Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6095166 Napisano: 16.10.2015 15:37:39 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

violetta napisał(a):

ondine napisał(a):

barszcz napisał(a):

Ja też nie wiem czy mam pilny stan,czy nie.Nie wiem bez badań jakie spustoszenie w kościach zrobiły leki,które muszę brać?Idzie zima i nie wiem,czy nie wychodzić,żeby sie nie połamć,czy właśnie wyjśc i może wtedy zrobią mi na cito badania na pogotowiu-obłęg jakiś:-(

Może trzeba było spróbować iść prywatnie do lekarza, który pracuje w szpitalu. U nas często tak robią, jeśli lekarz pracuje w szpitalu i się idzie do niego na prywatną wizytę i widzi wskazania albo chce sprawdzić to każe przyjechać do szpitala. Właśnie w ten sposób tata będzie miał robione badania, podczas dyżuru lekarki, do której poszedł prywatnie. Szczerze współczuję, tyle czasu czekać... emotka

cała służba zdrowia jest chora, ja musiałam zrobić córce prywatnie badanie, którego wykonanie razem z wynikiem trwa pół godziny,  chcąc je zrobić za darmo musiałabym spędzić 2 noce w szpitalu, bo inaczej im nie refundują emotka beznadzieja

Macie rację, ale nic na to poradzić nie możemy... Czekać w tych chorych kolejkach albo zarabiać fortunę i leczyć się prywatnie...

ziolko, będzie jeszcze gorzej, bo piesi będą mieć coraz więcej praw i będą wpadać ni stąd, ni zowąd na ulicę, bo im się należy emotka Bardzo się wszystkim spieszy, ryzykują nawet życie, to chore.
Mnie denerwuje jak łażą poubierani na czarno w nocy, bez jakichkolwiek odblasków i to jeszcze środkiem drogi...

Najgorsze jest to, że na te przejścia włażą głównie starsi ludzie, bardzo starsi. Inni mogą stać, im się zawsze spieszy. A i refleks nie ten, sprawność, by w razie czego dać szybszy krok, ale nie, oni wchodzą na czerwonym i koniec. A weź zwróć uwagę... Obraza majestatu, a potem płacz, bo ktoś zginął na pasach lub w pobliżu. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6095135 Napisano: 16.10.2015 15:11:30 w Paragony
Szukam paragonu Wedel ze Stokrotki. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6094891 Napisano: 16.10.2015 11:26:28 w Biedronka
migi napisał(a):

https://turniejtyskiego.pl/galeria

Pan od murali wygrał autko w III etapie emotka

Należało mu się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6094070 Napisano: 14.10.2015 22:43:51 w Pomocy!!!!
lola.lola napisał(a):

Czy ktoś kupował buty na stronie eobuwie.com.pl ? Chodzi mi o to, czy są oryginalne.. chciałam kupić sobie emu (tak wiem, tragedia, brzydkie i jak można to nosić) ale mi się one podobają i w tym roku chciałam kupić oryginalne. Dlatego chciałabym wiedzieć, czy tam na pewno będą. 
Ktoś coś wie w tym temacie ?  emotka

mi się podobają, ale niestety, nie do mojej figury one są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6094043 Napisano: 14.10.2015 22:10:58 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra oblała egzamin notarialny,a ja na wieść o tym, zamiast ją pocieszać,że wszystko będzie dobrze,bo zda w przyszłym roku, z tego żalu i niemocy nad jej porażką, całkowicie się rozkleiłam i zaczęłam autentycznie ryczeć zamiast niej i to ona musiała mnie uspakajać emotka Nadomiar złego dziś dowiedziałam się,że trafiła ona do szpitala, gdyż ma naczyniaka jamistego w rdzeniu kręgowym.Lekarze w Polsce jeszcze nigdy ponoć nie leczyli naczyniaka umiejscowionego w rdzeniu kręgowym, a z kolei ci za granicą nie mogą zagwarantować,że po operacji usunięcia siostra wróci do pełnej sprawności jak przed operacją czy też będzie jeszcze odpukać gorzejemotka Nie wiem jak mam ją wesprzeć, skoro sama nie znajduję sensownych słów pocieszenia ani wyjścia z tej sytuacji,ech.

Nie przejmuj się za bardzo, może jeszcze okaże się, że diagnoza była nietrafna, że może nie będzie tak źle emotka I pierwsza zasada, chociaż wiem, że ciężko tego nie robić. Ale jeśli możesz, to nie czytaj internetów w tej kwestii. Już kilka razy się na tym przejechałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093652 Napisano: 14.10.2015 13:26:19 w Czy informują/ informowali?
aniago81 napisał(a):

A czy lajkoniki z intermarche informowali??

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093635 Napisano: 14.10.2015 13:13:13 w Czy informują/ informowali?
asiatko napisał(a):

czy Albedo informowało już z "Celebruj piękne chwile z Palette i Super-Pharm” tam gdzie była biżuteria do wygrania?

