Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6215080 Napisano: 15.06.2016 22:14:18 w Czy informują/ informowali?
marla napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

grabek03 napisał(a):

Informowali z ABC - Milka?
Albo Duracell i Big Milk z Biedry? emotka

też jestem tego ABC ciekawa, nie widziałam, żeby ktoś się chwalił...

A ma ktoś regulamin, żeby sprawdzić do kiedy mają poinformować laureatów? Bo widzę, że ze strony abc ten konkurs zniknął.

W regulaminie była data (ostateczna) 15.06 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214942 Napisano: 15.06.2016 19:16:14 w Konkursy ABC
Czy Beatka odzywała się już z Milką? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214852 Napisano: 15.06.2016 17:23:30 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

Ledwo babkę słyszałam, myślałam, że mi się telefon popsuł. Co ona gadała, że mamy to wysłać drogą mailową, tak?

Tak, mailem i ze wszystko jest w reg. Mowila tez cos o temacie maila (co wpisac). Nie zczailam tylko o co chodzilo z imieniem, pierwsza litera nazwiska i biedronka? Akurat jestem na miescie, strasznie leje i nie ogarniam niczego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214846 Napisano: 15.06.2016 17:18:57 w Biedronka
mia napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Surf informuje z pralkami emotka

Dokładnie! emotka Tel. 530... .Nie wiem, czy tylko u mnie, ale strasznie kiepsko było słychać.

U mnie bylo slychac perfekcyjnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214711 Napisano: 15.06.2016 14:39:25 w Czy informują/ informowali?
nasto napisał(a):

olus15 napisał(a):

Patrząc na siedzibę tej firmy w domku jednorodzinnym (bo to chyba nawet nie jest agencja reklamowa) i o ile się nie mylę brak strony internetowej to chyba zacznę ich omijać łukiem

Ślijmy maile w zakładce kontaktowej do Biedronki. W końcu to oni płacą za nagrody. Im więcej osób napisze, tym lpiej.
Ja napisałam mniej więcej tak:
Witam, niejaka firma Level z Krakowa organizowała u Państwa konkurs promocyjny proszku Surf w którym było do wygrania 20 pralek. Wymogiem było kupno proszku Surf w jednym z Państwa sklepów. Firma ta organizowała juz inne konkursy dla Państwa np. z lodami CarteDor  a list zwycięzców ani nawet żadnego info o rozstrzygnięciu konkursu BRAK.Brak również mozliwości skontaktowania się z niejaka firmą LEVEL.To skandal, abyście w całej Polsce we wszystkich swoich sklepach reklamowali Państwo konkurs, namawiali do zakupów, a nagrody nie są wręczane.

Kij z biedronka...piszcie do unilevera w sprawie surf. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214572 Napisano: 15.06.2016 12:16:40 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

olus15 napisał(a):

Czy informowali z konkursu na Dzień Dziecka Intermarche (lody Algida), agencja Level o ile się nie mylę?

Było tylko 5 nagród, więc istnieje prawdopodobieństwo, że nikt się nie pochwalił.

A czy w tej agencji wygrał ktoś "coś" większego? Np. wyjazd z Carte, iPhone z Carte? emotka  Nie śledziłam ich wątku wcześniej. 

wydaje mi się, że z Carte się tylko kartami chwalili...

aaaa karty to tam pikuś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214570 Napisano: 15.06.2016 12:15:48 w Biedronka
marzenier napisał(a):

olus15 napisał(a):

A co z konkursem Kiwi?

A właściwie toz to dziś powinni do mnie w tej sprawia napisać emotka

Nie, mają czas do 20 na info Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214567 Napisano: 15.06.2016 12:15:14 w Czy informują/ informowali?
cherry_coke napisał(a):

olus15 napisał(a):

Czy informowali z konkursu na Dzień Dziecka Intermarche (lody Algida), agencja Level o ile się nie mylę?

Było tylko 5 nagród, więc istnieje prawdopodobieństwo, że nikt się nie pochwalił.

