Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6218796 Napisano: 22.06.2016 18:40:41 w Wkurza mnie...
Tak czytam wasze wpisy i nie wiem, czy ja jestem aż taką szczęściarą, czy Wy aż takimi pechowcami...
u mnie w rodzinie każdy chętnie mi pomaga, robi zakupy, udostępnia swoje dane, numery kont bankowych...nie ma żadnego problemu. To samo z koleżankami. Służą danymi, pomocą w zakupach, odbierają nagrody od kurierów... i nie ma czegoś takiego jak: "daj". Owszem, u mnie nie ma nic za darmo, ale to wychodzi tylko i wyłącznie z mojej strony. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6218775 Napisano: 22.06.2016 17:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1Hiacynta1 napisał(a):

Czy w konkursie Gwiazdorski weekend w Cannes podawało się w formularzu numer telefonu?

nie, tylko imię oraz maila emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6218761 Napisano: 22.06.2016 17:13:07 w Informują
Tesco, Tyskie - Mecz poczeka. II etap.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6218746 Napisano: 22.06.2016 16:55:41 w Carrefour konkursy
estrelitta napisał(a):

jokan napisał(a):

iszhara napisał(a):

jokan napisał(a):ile kosztuje najtańszy produkt na 4C Palmolive?

Ok 6,50 są małe żele (250ml), duże 500 ml po 8-9 zł.

dzieki

polecam o zapachu czekolady emotka

a ja - brzoskwinię emotka
Ostatnio hostessy Palmolive Gourmet w C4 dały czadu...
Podchodzę, przyglądam się...pomyślałam że zapytam o zapach, który polecają...
"Wie Pani co? To tak...Wanilia jest niezwykle mdląca, czekolada śmierdzi sztucznością jak zawieszka do samochodu, to w sumie polecam Pani truskawkę, jest najlepsza".
emotka  doceniam szczerość Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6218729 Napisano: 22.06.2016 16:35:50 w Czy informują/ informowali?
slonko365 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

AKON - Palette w ITM? emotka

Nikt się nie chwalił, jutro według regulaminu mają być wyniki na www.

Aaaa dzięki! Pomyliło mi się, że dzisiaj jest 23 ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6218721 Napisano: 22.06.2016 16:18:33 w Czy informują/ informowali?
AKON - Palette w ITM? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6218189 Napisano: 21.06.2016 20:04:22 w Pomocy!!!!
stelka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stelka napisał(a):

Dostałam dziś kartę prepaid z Biedronki, która powinna być doładowana kwotą 100 zł. Zarejestrowałam tak jak w instrukcji i pokazuje mi saldo 0 zł... Czy coś robię nie tak? A może trzeba zaczekać na doładowanie? Niech mnie ktoś oświeci w tej sprawie  emotka

A dostałaś od nich maila? 

Tylko o wygranej po wylosowaniu, gdzie trzeba było wysłać skan paragonu. A powinnam dostać coś jeszcze?

tak.

Maila o wysyłce. Tam jest info, że karty są puste. Będą doładowane 23.06 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6218183 Napisano: 21.06.2016 19:56:07 w Pomocy!!!!
stelka napisał(a):

Dostałam dziś kartę prepaid z Biedronki, która powinna być doładowana kwotą 100 zł. Zarejestrowałam tak jak w instrukcji i pokazuje mi saldo 0 zł... Czy coś robię nie tak? A może trzeba zaczekać na doładowanie? Niech mnie ktoś oświeci w tej sprawie  emotka

A dostałaś od nich maila?  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6217971 Napisano: 21.06.2016 14:59:53 w Intermarche
sydariameki napisał(a):

Czy dziś czekamy na wyniki Palette ?

nie, raczej jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6217430 Napisano: 20.06.2016 19:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

shell napisał(a):

kreatia napisał(a):

defed napisał(a):

Czy Brico wyszło juz poza B?  emotka

kreatia - a o adres @ też pytają? czy tylko zamieszkania?

Tylko zamieszkania emotka  

A o date urodzenia pytają?

nie emotka  ale trzeba podać rozmiar stopy i obwód bicepsa

o takie wymiary to tylko właścicieli skuterów pytają emotka  - gratulacje! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6217365 Napisano: 20.06.2016 18:36:22 w Paragony
Kupię paragon Gwiazdorski Weekend w Cannes - Drogerie Natura - PW  emotka

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216973 Napisano: 20.06.2016 12:55:56 w Czy informują/ informowali?
grabek03 napisał(a):

Kiwi - Biedronka
Milka ABC
Może jakieś wieści?

