Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6160628 Napisano: 16.02.2016 10:13:27 w Czy informują/ informowali?
aerdna napisał(a):

gregory napisał(a):

Biedronka ,,odjazdowy uśmiech" to już informowala, czy coś przegapilem. Bo osobiscie samochodu się spodziewam.

Wszyscy czekamy z miejscem w garażu i piwnicy (na zapas piwa) emotka emotka

emotka  Edzia czuwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6160474 Napisano: 15.02.2016 20:06:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

też 3mam kciuki za  luko922, ja paragon mam, aparat jest, pytanie brzmi czy chcę pokazać swoją twarz emotka wciąż się waham emotka

Nie ma się co wahać, to tylko zabawa. Oczywiście jeśli wygrasz, musisz się liczyć z niemiłymi komentarzami. Aczkolwiek mnie się wszystkie nagrodzone dotąd prace podobają, więc mogę obiecać ciepłe słowa emotka

Zgadzam się w 100% z joan emotka  Mam identyczne odczucia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6160403 Napisano: 15.02.2016 18:29:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs gratulacje, zdjęcie niczym wprost z reklamy jakiegoś magazynu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6160318 Napisano: 15.02.2016 16:35:20 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

Dlaczego nikt nie chwali się autkami z tego konkursu http://www.e-konk...sa.html#.VsHuoivSm3c  emotka

Nikt? Chwaliła się 1 osoba w MDW. A poza tym, to loteria w którą gra cała Polska... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6160308 Napisano: 15.02.2016 16:27:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon 200 zł do Kaufa z konkursu Kaufland 200 sklepów - poczta polska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6160038 Napisano: 15.02.2016 01:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holala napisał(a):

magnus napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

vivi napisał(a):

vivi napisał(a):

holala napisał(a):

dawno mnie tu nie bylo, a chcialabym sie dowiedziec, czy ktos juz byl  multikinie z wygranymi biletami (kodami na bilety) z wedla? byly jakies problemy?

bezproblemowo emotka podałam karteczkę z kodami i Pani wydrukowała bilety, byłam w niedzie

u nas też bez problemu emotka trzeba tylko pamiętać, że kodów nie można wykorzystać na premiery 

jak to nie można? emotka  Ja tylko i wyłącznie chodzę na premiery w piątki i używam kodów z wedla emotka  nigdy nikt nie odmowił...

no to super emotka chcieliśmy iść na Gwiezdne Wojny i przedłużyli premierę o tydzień, odmówili nam wejścia na te kody.. szkoda gadać, ale nic no już po sprawie..

I słyszę na każdy film bez problemu, premiery teżemotka

miejsca tez bez znaczenia (sa jakies VIP, +0.4 pln, -0.4 pln..)? i tak samo moglabym jutro zarezerwowac bilety na weekend (pytam tutaj, bo do kina mam kawalek)?

dziekuje za odpowiedzi!

VIP nie możesz. Resztę tak. Weekendy również są OK.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6160007 Napisano: 14.02.2016 22:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

vivi napisał(a):

vivi napisał(a):

holala napisał(a):

dawno mnie tu nie bylo, a chcialabym sie dowiedziec, czy ktos juz byl  multikinie z wygranymi biletami (kodami na bilety) z wedla? byly jakies problemy?

bezproblemowo emotka podałam karteczkę z kodami i Pani wydrukowała bilety, byłam w niedzie

u nas też bez problemu emotka trzeba tylko pamiętać, że kodów nie można wykorzystać na premiery 

jak to nie można? emotka  Ja tylko i wyłącznie chodzę na premiery w piątki i używam kodów z wedla emotka  nigdy nikt nie odmowił... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159950 Napisano: 14.02.2016 18:15:02 w Paragony
Kupię paragon na dowolny produkt Durex - w dowolnym sklepie PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159664 Napisano: 13.02.2016 04:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Z Ciachnij Selfie kolejne wyniki - https://www.ciachnijselfie.pl/galeria ... dziś moje selfie z fioletową krową przegrało z tym arcydziełem na samym dole. Rozbój w biały dzień.

