Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6174541 Napisano: 18.03.2016 15:32:57 w Intermarche
monkakk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czytam na konkurs KAMIS regulamin 3 razy i nie widzę a nie wolę się upewnić...
zgłoszenie wysyłamy w dniu zakupu czy można na drugi dzień? wie ktoś coś?

podbijam pytanie emotka

Paragon/zakup promocyjny powinien być kupiony/dokonany PRZED wysłaniem sms i tyle...bez żadnych innych wymogów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6174525 Napisano: 18.03.2016 15:10:06 w Intermarche
defed napisał(a):

Actimel - czy te stówki z MDW są za zgłoszenia esemesowe czy mailowe? emotka   emotka emotka

SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6174372 Napisano: 17.03.2016 23:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

czy na ten konkurs można wszędzie zakupić produkty?: http://kamis.pl/s...-kamis/smaki25lecia#

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6174369 Napisano: 17.03.2016 23:35:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Materiał koszulki okazał się "bardziej biały" od bieli hotelowych kapoli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6174360 Napisano: 17.03.2016 23:10:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

[quote=

mia napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

@banka-manka]W ramach loterii Nałęczowianka, wyskocz z kapci.
Patrzcie po co im były nasze kapcie emotka  Rewelacja! To co, ktoś widzi swoje?
https://www.faceb.../?type=3&theater

ja wyslałam jednorazówki,, które otrzymałam w hotelu na czas pobytu emotka

ja również...zmieściły mi się do koperty... poszły jako list polecony za 5,50 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6174299 Napisano: 17.03.2016 19:37:45 w SZUKAM....
Kwiatuszek2506 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

Szukam pomocy. Nie było mnie wczoraj w domu, a ponoć przyszedł kurier (info od sąsiadów).
Nie dzwonił, nie zostawił żadnego awizo, nic... Bez numeru przesyłki nie mogę jej zlokalizować (jak się okazuje centrum obsługi też nie może) Nie wiem też, kto jest nadawcą, bo czekam na kilka paczek. Dziś kurier się nie zjawił. Co radzicie zrobić w tej sytuacji?
Z góry dzięki za pomoc emotka

Sprawdzić telefon, rejestry ostatnich połączeń - może masz w nieodebranych jakiś numer "obcy", może miałaś wyciszony telefon - to pierwszy krok. Mógłby to być jakiś ślad do kuriera.
Skoro jest tak, jak piszesz, że nikt niczego nie potrafi ustalić (swoją drogą to chore i absurdalne) pozostaje jedynie czekać i uczulić sąsiadki, by chociaż zapisały jakiej to sieci kurier. Może przyjedzie jeszcze raz.
Albo nie przyjedzie, tylko zgarnie sobie paczkę, sfałszuje podpis i tyle go widzieli emotka

Połączenia już sprawdzone, także lipa. Nie rozumiem, czemu sam oddział nie ma możliwości sprawdzenia po danych adresata ...
W ostateczności będę pisać do wszystkich organizatorów, co wydaje mi się żałosne, więc najpierw poczekam, aż inne paczki dojdą, a wtedy łatwiej mi będzie "wpaść" na tę, która nie doszła ...

Tylko pamiętaj, że paczka nie leży wiecznie. Ostatnio odesłali mi paczkę do nadawcy po tygodniu...bo tak sobie zażyczył.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6174291 Napisano: 17.03.2016 19:01:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję i życzę wielu egzotycznych wrażeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6174149 Napisano: 17.03.2016 13:56:02 w Paragony
Kupię paragony ITM (najchętniej od tej samej osoby): 2 x konkurs Smolar + 2 x Kamis emotka  PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6173935 Napisano: 16.03.2016 22:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

kurcze a ja dzis kupilam ten kamis na konkurs w auchanie a teraz patrze na paragonie a tam napisane: pieprz czarny 20 g i papryka ostra 20 g ani slowka ze to kamis emotka emotka kurcze co macie na paragonach?

Albedo uzna emotka  problemów nie robią...chociaż tyle dobrego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6173916 Napisano: 16.03.2016 21:54:09 w Biedronka
stokrotka238 napisał(a):

Jak rozumiecie to stwierdzenie w regulaminie garnier : w celupotwierdzenia uprawnień do ewentualnej nagrody w Konkursie, z zastrzeżeniem, że data na dowodziezakupu Produktów Promocyjnych nie może być późniejsza, niż dzień dokonania Zgłoszenia
w Konkursie.
Czy tzn że jeśli mam paragon z 13 marca to mogę sie zgłosić do konkursu tylko w tym dniu , a potem już nie mogę wysłać zgłoszenia? Niech ktoś mi wytłumaczy bo nie ogarniam! 

