Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6199895 Napisano: 20.05.2016 03:57:46 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Ja się wykończę z tymi ludźmi!!!emotka emotka  Sprzedałam rower plumbike z Cono Sur, wysłałam kurierem, a teraz gość mi dzwoni, że córka mówi, że to podróba i to nie jest Plumbike.

Pewnie dlatego, że rower jest brandowany na Cono Sur na ramie + plastiku nad łańcuchem...a dziewczę chciało "zaszpanować" na dzielni "oryginalnym" Plumbike emotka  a nie jakimś Cono Sur`em emotka  ...w sumie też bym się wkurzyła będąc na jej miejscu i w jej wieku?!?! emotka  (jeśli nie było o tym mowy w ogłoszeniu). A jeśli była - widziały gały co brały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6199891 Napisano: 20.05.2016 00:42:32 w Biedronka
mixik napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A swoją drogą...ciekawe ile już laurek i filmików pofrunęło na konkurs OFF i Raid w Biedronce ;D

Edzia nie żartuj... myślisz, że tam będą dodawać linki do youtuba zamiast odpowiedzi i to nagrodzą? a ja jak zwykle wymyślam i kombinuję jak tu się zmieścić w tym przeklętym ograniczeniu znaków emotka

Nie wiem, wszytko jest możliwe emotka  Agencji nie znam (pod tym względem) wzięłam się za pisanie odpowiedzi i taka "czarna myśl" przyszła mi do głowy. To, że będą laurki i filmy jest raczej oczywiste emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6199886 Napisano: 20.05.2016 00:01:31 w Biedronka
A swoją drogą...ciekawe ile już laurek i filmików pofrunęło na konkurs OFF i Raid w Biedronce ;D Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6199832 Napisano: 19.05.2016 22:07:52 w Czy informują/ informowali?
ana8564 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Nie widziałam by ktoś chwalił się Bakallandem/Delecta? Jakieś info?

Cisza... nikt tutaj z forum się nie chwaliła ale ktoś pisał,że dzwonił tam i podobno zwycięzcy zostali poinformowani.

nie "podobo" tylko zostali. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6199709 Napisano: 19.05.2016 19:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Obag w kolorze Papaya w sklepie vs w na stronie konkursowej Fit&Easy. TAKA RÓŻNICA W KOLORACH emotka

eee nie, albedo ma więcej racji co do koloru. Wpisz sobie "o bag papaya" w google i zobacz grafiki jak to prezentuje się "na żywca" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6199692 Napisano: 19.05.2016 18:34:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo shell udanej podróży i wspaniałych przeżyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6199204 Napisano: 18.05.2016 23:00:26 w Smolar
kadett33 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

jankowska napisał(a):

Ja też nie przepadam za Smolarem, ale skąd wiecie, że nie czytali zgłoszeń w trakcie konkursu... Moim skromnym zdaniem w Lidlu wygrało moje najlepsze hasło więc uważam, że mogli czytać zgłoszenia.

konkurs w Lidlu skończył sie w niedziele,a oni informowali już następnego dnia emotka zastanawiam sie kiedy to wszystko przeczytali

no mogli każdego dnia czytać z poprzedniego dnia, więc w poniedziałek musieli tylko przeczytać z weekendu.

biorąc pod uwagę fakt, ile mają innych akcji konkursowych i promocyjnych B2C oraz  dla segmentu B2B... oraz INNYCH agencyjnych spraw na głowie, nie mają co robić tylko siedzieć i codziennie dumać nad zgłoszeniami z danego sklepu. Czysta utopia. Wejdźcie sobie na stronę smolara i zobaczcie ile osób jest faktycznie odpowiedzialnych za akcje stricte promocyjne. Chyba że Pan Robert trzyma ich w piwnicy, systematycznie chłoszcze...a oni "czytają" przez 24h/dobę 7 dni w tyg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6199051 Napisano: 18.05.2016 18:12:30 w Smolar
Oni zbierają i chomikują dane...to wiadomo nie od dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198662 Napisano: 18.05.2016 09:57:05 w Wkurza mnie...
do.ta.3 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

