Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6070525 Napisano: 09.09.2015 22:00:16 w Połączenia nieodebrane
Czy dzisiaj dzwoniło coś z zastrzeżonego? Mam na 1 telefonie 8 nieodebranych połączeń. To tylko telefon konkursowy, ale z drugiej strony zazwyczaj w regulaminie jest zapis, że dzwonią 5 razy i to raczej nie raz za razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6069629 Napisano: 08.09.2015 21:56:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

Czy HALLS wycieczki - rozlosowane? Było ich chyba 8?

tak, są już nawet laureaci na stronie

wycieczek było 8, a zwycięzców 2 na razie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6069595 Napisano: 08.09.2015 21:01:42 w Biedronka
pereka napisał(a):

Czy jeśli w mocnagród dana osoba wygra  np. w poniedziałek, a za dwa dni znów, to czy można paragony wysłać w jednym liście?
Czy za każdy dzień trzeba do osobnej koperty i zaś lecieć dwa razy na pocztę?

można w jednym Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6069564 Napisano: 08.09.2015 19:54:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
kunlunija napisał(a):

https://www.faceb.../?type=3&theater

to zdjęcie, które wygrało głowna nagrodę w konkursie Sferis - trzeba było przedstawić zdjęcie, z najdziwniejszym miejscem, gdzie się kkorzysta z laptopa.

Mpoim zdaniem zdjęcie zwycięskie jest dość słabe - tj. bez polotu, strzelone tosterem. 

Ciekawa jestem, jalk wyglądały pozostałe prace

mi się podoba emotka pytanie jak na tle pozostałych wypada. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6069563 Napisano: 08.09.2015 19:51:58 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

aneciatko napisał(a):

Czy z kims sie kontaktowal organizator konkursu "Toast" w Top Market, zeby powiedziec jaka nagrode sie wygralo?

Oni kontaktują się tylko z laureatami nagród głównych, bony wysyłają bez wcześniejszej informacji. 

a z kimś się już kontaktowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6069354 Napisano: 08.09.2015 15:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie dotyczące konkursu "Wakacje z Orange", www.wakacjezorange.pl
Na stronie jest napisane, żeby najpierw doładować telefon, a potem wziąć udział w konkursie, ja zrobiłam odwrotnie, bo myślałam, że po wpisaniu odpowiedzi pojawi się komunikat, żeby teraz doładować i mnie przekieruje. Ale tak nie było, więc doładowałam później telefon. I inny doładowałam niż podałam w formularzu, mail ten sam. Myślicie, że przyjęło mi zgłoszenie czy nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6069023 Napisano: 08.09.2015 11:00:43 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Też byłam pełna wiary, że czytają dopóki nie poznałam kogoś kto wygrał wpisując przepis na ciasto emotka
Choć sama dla czystego sumienia w miarę możliwości staram się zaniżać poziomu.

Nigdy mi się nie chce wierzyć w takie "historyjki" ,no chyba ,że ktoś w przepis na ciasto wspaniale wmieszał składnik z produktów konkursowych ...

No dokładnie emotka

ja kiedyś pomyliłam nazwę produktu konkursowego, zamiast tego właściwego wpisałam konkurencyjny i wygrałam emotka ale ja tam od zawsze uważam, że nie czytają emotka tzn. czasami czytają to, co wylosują. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6069002 Napisano: 08.09.2015 10:39:09 w Kupię...
Kupię bilety na mecz Polska-Irlandia. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6068799 Napisano: 07.09.2015 21:06:20 w Wkurza mnie...
kozuszka38 napisał(a):

Wkurza mnie że z nju mobile wciąż  nie mogę wysyłać sms premium. Pisałam do nich w tej sprawie ,no i odpisali,że odblokowali  a jak wysyłam to lipa...najgorsze jest to ,że przez stronkę wysłałam zgłoszenia z Coli na ten numer i w razie W i tak do mnie nic nie dojdzie bo to chyba działa w dwie strony? Miał  już ktoś z Was taki sam problem?

