Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#6048031 Napisano: 23.07.2015 08:48:37 w Rossmann
Nie doczytałam, że Gerber to konkurs na fotki i lajki, więc udziału nie wezmę. Weszłam w galerię. Na każdej fotce dziecko, ale konkurs dotyczy jedzenie dla dzieci to ok. Ale fotka chłopca, który siedzi golusieńki w jakimś baseniku i widać mu siusiaka to już przegięcie pały na maksa! Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047971 Napisano: 22.07.2015 22:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

staszek napisał(a):

katrin1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

fajny zapis w regulaminie Sadówki emotka  " 2. Rower miejski stanowiący nagrodę ma charakter kolekcjonerski. W przypadku podjęcia przezLaureata decyzji o przystąpieniu do użytkowania roweru, koniecznym jest usunięcie przezLaureata we własnym zakresie oznaczeń marki „SADÓWKA”. Laureat będzie osobą wyłącznie
odpowiedzialną za potencjalne konsekwencje prawne nieusunięcia tych oznaczeń i przejmuje
w tym zakresie także ewentualną odpowiedzialność Organizatora."  a=o i wychodzi Sodówka emotka  i już nie alkohol emotka  

emotka

Bo alkohol to to średni albo wręcz przeciwnie emotka Miejscowi żule zachęceni przez jedną z ekspedientek zaczęli kupować sadówkę. Ale na spróbowaniu się skończyło. Rzekł jeden z drugim: "Pani, tego się pić nie da. Wolę złotówkę dołożyć i kupić Lubelską!". Przy setce kosztującej 5 zł, złotówka robi jednak różnicę. Ale panowie sadówki już pić nie będą emotka

lubelska to prestiż emotka  jak patrzę na etykiety to alkoholu tyle samo emotka  to co im w smaku nie pasuje? emotka  cytat mi się skojarzył Tołstoja "Człowiek popsuł sobie żołądek i narzeka na obiad. Tak samo jest z ludźmi niezadowolonymi z życia." emotka

widać jakieś nuty owocowe inne są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047963 Napisano: 22.07.2015 22:10:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

fajny zapis w regulaminie Sadówki emotka  " 2. Rower miejski stanowiący nagrodę ma charakter kolekcjonerski. W przypadku podjęcia przezLaureata decyzji o przystąpieniu do użytkowania roweru, koniecznym jest usunięcie przezLaureata we własnym zakresie oznaczeń marki „SADÓWKA”. Laureat będzie osobą wyłącznie
odpowiedzialną za potencjalne konsekwencje prawne nieusunięcia tych oznaczeń i przejmuje
w tym zakresie także ewentualną odpowiedzialność Organizatora."  a=o i wychodzi Sodówka emotka  i już nie alkohol emotka  

emotka

Bo alkohol to to średni albo wręcz przeciwnie emotka Miejscowi żule zachęceni przez jedną z ekspedientek zaczęli kupować sadówkę. Ale na spróbowaniu się skończyło. Rzekł jeden z drugim: "Pani, tego się pić nie da. Wolę złotówkę dołożyć i kupić Lubelską!". Przy setce kosztującej 5 zł, złotówka robi jednak różnicę. Ale panowie sadówki już pić nie będą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047831 Napisano: 22.07.2015 16:46:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ją wysylalam z orange i nie ma problemu zwrotki dotarły normalnie. O dziś juz nie mam zwrotki z orange  emotka emotka

A jesteście pewni, że to nie sieć zawala? Ostatnio Orange dawała mi takie numery także w innych konkursach...

już są zwrotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047775 Napisano: 22.07.2015 15:33:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lato pełne komplementów... nadal nie ma zwrotek z orange. Dzwonię do tej agencji, żeby im powiedzieć kilka komplementów, ale nie odbierają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047757 Napisano: 22.07.2015 15:14:47 w Paragony
Kupię lub wymienię na inny paragon tortex eko, dzisiaj się kończy. I warkę z polomarketu, dzisiaj się zaczęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047607 Napisano: 22.07.2015 12:12:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw coli i kropli beskidu od Smolara z kartą Orlen, tyle że karty nie mam... Kurier nic mi nie dał, w paczce też nie było. Ktoś tak miał? DPD
edit: znalazła się, koperta złożona na pół i schowana w zgrzewce z wodą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047495 Napisano: 22.07.2015 08:42:26 w SZUKAM....
katrin1 napisał(a):

Szukam info czy takiego startera można używać wyłącznie do wysyłania esków i telefonowania, nie korzystając z internetu. Na opakowaniu jest info, że po 30 dniach automatycznie z mojego konta ściągana będzie opłata 10 zł za internet. Jak to zablokować i używać jak normalnego startera do telefonu?
http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specjalna/internet-na-karte

mam podobnie, tylko jakąś ofertę za 14,99 emotka jedyne co mi przychodzi do głowy, to żeby nie doładowywać do tej kwoty, żeby nie miało co ściągnąć. Czy da się to jakoś zablokować? Nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047488 Napisano: 22.07.2015 08:15:10 w Paragony