A to musiałem je przegapić. Tak czy owak tymczasowa galeria nagrodzonych jest całkiem fajna i gratuluję zwycięzcą.

mam inne zdanie emotka

bardzo często temat "Śniadanie na trawie" został ominięty szerokim łukiem, oraz do wygrania było osiemdziesiąt parę rowerów a w galerii jest zdjęć ok 20 gdzie reszta 

nic w leclerku trzeba obrać inną strategię 

Galeria zapewne będzie uzupełniona dzisiaj. Na odesłanie paragonu + uzupełnienie danych (mailowo) jest aż 7 dni. W galerii pojawiają się już zdjęcia po uprzedniej POZYTYWNEJ WERYFIKACJI PARAGONU. Pomimo tego, że swoje paragony i dane odesłałam na 2 godziny po ogłoszeniu wyników, żadnego z moich zwycięskich zdjęć nie ma jeszcze w galerii emotka

czyli będę cierpliwie czekać 
nie ukrywam że niektóre zdjęcia rewelacja ale niektóre to wręcz identyczne jak z konkursu w Mili nic zaryzykowałam i się nie udało trudno 

Właśnie dorzucili kilka zdjęć do galerii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198648 Napisano: 18.05.2016 09:42:06 w Wkurza mnie...
do.ta.3 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

A to musiałem je przegapić. Tak czy owak tymczasowa galeria nagrodzonych jest całkiem fajna i gratuluję zwycięzcą.

mam inne zdanie emotka

bardzo często temat "Śniadanie na trawie" został ominięty szerokim łukiem, oraz do wygrania było osiemdziesiąt parę rowerów a w galerii jest zdjęć ok 20 gdzie reszta 

nic w leclerku trzeba obrać inną strategię 

Galeria zapewne będzie uzupełniona dzisiaj. Na odesłanie paragonu + uzupełnienie danych (mailowo) jest aż 7 dni. W galerii pojawiają się zdjęcia już po uprzedniej POZYTYWNEJ WERYFIKACJI PARAGONU. Pomimo tego, że swoje paragony i dane odesłałam na 2 godziny po ogłoszeniu wyników, żadnego z moich zwycięskich zdjęć nie ma jeszcze w galerii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198591 Napisano: 18.05.2016 00:37:04 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

czy działa Wam strona Bicmen? z konkursu w itm?

działa emotka

Edzia jest ogarniczenie w znakach?

u nich nigdy nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198586 Napisano: 18.05.2016 00:31:12 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czy działa Wam strona Bicmen? z konkursu w itm?

działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198583 Napisano: 18.05.2016 00:18:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mirai napisał(a):

Od kiedy w Auchan rozpoczęła się loteria z cennymi nagrodami, zauważyłem że panowie "wózkowi" z hipermarketu bardzo ochoczo wyciągają z wózków zostawione paragony. Po jednym dniu mogą ich mieć co najmniej kilkadziesiąt...A ja ze swoimi 5 paragonami mogę co najwyżej liczyć na cud. Ale ponoć się zdarzają...emotka .

Codziennie zgłaszasz po 5 paragonów? emotka

Nie, mam ich tyle w sumie od początku loterii po zakupach. Może Ciebie to śmieszy, ale mnie już mniej...

Nie, nie śmieszy...bardziej wyczuwałam tutaj nutkę szaleństwa (myślałam, ze zgłaszasz po 5 dziennie), biorąc pod uwagę fakt, ze nagrody losują codziennie z określonej puli zgłoszeń - jedynie z dnia poprzedniego, więc tych 5 szans...jakby ich już nie było (tutaj zmyliła mnie ta kwestia z "cudem")Chyba, że czegoś nie doczytałam emotka  Ja zgłosiłam od początku konkursu AŻ 3 paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198581 Napisano: 18.05.2016 00:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Od kiedy w Auchan rozpoczęła się loteria z cennymi nagrodami, zauważyłem że panowie "wózkowi" z hipermarketu bardzo ochoczo wyciągają z wózków zostawione paragony. Po jednym dniu mogą ich mieć co najmniej kilkadziesiąt...A ja ze swoimi 5 paragonami mogę co najwyżej liczyć na cud. Ale ponoć się zdarzają...emotka .

