Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6389269 Napisano: 13.08.2017 16:56:15 w Czy informują/ informowali?
UWAGA! UWAGA! emotka  pojawił się FORMULARZ (oświadczenie) na stronie inCubi - Tchibo, szał emotka
lada chwila pójdą eski...lub przygotowują się na jutrzejsze "Ups! puściliśmy eski, ale system nawalił, ach te burze!" 
InCubi - beznadziejna agencja emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6389239 Napisano: 13.08.2017 13:57:54 w Czy informują/ informowali?
bruce napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Bardziej zaniepokoił mnie komentarz o tym, że nagrodzili w pudliszkach kogoś, kto nawiązał w smsku do produktów wedla (chyba przez przypadek?!)...mam nadzieję, że to fejk.

emotka   emotka Mnie się coraz częściej wydaje, że wszystkie te forumowe topy dałoby się spokojnie wrzucić do wspólnego wora pt. "Popraw sobie humor". emotka

Mnie tam do śmiechu nie jest, moja droga bruce emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6389236 Napisano: 13.08.2017 13:53:30 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Niezła burza zrobiła się na profilu InCubi emotka  Ciekawe, co teraz poczną zapędzeni w kozi róg. Może wcale nikogo nie nagrodzą emotka  albo puszczą jako rezerwę emotka

na ich miejscu puścilabym eski w poniedziałek o 6.00 emotka  

Może i tak mieli w planach, ale ten komentarz mógł im je pokrzyżować:

Dlatego pozwoliłam sobie zrobić screeny Pana wypowiedzi, drogi CEO - dołączę je do screenów faktycznego czasu wysyłki SMS`ów z info o wygranej. Państwa niekompetencja zostanie przekazana w odpowiednie miejsca.

swoją drogą ciekawe, czy to ktoś z forum emotka  No cóż, czekajmy na rozwój sytuacji.

Bardziej zaniepokoił mnie komentarz o tym, że nagrodzili w pudliszkach kogoś, kto nawiązał w smsku do produktów wedla (chyba przez przypadek?!)...mam nadzieję, że to fejk. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6389067 Napisano: 12.08.2017 14:02:52 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Czyżby InCubi chciało zatuszować swoją niekompetencję? emotka  Na wszelki wypadek zrobiłam sobie zrzut tego komentarza. I jak jeszcze poinformują, to zapytam jakim cudem w czasie podróżują, bo też bym chciała emotka  

nie wiem po co takie kłamstwanie lepiej napisać ,,przepraszamy za opóźnienie, wyniki będą XX.XX.2017 roku " ?

Chodzi o ten Tchibo/Tesco?W reg mają wybrać do 22 sierpnia, mają czas, ale też czekam emotka

Agencja na fb twierdzi, że zwycięzcy zostali poinformowani....

nie zaglądam na fb, ale tak jak ktoś już wcześniej twierdził-ktos TU by wygrał...

Ja to pisałam i wiem to, ale termin nie był do 22, tylko do 11. 

to regulamin zmienili, czy ja patrze na inny? ja widze do 22 sierpnia komisja + ileś tam na powiadomienie § 3 pkt 6.. 

siebie też mogliby zmienić.
Piszą farmazony na tym FB i robią z ludzi deb...
A teraz Wam zdradzę, skąd wiem dlaczego NIE PUŚCILI na 100%...otóż, zawsze przed puszczeniem esków z jakiejkolwiek akcji w ich wykonaniu, na ich stronie pod REGULAMINEM danej promocji pojawia się OŚWIADCZENIE do pobrania. Do tego oświadczenia odwołuje się treść wiadomości w esemesie.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6389061 Napisano: 12.08.2017 13:51:02 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Czyżby InCubi chciało zatuszować swoją niekompetencję? emotka  Na wszelki wypadek zrobiłam sobie zrzut tego komentarza. I jak jeszcze poinformują, to zapytam jakim cudem w czasie podróżują, bo też bym chciała emotka  

nie wiem po co takie kłamstwanie lepiej napisać ,,przepraszamy za opóźnienie, wyniki będą XX.XX.2017 roku " ?

Chodzi o ten Tchibo/Tesco?W reg mają wybrać do 22 sierpnia, mają czas, ale też czekam emotka

Agencja na fb twierdzi, że zwycięzcy zostali poinformowani....

nie zaglądam na fb, ale tak jak ktoś już wcześniej twierdził-ktos TU by wygrał...

Ja to pisałam i wiem to, ale termin nie był do 22, tylko do 11. 

Beznadziejna ta agencja emotka Wyświetl w wątku >>
2 darog, monisss 0

edzia21

#6388999 Napisano: 12.08.2017 07:48:54 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Co z tym Incubi Tchibo Tesco, ktoś, coś? Jakieś sms przed północą?  emotka

cisza emotka
obawiam się, że jeszcze sobie poczekamy na wynikiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6388995 Napisano: 12.08.2017 02:35:02 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon WEDEL "Wakacje na wypasie"  - PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6388994 Napisano: 12.08.2017 01:10:23 w co chcielibyście wygrać?
monisss napisał(a):

jako ze Corolli nigdzie nie daja to i Kaktusem sie zadowole;) 

a gdzie dają kaktusa? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6388930 Napisano: 11.08.2017 19:16:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

kurczę wklepuje paragony z biedronki i widzę że jeden paragon można wysłać kilka razy ups

Ameryki to Ty nie odkryłaś emotka  ba...nie kilka razy a nawet milion czy pierdylion razy emotka
Pytanie - czy warto? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6388852 Napisano: 11.08.2017 15:16:29 w Wkurza mnie...