Kod z rossmanna na gerbera wymienię na inny rossmann lub inny paragon.
Mam też:
Koral w Tesco
Wygrany numer z koszulką Activii wymienię na inne paragony
Sadówka
Męska Strefa w Tesco
Red Bull z Tesco, ostatni dzień dzisiaj
Muszyna Cechini z Tesco

Najchętniej wymienię na inne paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047472 Napisano: 22.07.2015 02:55:48 w Pomocy!!!!
danaaa napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Czy ktoś wysyłał SMS konkursowy na numer 4628 z nju mobile (Orange)? Nie mogę wysłać. Szukam pomocy.

waldi5 napisał(a):

ondine napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Czy ktoś wysyłał SMS konkursowy na numer 4628 z nju mobile (Orange)? Nie mogę wysłać. Szukam pomocy.

Jeśli to nowy starter to trzeba doładować za 10 zł, żeby odblokować opcję SMS'ów premium.

Starter doładowany za 20 zł na inne numery premium mogę wysyłać, a tylko na numer 4628 nie mogę. W nju mobile stwierdzili, że nie mam żadnej blokady. Nie wiem co jest, pierwszy raz mam taki problem.

Jeśli to nowy starter to dobrze jest wykonać jakieś połączenie głosowe, wyłączyć i włączyć telefon. Czasami trzeba odczekać 24 godziny od momentu aktywacji startera, żeby wysłać sms konkursowy

Z Orange pod inny nr konkursowy niż ten, nie przychodziły zwrotki, a później się okazało, że wiadomości nie dotarły. Nju to też jakby Orange, więc może o to chodzi skoro pod inne konkursowe da się wysyłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047438 Napisano: 21.07.2015 22:40:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marla napisał(a):

Czy na konkursy Garnier z komplementami wystarczy kupić jeden produkt Garnier czy trzeba co najmniej dwa? 

jeden wystarczy Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047423 Napisano: 21.07.2015 22:15:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

mam pytanie czy jak wysyłacie sms na" Złap całusa " macie jakąś zwrotkę od nich ?

jest zwrotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047417 Napisano: 21.07.2015 22:07:48 w SZUKAM....
mahuska napisał(a):

Czy w zestawie z Kolastyny był jakiś protokół do zwrotu.... dzwonił kurier ze go ścigają i nie wiem czy mam grzebać w śmietnikuemotka

grzeb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047207 Napisano: 21.07.2015 15:35:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

staszek napisał(a):

vickichelm napisał(a):

staszek napisał(a):

vickichelm napisał(a):

dzięki frodo emotka bo ja wysłalam i nic emotka może jeszcze przyjdzie

jak wysyłałam do Leclerca to nie było zwrotek z Orange, a potem się okazało, że w ogóle nie doszły te smsy. Z innych sieci było ok.

no to ja wysyłalam z orange.. a jak to rozwiazac? emotka

nie wiem, zauważyłam że nie poszły jak konkurs się już skończył emotka

Mnie też nie doszły. Mówiłam, że będą jazdy z tą agencją, bo to jakaś eventowa, nie konkursowa. Bez doświadczenia.
Trzeba pisać. newlook@newlook.com.pl

znowu nie ma zwrotek z Orange, tym razem Drogeria Natura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047185 Napisano: 21.07.2015 14:57:18 w Paragony
Mam paragony:

Koral w Tesco
Wygrany numer z koszulką Activii wymienię na inne paragony
Sadówka
Męska Strefa w Tesco
Red Bull z Tesco
Muszyna Cechini z Tesco
Bic z C4
Najchętniej wymienię na inne paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047180 Napisano: 21.07.2015 14:48:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

staszek napisał(a):

vickichelm napisał(a):

dzięki frodo emotka bo ja wysłalam i nic emotka może jeszcze przyjdzie

jak wysyłałam do Leclerca to nie było zwrotek z Orange, a potem się okazało, że w ogóle nie doszły te smsy. Z innych sieci było ok.

no to ja wysyłalam z orange.. a jak to rozwiazac? emotka

nie wiem, zauważyłam że nie poszły jak konkurs się już skończył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047107 Napisano: 21.07.2015 13:20:21 w Carrefour konkursy
koniczynka123 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy Cleanic dalej dzwoni czy to juz koniec ?

Mam to samo pytanie, czy jest jeszcze jakaś szansa ?

ja mam nieodebrane o 12,45

z jakiego nr dzwonią? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047028 Napisano: 21.07.2015 12:24:42 w Paragony
kammaro napisał(a):

Osobie z własnym paragonem odstąpię wygrany numer z C4 Activia za drobne doładowanie

ja również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047004 Napisano: 21.07.2015 12:04:55 w Czy informują/ informowali?
romecky81 napisał(a):

A Top Market - toast?
Po terminie już i nadal cisza? Do nikogo nikt nic? emotka
Zazwyczaj wyniki na stronie się pojawiają a tam też pustka...

cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#6047001 Napisano: 21.07.2015 12:02:33 w Wkurza mnie...
tadziowa napisał(a):

Wkurza mnie Albedo.

witaj w klubie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0