Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6061284 Napisano: 25.08.2015 21:54:53 w Paragony
mam jeszcze bobovitę z rossmanna, jak ktoś chętny zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061057 Napisano: 25.08.2015 15:10:36 w Gratulacje! Dla wygranych!
bridget napisał(a):

Przeogromnie sie ciesze, moj entuzjazm nie ma konca, zazwyczaj ja gratulowałam i cieszyłam sie innych szczesciem, a tu los niespodziankę mi zgotował:))  Jeszcze raz dziekuje:)emotka wciaz nie dowierzam

Gratuluję mocno, mocno emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6061055 Napisano: 25.08.2015 15:09:12 w Biedronka
ilonaxx5 napisał(a):

klaudia0505 napisał(a):

dzwoniłam do smolara lauraci zostali juz powiadomieni

buuuuu emotka

i z tylu dni nawet jedna osoba się nie pochwaliła? emotka dziwne.
właśnie się pochwaliła, gratulacje freyja88 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060955 Napisano: 25.08.2015 12:58:27 w Biedronka
aga17 napisał(a):

Czy Smolar informował już z coca coli z Biedronki?

jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060951 Napisano: 25.08.2015 12:53:50 w SZUKAM....
marlena083 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na biedronkowa grę z algidy?

tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060907 Napisano: 25.08.2015 11:41:37 w Informują
I stokrotka Nescafe Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060898 Napisano: 25.08.2015 11:21:54 w Paragony
Jeśli ktoś chce kijek do selfie z C4 i ma swój paragon to zapraszam na PW emotka

Mam też wolne paragony i kody na bobovitę rossmanna i 2 paragony na nowy Koral w Biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060616 Napisano: 24.08.2015 18:05:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
buncia88 napisał(a):

Kosz piknikowy Nałęczowianka (kijków brak)
Maszynki z Tesco

wszystko DPD emotka

U mnie to samo, ale z kijkami. I jeszcze elmex, pan pocztowy  Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060226 Napisano: 23.08.2015 19:58:39 w Biedronka
mellowfruit napisał(a):

Ja dziś w Biedronce spotkałam Panią, która przy wyjściu prosiła wszystkich o paragony. Zastanawia mnie, po co? Czy to żebractwo po paragony bo a nuż zdarzy się konkursowy? Spotkałyście się z takim czymś?

ja też kiedyś spotkałam, ale że miałam zakupy konkursowe to zapytałam ją po co. Powiedziała, że przeprowadza badania. Starała się wyglądać profesjonalnie, jakąś podkładkę na kartki miała, długopis w dłoni. Ale czy to były badania, czy konkursowiczka z fantazją, nie wiem do dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060065 Napisano: 22.08.2015 21:55:05 w Biedronka
giulietta napisał(a):

staszek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

staszek napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka

A po co Ci te paragony ? emotka  Tylko nie mów Droga staszek  , że na każdym jest  cola emotka  

Na każdym nie, ale dzisiaj chyba z 10 wzięłam i 3 były z colą emotka

wybaczcie, ale dla mnie to nieco dziwne tak czatować i zbierać czyjeś samotne paragony. skoro chcę grać, to kupuję produkt i już, a nie grzebię tu czy tam. ale cóż, każdy orze, jak może. 

A ja tak często robię i sobie chwalę emotka i nie muszę czatować, same do mnie mówią: "weź mnie, i mnie, i mnie". No to co, nie weźmiesz jak tak ładnie proszą? emotka

no dokładnie emotka emotka  poza tym to też sprzątanie sklepu, wózków, dbanie o środowisko, bo wywieje gdzieś papierek i się rozkłada latami, to też ochrona cennych danych na paragonie i nie jest to kradzież jak w przypadku d r u k o w a n i a ...... 

o to to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060058 Napisano: 22.08.2015 21:38:22 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

staszek napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka

A po co Ci te paragony ? emotka  Tylko nie mów Droga staszek  , że na każdym jest  cola emotka  

Na każdym nie, ale dzisiaj chyba z 10 wzięłam i 3 były z colą emotka

wybaczcie, ale dla mnie to nieco dziwne tak czatować i zbierać czyjeś samotne paragony. skoro chcę grać, to kupuję produkt i już, a nie grzebię tu czy tam. ale cóż, każdy orze, jak może. 

