żeby ich dziecko szło do komunii w tej parafii. 
Co innego 500 zł za CAŁOŚĆ. Ale nie.. po co, skoro można wydoić rodziców?? 
To tez moja parafia, ale ja nie mam problemów z komunią dziecka emotka   bo go po prostu nie mam emotka

Ale trzeba być szurniętym chyba żeby tyle kasy płacić. Znając ludzi będą jednak płacić, bo co ludzie powiedzą itp, itd. A dla 98 proc. dzieci komunia to i tak tylko prezenty, dla 56 proc. rodziców posyłanie dziecka do komunii nie wiąże się z głęboką wiarą, tylko tym, że tak wszyscy robią, co powie rodzina, dla świętego spokoju itp. Więc po co robić szopki? Nie posyłać do komunii, kupić dziecku prezenty i po sprawie.
Mówię tutaj tylko o tych rodzicach i dzieciach, dla których komunia nie jest kwestą wiary, ale tego, że tak wypada. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6139450 Napisano: 31.12.2015 21:02:24 w Paragony
Sadóweczka jeszcze dla kogoś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0