Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6062423 Napisano: 27.08.2015 21:50:57 w Biedronka
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Nie sądzę, żeby dziennikarze się tym zainteresowali. Jak to się mówi: nie ma tematu. Chore dziecko - brak, przekręt z urzędnikami - brak, przemoc domowa - brak, krew - brak, trup - brak. Lipa emotka

Hmm, a gdyby tak kogoś z mniejszości oszukano? Etnicznej, seksualnej, byle jakiej... emotka

Pod warunkiem, że byłby to transseksualny Murzyn, który chciałby z transseksualną, niepełnosprawną partnerką adoptować żółte dziecko, a dali im pieska. To może wtedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6062383 Napisano: 27.08.2015 21:09:31 w Biedronka
Vivacia napisał(a):

fragles napisał(a):

katrin1 napisał(a):

fragles napisał(a):

assal napisał(a):

Jarko44: Jak czasem publikują hasła, literówka goni literówkę  emotka

Oczywiście, pomylić się może każdy, zwłaszcza jak IQ chce datę zgłoszenia, datę zakupu, numer paragonu, pesel  emotka  dane itp. Im więcej trzeba wpisać tym większa szansa na błąd. Tyle, że w moim przypadku mam screeny, kopię paragonów i wszystko się idealnie zgadza. Dodatkowo jeszcze jedna osoba z forum ma taką samą sytuację. Pomijam, że 2 miesiące nie dali znać, dowiedziałem się z wyników, gdy zabrakło mojego nazwiska. Zadzwoniłem, nic nie chcieli powiedzieć. Pani z przekąsem odrzekła : "może sobie pan napisać reklamację, ale jeszcze nigdy żadnej nie uznaliśmy". Jakoś w innych agencjach nie dokucza mi pomroczność jasna i się nie mylę, choćby w Smolarze. Rzadko, bo rzadko, ale jak się wygra nie ma cudów żeby odebrali nagrodę. Pomijam, że czasem w przypadku pomyłki niektóre agencje po prostu informują. 

Nie ma mocnych na to IQ? Przecież Izba celna czy ktoś inny chyba ma prowadzić nadzór nad konkursami, może trzeba zgłosić że nagminnie nie przyznają nagród i nasze nagrody warte kilkanaście tysiaków wciąż pozostają do dyspozycji organizatora. Albo że w loteriach wciąż wygrywają te same osoby. Ewidentny przekręt emotka

A w temacie: do którego dnia poinformowani są laureaci z loterii Coca-coli?

Żeby nie ciągnąć  tematu, w Izbie Celnej mogę zgłosić swoją sprawę, nie mam dowodów, że nagminnie łamią regulamin. gdyby każdy napisał za siebie może coś by z tym zrobili.
Co do dostarczania osobiście paragonów, świetne rozwiązanie. Tyle, że jeśli u nich w systemie figurują inne niż były zgłoszone (jak podobno było też w przypadku blenderów) lub jak u mnie zgłosiłem 2 paragony i 2 odesłałem, a chcą np. : 3 to nic nie pomoże. Chciałbym wierzyć, że oni jako agencje gdzie pracują ludzie też się mogą pomylić, ale niestety to raczej celowe działanie. Mogę mieć dowód na to co zgłosiłem, kopie, screen itp. Ale jeśli u nich w systemie figuruje co innego jest kłopot.

A gdyby tak nie do Izby, ale do jakiejś gazety? Zebrać wpisy z forum o ich przekrętach, historie osób, które się na nich przejechały, zebrać przykrótkie listy zwycięzców i to podarować jakiemuś dziennikarzowi. Media to ogromna siła emotka Sama bym to chętnie zrobiła, ale chwilowo nie znajdę na to czasu emotka

Nie sądzę, żeby dziennikarze się tym zainteresowali. Jak to się mówi: nie ma tematu. Chore dziecko - brak, przekręt z urzędnikami - brak, przemoc domowa - brak, krew - brak, trup - brak. Lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6062330 Napisano: 27.08.2015 19:55:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wszyscy dostali maile z czas na regenerację z Leclerca? U mnie jeden jest, drugiego nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6062329 Napisano: 27.08.2015 19:53:44 w Carrefour konkursy
gryszelm napisał(a):

Czy w C4 jest jakiś konkurs z Cydrem? Coś jakby dzwoniło, ale nic wyszukać nie mogę...