Milka ABC już rozwiązana Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216684 Napisano: 19.06.2016 20:46:57 w Kaufland konkursy
taalvikki napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w konku nestle jest jakiś limit znaków ? Ślepa jezzzdem i w ogóle weny brak... Muszę się kimnąć... emotka

ja szukałam, ale też (niestety) nie znalazłam. pisałam jak leci i nic mnie nie ograniczało. poszło kilkanaście wersów.

Niby jest "dokończ ZDANIE"...ale nie wiadomo jak 4Frame będzie się odnosiło do zdania, a zdań emotka  Różnie to bywało w agencjach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216450 Napisano: 18.06.2016 13:44:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ale tam nie chodziło o jedno auto... tylko o jakiś 100 wypasionych egzotycznych wycieczek + 3 auta na koniec. Nie wiem jaka to była loteria i kiedy, bo loterii nie śledzę. Być może wtedy nawet jeszcze  nie bawiłam się w konkursy. Wątpię, że koloryzował emotka

No zapewne on nie koloryzował  emotka

Kto wie, może chciał być tlenionym blondynem, albo innym...
Jak zwykle, radzę podchodzić do tego z dystansem- nie wszystko, co ktoś napisał, czy powiedział jest prawdą- mało kto zdradza swoje "know how".

Mnie w świecie konkursowym już nic nie zdziwi...laurka wygrywająca loterię sms, czy też tak pokaźne liczby zainwestowanej kasy w loterie. Spotkanie to wyleczyło mnie z loterii emotka  jeden pozytyw. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216444 Napisano: 18.06.2016 13:04:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
barcza napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs   Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody)  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce)

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach   Amen

edzia21 - miałaś okazję poznać kolegę  od pralek czy jego konkurencję? Tak poza tym czy im chodzi tylko o loterie, gdzie podaje się nr paragonu albo nawet i nie, czy też w kreatywnych grają?

chyba koleś trochę pofantazjował 50 tysięcy na konkurs licząc że konkursy coraz droższe  5 zł paragon 250 000 zł nawet jak jest auto do wygrania to nie wierzę  o takie ryzyko sprzedadzą towar za 1/3 to zwrot 83.000 a szansę o auto nadal małe , nie mówiąc o konkursach o auto gdzie na paragon trzeba wydać 25 zł lub 30 zł to te ich 50 tys paragonów między bajki włożyć .
jedyny wyjątek jaki widzę to jak grali w Biedronce o autka bo tam paragon był tani 1,39 .

Ale tam nie chodziło o jedno auto... tylko o jakiś 100 wypasionych egzotycznych wycieczek + 3 auta na koniec. Nie wiem jaka to była loteria i kiedy, bo loterii nie śledzę. Być może wtedy nawet jeszcze  nie bawiłam się w konkursy. Wątpię, że koloryzował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216326 Napisano: 17.06.2016 21:47:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

assal napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. 
Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs emotka  Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.

A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody) emotka  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce) emotka

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach  emotka  Amen

Ja jakoś nie kojarzę, by ktoś z Wrocławia rzucał się w oczy...

A widzisz emotka  a tu psikus emotka  być może na Wrocław nie grają...ale wygrane były imponujące.A o Przemyślu słyszałeś? Pan coś o tym mieście wspominał emotka

mczarna - w kreatywne ponoć nie, tylko loterie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216320 Napisano: 17.06.2016 21:31:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. 
Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs emotka  Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.

A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody) emotka  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce) emotka

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach  emotka  Amen Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6215931 Napisano: 17.06.2016 10:39:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy w konkursie TYsiąc pluszaków z MIlki odsyłacie jakieś oświadczenia - czy tylko sam paragon emotka

w smsie nie ma nic o oświadczeniu, a na stronie nic nie widze....?

no właśnie czyli tylko dane i paragon emotka

Dane na karteczce + paragon wystarczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6215810 Napisano: 16.06.2016 22:35:00 w Biedronka
mirabelka72 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Surf informuje z pralkami emotka

a możesz mi napisać numer z którego informowali??
Miałam połączenie nieodebrane i nie wiem .
566651582
co to za numer??

nie, to nie ten numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6215112 Napisano: 16.06.2016 00:21:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Być może pomyliłeś datę na paragonie, przepisując ją do formularza? Oni są na to uczuleni. Wyświetl w wątku >>
0 0