Ja z orange się użerałam już dwa razy. Odblokowywali mi chyba 3 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6068238 Napisano: 07.09.2015 10:14:30 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurzyłam się,ponieważ wysyłałam sporo  paragonów z Halls bez rezultatu,a w wynikach wygranych jest dużo osób z tym samym imieniem i miejscowością emotka  Jak to możliwe,że 1 osoba może tyle razy wygrać w loterii emotka emotka

hurtownikemotka

e tam, ja wygrałam 3 razy, wysłałam może z 20 zgłoszeń (plus minus kilka) i hurtownikiem nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6068113 Napisano: 06.09.2015 22:10:39 w Biedronka
defed napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

malutka456 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

przepraszam, bo pewnie juz tu bylo pisane... ale nie moge sie dokopac do interesujacego mnie tematu emotka

czy ktos mi moze napisac czy jesli w 1 dniu wygralam ja i maz czy moge wyslac paragony w 1 kopercie?

tak, mozesz emotka

A jeżeli z kilku dniu to też można  w jednej kopercie ?

tak, wszystko można wysłać w 1 kopercie, ważne by każdy paragon był podpięty do osobnego, odpowiednio wypisanego formularza 
pamiętajcie, że liczy się data na stemplu pocztowym, więc warto pozbierać wygrane z kilku dni, by zaoszczędzić na znaczkach emotka

Widziałam, że wcześniej ktoś pisał, że jeśli z jednego dnia wygrana na tę samą osobę to może być jedno oświadczenie i odpowiednia liczba paragonów. Ja tak zrobiłam, zobaczymy czy dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067985 Napisano: 06.09.2015 18:49:38 w Pomocy!!!!
Szukam kogoś z Będzina lub okolic kto wymieniał się ze mną na Okocim w ABC. Ja dawałam Sadówkę. Paragon jest z 01.08 ze sklepu P.H.U. Paweł
Pszczoła, ul. Żwirki i Wigury Będzin.
Bardzo ważne!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067984 Napisano: 06.09.2015 18:49:05 w SZUKAM....
Szukam kogoś z Będzina lub okolic kto wymieniał się ze mną na Okocim w ABC. Ja dawałam Sadówkę. Paragon jest z 01.08 ze sklepu P.H.U. Paweł Pszczoła, ul. Żwirki i Wigury Będzin.
Bardzo ważne!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067895 Napisano: 06.09.2015 14:55:54 w Konkursowiczki w ciąży
kreatia napisał(a):

ja mam plan na przyszłość konkursową: omijać konkursy dziecięce - konkurencja ogromna, tak jak piszesz rachel i przede wszystkim - planuję nie wrzucać malucha do internetu i "żerować na jego słodyczy" (nie wiedziałam jak ładniej to napisać)  emotka  wiadomo, że dziecko jest najsłodsze dla jego rodziców i na pewno zgubiłabym gdzieś obiektywizm "fajności", dlatego mam plan dalej brać udział w konkursach "dla dorosłych" ze zdjęciami dorosłych  emotka  życzcie mi powodzenia!

is77 to trzymam kciuki, żeby było tak jak sobie wymyśliłaś emotka

emotka stosuję dokładnie tę samą zasadę emotka a maluch jak urośnie, to sam zdecyduje czy chce się pokazywać w internetach czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067749 Napisano: 05.09.2015 21:56:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dostajecie zwrotki z oxfordu? u mnie brak...
edit: już są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067682 Napisano: 05.09.2015 16:34:41 w Biedronka
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Ale się wkurzyłam - mam już dwa paragony o numerach, które już zostały zgłoszone przez kogoś innego emotka  

a to dopiero początek konkursu..co będzie pod koniec?

Mi też raz pokazał się komunikat, że paragon został zgłoszony, ale to był ewidentnie mój błąd. Miałam numery paragonów jeden po drugim, formularz zapamiętał pierwszy numer i jak zaczęłam wpisywać drugi to mi podpowiedział, że pierwszy był podobny, więc kliknęłam na niego i zmieniłam ostatnią cyferkę. No i to był mój błąd, paragon do kosza.

Caly czas tak robie i jest ok, wiec to nie Twoja wina.

