Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6182165 Napisano: 09.04.2016 22:16:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

ok tak było zawsze ale u mnie jest jakiś dziwny  typu XX-XXX-XXX ???

to ten, tylko wpisujesz go bez myślników emotka

i dopisujesz zera.

A gdzie coś mogę przeczytać o tych dopisywanych zerach? W regulaminie nigdzie nie mogę doczytać  emotka  Od zawsze był taki wymóg w tym konkursie? Bo pamiętam, że gdy grałam jakiś czas temu, to wpisywałam po prostu bez myślników...

Od tej edycji juz nie trzeba dopisywac...w poprzednich trzeba bylo (przy 7-cyfrowych).  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6182162 Napisano: 09.04.2016 22:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

luckymen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Czy w Szymanowskiej to da się coś wygrać? Tyle już puściłam zgłoszeń i nic emotka  Zresztą jak we wszystkich loteriach szczęścia brak  emotka

da - a właściwie dało, loteria już się zakończyła.

wyniki już na stronie, oprócz głównych emotka

a to szansa na główną jeszcze jest? emotka   emotka  

Nie, przeczytaj regulamin - tam jest wszystko opisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6182157 Napisano: 09.04.2016 22:07:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Czy w Szymanowskiej to da się coś wygrać? Tyle już puściłam zgłoszeń i nic emotka  Zresztą jak we wszystkich loteriach szczęścia brak  emotka

da - a właściwie dało, loteria już się zakończyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181974 Napisano: 08.04.2016 22:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

ok tak było zawsze ale u mnie jest jakiś dziwny  typu XX-XXX-XXX ???

to ten, tylko wpisujesz go bez myślników emotka

i dopisujesz zera. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181953 Napisano: 08.04.2016 22:18:42 w Czy informują/ informowali?
buncia88 napisał(a):

Nikt sie nie chwali z Grześków Park rozrywki czy konsole z Heinekena.....dziwne

Na olx już ktoś park rozrywki opycha emotka  natknęłam sie dzisiaj

konsole i bilety z Heinekena też były, więc nie doszukuj się spisku, tylko graj  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181941 Napisano: 08.04.2016 21:42:01 w Biedronka
asiatko napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na karty do hebe z zotta?

tak, nie wszystkie do mnie dotarły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181905 Napisano: 08.04.2016 20:24:31 w Biedronka
giulietta napisał(a):

buncia88 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

defed napisał(a):

mia napisał(a):

Dostał ktoś maila z loterii Coli?
Pani mówiła, że za 2-3 godziny od telefonu będzie mail, a tu do tej pory głucho... emotka

Czyli, ze Cie jednak gdzies WYLOSOWALI emotka
U mnie telefoniczna cisza, ktos mnie musi na prawde kochac emotka

My Cię kochamy emotka

I ja emotka  Fajna jest dziewuszka z defed, prawda ?

Altruistka z wieeelkim sercem! emotka Ja wiem, że na nią czeka coś "special edition" emotka

dokładnie emotka

Defed  emotka   emotka  oj tak, Defed do paragonów "z samochodami" rękę ma emotka  niebawem pewnie sami się o tym przekonacie, jak doda wpis z samochodem w mdw  emotka  trzymajmy kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181834 Napisano: 08.04.2016 17:27:27 w SZUKAM....
Nie wiem nad czym debatujecie, wszak to nie ma najmniejszego sensu! Każdy dostaje na 18-tkę to, na co stać rodzinę i bliskich. Powinien być wdzięczny nawet za najmniejszą drobnostkę. A jeżeli kogoś nie stać na złoto i dolary, to żadna hańba podarować jubilatowi ile można emotka  Trochę popsuje Wam 18-stkowe rozważania: ja na swój 18-sty jubileusz dostałam nowiutkiego Fiata Pandę (od Babci), a  np. od chrzestnej 2500 euro.  Cieszyłabym sie nawet ze 100 zł. 

I nie piszę tego, żeby się "chwalić", a przedstawić jedynie błędność tych rozważań.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181808 Napisano: 08.04.2016 16:17:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dzisiaj zamiast głównej nagrody z konkursu Zott szczęśliwa 10-tka dostałam bon na 50 zł... A w agencji oczywiście nie odpowiadają na telefony emotka

Może po prostu wygrałaś główną oraz oprócz tego 50 zł i najpierw wysłali Ci tą mniejszą nagrodę.Nic tam nie wygrałam,ale nie chciałabym być na miejscu osoby, która z kolei zamiast wygranych 50 złotych w bonie, dostała do domu robota.

Niestety, oprócz głównej nie wygrałam bonu. W regulaminie też nie ma informacji, że do głównej doręczają jakiś bon.

Jak dla mnie to ktoś z agencji zajumał główną .

daruj sobie takie publiczne oskarżenia, dowody masz? Zwykła pomyłka (jakich w tej agencji wiele) i tyle.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181798 Napisano: 08.04.2016 16:05:33 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

joan napisał(a):

Czy ktoś z Was kontaktował się z Albedo w sprawie Kamisa?

