Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6096526 Napisano: 19.10.2015 19:26:30 w Paragony
Mam paragon Bobovita z ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6096524 Napisano: 19.10.2015 19:22:30 w Zakupy na konkursy - usługi
Mam sadówkę, komu, komu emotka
Chętnie kupię paragon na Wedel w Merco. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6096520 Napisano: 19.10.2015 19:20:39 w SZUKAM....
defed napisał(a):

majchrowski napisał(a):

Wygrał ktoś więcej niż jeden kubek na jedne dane i e-mail.????????   ŁACIATE

ja myślę, że wygrałam, ale jak wszyscy - dostałam tylko 1x @ - więc wysyłam wszystkie 8kodów z nadzieją na minimum 6kubków emotka
(tak samo było  z leżakami Łomży, tylko 1x @ - a kurier zawitał z leżakami w liczbie mnogiej)

Kurde, a ja 2 zgłoszenia wysłałam, 1 mail i dzisiaj jak łajza 1 kod odesłałam emotka może spróbuję jutro drugi im dosłać, może klepną? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6096135 Napisano: 19.10.2015 08:01:52 w Wkurza mnie...
lethe napisał(a):

staszek napisał(a):

marzenier napisał(a):

Na fc beka "zamknęli",a ja w najjsmowlszych snach się nie spodziewałam,ze przeniesie się ona tutaj emotka

Odradza się emotka https://www.faceb...ive-525583270930562/

to nie jest prawdziwa beka
beka reaktywuje ale na twitterze emotka

Wiem. Ale beka to beka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6096110 Napisano: 18.10.2015 23:24:08 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

Na fc beka "zamknęli",a ja w najjsmowlszych snach się nie spodziewałam,ze przeniesie się ona tutaj emotka

Odradza się emotka https://www.faceb...ive-525583270930562/
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6096107 Napisano: 18.10.2015 23:20:50 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

staszek jak nie o to, jak o to. Ja jeśli nie mam pojęcia o czymś to milczę. 

Chodzi o ogólne zasady współżycia społecznego, do których się stosujesz albo nie, obojętnie czy masz dziecko czy nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6096098 Napisano: 18.10.2015 23:07:14 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

gulietta brak mi komentarza na Twój komentarz... 
 A masz dziecko?jak tak, to  możemy podyskutować, czy "dziecko w wózku sklepowym zagraża życiu innych ludzi"

Dziewczyny, litości, bez argumentów "a masz dziecko?". Bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095946 Napisano: 18.10.2015 16:14:24 w Dziś w telewizji polecam film...
lola.lola napisał(a):

Ktoś poleci jakiś przyjemny film choremu człowiekowi? Pogoda taka, że nic tylko zakopać się pod koc i obejrzeć coś ciekawego emotka
niekoniecznie w tv, może ogólnie coś polecacie emotka

Nietykalni. Genialny film.
http://www.filmwe...etykalni-2011-583390 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095924 Napisano: 18.10.2015 13:37:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka

staszek, kopiujesz zdjęcie albo adres zdjęcia (prawym klawiszem myszy, powinno się "kopiuj adres URL grafiki"), [p czym wklejasz linka na Google grafika https://www.googl...&ved=0CAIQqi4oAQ - wyszukiwanie obrazem (aparacik) i już masz info, czy zdjęcie jest z neta czy nie. Albo www.tineye.com 

Albo ja nie umiem sprawdzać w tym programie, albo te zdjęcia w większości są z neta...emotka

Umiesz, umiesz- niestety zdjęcia jak do tej pory nie są autorskie emotka

A to tępe dzidy emotka , bo same baby chyba podpisane są pod tymi przepisami. Uwielbiam konkursy kulinarne z fotkami, proces myślenia co zrobię, gotowania, no kurde, lubię to! Ale tutaj aż mi się odechciało teraz. Ale i tak wezmę udział. I zrobię fotkę z produktem, ciekawe czy przedrze się przez gąszcz wymuskanych, wypieszczonych świetnych fotek. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095920 Napisano: 18.10.2015 13:25:32 w Paragony
termitek99 napisał(a):

Kupię paragon Merco Wedel (chce zagrać )-propozycje pw 

Ja również poproszę o info. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095846 Napisano: 17.10.2015 23:56:49 w Wkurza mnie...
moniazr napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

delvitto napisał(a):

a mnie wkurzają osoby, które na zakupach wkładają swoje duże, 7-8 letnie dzieci do wózków zakupowych emotka  dzieciak taki buciorami szoruje po wózku, wcześniej może wdepnął przypadkiem w coś, a taka mamcia lub babcia nawet nie pomyśli;( tylko w jednym z większych sklepów są u nas wywieszki proszące, by tego zaniechać, lecz wiele osób tego i tak nie respektuje. Taki wózek po odstawieniu może trafić do osoby, której coś się wysypie, może zwykłe bułeczki, jesli torebka się rozerwie, albo cokolwiek, gdy człowiek pakuje potem zakupy do toreb, to nawet nie wie, ile syfu mu zostaje na rękach;( czasem mniejsze dzieci są też tak wrzucane, również mnie to wkurza, ale jakoś staram się zrozumieć, bo dzieciak, chociaż chodzący, to jednak mały, no ale jeśli widzę takiego wyrostka, najstarsze, które widziałam, miało chyba ze 12 lat (!), to mam ochotę wołać ochronę. Kilka razy zwracałam opiekunom uwagę, tylko w jednym przypadku pani się zdziwiła, ale wyjęła dzieciaka, a najczęściej słyszę bluzgi i prośby bym się nie wtrącała:( jak uważacie, może jestem przeczulona na tym punkcie?

ja kiedyś czytałam,że najwięcej bakterii i zarazków jest w klawiaturze komputera i to nawet więcej niż na desce sedesowej

"dzieciak", "buciorami", "wyrostek"  od razu widać, że nie jesteś matką. W wózkach i tak będą bakterie i brud: rozbite jajka, rozlane jogurty, kurz itp. Wózki są używane i niemyte latami. A dzieci mogą być zmęczone długimi zakupami.

