Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6248962 Napisano: 01.09.2016 23:02:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blumchen napisał(a):

brudny napisał(a):

blumchen napisał(a):

Czy w konkursie olimpiada w Freshmarket jedna osoba może wygrać i otrzymać więcej niż jedną nagrodę (na różne numery telefonu)?

jeden numer = jeden laureat

dwa różne numery mogą przysługiwać jednej osobie tak więc czy jedna osoba może wygrać więcej niż jeden bon?

co tam się do 2 numerów ograniczać? Możesz mieć nawet 10000 numerów i uwierz, tylu nagród nie otrzymasz. Ograniczenie jest 1 nagroda na osobę...i obawiam się, że TQG zapomniało dodać info o ograniczeniu na gospodarstwo - 1 szt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248916 Napisano: 01.09.2016 21:23:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

zubi napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Adres z konkursu żabki - Olimpiada to zabka@tqg.pl ? nie mogę się dopatrzyć czy druga litera po @ to Q?

tak emotka

Czy oświadczenie do nagrody z Olimpiady z Żabką trzeba podpisać długopisem,
czy też można zamieścić podpis "z klawiatury"?

z klawiatury Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#6248554 Napisano: 01.09.2016 12:06:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

monisss napisał(a):

petunija1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

to jest dobre  emotka  http://www.muller...com/pl/#zasady-krok1

Ale,że ma mi zamuczeć butelka? emotka
emotka

no pewnie jest tam taki bzdyczek co wydaje melodyjke, pamiętacie takie kartki grające okolicznościowe?  tylko, że moim zdaniem to już będzie jakaś zmiana wagi, więc można to wyczaić.. pracując w sklepie emotka

podejrzewam że nie będzie zmiany wagi że będzie wtedy mniej jogurtu (tak żeby nikt nie ważył wszystkiego ) swoją droga 5 nagród na całą polskę ??? szanse mniejsze jak w zdrapkach Lotto emotka

Chyba nie Polske...tam widzę też czechy itd. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

edzia21

#6248512 Napisano: 01.09.2016 11:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

monisss napisał(a):

8 mentosów i wielkie nic! lipa
a słuchajcie czy konkurs Calgon co jest do wygrania 100 pralek ruszył? nigdzie nie mogę znaleźć info... nie wiem czy słać męża do Kaufa po Calgon ??

u  mnie  tylko 2 kody i graj  dalej.... a dziecko na iphona sie napaliło, az do sklepu poleciało:))

Biorąc pod uwagę że iPhone są AŻ 3 sztuki...a loteria trwa do 31 grudnia - lepiej w lotto zagarać i z wygranej 6-tki kupić młodemu telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248489 Napisano: 01.09.2016 10:35:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

u mnie mentos działa na jednej przeglądarce tj. na starej internet explorer na nowszych gogle chrome i mozilla nie działa. Wpisałem trzy kody w odstępach 10 minut nic nie wygrałem odpuszczam ten konk wolę loterie emotka . Nagród niby dużo ale do końca roku ....

Czy ja wiem, czy tak dużo nagród... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248398 Napisano: 01.09.2016 00:20:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka

rzeczywiście...dyskusja przykra. Wychodzi z tego typowa polaczkowość. Jeśli Marto S. jesteś tutaj na forum - nie zwracaj na takich trolli uwagi. Osoby, których życiową pasją jest dosry***ie innym, z zasady gó**o w życiu osiągają, tylko pogadać sobie i uprzykrzać innym życie mogą. emotka  To tyle i życzę wszystkim miłej nocy - niech wygra NAJLEPSZY emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6248384 Napisano: 01.09.2016 00:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

no ja w Belvicie typuje garbusa. Dla mnie przebił panny Badzioch....a wiecie o co chodzi, ze nie ma jeszcze rozwiązań nagród dziennych od 25.08?

