Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6059669 Napisano: 21.08.2015 16:42:33 w SZUKAM....
migi napisał(a):

staszek napisał(a):

Ma ktoś info na temat konkursu w Carrefour z cydrem lubelskim? Rowery do wygrania, mam zapisane, że trwa do 24.08, ale nie mam ani regulaminu ani tej ulotki, którą ktoś wkleił do forum.

https://www.faceb.../?type=3&theater

regulamin to chyba ciężko znaleźć emotka

pięknie dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059663 Napisano: 21.08.2015 16:26:14 w SZUKAM....
Ma ktoś info na temat konkursu w Carrefour z cydrem lubelskim? Rowery do wygrania, mam zapisane, że trwa do 24.08, ale nie mam ani regulaminu ani tej ulotki, którą ktoś wkleił do forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059644 Napisano: 21.08.2015 15:43:18 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Też dostaliście maila o nadaniu przesyłki siódemką przez red8digital? Męska Strefa?Tylko z tym kojarzę.

tak - idą maszynki emotka

Czy wszyscy dostali maila o nadaniu przesyłki? Chyba u mnie coś poszło nie tak, bo brak maila  emotka

ja też nie mam...

ja na 1 mam, a na 2 brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059636 Napisano: 21.08.2015 15:27:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O ja pier...niczę. Ktoś dodał zdjęcie swojego dziecka w inkubatorze, które jest popodłączane rurkami do jakichś urządzeń zapewne emotka emotka http://tatapotraf...l/4,0,zwyciezcy.html

oburzamy się na Fakt (słusznie zresztą), że dał na czołówkę przyżyciówkę dziewczynki zabitej siekierą. A tu rodzice z własnej woli wrzucają taką fotę, i to na konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059545 Napisano: 21.08.2015 13:16:14 w Paragony
Mam paragon na maszynkę BIC C4 i Tesco Garnier Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059498 Napisano: 21.08.2015 11:59:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon kauflandowy Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059409 Napisano: 21.08.2015 08:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Witam czy konkurs z kauflandu gdzie.do wygrania  sa bony juz sie zakonczyl?? 

zakupy można było robić do środy, zgłoszenia można wysyłać do niedzieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059294 Napisano: 20.08.2015 21:26:48 w Oddam za darmo
mam kody ze zniżką 100 zł do wykorzystania na www.fly.promocja-orange
kod ważny do 30.09.15 przy zamówieniu wycieczki za min. 2 tys. zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059255 Napisano: 20.08.2015 20:48:22 w Biedronka
Pomijając wszystko w drukowaniu paragonów, to jednak jest to przestępstwo skarbowe zagrożone dosyć dużą karą pierdla. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059238 Napisano: 20.08.2015 20:29:54 w Rossmann
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Czy dostajecie na maila zgłoszenie dotyczące odbioru nagród?
Ja nic nie dostałam a dziś będąc przypadkiem w moim Rossmanie dowiedziałam się, że była dla mnie jakaś paczka. Niestety nie mogłam jej odebrać, bo już było po terminie.
Jednak nie dostałam żadnego maila potwierdzającego możliwość odbioru nagrody.

U mnie takie informacje zawsze dochodzą, nigdy nie było problemu, aczkolwiek to tylko głupi system i zawsze może wystąpić jakiś błąd. Być może kobieta w rossku nie zeskanowała Twojej paczki, kiedy ta dotarła do drogerii...tylko po takim zeskanowaniu informacje o odbiorze automatycznie trafiają na Twojego maila. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do siedziby Ross. i o tym poinformowała. 

Swoją drogą...ciekawa jestem, czy zaszczycą nas dzisiaj wynikami kobiety Active. Nie wiem co tam się u nich ostatnio dzieje emotka  dobrze, że to moje pierwsze i ostanie wyniki na które czekam w tym etapie

To samo i u mnie.
Ale w tym tygodniu wsio na pohybel, więc raczej sprawa jasna. emotka

Staszek, to inny konkurs.

gapa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059153 Napisano: 20.08.2015 16:59:27 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Czy dostajecie na maila zgłoszenie dotyczące odbioru nagród?
Ja nic nie dostałam a dziś będąc przypadkiem w moim Rossmanie dowiedziałam się, że była dla mnie jakaś paczka. Niestety nie mogłam jej odebrać, bo już było po terminie.
Jednak nie dostałam żadnego maila potwierdzającego możliwość odbioru nagrody.

U mnie takie informacje zawsze dochodzą, nigdy nie było problemu, aczkolwiek to tylko głupi system i zawsze może wystąpić jakiś błąd. Być może kobieta w rossku nie zeskanowała Twojej paczki, kiedy ta dotarła do drogerii...tylko po takim zeskanowaniu informacje o odbiorze automatycznie trafiają na Twojego maila. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do siedziby Ross. i o tym poinformowała. 