No bez jaj, żeby na 3 dni przed końcem konkursu nie można było wysłać zgłoszenia emotka

Dalej nie działa? Ja właśnie zbieram się do wysłania, a w weekend firma nieczynna emotka I kto naprawi?

Pracują chyba do 18, więc można zgłaszać (jeśli ktoś potrzebuje) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181744 Napisano: 08.04.2016 14:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21 napisał(a):

Dzisiaj zamiast głównej nagrody z konkursu Zott szczęśliwa 10-tka dostałam bon na 50 zł... A w agencji oczywiście nie odpowiadają na telefony emotka

Biorąc pod uwagę agencję, która robiła ten konkurs - jakoś mnie to nie dziwi...

No tak, pierwszy raz zdarzyło mi się, żeby w agencji nikt nie odebrał telefonu, tylko grała jakaś muzyczka, która ściąga kasę z konta.

Uwierz, że miałam z nimi znacznie większe przeboje o nagrodę równie wartościową. Znam ich doskonale. Ich niechlujstwo i nieogarstwo, niekompetencję, etc.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181689 Napisano: 08.04.2016 12:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Biorąc pod uwagę agencję, która robiła ten konkurs - jakoś mnie to nie dziwi... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181559 Napisano: 08.04.2016 02:17:04 w Pomocy!!!!
aurorcia napisał(a):

Kupiłam starter Play (rok ważności konta) i nie mogę wysłać smsa premium. Co robić? Doładować, czy coś innego?

doładować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181522 Napisano: 07.04.2016 22:23:58 w SZUKAM....
Szukam info, czy Wedel DC informowały już z poniedziałku i hmmm środy? - może być PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181307 Napisano: 07.04.2016 14:25:04 w Wkurza mnie...
xpac napisał(a):

kalka napisał(a):

emotka Co to są w ogóle za teksty w stosunku do osoby (xpac), która w mdw pisze o tym co wygrała!?  emotka

elka 46 napisał(a):
"Ty się żalisz,czy się chwalisz?"

loteryjny napisał(a):
"d.. nie urywa, ja wygralem wiecej i sie nie chwale....."

Dla mnie takie teksy sa po prostu śmieszne i żal mi tych ludzi emotka wzbudzają we mnie odwrotny skutek emotka nie ma co się spinać emotka

Ubolewam nad faktem, ze to forum zeszlo na psy...zrobil sie nagly wysyp swiezych pseudo-konkursowiczow, ktorzy maja ochote wydrapac oczy za jakas drobnostke...i to tego te denne komentarze.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181064 Napisano: 06.04.2016 23:00:05 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś kojarzy nr 70005 ? Dostałam dziś MMS-ka  o godz. 15.34, którego nie można otworzyć... emotka  Czy rozpoczęła się era MMS-ów dla konkursowiczów ???? emotka

chyba spamingu dla konkursowiczów, szastających swoimi numerami tu i ówdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6181052 Napisano: 06.04.2016 22:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy dobrze rozumiem, że do loterii Visa do weryfikacji trzeba mieć paragon niefiskalny, czy również fiskalny trzeba razem dołączać?

a ten konkurs visa już trwa?

tak, od południa Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6180962 Napisano: 06.04.2016 18:37:04 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

tomniewkurza- pieszy chodzący nawet z prędkością 5 km również może doprowadzić do wypadku np. wchodząc na ulicę niespodziewanie i zmuszając kierowcę (bo ten gwałtownie skręca) do zderzenia się z drzewem z prędkością 50 km na godzinę. Takie przykłady można mnożyć i każdy uczestnik ruchu drogowego jest potencjalnym niebezpieczeństwem.

joan- w moich czasach kartę rowerową robiło się w podstawówce i ja to rozumiem, popieram, sama gdzieś taką mam. Ale karta rowerowa dla dorosłych (oczywiście z płatnym egzaminem, bo jak inaczej) to już dla mnie przesada. Już widzę jak te babcie i dziadkowie, którym rower ułatwia przemieszczanie się na cmentarz i do sklepu, są karani za brak karty rowerowej jak za wykroczenie drogowe. Ścieżek rowerowych u mnie właściwie nie ma więc nie mam wyboru- albo chodnik i wkurzeni piesi, albo ulica i trąbiący kierowcy.

Prywatnie powiem, że jestem zarówno użytkowniczką roweru jak i samochodu. Zdarzyło mi się w życiu kilka drogowych mini- kolizji. Zawsze wynikały o

Opcję z chodnikiem odradzam...można za nią dostać mandat. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6180933 Napisano: 06.04.2016 17:02:57 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Widzę w wątku z paragonami że każdy sprzedaje Kamis z ITM - była jakaś rezerwa?

nie może być rezerwa, bo zgodnie z sms`ami wysłanymi na "nieodebrane" na wysyłkę paragonu jest czas do 14.04 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6180814 Napisano: 06.04.2016 13:33:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Czy Makro Henkel z 28 już poinformowane?

Oni chyba szli od końca (wg moich obliczeń i na podstawie otrzymanych telefonów) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0