Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6080232 Napisano: 24.09.2015 11:54:47 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

Staram się o dziecko od dłuższego czasu i jak słyszę, że jakaś baba zabiła dziecko, albo porzuciła w krzakach sama mam ochotę ją zabić. Aborcja? takie zasady jakie teraz obowiązują powinny zostać (poczęcie w wyniku gwałtu czy zagrożenie życia dla matki bądź wada genetyczna płodu), jeżeli ktoś uprawia seks to wie jakie są jego konsekwencje, więc aborcja nie powinna być "widzi mi się" tylko mieć jakieś podstawy.... o aborcji nie powinni się wypowiadać Ci co nie mają macicy albo kościół, bo to nie ich sprawa....amen

Zgadzam się, tak jak jest teraz jest ok. A kto chce dokonać aborcji i tak ją zrobi.
Mnie bardziej wkurza to, że jeśli chodzi właśnie o aborcję i in vitro to pełno mądrych głów jest. I krzyczą, że nie wolno, że zabijanie itp. I paragrafów mnóstwo przywołuję. A jak się pojawił przypadek kobiety w 8 miesiącu ciąży, która od początku, dzień w dzień chodziła zalana w trupa, to każdy umył ręce. Bo nie mają podstaw by ją ukarać. A przecież jest różnica między płodem, niezdolnym do samodzielnego życia, a 8 miesięcznym płodem, które po urodzeniu da już sobie radę. Gdzie sens gdzie logika? I takie przypadki w całej tej dyskusji są najbardziej tragiczne, bo nimi się już rządzący nie interesują. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6080203 Napisano: 24.09.2015 11:36:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lodówka z Almy, K-Ex. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079812 Napisano: 23.09.2015 21:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

staszek napisał(a):

Ponawiam pytanie tutaj, bo w Biedronce nie mogę się przebić przez aparaty i kufle.
Czy w Wedlu dostajecie za każdym razem potwierdzenia na maila? Do mnie 2 nie dotarły, ale komunikat, że przyjęliśmy zgłoszenie pojawił się.
Dotarło zgłoszenie zatem czy nie?

jak masz komunikat na stronie to jest ok

dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079765 Napisano: 23.09.2015 21:11:11 w Kaufland konkursy
blanca napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy w Kauflandzie jeszcze trwa konkurs Finish z kieliszkami? Mógłby ktoś podrzucić link, bo padło mi na oczy i znaleźć nie mogę.

http://www.e-konk...aj.html#.VgKyhpcqimU

Pięknie dziękuję. Czyli on jest wszędzie, nie wiem co mnie opętało, że tylko w Kauflandzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079743 Napisano: 23.09.2015 20:43:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

staszek napisał(a):

Ponawiam pytanie tutaj, bo w Biedronce nie mogę się przebić przez aparaty i kufle.
Czy w Wedlu dostajecie za każdym razem potwierdzenia na maila? Do mnie 2 nie dotarły, ale komunikat, że przyjęliśmy zgłoszenie pojawił się.

Ja z kolei nie widzę żadnego komunikatu, ale maile potwierdzające są natychmiast.
Sprawdź może w spamie. Na pewno nie robisz żadnej literówki w mailu?

w spamie nie ma, mail też w porządku, więc nie wiem o co chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079736 Napisano: 23.09.2015 20:39:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079536 Napisano: 23.09.2015 17:20:07 w Biedronka
vickichelm napisał(a):

Słuchajcie czy udaje się komuś wygrać kilka razy na jedną osobę? emotka

tak emotka

a czy w Wedlu dostajecie za każdym razem potwierdzenia na maila? Do mnie 2 nie dotarły, ale komunikat, że przyjęliśmy zgłoszenie pojawił się. Dotarło zgłoszenie zatem czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079458 Napisano: 23.09.2015 15:54:59 w Kaufland konkursy
Czy w Kauflandzie jeszcze trwa konkurs Finish z kieliszkami? Mógłby ktoś podrzucić link, bo padło mi na oczy i znaleźć nie mogę. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079404 Napisano: 23.09.2015 15:12:18 w Paragony
rettib napisał(a):

Mam paragony Tyskie Biedronka, wymienię na inne emotka

ja też mam jakby ktoś potrzebował. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079270 Napisano: 23.09.2015 13:21:59 w Rossmann
marionzzz napisał(a):

bzowapani napisał(a):

moje spostrzeżenia   

nagroda w konkursie wizyta w 20m powaliła mnie na kolana 
mexx   
rimmel prawie taki sam jak ostatnio
E faktycznie niezły, choć przy zapasach Persila...   
Pachnąca szafa..hmm.. i po co komu taka kiecka  
na Skyn się chyba skuszę 

czy wy nie widzicie,że Rossnet wszystkie nagrody tak specjalnie dla nas dopasował?!!!! Po to wygrywacie sukienkę za 10 tysiów żebyście mogły się w niej pokazać w sławetnej kawalerce a po wszystkim mogły ją wyprać i odświeżyć w E żeby wam następne dłuugie lata służyła  emotka  a po wizycie w kawalerce w ramach odstresowania jakieś bara bara wieczorem z mężem (może być i w sukience, a czemu by nie!)  emotka

ja nie wiem, mnie się tu wszystko układa więc nie wiem czemu na forum samo marudzenie...emotka emotka