A czy w tej agencji wygrał ktoś "coś" większego? Np. wyjazd z Carte, iPhone z Carte? emotka  Nie śledziłam ich wątku wcześniej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214522 Napisano: 15.06.2016 11:55:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Sam nie wiem może odrzucają adresy gmailowe. Wysłałęm kolo 20 zgloszen i nawet pufy brak a hasła układam rymowane, chipsowe i z humorem. I w żadnym innym konkursie nie miałem takiej statystyki 

w samym 7 tygodniu miałam 3 pufy Lay`s na 3 adresy na gmailu, wiec możesz sobie odpuścić tę teorię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6213144 Napisano: 13.06.2016 22:03:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy dostaliscie juz esy z konka DN dzien mamy Akon tak gdzie były bony Yes do wygrania? Bo na liscie wynikow jakby swoj tel widze a esa brak

Napisz do nich maila - odpisuja sprawnie 

Eski byly w dniu wynikow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6213111 Napisano: 13.06.2016 20:58:30 w Czy informują/ informowali?
logos89 napisał(a):

ambi_9 napisał(a):

Pitach napisał(a):

Czy Lay's informowało mailowo o pufach z ostatnich,wybranych dni ?

z ostatniego dnia (46) e-mail zaraz doszedł, już dostałam powiadomienie że pozytywnie zweryfikowano dane emotka

O a ja wysłałam dane odnośnie wygranej pufy w poniedziałek i nie mam info że pozytywnie zweryfikowane dane 

Nie ma żadnej informacji o POZYTYWNEJ WERYFIKACJI, tylko: Po prawidłowej weryfikacji wyżej wymienionego dokumentu wyślemy nagrodę na wskazany przez Państwa w Oświadczeniu adres, najpóźniej do dnia 30.09.2016 r. O wysyłce poinformujemy Państwa wiadomością e-mail.

Ludzie, czytajcie dokładnie maile. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6213109 Napisano: 13.06.2016 20:54:48 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Wkurza mnie AVANTI - mają konkursy po czapę zapchane, wyniki będą albo z opóżnieniem albo szybka losowankaemotka .
Dziwne, że akurat oni ogarniają wszystkie konkursy meczowe

ba, ostatnio dowiedziałam się, że to wszystko obsługuje 1 kobitka emotka  Pani Magdalena... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6213071 Napisano: 13.06.2016 19:10:41 w SZUKAM....
Czy z przedostatniego etapu FiT&Easy dotarły dzisiaj do którejś z Was torby o`bag? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6213025 Napisano: 13.06.2016 17:11:53 w Biedronka
Agnes napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Agnes napisał(a):

nie macie się czym martwić te flagi rozdają w sklepach za friko przynajmniej u mnie tak jest
więc nawet zdjęcia nie odsyłam bo po co?
nim flaga dojdzie to nas na Euro juz nie będzie

Ja bym tego nie bagatelizowała i odesłała...a jeśli wylosują to zgłoszenie na samochód?  emotka  Mogą uznać, że paragonu nie masz, skoro na flagę nie odesłałaś. Prawdopodobieństwo minimalne, no ale...

czyli oni auta losują z tych co wygrali flagi?

tak, ze wszystkich zgłoszeń emotka  - cała pula Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6213018 Napisano: 13.06.2016 17:04:01 w Biedronka
Agnes napisał(a):

nie macie się czym martwić te flagi rozdają w sklepach za friko przynajmniej u mnie tak jest
więc nawet zdjęcia nie odsyłam bo po co?
nim flaga dojdzie to nas na Euro juz nie będzie

Ja bym tego nie bagatelizowała i odesłała...a jeśli wylosują to zgłoszenie na samochód?  emotka  Mogą uznać, że paragonu nie masz, skoro na flagę nie odesłałaś. Prawdopodobieństwo minimalne, no ale... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6212866 Napisano: 13.06.2016 13:44:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

magisterek napisał(a):

konrads6 napisał(a):

pytał ktoś czy można zgłaszać paragon z  piwem za 1 grosz w konkursie Graj o emocje ?

a dlaczego nie? Paragon to paragon, zakup był? Był emotka

Czyli fortuna kołem się toczy emotka

Radzę zapytać u źródła emotka  bo Smolar to Smolar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6212547 Napisano: 13.06.2016 01:57:58 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Przeniesione z wątku "Zdjęcia naszych wygranych" :

HOLLY napisał(a):

defed napisał(a):