Tak.

Czy ktoś słyszał o rozwiązaniu tego konkursu z rowerami? http://www.tesco..../22-cc/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093579 Napisano: 14.10.2015 12:18:00 w Zakupy na konkursy - usługi
Zbieram zamówienia na Sadówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093578 Napisano: 14.10.2015 12:16:37 w Kaufland konkursy
sylwika76 napisał(a):

a czy było  ograniczenie na gospodarstwo w konkursie Syoss?

Nie, na osobę tylko jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093570 Napisano: 14.10.2015 12:06:15 w Biedronka
Avanti w nocy rymowankami z forum się zaczytywało
Co na ich pracę z rana zarzutowało emotka
Ślamazarzą się teraz niemiłosiernie
Lecz się tym nie przejmują, bo wiedzą, że czekamy wiernie! Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093555 Napisano: 14.10.2015 11:56:46 w Paragony
Zbieram zamówienia na paragony z Sadówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093542 Napisano: 14.10.2015 11:45:30 w Paragony
Wygrany nr tel z misiem Velvet (mam swój paragon) zamienię na jakiś paragon na trwający konkurs.

Może ma ktoś jeszcze paragon Wilkinson z C4? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093271 Napisano: 13.10.2015 23:10:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

enfamka napisał(a):

Wiedziałam, że jad zalewa forum, ale to już przesada!
o cukierki dosłownie zarzynanie się! A niech mają te 10 kilogramów, niech mają i 20 kilogramów! Może lubią, może mają dużą rodzinę a może po prostu bardzo chcą, a nawet jakby je sprzedali to ICH SPRAWA! Dajcie spokój, przestańcie być zawistni, wredni, złośliwi, tego nie da się czytać!!! Karma wraca, jeśli nie wyzbędziecie się tego to nigdy w pełni nie będziecie zauważali własnego szczęścia, ominie was w życiu to co najlepsze bo skupicie się na 10 kilogramach cukierków a nie zauważycie szczęścia koło siebie!
Ja Wam życzę kolejnych 10 kilogramów, sama gram i mi się nie udało, ale  ABSOLUTNIE nie czuję że odebraliście mi szansę, po prostu byliście lepsi, mieliście pomysł który się spodobał! Dlatego GRAJCIE DALEJ i nie tłumaczcie się po co!

tu nie chodzi dosłownie o te "kilogramy cukierków", ale o zasady - jeden uczestnik, tylko jedna wygrana. ktoś tej zasady nie rozumie lub nie chce zrozumieć to lepiej niech się tym nie chwali. niektórzy to mają jakąś fobię na punkcie jadu - jad tu, jad tam, jad jeszcze gdzieś indziej ... nocami zaczną śnic mi się węże, a z komputera zacznie mi kapać. krytyka nie musi być wyrazem zazdrości, zawiesistości - czy krytyk literacki krytykuje bo nienawidzi, zazdrości?
enfamka - oby twa zazdrość nie była wprost proporcjonalna do wartości nagrody emotka

Zazwyczaj tak, bo sam jest niespełnionym pisarzem/poetą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093258 Napisano: 13.10.2015 22:56:57 w Biedronka
A że siły już nie miała baterie GP sobie załadowała
Rozpędu nabrała i... w Cheetosach pod Biedrą zostawionych wylądowała Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6093171 Napisano: 13.10.2015 20:53:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sugrasugar napisał(a):

To wasza sprawa, że uważacie, że potrzebujecie 10 kg cukierków a ktoś kto jest uczciwy spróbuje tylko raz i SAM sobie stworzy tekst ma przez to mniejsze szanse, Argumenty, że inni tak robią są zabawne i na poziomie przedszkola. Zastanówcie się czy naprawdę potrzebujecie 10 kg cukierków i czy fajna jest świadomość, że ktoś uczciwy ma przez to mniejsze szanse.

Ja potrzebuję 20 kg. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6092953 Napisano: 13.10.2015 16:50:52 w SZUKAM....
buka napisał(a):

edith napisał(a):

Szukam Wargora emotka Poważnie szukam pomyslu na konkurs z Wargorem w Piotrze i Pawle emotka No mam zrobic zdjecie ale nigdzie go spotkac nie mogę moze go tutaj znajdęemotka Nie stac mnie na zapłacenie zrobienia stroju za minimum 300 zl jak niektorzy robią szukam i szukam...emotka

mój kosztował 179 zł cóż za wymyślny musiał być ten za 300 ....emotka

Nie, nie mówcie, że szukacie stroju Warrgora, kupujecie i robicie fotki na konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6092436 Napisano: 12.10.2015 20:20:06 w Paragony
Wygrany nr tel z misiem Velvet (mam paragon) zamienię na jakiś paragon na trwający konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6092135 Napisano: 12.10.2015 14:16:02 w Informują
Paczka - sprzątaczka maile o 14 wysłała. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6092128 Napisano: 12.10.2015 14:10:03 w Smolar
aga17 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

