Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6085934 Napisano: 02.10.2015 16:17:31 w Paragony
Mam Książęce z żabki i avengers Tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6085919 Napisano: 02.10.2015 15:52:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Książęce z żabki całe poszło czy mogę się jeszcze łudzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6085840 Napisano: 02.10.2015 14:29:13 w Informują
SMS z C4 z konkursu z kosmetykami Loreal, Garnier i Mixa. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6085504 Napisano: 02.10.2015 10:35:39 w Wkurza mnie...
To ja Was wkurzę emotka moja teściowa jak chce przyjść to dzwoni z wyprzedzeniem i pyta czy może. Ona wchodzi, ja mam wychodne. Jak wracam, to ona za chwilę już wychodzi, żeby mi nie przeszkadzać. W życiu nigdzie nie grzebała i nie daje małemu niczego o czym nie powiedziałam przed wyjściem, że ma dać emotka
Fajna, co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6084930 Napisano: 01.10.2015 11:47:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Loreal Men Expert z loterii, InPost Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6083930 Napisano: 29.09.2015 22:01:48 w Czy informują/ informowali?
buncia88 napisał(a):

Red bull extreme?

gdzieś widziałam, chyba, że ktoś pisał, że informowali, ale głowy uciąć za to nie dam. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6082661 Napisano: 28.09.2015 11:30:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Prezent marzeń z SPH, kurier GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6081858 Napisano: 26.09.2015 11:51:33 w Biedronka
piwi napisał(a):

karola-00 napisał(a):

piwi napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Lepiej nie.... po co inni maja krasc pomysly ?

Czy ja wiem czy kraść emotka Raczej nikomu się to już nie przyda. Chyba, że bardziej chodzi o formę tej kreatywnej odpowiedzi, to w sumie trochę racja.

oj przyda, przyda. Do wszystkiego potem będzie można podciągnąć, że cieszysz się jak dziecko kiedy naczynia są czyste, a papier do cenzura mięciutki emotka więc lepiej niech nie podają. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6081702 Napisano: 25.09.2015 22:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

W Prince Polo górą Przemyśl i Aleksandrów Łódzki, ciekawe czy przypadek emotka

Widziałam właśnie. A jeden Pan wygrał każdy z bonów heh.

coś czuję, że będzie ciężko wygrać

jak Aleksandrów łódzki wszedł do gry to ptakach-jedno pocieszenie , że ich interesują bonu to media marktu

Dla mnie konkursy organizowane przez IQ to jakaś ściema...Milka, Halls,Prince Polo i pewnie inne  ( wszystko producenta Mondelez ) - zobaczcie ,że zawsze wygrywa pan Lesio, a także inne te same osoby...Rozumiem,że raz ale jak można wygrywać non stop po kilka nagród dziennych , tygodniowych , głównych...Zasady są słabe- ok- można mieć 20 paragonów dziennie ale nagroda powinna być 1, a nie tyle ile wylosują.Nie biorę już udziału w tych konkursach i niestety zraziłam się do nich i nawet przestaję kupować produkty tej firmy. Tak właśnie się zniechęca ludzi do siebie. Nie mam ochoty kupować już ich produktów.Wiem jedno- nauczyło mnie to sprawdzania jaka firma organizuje konkurs.Dziękuję za wysłuchanie ( a właściwie przeczytanie) . emotka

ja w Hallsach wygrałam x3 blender na może w sumie ok. 20 zgłoszeń emotka więc dużo zależy też od farta w loteriach. możesz i jednym zgłoszeniem samochód ustrzelić. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6081420 Napisano: 25.09.2015 15:51:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
norweska20 napisał(a):

warcik napisał(a):

ultrixx napisał(a):

Czy IQ Marketing nie mogłoby w końcu wprowadzić ograniczenia na osobę - niech się hurtownicy trochę potrudzą z ulokowaniem nagród po rodzince i znajomych... A i listy zwycięzców ładniej wyglądałyby dla sponsora emotka

Jak ktoś tu tłumaczył, wystarczy mieć sklep, lub kilka i zbierać paragony z napisem "słodycze", później przybić sobie pieczątkę z dopiskiem prince polo.
Odechciewa się grać w tych loteriach...

sprawdziłam te wyniki z PrincePolo faktycznie masakra jakaś- te same miejscowości i pewnie sami członkowie rodziny..a ja miałam nadzieje na bon

Na pocieszenie zostaje to, że Aleksandrów Łódzki nie czyta książek i nosi buty na rzepy! Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6081130 Napisano: 25.09.2015 12:25:49 w Czy informują/ informowali?
migi napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy Leclerc Rexona na lato, tam gdzie były te świecące bransoletki, już rozwiązany?