HOLLY - jesli masz Play na kartę i karta sim jest zarejestrowana lub ją zarejestrujesz, po prostu wpisujesz kod *111*300*1# i wciskasz zieloną słuchawkę - dzięki temu uruchamiasz promocyjne środki 100-500 (zależy od stażu) i 10 GB ważne przez 30 dni  emotka

reg. http://promocje.p...-w-Play_06062016.pdf

Super, wielkie dzięki defed

Wiem, że to nie jest odpowiedni temat, ale skoro tutaj trwa dyskusja to zapytam: co oznacza pkt. 7.3. "Rok Ważności Konta - przedłużenie Okresu ważności połączeń wychodzących o 365 dni oraz Okresu ważnościpołączeń przychodzących o 455 dni" ? 
Mam Play FRESH na kartę bez żadnego terminu ważności /ładuję, kiedy chcę i nie mam żadnej blokady na rozmowy/... Rzadko z niego korzystam, gdyż mam telefon w t-mobile abonamentowy, więc za zbytnio nie kumam zasad "na kartę"...  Czy oznacza to, że za rok będę musiała w jakiś sposób na nowo aktywować kartę, kupować jakieś doładowania co jakiś czas, które w tej chwili mnie nie obowiązują ?   

Każdorazowe doładowanie konta kwotą minimum 5 zł, przedłuży Ci z automatu ważność tego konta o 365 dni na rozmowy wychodzące.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6212513 Napisano: 12.06.2016 22:23:26 w Kaufland konkursy
Ashedalka napisał(a):

carissma napisał(a):

Jeśli już pytanie było to przepraszam. Czy na paragon z konkursu Nestle w Kauflandzie mogę dodatkowo zagrać w loterii?

Jaka loteria bo ja nie w temacie emotka ?

tak, możesz emotka

Loteria Nestle Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6212392 Napisano: 12.06.2016 17:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

belca napisał(a):

edzia21 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ondine napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja też nic nie podpisywałam ,wcześniej chyba było okienko do podpisu , a teraz nie dali ich sprawa.
Dzisiaj jadę do mojego ,,ulubionego '' sklepu z tamtego roku, może spotkam moją ,,ulubioną ''kierowniczkę ,a może już skuterem jeździ emotka emotka

Ja też tam dziś byłam, ale po naszych doświadczeniach zeszłorocznych z tego sklepu niech sobie wsadzą te nagrody w nos emotka W ogóle nie lubię obsługi tego sklepu. Chociaż jest szansa, że po ostatniej zadymie będą chcieli się zrehabilitować i przyznają uczciwie nagrody. Oby, ciekawa jestem wyników, trzymam kciuki emotka

Właśnie wróciłam z Bricomarche w którym zastałam rozbebeszoną z każdej strony urnę. Obsługa poinformowała mnie że jedna klientka przyniosła PIĘKNĄ pracę i żeby ją włożyć do urny musiały otworzyć "od góry". W efekcie się nie zmieściła więc jest u kierownika. Porozmawiałam grzecznie z zastępcą kierownika który akurat miał pecha być na zmianie, spisałam dane Pani z przyczepionego do PIĘKNEJ pracy kuponu i czekam niecierpliwie na wyniki....

Takze ten tego...malopolska makieciaro miej sie na bacznosci! Kim kolwiek jestes emotka

Co za ludzie... emotka  niech sobie tą makietę wsadzi...emotka

Jakie makiety? O co kaman? Ja wrzuciłam kupon tylko? TO jest konkurs na rysunek czy jaki wałek? bo juz ogłupiałam

Słyszałam o klientce (z resztą użytkowniczce owego forum), która kiedyś na LOTERIĘ SMS`ową zrobiła makietę, będącą dowodem jej miłości do marki...i tak rozczuliła komisję, że wygrała ową LOTERIĘ, której główną nagrodą był samochód. Mnie już nic nie zdziwi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6212390 Napisano: 12.06.2016 17:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1Hiacynta1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

edzia21 to nie małopolska...jestem bliskoemotka

ułaaa oława? Ja odbiłam do Brico "przejazdem" bardziej na południe Polski. Tam z urną wsio ok emotka

To przy odbiorze nagrody zapraszam na kawkę emotka

Dziękuję! Droga Hiacynto emotka  Ty taka kawowa, stylowa kobitka, jak widać na zdjęciu po lewej mrrrr!  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0