Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6236529 Napisano: 02.08.2016 17:10:50 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.
Sugerowałam się § 4, pkt 7.
W celu powiadomienia zwycięzcy konkursu (...) wgodzinach9.00-17.00,nie później jednak niż w terminie 5 dni roboczych od zakończenia konkursu.

To raczej błąd...pewnie 5 dni roboczych od wyłonienia, czyli do 12 sierpnia emotka

A jakim cudem wychodzi Ci 12 sierpnia? Napisałam wyżej daty, tak mi wychodzi z kalendarza. 

10 dni od zakonczenia to 5 sierpnia (komisja), a 5 dni roboczych od tego to nijak, jak 12 sierpnia? Chyba, że jakies daty pomylilam. Nie wiem, ale na ogół z matematyką nie mam problemów emotka

Niestety Regulamin jest tak dopracowany, że w jednym miejscu jest 10 dni, a w drugim 5 dni. Par 4 pkt 7 oraz par 3 pkt 10.

Tak ilonar2301, zgadzam się emotka  W lechu free wybierali do 18 lipca, a informowali 26...wiec raczej w zabce obstawialabym robocze emotka  Uwazam, ze i tak mieli masę zgłoszeń, więc to trochę potrwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236526 Napisano: 02.08.2016 17:04:00 w Czy informują/ informowali?
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.
W celu powiadomienia zwycięzcy konkursu (...) wgodzinach9.00-17.00,nie później jednak niż w terminie 5 dni roboczych od zakończenia konkursu.

To raczej błąd...pewnie 5 dni roboczych od wyłonienia, czyli do 12 sierpnia emotka

A jakim cudem wychodzi Ci 12 sierpnia? Napisałam wyżej daty, tak mi wychodzi z kalendarza. 

10 dni od zakonczenia to 5 sierpnia (komisja), a 5 dni roboczych od tego to nijak, jak 12 sierpnia? Chyba, że jakies daty pomylilam. Nie wiem, ale na ogół z matematyką nie mam problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236522 Napisano: 02.08.2016 16:58:07 w Czy informują/ informowali?
kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.

To raczej błąd...pewnie 5 dni roboczych od wyłonienia, czyli do 12 sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236512 Napisano: 02.08.2016 16:49:13 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Czy Lech z Żabki informował? Wg regulaminu dzisiaj mieli najpóźniej informować?

Dołączam się do pytania.

Mają przeciez czas do 12 sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236508 Napisano: 02.08.2016 16:43:21 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

Nie wiem czy już było na forum, ale kolejna afera z ustawionymi wynikami tym razem Biedronka ;-(

http://www.wykop....omych-organizatorow/

Jaka afera? U mnie się nic nie otwiera?!? emotka   emotka

BTW wkurza mnie, że przez to wszystko nie miałam pomysłów i czasu na Kamis`a z Biedronki  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6236499 Napisano: 02.08.2016 16:19:43 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

kadett33 napisał(a):

bridget napisał(a):

kurcze wydawało mi się ze virgin to odłam t mobile, gdzie zarejestrować można ich startery?

virgin jest na infrastrukturze Playa, a możesz zarejestrować w punktachRuch, Telakces, niezależne punkty GSM lub możesz zamówić bezpłatnego kuriera który sprawdzi twoje dane z dowodu.

a jest jakis limit  rejestracji kart na osobe? mozna pozniej dezaktywowac by nowe rejestrowac?

Wydaje mi się, że nie ma limitów (w Play na bank nie ma). Ktoś pisał tu o Orange i o 20 max, ale wątpię - ustawa w żaden sposób nie limituje starterów/osobę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236298 Napisano: 02.08.2016 11:26:20 w Biedronka
dorkos napisał(a):

W tym konkursie jedna osoba może tylko jedną nagrodę wygrać czy może więcej, jeśli zrobi wszystko zgodnie z regulaminem? 

Nooo pewnie że 1 nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236295 Napisano: 02.08.2016 11:21:52 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

donia7 napisał(a):

a propo kart emotka  byłam wczoraj w Superpharm, zrobiłam zakupy, chciałam zapłacić kartą na której znajdowało się 50 zł, a facetka mi mówi, że karta ważna była do 29 lipca emotka  można jakoś środki i ważność karty przedłużyć? emotka

Niestety, nie można. Trzeba ją wcześniej wydać. Kart są ważne 6 miesięcy od "nabicia". Jeśli nie ma na niej daty ważności, to można ją sprawdzić na kasie. Akurat te z promocji 250 zł TQG (konkurs z włosami) traciły ważność w tym okresie.