I tak właśnie powinno być - sorry za szczerość.

Znam kilka osób, które już wysyłały "selfie z fioletową krową - pluszakiem" żadna nie wygrała - pomysł ostro wyeksploatowany emotka  Również wolałabym Panią w kucykach  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159629 Napisano: 12.02.2016 22:15:11 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

Rzygać mi się chce tymi walentynkami!

To poszukaj jakiegoś fajnego chłopaka!

...w domyśle: "może zwrócisz uwagę na basisutek, jestem taki spragniony kobiety emotka

skoro chce Ci rzygać, to niech Ci się zwróci

A to trzeba być singlem, żeby rzygać walentynkami? Ja tam jestem w szczęśliwym związku, a też nimi rzygam.
Wszędzie promocje walentynkowe, wydarzenia walentynkowe, konkursy walentynkowe. Opisz swoją miłość, opisz jak pachnie miłość, jak smakuje miłość, jak poznałaś swoją miłość, jak bardzo i dlaczego kochasz swoją miłość; pokaż na zdjęciu, jak się bardzo kochacie, jak pijecie sobie z dzióbków... Wygraj romantyczny wyjazd, romantyczne kino, romantyczną kolację, romantyczny zestaw do fondue...
Walentynki opanowały świat. Wszyscy zginiemy.

Moim zdaniem należy się cieszyć z Walentynek, weź pod uwagę jak niewiele mamy wesołych, radosnych pełnych miłości świąt. Na każdy kroku coś smutnego, albo kościelnego. Tego brakuję - i jestem na TAK.
Kolorem miłości jest różowy- czerwony to specjalny zabieg, popatrzcie na czakram czerwieni. To seksualność, dlatego dzisiejsze przekazy nastawione na nagość (kipią seksem- przekazy podprogowe, bilbordy itp.) i tak atakują, szczególnie  młodzież. Wszystko oczywiście za przyzwoleniem "jaśnie panujących". Patrząc na inne kultury np. muzułmanki całe się zasłaniają. Długie tematy jak rzeka.

Myślałam, że to nigdy nie nastąpi...ale - batistutek - zgadzam się z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159593 Napisano: 12.02.2016 21:09:54 w Intermarche
kate87 napisał(a):

luko922 napisał(a):

asiam napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem, że ten konkurs Twój styl Twoje miasto w inter to osobny, niezależny od tego ogólnopolskiego? 

Ja też się pogubiłam jeżeli chodzi o ten konkurs.

Już widzę, że ma jednak jakieś powiązanie z ogólnopolskim, ale ja kompletnie nie rozumiem tego zagmatwanego regulaminu, więc leję na ten konkurs. 

Ja też, malo nagrod  a duża promocja 

Ja również, nawet jednego, marnego zgłoszenia nie napisałam - szkoda czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159591 Napisano: 12.02.2016 21:05:54 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

trojan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

No, żesz q...mąż zajechał dziś do Biedronki i kupił mi 5 moich ulubionych czekolad Magnetic, dokładnie takich samych jak kilka dni temu...i co ...na paragonie po 1,75 każda, a ja kupowałam po 2.19...dlaczego przecenili? I czemu nikt nie napisał o tym...co by innych uświadomić...i teraz na 10 złotych muszę zjeść 6 czekolad, a nie 5 jak jeszcze kilka dni temu...wrr

bo od wczoraj nowa oferta i wszystkie czekolady -20%

Przed chwilą byłam w biedrze po magneticowe zakupy i u mnie wisi kartka A4 jak byk -20% emotka , ba nawet na cenówkach są ceny po uwzględnieniu rabatu, czyli 1,75emotka

Jestem pewna, że ja bym kupiła dobrze, na pewno bym sprawdziła i wszystkie kartki zobaczyła...ale Mąż z innej bajki...i tylko pamiętał, że kilka dni temu 5 czerwonych kupił i było "romantycznie" i co teraz ...? Okrzyczeć czy podziękować...bo paragon do tylko do kosza nadaje się?