Był, niedawno się skończył. Rowery miejskie były do wygrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6062143 Napisano: 27.08.2015 14:28:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
gosia16 napisał(a):

pipciol napisał(a):

Jak można zaobserwować mało się udzielam na forum ale to z braku czasu i powiem szczerze zapewne część osób się ze mną zgodzi że nie każdy ma czas szukać i dodawać konkursu. Jak już próbujemy dodać to jest już dodany i w pewnym momencie człowiek rezygnuje...
Moim skromnym zdaniem przymus dodawania konkursów jest bardzo złym pomysłem, powinny być jakieś bonusy dla tych co dodają a nie wszystkim ktoś narzuca z góry że musi dodawać! Aby nie zanudzać bo widzę że upalne słoneczko niektórym z Nas daje się we znaki i wprowadza bezsensowne zasady zamiast udoskonalać forum aby było bardziej przyjazne. Ciekawe czy za jakiś czas nie będziecie wołać składek na konto bankowe? Lub wysyłanie sms aby uzyskać kod wstępu?
Ostatnio bardzo popularne słowo to referendum, proponuje w najbliższych dniach zrobić takie na forum kto jest za przymusem dodawania konkursów a kto nie!

ale czas na korzystanie z forum i bazy zawsze się znajdzieemotka   powiem tak ,nie dodawałam konkursów z czystego lenistwa ,ale jak zostałam zmuszonaemotka  to dzisiaj w ciągu 10 minut trzy znalazłam

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6062113 Napisano: 27.08.2015 13:58:26 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

Ja kiedyś zgłosilam u Smolara paragon z uciętym w połowie numerem "na ryzyk-fizyk" (kobita akurat rolkę przed kasowaniem Moich zakupow zmieniała) i przeszło-nagroda w domu, ale nie była to główna.

ja kiedyś miałam przedarty nr paragonu, bo pani w sklepie tak się oderwało. Ale wysłałam im go, razem z poprzednim, żeby mogli sprawdzić, że to był numer po numerze i nagroda też przyszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6062090 Napisano: 27.08.2015 13:36:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Bałagan jest tylko na początku, jak wszyscy na gwałt rzucają się, by dodać konkursy. Po kilku dniach się wszystko uspokoi i będzie jak było. Ale przecież już raz to było przerabiane, padają te same argumenty za i przeciw co wtedy. Od dawna było wiadomo, że te zasady zaczną obowiązywać, więc po co znowu tracić czas i przerabiać to samo od początku. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6062063 Napisano: 27.08.2015 12:58:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulka Bayern Monachium Lewandowski z poczuj radość kibicowania, listonosz. Może ktoś chętny na koszulkę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061994 Napisano: 27.08.2015 11:35:36 w Biedronka
ryba6969 napisał(a):

A ja trochę z innej beczki... Jak wygrywacie w Biedronce to odsyłacie wszystkie paragony, a jak wygracie samochód to skąd weźmiecie paragon? emotka

Zawsze można zadzwonić i zapytać który nr paragonu wygrał. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061992 Napisano: 27.08.2015 11:32:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
olus15 napisał(a):

Podpisuję się Wracam z pracy : wow ! 28 promocyjnych, a co się okazuje w tym aż minimum połowa totalnie bez sensu
Brawo! A korzyści z 2000 postów i licznych wyświetleń oczywiście nie macie

Ale nie dla wszystkich bez sensu. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061991 Napisano: 27.08.2015 11:31:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
barcza napisał(a):

karolkas napisał(a):

pionas napisał(a):

luko922, rogalino - mimo wszystko udało się Wam dodać po minimum 3 konkursy emotka
slonko365 - jeśli przybędzie konkursów to pewnie zostanie utworzona nowa kategoria...
nanajka81 - dzisiaj jest młyn bo blokada o której informowaliśmy od kilku miesięcy (informacja była widoczna tylko w wątkach których dotyczy ograniczenie i dla tych osób które nie miały dodanych minimum 3 konkursów)
karolkas - to nie chodzi o sztukę a o to że nie można tylko brać, ale trzeba też coś dać od siebie, a jeśli widzisz, że jakiś wpis jest w złym temacie to masz opcję "zgłoś" wypełnisz prosty formularzyk i informacja trafi do nas...