Aaaa, to dobrze wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067680 Napisano: 05.09.2015 16:31:14 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Mnie jakby dopłacali to na CC bym sie sama z siebie nie zgodziła. To jest operacja, a nie otwieram klapke, wyjmuję i zamykam.
Widzialam laske, ktora wziela CC na żądanie. Po porodzie poszla sie wymyla, wypucowala, ja juz skonczyla to popatrzyla na dzidziusia, na nas i zapytala. A te pieluche to sie jakos zmienia??? emotka

A co ma cc do zmieniania pieluchy? emotka ja bym się z kolei nie zgodziła na naturalny, więc z sn i cc jest jak z prawdą, każdy ma swoją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067675 Napisano: 05.09.2015 16:19:28 w Biedronka
sylzab2294 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Ale się wkurzyłam - mam już dwa paragony o numerach, które już zostały zgłoszone przez kogoś innego emotka  

a to dopiero początek konkursu..co będzie pod koniec?

Mi też raz pokazał się komunikat, że paragon został zgłoszony, ale to był ewidentnie mój błąd. Miałam numery paragonów jeden po drugim, formularz zapamiętał pierwszy numer i jak zaczęłam wpisywać drugi to mi podpowiedział, że pierwszy był podobny, więc kliknęłam na niego i zmieniłam ostatnią cyferkę. No i to był mój błąd, paragon do kosza. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6067122 Napisano: 04.09.2015 15:09:31 w Konkursowiczki w ciąży
vickichelm napisał(a):

is77 napisał(a):

ja mam 2 tygodnie do terminu porodu i trzęsę portkami. Boję się porodu naturalnego - bo zbyt dobrze pamietam ten sprzed 13 lat. Jeszcze bardziej boję się cesarki emotka  
A tak w ogóle - chciałabym to już mieć za sobą, choć teoretycznie jeszcze nie powinnam narzekać, bo termin jeszcze dość odległy. 

Ja też się bałam cesarki emotka 8 sierpnia urodziłam w ten sposób synka i powiem Ci , że nie masz czego się bać emotka Nie minął miesiąc a mi praktycznie prócz synka emotka no i blizny nic nie przypomina o cesarce !

O to to! Nie ma się czego bać, 40 min. i po wszystkim, łącznie z szyciem emotka a ból po cesarce, taki mocny, trwa czasami tyle co cały poród naturalny emotka a i potem wszystko masz w nienaruszonym stanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6066655 Napisano: 03.09.2015 22:27:14 w Konkursowiczki w ciąży
magdal14 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

A ja 30.08 urodziłam Amelkę, 3850g i 58cm poród naturalny emotka

Gratulacje! Śliczne imię! emotka  Bardzo źle było? 

Panicznie bałam się porodu jak się dowiedziałam o ciąży to pomyślałam że tylko cc. W nd dostałam rano krwawienia, a że termin dawno minął (skierowanie miałam na pon gdyby nic się nie działo) i czekałam na sygnały zebrałam się w końcu do szpitala. Od razu porodówka, KTG, kroplówki, badania i czekanie na akcję porodową. Długo nic, przebijanie wód płodowych nic nie dało zresztą już miałam ich mało. Potem miałam lekkie skurcze, o 11:50 okazało się, że mam rozwarcie 10cm, a "świetna" Pani doktor kilka minut temu stwierdziła, że mam 3 cm i trzeba czekać. Dobrze, że zgłosiłam położnej że coraz częściej i dłużej mnie boli. No i w sumie w trakcie 1h miałam i silne skurcze i parcie emotka  Obeszło się bez znieczulenia i bez szycia bo nie trzeba było ciąć. I o dziwo naprawdę jest to ból, o którym się zapomina. Tak zawsze mama mi tłumaczyła emotka  A obok mnie na sali była dziewczyna po cc, strasznie to przeszła, dziecko miało wymioty, było znacznie słabsze, nie przybierało. Widocznie każdy poród jest inny emotka

A ja cc chwalę na wszystkie strony świata. I dla mnie super i dla małego emotka Ale wiadomo, dla każdego co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0