Fajny fajny ten garbus. A widziałaś tę dyskusje która się pod nim toczy? Nerwowa atmosfera....
Siostry Bodzioch swoją mega pracą przyćmiły wiele innych, ale której podarować nagrodę? Raczej to nie one będą się cieszyć.
Bardzo jestem ciekawa kto wygra, ale będzie szał na facebook'u. Jeszcze 20 min więc może ktoś wystrzeli w słońce emotka

Możecie podać link do tego zdjęcia, przeglądam i przeglądam i znaleźć nie mogę. Ogólnie piękne, kreatywne prace...komisja będzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Rzeczywiście, praca wspomnianej wcześniej Pani Marty urzeka. Marta, Alicja Sz. (mój typ), czy może siostry Badzioch? emotka  Dżizas...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248350 Napisano: 31.08.2016 22:33:48 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Idealem byloby, gdyby agencje a szczegolnie Albedo, przestaly organizowac konkursy bez podania numeru. Problem rozwiazalby sie sam. A kod z almette jest do wykorzystania, jutro kupi sie drugi serek, kod nie jest przypisany do paragonu na szczescie:) 

Tylko pamiętaj jedno...Albedo nie robi tego, żeby Tobie (grającej uczciwie) było dobrze, ale żeby im było dobrze. Statystki biorących udział w promocji wyglądają niezwykle imponująco (wykresy na tysiące jednostek). Zleceniodawca ma kisiel w portach, wszak oczyma wyobraźni widzi te miliony wyłożone przez konsumenciaków w produkty konkursowe. I biznes się kręci, leci zlecenie za zleceniem.
Nie ma co ukrywać, że w konkursach paragonowych zgłoszeń jest mniej - statystycznie. 

Bzdura !
Już po I takim konkursie widać jak wzrasta sprzedaż i jakie są statystyki. Taki numerek powinien być jednorazowy i Agencja aut

Niestety, ale statystyki realnej sprzedaży widać dopiero po czasie. 

Owszem i po tym czasie Agencji nie powinno już być a to trwa latami

I tutaj powinniśmy dojść do konsensusu, że często statystyki promocyjne mają większe znaczenie niż czysto realne emotka  Nie wiem dlaczego, ale jak widać "w praniu" tak jest emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

edzia21

#6248341 Napisano: 31.08.2016 22:17:46 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Idealem byloby, gdyby agencje a szczegolnie Albedo, przestaly organizowac konkursy bez podania numeru. Problem rozwiazalby sie sam. A kod z almette jest do wykorzystania, jutro kupi sie drugi serek, kod nie jest przypisany do paragonu na szczescie:) 

Tylko pamiętaj jedno...Albedo nie robi tego, żeby Tobie (grającej uczciwie) było dobrze, ale żeby im było dobrze. Statystki biorących udział w promocji wyglądają niezwykle imponująco (wykresy na tysiące jednostek). Zleceniodawca ma kisiel w portach, wszak oczyma wyobraźni widzi te miliony wyłożone przez konsumenciaków w produkty konkursowe. I biznes się kręci, leci zlecenie za zleceniem.
Nie ma co ukrywać, że w konkursach paragonowych zgłoszeń jest mniej - statystycznie. 

Bzdura !
Już po I takim konkursie widać jak wzrasta sprzedaż i jakie są statystyki. Taki numerek powinien być jednorazowy i Agencja aut

Niestety, ale statystyki realnej sprzedaży widać dopiero po czasie.  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

edzia21

#6248337 Napisano: 31.08.2016 22:14:28 w Wkurza mnie...
bonitta napisał(a):

I szczerzę wątpię, że Albedo przejmuje się losem nagród, do jakiej osoby trafi. Ważne żeby zamknąć akcję rozdać nagrody i zobaczyć pełną kwotę hajsu na koncie.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6248333 Napisano: 31.08.2016 22:10:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie straszę...bramka nie czyta przecież "intencji konkursowicza", tylko wyłapuje eski z tym samym prefiksem. To ich czeski błąd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248322 Napisano: 31.08.2016 22:03:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

bezik napisał(a):

Jestem żółtodziobem jeśli chodzi o konkursy promocyjne, więc wielu z was może to się wyda śmieszne, ale ciekawi mnie jak to działa, że są np. 2 konkursy prowadzone przez dwie różne agencje, a sms-y wysyła się na ten sam numer tel. Tak jest np. w przypadku Lecha Free w Tesco i Kasztelana w Tesco.