Swoją drogą...ciekawa jestem, czy zaszczycą nas dzisiaj wynikami kobiety Active. Nie wiem co tam się u nich ostatnio dzieje emotka  dobrze, że to moje pierwsze i ostanie wyniki na które czekam w tym etapie. 

jeśli chodzi Ci o te wyniki "bądź aktywna latem" to jest info, że wyniki jutro będą. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059113 Napisano: 20.08.2015 15:44:28 w Biedronka
Vivacia napisał(a):

boher401 napisał(a):

bc14 napisał(a):

smolar chyba pobije ilosć graczy w tej loterii jak czytam ile inwestujecie to i te 10 kart dziennie to mało emotka

15 zgrzewek po 24szt zakupione emotka 2 kasjerki pomagały liczyć emotka  

Jak kiedyś jeszcze wygrywałam w loteriach Smolara, to zawsze jednym jedynym zgłoszeniem. Więc teraz kupię jedną puszkę i zgarnę Wam auto sprzed nosa, o! emotka

trzymam kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6059085 Napisano: 20.08.2015 14:50:32 w Carrefour konkursy
buncia88 napisał(a):

staszek napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy orientuje się ktoś jak to jest z gwarancją na ekspresy od Albedo? Ja nie dostałam nawet protokołu odbioru nagrody a karta nie jest podbita.

to normalne u nich emotka nawet nie są w stanie wysłać normalnego protokołu odebrania nagrody...

no i co teraz? Pisać do nich? Wyslą skan? Ma ktos doświadczenia? Myślałam, ze tylko Smolarowi zawsze jest cieżko...

To ja ze Smolarem mam dobre doświadczenia pod tym względem. Ale Albedo... wrrrrrrrrr, prosiłam o protokół przekazania nagrody, to mi przysłali, że odebrałam sprzęt od kuriera. Protokołu przekazania nagrody to nawet nie przypominało. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6058801 Napisano: 19.08.2015 21:54:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy w tescowej Frposcie podawalo sie dane (imie, nazw i tel)?  bo nie pamietam a chce sprzedac prenumerate

Podbijam pytanie. Ważne bardzo, może ktoś pamięta?

Wydaje mi się, że tak, na 80 proc. jestem pewna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6058519 Napisano: 19.08.2015 13:22:51 w Carrefour konkursy
carissma napisał(a):

Czy orientuje się ktoś jak to jest z gwarancją na ekspresy od Albedo? Ja nie dostałam nawet protokołu odbioru nagrody a karta nie jest podbita.

to normalne u nich emotka nawet nie są w stanie wysłać normalnego protokołu odebrania nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6058474 Napisano: 19.08.2015 11:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Poza tym jeśli w MDW jest już kilanaście/kilkadziesiąt wpisów z tą samą nagrodą, to wpisanie się jako np. 51 osoba ma średni sens, bo i tak wiadomo, że były wyniki i że się albo wygrało albo nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6058469 Napisano: 19.08.2015 11:40:43 w WC - rozmowy o wszystkim
silvia8 napisał(a):

Nie wiem, czy jest to właściwy top, ale chciałabym poinformować wszystkich posiadaczy kart/voucherów do Atlantic, że w skrócie  firma ma problemy finansowe, i moim zdaniem lepiej szybciej wykorzystać zasobność tych kart, o firmie można poczytać np. tutaj http://wyborcza.b...-dwa-rynki-moga.html
W bliskiej mi miejscowości sklep firmowy zlikwidowano, a podczas realizacji w innym punkcie pani potwierdziła, że sklepy są zamykane. Nie chcę siać fermentu, ale wiem że niektórzy mają jeszcze te karty, zatem chyba lepiej wykorzystać je szybciej emotka

Dzięki za info, moja leży i się kurzy już kilka ładnych miesięcy. Muszę się w końcu ruszyć, a teraz mam motywację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6058459 Napisano: 19.08.2015 11:31:44 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
sosna napisał(a):

szprotka napisał(a):

Nie lubię Albedo, nie działają wg napisanych przez siebie regulaminów, tylko chaotycznie i robiąc przy okazji mnóstwo zamieszania uczestnikom. Także wolę Smolar w którym zawsze jest wszystko jasne i proste.

Smolar jest emotka

Albedo jest straszne jeśli chodzi o gwarancje, nie ma i już. Smolar pod tym względem na duuuży plus. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6058454 Napisano: 19.08.2015 11:26:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
carissma napisał(a):

Ekspres Nescafe Dolce Gusto loteria C4 GLS

do mnie też Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6058272 Napisano: 18.08.2015 20:24:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Były wyniki z frosty?

były, bo paragon wymieniłam na inne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0