piąty (na szczęście ostatni) etap loterii z pralkami za nami. znowu wielki triumf, tych, co znaleźli sposób na wielokrotne wygrywanie w jednym etapie - powtarzające się prefiksy numerów i podobne trzy ostatnie cyfry na to wskazują. snucie takich wniosków nie jest wyrazem rozgoryczenia z braku wygranej, ale obiektywnym i szerszym spojrzeniem na listy zwycięzców. obym się mylił, że doszło do jakiś nieuczciwych praktyk ze strony określonych uczestników, w przeciwnym razie warto byłoby wprowadzić zmiany, by każdy miał równe szanse na zdobycie nagrody. przypomniały mi się czasy, jak loterię organizowaną przez orange, zdominowała grupa osób, które niemalże codziennie wygrywały samochody (bmw) - niby loteria, niby zgodnie z regulaminem, ale zaskakująca trafność i powtarzalność.
na koniec trochę statystyk z piątej edycji loterii persil (w wielu przypadkach widać, że są to numery z jednej puli, ostatnie cyfry są przybliżone):
735 xxx xxx - zaledwie 21 razy
604 xxx xxx - tym razem skromnie, 12 razy
883 xxx xxx - jedynie 10 razy
784 xxx xxx - tylko 10 razy
zagadkowe są dla mnie numery paragonów - tutaj już jest duża różnorodność, mam nadzieję że paragony są autentyczne i drukowane przed ogłoszeniem wyników a nie generowane po opublikowaniu listy zwycięzców - i tutaj raczej trzeba byłoby zweryfikować autentyczność dokumentacji. jeżeli moje podejrzenia są bezpodstawne, to pozostaje mi jedynie uwierzyć w coś, czego nie potrafię logicznie i empirycznie ogarnąć.
i na koniec jeszcze jedna dygresja .... dlaczego agencja smolar zdobyła się na rejestracje i upublicznia wideo TYLKO jednego loteryjnego losowania, chociaż oczywiście nie musiała tego robić?

A ja się zastanawiam czy te nr.telefonów są prawdziwe.Np.735... Przecież wyniki pojawiają się na stronie Smolara i nie trzeba wcale odczytywać sms żeby wiedzieć czy się wygrało.No chyba że kto  ma 1000 starterów?

Chwilę wyżej napisałam o numerach 735. Teorie spiskowe niczemu nie służą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6092119 Napisano: 12.10.2015 14:02:35 w Smolar
konkurs14 napisał(a):

piąty (na szczęście ostatni) etap loterii z pralkami za nami. znowu wielki triumf, tych, co znaleźli sposób na wielokrotne wygrywanie w jednym etapie - powtarzające się prefiksy numerów i podobne trzy ostatnie cyfry na to wskazują. snucie takich wniosków nie jest wyrazem rozgoryczenia z braku wygranej, ale obiektywnym i szerszym spojrzeniem na listy zwycięzców. obym się mylił, że doszło do jakiś nieuczciwych praktyk ze strony określonych uczestników, w przeciwnym razie warto byłoby wprowadzić zmiany, by każdy miał równe szanse na zdobycie nagrody. przypomniały mi się czasy, jak loterię organizowaną przez orange, zdominowała grupa osób, które niemalże codziennie wygrywały samochody (bmw) - niby loteria, niby zgodnie z regulaminem, ale zaskakująca trafność i powtarzalność.
na koniec trochę statystyk z piątej edycji loterii persil (w wielu przypadkach widać, że są to numery z jednej puli, ostatnie cyfry są przybliżone):
735 xxx xxx - zaledwie 21 razy
604 xxx xxx - tym razem skromnie, 12 razy
883 xxx xxx - jedynie 10 razy
784 xxx xxx - tylko 10 razy
zagadkowe są dla mnie numery paragonów - tutaj już jest duża różnorodność, mam nadzieję że paragony są autentyczne i drukowane przed ogłoszeniem wyników a nie generowane po opublikowaniu listy zwycięzców - i tutaj raczej trzeba byłoby zweryfikować autentyczność dokumentacji. jeżeli moje podejrzenia są bezpodstawne, to pozostaje mi jedynie uwierzyć w coś, czego nie potrafię logicznie i empirycznie ogarnąć.
i na koniec jeszcze jedna dygresja .... dlaczego agencja smolar zdobyła się na rejestracje i upublicznia wideo TYLKO jednego loteryjnego losowania, chociaż oczywiście nie musiała tego robić?

Nie wiem co się przyczepiliście do numeru 735... sama mam takie 3. Nowe startery tmobile mają teraz takie numery, a jak ktoś kupuje kilka to i numery końcowe są obok siebie. Gdyby wszystkie Wasze teorie się sprawdzały, to nikt normalny by nie wygrywał, tylko samo oszuści i hurtownicy, a tak nie jest. Wyświetl w wątku >>
0 0