A ja tak często robię i sobie chwalę emotka i nie muszę czatować, same do mnie mówią: "weź mnie, i mnie, i mnie". No to co, nie weźmiesz jak tak ładnie proszą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060051 Napisano: 22.08.2015 21:20:17 w Paragony
Kupię lub wymienię na inny paragon Leon Biedronka, u mnie nie ma tego niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060013 Napisano: 22.08.2015 18:52:59 w Biedronka
kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

Na każdym nie, ale dzisiaj chyba z 10 wzięłam i 3 były z colą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6060003 Napisano: 22.08.2015 17:59:42 w Kaufland konkursy
ango napisał(a):

staszek napisał(a):

dejzi napisał(a):

ango napisał(a):

Proszę o pomoc. Nie dostałam koca piknikowego, bo byłam na wakacjach i nikogo nie było w domu. Kurier dzwonił, umówiliśmy się, że odezwie się po moim powrocie. No i pech chciał, że miałam awarię telefonu, wyszłam po zakupy i w tym czasie był kurier. Wiem, bo sprawdzałam później połączenia w telefonie i oddzwoniłam na nieodebrane. Kurier powiedział, ze raczej już nagroda wróci do organizatora, ale zobaczy, co się da zrobić. Minęły 3 dni i nie wiem co dalej. Pisać? Dzwonić? Tylko do kogo? emotka

Ja jeszcze moje koca też nie dostałam, kurier nie dzwonił w tej sprawie. Jak mnie nie ma to raczej daje sąsiadom moje paczki. A wszyscy już dostali?? 

ja też czekam. ale przez tydzień na początku sierpnia nie było mnie w domu. Może wtedy był? Ale jakby co, to dzwonił pewnie. Kto je woził? GLS i DPD dzwonili podczas urlopu i to nie oni, przynajmniej u mnie.

Dzwonił do mnie 4 sierpnia , ale już mnie nie było. Powiedział, że sąsiadom nie może zostawić, bo są dokumenty do wypełnienia. Powiedziałam, że będę w domu 18 sierpnia, stwierdził, że ok. Po powrocie popsuł mi się telefon- nawet nie zdążyłam zdjęć przerzucić emotka  18 sierpnia wieczorem uruchomiłam telefon i oddzwoniłam na numer kuriera- były dwa nieodebrane- ostatni z 15:37 (nie bylo mnie od 12 do 15). Powiedział, że już za późno, przesyłka raczej trafi do nadawcy. Na moją prośbę powiedział, że zobaczy czy da się coś zrobić. Od tego czasu cisza. Końcówka numeru kuriera- 07

Ale z jakiej firmy kurierskiej był? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059973 Napisano: 22.08.2015 15:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

Jak sama napisałaś, każdy może mieć swoje zdanie. emotka

i tego się trzymajmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059951 Napisano: 22.08.2015 14:30:03 w Kaufland konkursy
dejzi napisał(a):

ango napisał(a):

Proszę o pomoc. Nie dostałam koca piknikowego, bo byłam na wakacjach i nikogo nie było w domu. Kurier dzwonił, umówiliśmy się, że odezwie się po moim powrocie. No i pech chciał, że miałam awarię telefonu, wyszłam po zakupy i w tym czasie był kurier. Wiem, bo sprawdzałam później połączenia w telefonie i oddzwoniłam na nieodebrane. Kurier powiedział, ze raczej już nagroda wróci do organizatora, ale zobaczy, co się da zrobić. Minęły 3 dni i nie wiem co dalej. Pisać? Dzwonić? Tylko do kogo? emotka

Ja jeszcze moje koca też nie dostałam, kurier nie dzwonił w tej sprawie. Jak mnie nie ma to raczej daje sąsiadom moje paczki. A wszyscy już dostali?? 

ja też czekam. ale przez tydzień na początku sierpnia nie było mnie w domu. Może wtedy był? Ale jakby co, to dzwonił pewnie. Kto je woził? GLS i DPD dzwonili podczas urlopu i to nie oni, przynajmniej u mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059944 Napisano: 22.08.2015 14:10:22 w Biedronka
Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059942 Napisano: 22.08.2015 13:51:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

staszek napisał(a):