ale może prefix jest innyemotka a np.w delikatesach i c4 agencja ta sama.numer ten samemotka i prefix ten sam emotka a smolar twierdzi ze wszystko jest w porządkuemotka

rzeczywiście emotka  
co za ... SMOLAR.
W DC nie gram, grałam za to w C4 - to są jakieś jaja. Wszystko im trafi do tej samej "bazy". A później będą się domyślać czy to z Kasztelana, czy Somersby??? Nie każdy w zgłoszeniu wymienia produkt promocyjny...

tez się nad tym zastanawiałam bo grałam w DC a jak oni się połapią ,że to nie z C4 chyba będzie małe zamieszanie

nie połapią emotka
tematycznie odpowiedzi są bardzo podobne. 
Co za pajace. Potem będzie akcja, ktoś grałw DC to wygra grilla, a ktoś kto grał w C4 zostanie uraczony tabletem...  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248316 Napisano: 31.08.2016 21:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

bezik napisał(a):

Jestem żółtodziobem jeśli chodzi o konkursy promocyjne, więc wielu z was może to się wyda śmieszne, ale ciekawi mnie jak to działa, że są np. 2 konkursy prowadzone przez dwie różne agencje, a sms-y wysyła się na ten sam numer tel. Tak jest np. w przypadku Lecha Free w Tesco i Kasztelana w Tesco.

ale może prefix jest innyemotka a np.w delikatesach i c4 agencja ta sama.numer ten samemotka i prefix ten sam emotka a smolar twierdzi ze wszystko jest w porządkuemotka

rzeczywiście emotka  
co za ... SMOLAR.
W DC nie gram, grałam za to w C4 - to są jakieś jaja. Wszystko im trafi do tej samej "bazy". A później będą się domyślać czy to z Kasztelana, czy Somersby??? Nie każdy w zgłoszeniu wymienia produkt promocyjny... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248158 Napisano: 31.08.2016 16:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja w Belvicie kibicuję Alicji Sz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248134 Napisano: 31.08.2016 16:28:07 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

Szukam czy ktoś dostał już nagrodę z Gwiazdorski Weekend L'oreal, co była rezerwa?

Nie, ja czekam nawet na nagrody sprzed rezerwy...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248124 Napisano: 31.08.2016 16:11:12 w TESCO konkursy
madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

Nie wiem, czy temat był poruszany: w jesiennej odsłonie Magazynu Tesco znajdziemy następujące gratisy:
- próbka płynu do prania Surf,
- dwie chusteczki do wyłapywania kolorów Dr. Beckmann,
- próbki: szampon i odżywka Nivea Repair & Targeted Care.

A wszystko za 1 grosz (z kartą ClubCard) emotka

Faktycznie wszystko sie zgadza, magazyn mam i ja.

Ktos sie w ogole orientuje ile magazynow mozna "kupic" na jedna karte?
Widziałam dzisiaj babkę co w koszyku tak na oko z 10 magazynow miala  emotka

Raczej 1 szt Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6248077 Napisano: 31.08.2016 14:39:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DC Pudliszki Aparaty - UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6247858 Napisano: 31.08.2016 09:10:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Plumbike z GarnierBB (nie wiem jakim kurierem, uzupełnię później) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6247706 Napisano: 30.08.2016 16:51:50 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

w miejsce tego powstanie inne forum/strony na których ludzie będą się wspierać paragonami, więc to walka z wiatrakami emotka  Niestety, ale fakt zamknięcia topu paragony nie zwiększy "grającym uczciwie" szans na wygraną emotka  ...to tak moim skromnym zdaniem emotka

Jakoś do teraz nie powstało, skoro taki burdel u nas emotka

Widocznie nie było takiej potrzeby emotka  
Chodzi mi jedynie o to, że bana na całe "internety" się nie da na paragonowy handel. A mentalność ludzi się nie zmieni. 
Jeśli chodzi o mnie - jest mi to obojętne. jednakże nie spodziewałabym się cudów "wygranych" po zamknięciu wątku "paragony" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6247702 Napisano: 30.08.2016 16:48:13 w Wkurza mnie...
chodziło mi o niezależne od tego forum/stronę, gdzie nadal będzie rozkwitał handel paragonami emotka  w dzisiejszych czasach to tylko kilkanaście klików. emotka

A to co piszesz, również jest jakimś wyjściem emotka  chwilowym. 

Wyświetl w wątku >>
0 0