Raczej, nie możesz wysłać odpowiedzi przed zakupem paragonu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172282 Napisano: 13.03.2016 17:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie, mylisz się. Firmy nie szukają agencji, które wzbogacają się kosztem nagród. "Fejm" MC jest doskonale znany w półświatku agencji w Polsce - i tych mniejszych...i tych większych (i nie chodzi tutaj o widzimisię konkursowiczów). Zakładam, że ich każdy brief u większości zleceniodawców ląduje od razu w koszu. Ludzie pracujący w owych działach marketingu również nie są półgłówkami i swoje podwórko znają. W ogóle nie czaisz o co mi chodzi. Czy ja gdzieś napisałam, że konkursy są dla Konkursowiczów? Są dla konsumentów, najczęściej w celu zwiększenia zysku oraz utworzenia więzi emocjonalnej z marką, etc. Nie ucz ojca dzieci robić, bo nawet w 1% Ci to nie wychodzi emotka

A co do Twojego wcześniejszego wpisu, który usunąłeś. W Ciachnij selfie losują? Skąd taka pewność? Wszak w przypadku "uczciwego wyboru" Twoje selfie wygrałoby telefon? Współczuję. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172246 Napisano: 13.03.2016 15:05:14 w Czy informują/ informowali?
gosposia07 napisał(a):

Czy informowali już z Wielki konkurs Walentynkowy /Tesco  ( ten z produktami palmolive)?

tak emotka  w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172232 Napisano: 13.03.2016 13:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tomniewkurza napisał(a):

awe napisał(a):

Jak interpretujecie zapis w konkursie „WIELKA PRZEJAŻDŻKA NA MOIM ULUBIONYM ROWERZE”: Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest wysłanie SMS z powierzchni zakupowej (strefy alkoholowej) z jednego ze sklepów sieci TESCO Polska, sieci Carrefour Polska . Czy to znaczy, że spod półek sklepowych mam wysyłać emotka sms????

Organizatorem konkursu „WIELKA PRZEJAŻDŻKA NA MOIM ULUBIONYM ROWERZE” jest Media Contact Sp. z o.o. z siedzibą w przy ul. Podłęknickiej 30, 41-303 Dąbrowa Górnicza

Ten fakt podpowiada, że należy to rozumieć, jak się chce, bo Organizator i tak wyda nagrody panu Sławkowi i jego rodzinie emotka
...ale ja bym wysłał smsa podczas jazdy rowerem po sali sprzedaznej, dla uatrakcyjnienia - jadąc bez trzymanki, przewieszony pod ramą roweru. Ot, taki odpowiednik makiety grającej, świecącej i pachnącej. Wszystko, by było oryginalnie i by zwrócić uwagę na swoje zgłoszenie, bo jak twierdzi wielu Organizatorów: "to tylko zabawa, a my nagradzamy kreatywność" emotka emotka

Niestety, ale nie mam pojęcia...co ten cały MC robi jeszcze na rynku "reklamowo-promocyjnym".  emotka  Przecież to nie ma prawa bytu, od dawna. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172138 Napisano: 12.03.2016 21:54:40 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że konkursy promocyjne na hasła są coraz częściej wypierane przez loterie emotka

podpinam się emotka  jest coraz gorzej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172126 Napisano: 12.03.2016 21:08:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

dolly napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

logos89 napisał(a):

ludzie czy warto tak się wysilać aby wygrać kubek . Nie wiem może jestem zbyt leniwa ale mi by się nie chciało. 

Warto czy nie warto. Może odpowiedz pisana na inny konkurs, z bardziej wartościowymi nagrodami, a tu wrzucone zgłoszenie bo odpowiedz już napisana, a nuż się uda wygrać choćby kubek, wysiłku to nie kosztuje emotka  

A skąd myśl,  że to wysiłek?  Sa tacy, którzy taki wierszyk piszą w 3 min na kolanie emotka  i wielu ich na tym forum emotka

Nie chodzi mi że ten wierszyk wymagał wysiłku ale, że komuś chciało się tyle pisać ... za kubek. Chyba że wierszyk pisany do innego konkursu a tu tylko skopiowany albo po prostu ktoś ma mnóstwo wolnego czasu i nie na z nim co zrobić. Pr

Prosperowanie własnym czasem to indywidualna sprawa każdego. Jeśli ktoś ma ochotę, może nakręcić nawet długometrażowy filmik - o długopis... i co z tego?
PS. Może Ty wygospodarujesz trochę czasu i odpiszesz mi odpowiedź na PW, na którą czekam już 2-gi tydzień, kłamczuszko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172006 Napisano: 12.03.2016 10:34:49 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Szukam info gdzie kupię żelki na wagę ? emotka

np. w Tesco Extra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171779 Napisano: 11.03.2016 15:35:06 w Carrefour konkursy
ivanotta napisał(a):

bethan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Hmm 7 walizek z 50 na forum?

Trochę więcej   emotka

Zdecydowanie wiecej emotka

o wiele, wiele więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171388 Napisano: 10.03.2016 21:27:52 w WC - rozmowy o wszystkim
U mnie przy praktycznie całej sali widzów (7 rzeczy - pokaz na dzien kobiet) - nikt nie wyszedł, widocznie same ponuraki przyszły, które jednak doskonale się bawiły. A swoją drogą, nigdy nie widziałam żeby ludzie wychodzili w czasie projekcji z sali kina, nawet na tak "obrzydliwym i odrażającym filmie" (jakby ktoś mógł określić) jak Grimsby.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171367 Napisano: 10.03.2016 20:48:24 w Biedronka
brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

Ostatni Garnier też robiła.

i jak było? ludzie z forum też wygrywali, czy mysiorki zawładnęły konkiem?

były główne, normlanie emotka

raczej dość pusto jak na tę ilość nagród było na forum ... emotka

Coraz mniej ludzi chwali się nagrodami, co mnie wcale nie dziwi. Były główne i dodatkowe, to się liczy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171362 Napisano: 10.03.2016 20:41:24 w Biedronka
kunlunija napisał(a):

Ostatni Garnier też robiła.

i jak było? ludzie z forum też wygrywali, czy mysiorki zawładnęły konkiem?

były główne, normlanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0