izkak napisał(a):

Wkurza mnie moje nierozgarnięcie w sklepie... i lista produktów z konkursu Nestle w ITM. Chciałam kupić zwykłe płatki, patrzę na listę i co? I nie ma.  emotka Przechodziłam obok słodyczy, napakowałam więc batonów Kit Kat, bo pamiętałam, że były na liście w regulaminie. Teraz patrzę, że kupiłam 4 batony orzechowe, które nie są objęte konkursem. Brawo ja! emotka  

Ja poluję na After Eight Classic, ale u mnie w żadnym ITM tego nie uświadczysz emotka na galaretki też porobili jakieś dziwne promocje, że nie mogę się doliczyć ile ich kupić, żeby nie zapłacić za mało lub za dużo...A w temacie: InCubi mnie wkurza, znowu chcą rozesłać wyniki przed północą? emotka O, ludu! Oni przecież nie ciągną tyle konkursów co Smolar czy Albedo.

Jak widać, kładą przysłowiową lachę na konkursy...ostatnio poinformowali w nocy, bo ktoś im przypomniał. Dają sobie wieki czasu, a wszystko i tak ogarniają "na wariata".  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6388827 Napisano: 11.08.2017 14:28:53 w Czy informują/ informowali?
Ciekawe czy inCubi popisze się dzisiaj wynikami z TCHIBO/Tesco przed 22:00emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6388565 Napisano: 10.08.2017 21:28:21 w SZUKAM....
Szukam info, czy są jakieś ograniczenia na gospodarstwo domowe u Studia Versus? Nic takiego w oko mi nie wpadło w regulaminie, ale może ktoś jest lepiej poinformowany, bo korzystał już z tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6388142 Napisano: 09.08.2017 23:31:10 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzieki, bo ma zaupelna pustke z tymi Alwaysami emotka - tez wymyslili zadanie emotka

Ty przynajmniej możesz wiedzieć coś z autopsji... A co ja mam napisać?  emotka

to samo co my o goleniu zarostu na twarzy z Gillette emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ace 0

edzia21

#6388034 Napisano: 09.08.2017 20:42:22 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

superloser napisał(a):

ir napisał(a):

Tiger z szokującą reklamą!https://www.faceb...ts/10155414963521955

A to nie Smolar obsługuje Maspex  emotka   ???

Agencja J. Walter Thompson była odpowiedzialna za social media marki Tiger. Niby pani prezes agencji już przeprosiła, ale chyba wypadałoby żeby za takimi przeprosinami poszła donacja na Muzeum Powstania Warszawskiego, albo jakąś fundację opiekującą się powstańcami.

Zresztą przeprosiny to i tak trochę ściema bo nie pierwszy raz próbują grać na kontrowersjach. Na Boże Ciało, była grafika z nagą kobietą, a na rocznicę katastrofy w Smoleńsku, świętowali dzień lotnictwa. Ot gimbomarketing, pewnie praktykanci to ogarniali.

Czyzby Lemon Sky? Oj, zle sie dzieje :zbanowany:
Kryzysik w social mediach...2 osoby ponoc pogonili z agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6387882 Napisano: 09.08.2017 14:57:03 w SZUKAM....
Szukam INFO, czy ktoś wygrał w loterii BIC w Biedronce wysyłając zgłoszenie drogą SMS? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6387608 Napisano: 08.08.2017 21:27:22 w SZUKAM....
gocha542 napisał(a):

xena napisał(a):

gocha542 napisał(a):

szukam konkursu OBI,gdzieś mi się rzucił w oczy,ale znaleźć nie mogę  emotka  

pewnie chodzi Ci o Sadolin, który rozpocznie się dopiero 15.VIII:)  mam w swoich zapiskach ale w bazie też nie znajduje, może jest w zapowiedziach emotka

Mignął mi gdzieś na forum na pewno  emotka  Dziękuję za odp  emotka

Macie może jakąś zajawkę tego konkursu? Co będzie do wygrania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6387606 Napisano: 08.08.2017 21:24:32 w Czy informują/ informowali?
marzencia2007 napisał(a):

wiecie cos co z kauflandem? wg mnie to juz powinny byc smsy emotka

niestety, mylisz się. Mają czas do czwartku. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6387580 Napisano: 08.08.2017 20:25:09 w Czy informują/ informowali?
ilonaxx5 napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

wdedel wakacje na wypasie drugi etap informowali ?

Tak, juz było info.

z twojego marketu nie widzę wpisów kiedy informowali

1 sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6387539 Napisano: 08.08.2017 18:20:43 w Czy informują/ informowali?
zabol napisał(a):

witam, czy komus z forumowiczów udało się wygrać z konkursu Viscoplast z Biedronki (było 5 nagród a termin powiadamiania minął w dniu wczorajszym) ?

Nagrody sa juz u  laureatow - przykro mi. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6387503 Napisano: 08.08.2017 16:21:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

julia1264 napisał(a):

https://www.faceb...type=3&theater  Adriana z kartona nie odpuszcza. Nie sili się nawet na doskonalenie. Można tam znalezć zdjęcie kota obok mało apetycznego zestawu grillowego. Chwyty na zwierzęta przy żarciu odejmują mi apetyt. Powinnam stworzyć sobie taką galerię, a potem wydać książkę pt. Zwierzęta z pomocą otyłym

No,no kartony wskoczyły w kalesony emotka emotka https://www.faceb...p;type=3&theater

Ona tyle wypisuje na te konkursy...a nadal nie potrafi wstawiać znaków interpunkcyjnych w sposób poprawny emotka  Widać, że z jakąkolwiek literaturą jest na bakier. Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0