To ma sens! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079094 Napisano: 23.09.2015 11:24:02 w Rossmann
To jest jakiś koleś co w tej swojej kawalerce przeprowadza wywiady z gwiazdami. Wiem, bo swego czasu nałogowo czytywałam Pudelka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6079046 Napisano: 23.09.2015 10:42:03 w Rossmann
migi napisał(a):

myszania napisał(a):

Nowe konkursy się pojawiły....
Drogie wg mnie...ale na E się skuszę.

moje spostrzeżenia emotka

nagroda w konkursie wizyta w 20m powaliła mnie na kolana 
mexx emotka
rimmel prawie taki sam jak ostatnio
E faktycznie niezły, choć przy zapasach Persila... emotka
Pachnąca szafa..hmm.. i po co komu taka kiecka emotka
na Skyn się chyba skuszę emotka  

Taaa, nagroda - wizyta w kawalerce pana Jakóbiaka czy jak mu tam, powaliła mnie. Jaram się jak pochodnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6078567 Napisano: 22.09.2015 15:23:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj do siostry tablet z top marketu z Tyskiego, ale nie wiem jaki kurier. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6078316 Napisano: 22.09.2015 11:08:06 w Biedronka
donia7 napisał(a):

joan napisał(a):

donia7 napisał(a):

joan napisał(a):

donia7 napisał(a):

emotka
Ja tak jakiś czas temu jeździłam fordem z Chio po mieście emotka

Musisz wyczaić, kto zgarnął Forda i wprosić się na przejażdżkę - let the dream come true emotka

to jest myśl emotka  tylko gorzej jak utknę w drzwiach lub nie będę mogła wyjść przez nadmiar kilogramów spowodowany konkursami biedronkowymi emotka

Ponoć teraz robią pojemne bagażniki emotka

dzięki Joan za taką cenną radę, wezmę ją pod uwagę emotka

Do wygranych samochodów powinni w gratisie dodawać przyczepki. Rodzina w aucie, a ten kto opędzlowywał wszystko na konkursy na przyczepce, bo wątpliwe, by się wcisnął do samochodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6078191 Napisano: 22.09.2015 07:43:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Do kiedy jest czas na odesłanie danych z konkursu sprzataj z pilotem?

A ten pilot przystojny chociaż był? emotka
Niestety nie wiem do kiedy. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6077539 Napisano: 21.09.2015 13:25:13 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Blue Dragon z ITM informował już?:)

jeszcze nie.
Czyli z Biedronki auta jeszcze nie rozdysponowane? To w wątku z połączeniami nieodebranymi to było w innej sprawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6077446 Napisano: 21.09.2015 11:35:23 w Pomocy!!!!
polarniczka napisał(a):

Czy macie problemy z nawiązaniem połączeń w Orange?....od rana nikt nie potrafi się dodzwonić do mnie, mam komunikat, że  "nie zarejestrowano w sieci".... 

dzwoniłam do siostry na orange przed 9 i było ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6077314 Napisano: 21.09.2015 07:52:11 w Paragony
Mam 2 paragony na Tyskie z Biedronki, najchętniej wymienię na inne paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6076793 Napisano: 19.09.2015 15:51:36 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

staszek emotka

Jo żech ze ślonska : bigiel=dyskoteka emotka

ło matulu, nie wpadłabym na to emotka dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6076789 Napisano: 19.09.2015 15:43:41 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Idę sobie spacerkiem z dziećmi do Biedronki. Przechodzę obok szkoły wieczorowej, gdzie dwie pannice ok.17lat kopcą papierochy. Jedna wymachuje rękami i tekst do koleżanki: Czy on och**ał?! Przecież ta su*a ma 32 lata! Przecież qr*a takiego starego paszkwila nawet na bigiel nie wpuszczą! W tym wieku qr*a to tu obwisłe, tam obwisłe a on poleciał do niej z jęzorem.
Na to jej koleżanka pocieszycielka: Pier*ol to! Zadzwoń se do Radka, on ma przynajmniej kasę.

emotka
Ogólnie jestem wkurzona, ale nie wiem czy na to, że:
-musiałam dzieciom zatykać uszy
-w tych szkołach nie ma chyba języka polskiego

czy może na to, ze Ja też mam 32 lata?

Masakra....

co to jest bigiel? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0