Dokładnie...ja 29 lipca na siłę wydawałam kilka stów w super-pharm z tych kart (od TQG) ;/ Rani, nic z tym nie zrobisz. Podobnie się zrobiłam z kartą do Castoramy z konkursu Nivea w TESCO...okres upłynął, a 300 zł poszło sie - paść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236136 Napisano: 01.08.2016 21:25:20 w Wkurza mnie...
tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

A Twój wpis czemu ma służyć? Wszędzie musisz być najmądrzejsza? To jeszcze dopisz tak jak lubisz jakiś paragraf albo cytat z jakiegoś regulaminu na poparcie swojej wypowiedzi. 

wiesz tu nie chodzi o mądrość, bo każdy może być mądry jeżeli tylko zechce, bo wiedza za free... tylko o to aby opierać się na faktach i nie krzywdzić innych emotka  nie tylko w tej sytuacji, ale w każdej.... 

giulietta wyobraź sobie, że nie tylko Ty potrafisz czytać regulaminy i szukać wiedzy, ale to nie znaczy, że od razu z tą wiedzą trzeba się na każdym kroku obnosić i cytować tak jak Ty na każdym kroku jakieś przepisy, nawet jak to nie ma nic wspólnego z tematem. edzia21 jeżeli Cię uraziłam to przepraszam! Mam nadzieję, że wygrasz tą sprawę, rozumiem Twoje oburzenie, ale ostatni raz dodam, że wypowiadanie się w każdym wątku na tym forum niczemu nie służy, tym bardziej, że co jakiś czas obrywa się "niewinnym" osobom.

Nie, nie uraziłaś...wręcz dziękuję Ci za zwrócenie uwagi - pora z tym skończyć. Przez moje posty przemawia bardziej moja bezradność, bezsilność i potrzeba wsparcia, niż lansowania się, uwierz emotka  To zdarzenie wyprowadziło mnie z równowagi i tak sobie średnio z tym radzę, pomimo że na co dzień jestem silną kobietą z twardym tyłkiem. Wybacz/Wybaczcie emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
3 belca, kalka, koper 0

edzia21

#6236115 Napisano: 01.08.2016 20:52:55 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat.

Nie uważam, że ta sprawa to powód do lansowania się tylko, że Ty się na niej próbujesz lansować w każdym wątku. Nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji nawet Tobie ale nie ośmieszaj się wypisując co od tej osoby ugrasz jak ją postawisz przed sądem, bo wyrok jeszcze nie zapadł. Wkurza mnie to, że każda osoba, która wrzuci link z wykopu jest zaraz obśmiewana, rozumiem, że to taka obrona przez atak ale nie każdy śledzi to forum od deski do deski i jest w temacie. 

wybacz, przyznaję się do winy, biję się w pierś i obiecuję poprawę emotka

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

doobra giulietta skonczmy juz na serio ten temat - zajmijmy się czymś pozytywnym emotka  Szkoda tylko, że przez takie coś WSZYSCY na tym stracimy, bo być może Colgate zmieni swoją "taktykę" promocyjną i rzeczywiście będzie wolało rozdać np. 5 tys zestawów: szczoteczka + pasta (wszyscy będą zachwyceni). Gorzej, jak na podstawie niniejszej sytuacji inne agencje/marki wezmą sobie to do serca i będą chuchać na zimne. Dla mnie owy temat na forum - zamknięty emotka Wyświetl w wątku >>
1 kemli 0

edzia21

#6236102 Napisano: 01.08.2016 20:36:24 w Wkurza mnie...
tuturutu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat.

Nie uważam, że ta sprawa to powód do lansowania się tylko, że Ty się na niej próbujesz lansować w każdym wątku. Nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji nawet Tobie ale nie ośmieszaj się wypisując co od tej osoby ugrasz jak ją postawisz przed sądem, bo wyrok jeszcze nie zapadł. Wkurza mnie to, że każda osoba, która wrzuci link z wykopu jest zaraz obśmiewana, rozumiem, że to taka obrona przez atak ale nie każdy śledzi to forum od deski do deski i jest w temacie. 

wybacz, przyznaję się do winy, biję się w pierś i obiecuję poprawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236088 Napisano: 01.08.2016 20:11:29 w Wkurza mnie...
tuturutu napisał(a):

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6236027 Napisano: 01.08.2016 17:55:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wg mnie na chwilę obecną myśli że ściemniam, drżeć zacznie jak dostanie magiczną "kopertę" emotka  albo w sumie koperty...bo każda osoba złożyła swój indywidualny akt oskarżenia emotka . Oczywiście - jeśli będzie to zgodne z prawem, ujawnię publiczne dane tego na 99,9% niespełnionego forumowicza emotka  Wszak policjant dawał sobie uciąć "połowę głowy, bo całej to szkoda", że to pipolek z forum.  emotka

musisz się uzbroić w cierpliwość najpierw policja a potem jeżeli uznają podstawy to sprawa będzie skierowana do Sądu a tam w zależności od wolnych terminów od kilku miesięcy do roku sprawa wejdzie na wokandę .Jeżeli się strony odwołają od wyroku to następne miesiące  to potrwa  i koszty dodatkowe za każdą sprawę więc cierpliwość będzie potrzebna   czego ci życzę.