Ależ daję wam od siebie bardzo dużo emotka  liczbę wyświetleń strony zwiększam, posty piszę, żyję tym forum, pomagam czasami na PW.

ja tez liczbę wyświetlań zwiększam i posty pisze po kilkanaście dziennie razy wchodzę na stronkę  a chyba z tego macie korzyści prawda .to teraz będe mniej wchodziła ,To chyba wam powinno bardziej zależeć na nas żebyśmy tu wchodzili a wam zyski się zwiększały bo chyba na tych wyświetlaniach reklam i strony od sponsorów zarabiacie  

A konkursowicze zarabiają na konkursach dodawanych do bazy. Al, żeby one tam były, trzeba je najpierw dodać. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061973 Napisano: 27.08.2015 11:08:00 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

staszek napisał(a):

polarniczka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

że kobieta która ukradła mi zdjęcie do konkursu nie widzi w tym nic złego... Nawet głupiego przepraszam nie powie emotka

jak ostatnio Żytnia zapindoliła zdjęcie to zrobiła się afera na cały kraj....szkoda, że nie mamy siły przebicia i w takich sytuacjach....współczuję emotka  

z żytnią nie chodziło o to, że gwizdnęli zdjęcie, ale o to, że nie wiedzieli co ono przedstawia i umieścili je w durnym memie.

ale sprawa została skierowana do Sądu za naruszenie praw autorskich (wykorzystanie zdjęcia bez zgody autora) a to jest kradzież.... zgodnie z k.c. i k.k.

tak, ale to poboczny wątek całej afery. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061901 Napisano: 27.08.2015 09:01:24 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

że kobieta która ukradła mi zdjęcie do konkursu nie widzi w tym nic złego... Nawet głupiego przepraszam nie powie emotka

jak ostatnio Żytnia zapindoliła zdjęcie to zrobiła się afera na cały kraj....szkoda, że nie mamy siły przebicia i w takich sytuacjach....współczuję emotka  

z żytnią nie chodziło o to, że gwizdnęli zdjęcie, ale o to, że nie wiedzieli co ono przedstawia i umieścili je w durnym memie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061814 Napisano: 26.08.2015 21:17:14 w Paragony
Mam Rexonę z C4 z 29.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061677 Napisano: 26.08.2015 16:09:58 w Paragony
0 0

staszek

#6061596 Napisano: 26.08.2015 13:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wszyscy dostali maile z Leclerca z regeneracji? u mnie jeden jest, drugiego brakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061587 Napisano: 26.08.2015 13:29:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też nie rozumiem o co krzyk. Skąd się mają brać konkursy w bazie skoro ich nie dodajemy? A co dla jednych jest bzdurnym konkursem dla innych fajnym, więc nie ma co płakać tylko brać się do roboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061491 Napisano: 26.08.2015 11:40:29 w Biedronka
lolzek napisał(a):

a o co chodzi z tym, że paragony z numerami pod rząd są odrzucane? to sprawdzona opinia?

tutaj już jest tyle teorii co to Smolar nie robi z paragonami, konkursowiczami, a nie wiem czy któraś się sprawdziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061485 Napisano: 26.08.2015 11:38:25 w Paragony
Jeśli ktoś chce kijek do selfie z C4 i ma swój paragon, sprzed 16.08, to zapraszam na PW

Mam też paragony na nowy Koral w Biedronce. Wymienię na inne paragony.
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061470 Napisano: 26.08.2015 11:12:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Musisz trochę poczekać aż przyjdzie kolejka na ich dodanie. Bo dzisiaj takich osób jest mnóstwo, więc i kolejka się zrobiła duża. W ciągu kilku godzin powinno być już odblokowane. A lepiej dodać więcej niż 3, bo może się okazać, że w bazie nie pokazywało danego konkursu, a ktoś jednak Cię ubiegł. Wyświetl w wątku >>
0 0