z bransoletkami napewno dzwonili, nie wiem jak z głównymi, bo nikt się nie chwalił

Nie żebym płakała, że bransoletki nie mam, ale na 1 tys. nagród nic nie wpadło emotka pytanie czy obdzwonili tysiąc osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6081111 Napisano: 25.09.2015 12:02:29 w Czy informują/ informowali?
Czy Leclerc Rexona na lato, tam gdzie były te świecące bransoletki, już rozwiązany? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080746 Napisano: 24.09.2015 20:44:45 w TESCO konkursy
falus napisał(a):

Czy z Nivea narazie podawali wyniki tylko z bonami czy z kosmetykami też ?

z kosmetykami też dzwonili, ale nie wiem czy wszystkie osoby poinformowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080536 Napisano: 24.09.2015 16:12:35 w Informują
Dzwonili dzisiaj z ITM z konkursu Blue Dragon, ale nie do mnie, więc nie wiem o której i z jakiego numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080526 Napisano: 24.09.2015 16:02:58 w Zakupy na konkursy - usługi
2 paragony na Wosebę w Eko kupię lub wymienię na inne paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080524 Napisano: 24.09.2015 16:00:27 w Paragony
2 paragony na Wosebę w Eko kupię lub wymienię na inne paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080381 Napisano: 24.09.2015 13:26:53 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

trzeba bardziej zastanowic sie nad zyciem ludzkim,a nie nad kotkami czy pieskami i nie mówić ze kot umarł,tak mogą mówić tylko dzieci.Zwierzeta zdychają tak dla przypomnienia

Zdechnąć to sobie możesz ty jeśli masz ochotę,moje zwierzaki zmarły.Jesteś wulgarny,cyniczny,wyrachowany,z każdego twojego postu bije nienawiść, chamstwo i pogarda dla ludzkich uczuć i przekonań,więc nie mam dla ciebie za grosz szacunku.Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.

niunia pytałem cie o coś?Nie-wiec milcz!

Niunią to sobie możesz nazywać każdą kobietę, którą zapraszasz do wyrka,ale na pewno nie mnieemotka

pytanie, czy są chętne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080298 Napisano: 24.09.2015 12:33:19 w Biedronka
andzi18 napisał(a):

Co myślicie o tym zgłoszeniu? --> https://turniejty...84/56031d17a8503.jpg
Z jednej strony pomysł genialny, ale z drugiej piwo + ciąża to nie jest dobre połączenie. Można to zrozumieć jakby ktoś namawiał kobiety do spożywania alkoholu w czasie ciąży. Czy może przesadzam? emotka

Facet się cieszy, że żona zamiast dziecka ma czteropak emotka chyba, że nie jest w ciąży, tylko połknęła cały czteropak emotka żeby nie wykrakał, bo zamiast czteropaka, czworaczki wyjdą i już się tak cieszył nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080280 Napisano: 24.09.2015 12:18:51 w Wkurza mnie...
Nie spotkaliśmy się jeszcze, więc jak na razie nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080266 Napisano: 24.09.2015 12:12:37 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

masza napisał(a):

polarniczka napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

stamp napisał(a):

trzeba bardziej zastanowic sie nad zyciem ludzkim,a nie nad kotkami czy pieskami i nie mówić ze kot umarł,tak mogą mówić tylko dzieci.Zwierzeta zdychają tak dla przypomnienia

Ohhh naprawdę? To sobie mów jak chcesz, ale wybacz nie oczekuj tego od innych. Może to wynika z empatii, niedawno pożegnałam się ze swoim psem, który przez 11 lat był moim kochanym przyjacielem i nigdy by mi przez gardło nie przeszło, że "zdechł mi przyjaciel" emotka

zwierzę to istota żyjąca, jak człowiek więc też umiera....cokolwiek żyje zasługuje na szacunek i opiekę i nigdy nie zgodzę się z traktowaniem zwierząt jako czegoś niższej kategorii....pies nawet jak go uderzysz to będzie Cię kochał jak nikt inny na świecie, nie zna takich uczuć jak zazdrość, czy nienawiść....a bywa, że najbliższa rodzina jak się tylko odwrócisz wbije nóż w plecy....śmierć dotyka wszystkich nieważne czy mają dwie czy cztery nogi....

emotka

nawet 5-letnie dzieci wiedzą że umrzeć może tylko ta istota która ma dusze.Czy według Ciebie pieski mają dusze i idą do nieba czy piekła?emotka

A skąd wiadomo kto ma duszę, a kto nie? Czy została zbadana? Ktoś ją widział, jak wątrobę albo nerkę? Może jej nie ma, a może jeden ma, inny nie. Może muchy mają, a słonie już nie. Tego nikt nie wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0