O właśnie o taki argument mi chodziło. Chyba, że ten wpis to żart emotka  no litości, takich zwrotów matki nie używają? A na długie zakupy małego dziecka się nie zabiera i tyle. No normalnie "beka z mamus na forach". Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095842 Napisano: 17.10.2015 23:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka

staszek, kopiujesz zdjęcie albo adres zdjęcia (prawym klawiszem myszy, powinno się "kopiuj adres URL grafiki"), [p czym wklejasz linka na Google grafika https://www.googl...&ved=0CAIQqi4oAQ - wyszukiwanie obrazem (aparacik) i już masz info, czy zdjęcie jest z neta czy nie. Albo www.tineye.com 

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095841 Napisano: 17.10.2015 23:39:35 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

staszek napisał(a):

To, czy ktoś ma dzieci czy nie ma, jest bez większego znaczenia. Bo jeśli ktoś stosuje się do pewnych zasad nie mając dzieci, będzie robił to samo mając je. Argument ten jest, dla mnie, jak kulą w płot niestety.

Myślę, że to ma ogromne że znaczenie. Oczywiście nie w kwestii tej sytuacji dot. dzieci w wózkach, ale w kwestii ogólnego zrozumienia zachowania dzieci i rodziców.   Sama kiedyś pukałam się w głowę i zastanawiałam się, jak można mieć w domu rozwydrzonego dzieciaka. Zrozumiałam, że można, gdy sama zostałam mamą. I na to, jak zachowuje się dzieciak wpływ ma wiele czynników. Nie tylko rodzice, którzy dziecku na wszystko pozwalają. 

Rozmowa dotyczyła wózków właśnie emotka  a kwestia zrozumienia, powinien je mieć każdy średnio ogarnięty człowiek.  Oczywiście w sytuacjach, w których rodzice mają jakiś wpływ. A że nie zawsze mają to różnie z tym bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095817 Napisano: 17.10.2015 22:28:06 w Wkurza mnie...
To, czy ktoś ma dzieci czy nie ma, jest bez większego znaczenia. Bo jeśli ktoś stosuje się do pewnych zasad nie mając dzieci, będzie robił to samo mając je. Argument ten jest, dla mnie, jak kulą w płot niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095802 Napisano: 17.10.2015 22:01:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095793 Napisano: 17.10.2015 21:40:33 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

A mnie wkurzają ludzie, którzy oceniają innych nic o nich nie wiedząc. A może dziecko jest autystą i dlatego krzyczy/płacze. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka, bo dziecko jest "niegrzeczne". Często nie jest to kwestia wychowania, ale inne kobiety (bo to są zazwyczaj kobiety, nie mężczyźni) zawsze wiedzą lepiej. Komentarze oglądaczy takiego "złego" zachowanie są dla mnie okropne.

Racja, tyle że w sklepie na 10 dzieci, żeby nie powiedzieć rozwydrzonych bachorów, z autyzmem może być 1 dziecko a i to niekoniecznie. I jednak dzieciaki z autyzmem trochę inaczej krzyczą/płaczą niż wspomniane wyżej te rozwydrzone. A ten kto widzi, że dziecko się boi/jest zagubione i chamsko zwraca uwagę matce ten świnia i to co napisała taalviki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095610 Napisano: 17.10.2015 11:01:37 w SZUKAM....
Konkursów SMS-owych, Vivanotta kiedyś takie robiła i coś w ten deseń. Nigdy w takich raczej nie brałam udziału, więc nie jestem na bieżąco. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095606 Napisano: 17.10.2015 10:42:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek. napisał(a):

Szukam konkursu bo teraz zapomnialam jak sie nazywa organizuje go pko tzreba bylo ubzierac 5 transkakcji karta wiecie moze czy on jeszcze trwa i moglabym prosic o link jak ktos wie co to za konkurs?

Trwa do środy. https://www.pekao...onkurs/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095593 Napisano: 17.10.2015 10:00:06 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Maz wzial synka do naszego lozka. Maz zasnal, synek nie. Lozko dosuniete do sciany z oknem. Polowa kwiatkow na podlodze i w lozku. Maz wyodkurzal i poszedl dalej spac, ja siedze na necie i czytam ktore kwiatki trujace a ktore nie i nasluchuje czy dziecko nie ma odruchow wymiotnych... emotka  nie wiem co bardziej wkurza, czy ze maz tak mocno spal i nic nie slyszal i nie czul, ze mu dziecko po nogach chodzi, czy ze sie tym zbytnio nie przejal emotka

To u mnie skrajność w drugą stronę. Mały dotknął się chrupka w oko. Mąż przybiega z nim i każe sprawdzać czy wszystko ok, jak kiedyś wkładał go do wanny i mały lekko uderzył głową w wannę to mąż przepraszał go cały wieczór i co chwila mnie pytał czy nic mu się nie stało. Syn oczywiście nawet się nie skapnal emotka  a jak mały spadł z łóżka to nie wiedzialam kogo ratować nanajpierw, młodego czy starego emotka
Więc wyposrodkowanie byłoby idealne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095174 Napisano: 16.10.2015 15:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Czy kiedykolwiek musieliście pokazać/przesłać oryginalny paragon z konkursu z Rossnet? 

Ostatnio zdjęcie paragonu chcieli do voucheru na torebki Sabriny Pilewicz. Wyświetl w wątku >>
0 0