Codziennie zgłaszasz po 5 paragonów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198568 Napisano: 17.05.2016 22:40:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

delvitto napisał(a):

Wysyłali dziś @ że z 1 etapu lays wysyłają telewizory  emotka  najpierw był @ z firmy kurierskiej, chyba DPD, i pomyślałam, że to pufy, a potem @ z avanti,z info, że tv emotka  jestem zaskoczona, że tak szybko, to się nazywa super agencja! 

super emotka  to się obejrzy mecz na dużym TV emotka   fajnie, że szybko wysyłają, o ile kartony TV jeszcze można gdzieś upchać tak nie wyobrażam sobie upchania 210 dziennych  puf   emotka    4 upchane jedna na drugiej zajmują więcej miejsca niż duża lodówka... 

Na dużym TV? A ile on ma cali, bo już nie pamiętam...wydawało mi się ze to jakiś maluch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198442 Napisano: 17.05.2016 18:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloomcia napisał(a):

dang21 napisał(a):

bloomcia napisał(a):

W tym rowerowym konkursie Auchan nie można było zrobić foty ze człowiekiem na zdjęciu? Bo widzę że w galerii same śniadania, bez spożywającego choćby na jednej fotografii

Jak widać zdjęcia z człowiekiem odpadałyemotka emotka

Ale przecież podobno jury w każdym sklepie decydowało (tyle ile sklepów, tyle więc jury). Czyżby wszyscy się uparli na jedną stylistykę? Chyba że dostali od organizatora jakieś wytyczne... 

Łudzę się że jeszcze wszystkich maili nie posłali, bo coś widzę że chwali się głównie południowa i centralna część Polski... No i w galerii mało zdjęć

przecież to wszytko jakiś "ludź" z IQ wybierał. W regulaminie nie ma żadnej wzmianki, ze przy każdym sklepie powstanie osobna komisja, która będzie wybierała.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198439 Napisano: 17.05.2016 18:36:27 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

defed napisał(a):

no trudno, w takim razie przypomnę sobie jak to jest spacerować dla samego spacerowania

Wszystko, co konkursowo ciekawe w innych rejonach miasta niestety.
Ale masz stamtąd blisko Ogród Japoński i ZOO  emotka emotka

ewentualnie możesz podskoczyć na Bielany, tam zaszalejesz emotka  szkoda, że w niedzielę mam zajęcia ze studenciakami, chętnie bym Cię poznała.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198401 Napisano: 17.05.2016 17:46:24 w SZUKAM....
defed napisał(a):

Szukam kogoś z Wrocławia, kto mi powie, czy w okolicach AWF są jakieś sklepy konkursowe? Będę spacerować ze 2 godzinki po okolicy w najbliższą niedzielę...

ciężko emotka  może jakąś żabkę znajdziesz i tyle  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198348 Napisano: 17.05.2016 16:18:28 w Czy informują/ informowali?
boher401 napisał(a):

giulietta napisał(a):

boher401 napisał(a):

Cześć! emotka Informowali już może z ostatniego etapu, Absoluta?

tak, dziś dotarły nagrody emotka

Wow! to pogratulować im tępa emotka

tępa to może być dzida  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6198327 Napisano: 17.05.2016 15:57:52 w Czy informują/ informowali?
delfinka101 napisał(a):

Czy już informowali ze wszystkich sklepów Auchan? Czy tylko te które są fotki w galerii?

wszystkich. Poszły miasta od A do Z. Simply, Auchan, Bi1 itd.

Fotki w galerii są już po pozytywnej weryfikacji paragonów. Na odesłanie par jest 7 dni, więc foty będą pojawiać się systematycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0