O ja pier...niczę. Ktoś dodał zdjęcie swojego dziecka w inkubatorze, które jest popodłączane rurkami do jakichś urządzeń zapewne emotka emotka http://tatapotraf...l/4,0,zwyciezcy.html

oburzamy się na Fakt (słusznie zresztą), że dał na czołówkę przyżyciówkę dziewczynki zabitej siekierą. A tu rodzice z własnej woli wrzucają taką fotę, i to na konkurs.

a jaka to fota??? 
Przeczytałam: "Uchwyć magiczną chwilę pomiędzy Twoim maluszkiem a jego Tatą i podziel się tym doświadczeniem"
W moim odczuciu  zdjęcie przedstawia MEGA magiczną chwilę! 
12 lat temu moja córka była takim wcześniakiem. Tak samo, jak rodzice dzieci urodzonych w terminie (gdy stan się ustabilizował) chcieliśmy dzielić się z innymi naszym szczęściem. Do głowy mi nie przyszło, że widok takiego maleństwa może kogoś oburzyć (aż zrobiło mi się przykro).

staszek napisał:
"... ale dziecko gołe to inny kaliber trochę niż mega wcześniak, z którym tak naprawdę nie wiadomo jeszcze czy będzie wszystko ok itp. Przynajmniej dla mnie jest spora różnica. Kolejna jakaś granica została przekroczona. Ciekawe kiedy ludzie zaczną wrzucać na konkursy zdjęcia zwłok swoich bliskich, bo że tak będzie jestem niemal pewna..."

Myślę, że skoro rodzice wrzucili zdjęcie dzieciątka na konkurs, to już jest wszystko dobrze. 
Jaka granica została przekroczona? A tekst o zdjęciu zwłok swoich bliskich... brak mi słów 

Mnie nie oburzył widok dziecka, tylko postawa rodziców, którzy wrzucają takie zdjęcie na konkurs. Nie wysyłają znajomym, rodzinie, żeby się podzielić radością, ale wystawiają na widok publiczny za paczkę pieluch. Nie sądzę, że to dziecko kiedyś, jak dorośnie będzie z tego zadowolone . To, że jesteśmy rodzicami nie upoważnia nas do pokazywania dzieci w różnych sytuacjach, tylko dlatego, że są nasze. One są nieświadome tego i może kiedyś będą miały za złe to, że ich wizerunki walają się po internetach. I to nie na prywatnych profilach rodziców, tylko gdzie był jakiś konkurs i pasowało zdjęcie dziecka. W sieci nic nie ginie.

Ale to moje zdanie, ktoś może mieć inne i chcieć wrzucać tak intymne zdjęcia na konkurs.

A ze zwłokami to wcale nie taka przesada, jeszcze trochę i będą. Lans i słitfocie na nagrobkach już są w sieci, więc to kwestia czasu. Niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059788 Napisano: 21.08.2015 20:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ella_111 napisał(a):

staszek napisał(a):

O ja pier...niczę. Ktoś dodał zdjęcie swojego dziecka w inkubatorze, które jest popodłączane rurkami do jakichś urządzeń zapewne emotka emotka http://tatapotraf...l/4,0,zwyciezcy.html

oburzamy się na Fakt (słusznie zresztą), że dał na czołówkę przyżyciówkę dziewczynki zabitej siekierą. A tu rodzice z własnej woli wrzucają taką fotę, i to na konkurs.

ludzie wrzucaja zdjęcie dzieci w basenie ,z gołym tyłkiem, a do wygrania np. maskotka to co tu się dziwić....

Też prawda, ale dziecko gołe to inny kaliber trochę niż mega wcześniak, z którym tak naprawdę nie wiadomo jeszcze czy będzie wszystko ok itp. Przynajmniej dla mnie jest spora różnica. Kolejna jakaś granica została przekroczona. Ciekawe kiedy ludzie zaczną wrzucać na konkursy zdjęcia zwłok swoich bliskich, bo że tak będzie jestem niemal pewna... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059681 Napisano: 21.08.2015 17:00:44 w Rossmann
ja dalej nie widzę wyników...
już zobaczyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0