W moim przypadku było trochę inaczej...byłam na policji, policjant pomógł mi sporządzić prywatny akt oskarżenia (pytał, czy pomóc więc skorzystałam), po czym powiedział żebym go sobie sama do sądu zawiozła, bo jak oni wyślą to będzie to bardziej rozłożone w czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236006 Napisano: 01.08.2016 17:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wg mnie na chwilę obecną myśli że ściemniam, drżeć zacznie jak dostanie magiczną "kopertę" emotka  albo w sumie koperty...bo każda osoba złożyła swój indywidualny akt oskarżenia emotka . Oczywiście - jeśli będzie to zgodne z prawem, ujawnię publiczne dane tego na 99,9% niespełnionego forumowicza emotka  Wszak policjant dawał sobie uciąć "połowę głowy, bo całej to szkoda", że to pipolek z forum.  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235997 Napisano: 01.08.2016 16:55:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koper napisał(a):

ir napisał(a):

Dawno mnie tu nie było, ale czy to prawda z Biedrą?

http://www.wykop....;utm_campaign=buffer

Najprawdziwsza prawda.
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
emotka

A wpatrywanie się w ten zlepek zdjęć przez 1 min i 38 sek bez mrugnięcia okiem spowoduje, że pojawi się w lewym górnym rogu tajemniczy adres (ul. Podwale 30, Wrocław), gdzie niebawem spotkam się z autorem tego kolażu emotka  ale ciii! emotka

Wprawdzie lubię spotkania z ludźmi z forum, ale tego akurat Ci Edzia nie zazdroszczę, ale jeszcze bardziej nie zazdroszczę kolesiowi.
p.s. zapomniałaś o kodzie: 50-040 emotka

Koniecznie muszę umyć aygo, bo straszny brudasek...być może koleś będzie chciał sobie z nią foty foty porobić, albo pomacać (na poprawę humoru po wyroku) skoro taki zazdrosny i zawistny emotka ...pewnie przegrany (a przecież jego praca była NAJLEPSZA) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235994 Napisano: 01.08.2016 16:52:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

edzia21 z całego serca życzę Ci wytrwałości i stalowych nerwów emotka

dziękuję emotka  dzięki naszej forumowej rodzince (a przynajmniej jej garstce) i waszemu wsparciu jest to na pewno łatwiejsze emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#6235984 Napisano: 01.08.2016 16:31:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

ir napisał(a):

Dawno mnie tu nie było, ale czy to prawda z Biedrą?

http://www.wykop....;utm_campaign=buffer

Najprawdziwsza prawda.
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
emotka

A wpatrywanie się w ten zlepek zdjęć przez 1 min i 38 sek bez mrugnięcia okiem spowoduje, że pojawi się w lewym górnym rogu tajemniczy adres (ul. Podwale 30, Wrocław), gdzie niebawem spotkam się z autorem tego kolażu emotka  ale ciii! emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235958 Napisano: 01.08.2016 16:03:53 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Szukam linka do konkursu gdzie trzeba było kupić produkty Fa za 10 zł...?

http://www.summer-promo.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235957 Napisano: 01.08.2016 16:02:53 w Biedronka
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

i znów konkurs, gdzie każdy pośle stado smsów i potem będzie" odkupie paragon", a taki szarak jak ja nie masz szans emotka bu emotka   a walizeczka by się przydała 

Nie każdy emotka
Druga sprawa, że był kiedyś podobny konkurs, a mianowicie "Luksus" w Biedronce. Miałam tam 100% trafień, mimo niewielu zgłoszeń. Oczywiście tam nagród było więcej, ale nie ma się co na starcie poddawać emotka

Aha, to może od razu info dla tych, co nie umieli mydła kupić na konek "Luksus": weźcie mnie tym razem nie wk* i po zakończeniu konkursu nie pytajcie mnie na PW czy w SMSach o paragony. Z góry dzięki & kochajmy się, jak siostry... emotka

W luksusie było chyba mniej zgłoszeń, niż nagród na dzień...emotka  z tego co kojarzę 1000 zestawów dziennie przez 7 dni  emotka , to były czasy emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, darog 0

edzia21

#6235951 Napisano: 01.08.2016 15:50:50 w Biedronka
monisss napisał(a):

i znów konkurs, gdzie każdy pośle stado smsów i potem będzie" odkupie paragon", a taki szarak jak ja nie masz szans emotka bu emotka   a walizeczka by się przydała 

jak na moje oko...ilość nagród przyciągnie, a finalnie będzie kilka tys sms`ów emotka  a nagródek jedynie 210 emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0