Wiem o co kaman...z moim jest podobnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159586 Napisano: 12.02.2016 20:53:27 w Biedronka
trojan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

No, żesz q...mąż zajechał dziś do Biedronki i kupił mi 5 moich ulubionych czekolad Magnetic, dokładnie takich samych jak kilka dni temu...i co ...na paragonie po 1,75 każda, a ja kupowałam po 2.19...dlaczego przecenili? I czemu nikt nie napisał o tym...co by innych uświadomić...i teraz na 10 złotych muszę zjeść 6 czekolad, a nie 5 jak jeszcze kilka dni temu...wrr

bo od wczoraj nowa oferta i wszystkie czekolady -20%

Przed chwilą byłam w biedrze po magneticowe zakupy i u mnie wisi kartka A4 jak byk -20% emotka , ba nawet na cenówkach są ceny po uwzględnieniu rabatu, czyli 1,75emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159209 Napisano: 12.02.2016 08:01:25 w Biedronka
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Colgate już informowało? Na ich stronie wygrajusmiech.pl pod regulaminem konkursu pojawił się formularz "Oświadczenie-dane osobowe" emotka

Czyli, ze co-czekamy dzisiaj na smsy? Czy oni lubia informowac przed czasem? 

Zdarzało się emotka  Kto ich tam wie... emotka  W każdym bądź razie oświadczenie jest od wczoraj na stronie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159205 Napisano: 12.02.2016 07:50:56 w Biedronka
Czy Colgate już informowało? Na ich stronie wygrajusmiech.pl pod regulaminem konkursu pojawił się formularz "Oświadczenie-dane osobowe" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159180 Napisano: 11.02.2016 23:12:03 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Teraz tylko czekać, aż matki znajdą sposób na biznes, rezygnując z pracy na rzecz rodzenia gromadki...a później będzie: "Gdzie moja emerytura?! - to wina T...ska"  emotka

Raczej patologia sie zacznie rozmnażać...zawsze to więcej kasy na wódkę.

Nie wierzę, że ktoś, kto ma odrobinę zdrowego rozsądku myśli, że to 500 to długoterminowy dodatek. A emerytura to całkiem inna bajka.

Czytałam dzisiaj prognozy "biznesów" na Money.pl ...pod tym względem nie pozostawiają złudzeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159178 Napisano: 11.02.2016 23:10:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Teraz tylko czekać, aż matki znajdą sposób na biznes, rezygnując z pracy na rzecz rodzenia gromadki...a później będzie: "Gdzie moja emerytura?! - to wina T...ska"  emotka

Ja tam emerytury raczej nie dożyję. Natomiast nasza ulubiona Pani Patologia już w ciąży; tylko nie wiem, co dokładnie zrobić zamierza, skoro wszystkie poprzednie dzieci jej odebrano. No ale za pińset to może se najnowsze zachowa emotka

Fakt, licząc na jakąkolwiek emeryturę za kilkadziesiąt lat - przemawia przeze mnie lekkie szaleństwo emotka

Pogratulować emotka  Szkoda że Pani Patologia nie zdaje sobie sprawy, jaki potencjał konkursowy jej odbierają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159171 Napisano: 11.02.2016 22:59:50 w Wkurza mnie...
Teraz tylko czekać, aż matki znajdą sposób na biznes, rezygnując z pracy na rzecz rodzenia gromadki...a później będzie: "Gdzie moja emerytura?! - to wina T...ska"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159051 Napisano: 11.02.2016 18:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

Czy w belriso trzeba zrobić zakupy w trakcie trwania etapu tak jak w zott?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158969 Napisano: 11.02.2016 15:53:37 w Paragony
Kupię paragon na konkurs Nestle - TESCO "Ruszaj po nagrody z niebieskim misiem" oraz paragon na konkurs "Wyraź swoje uczucia z Danio Shake It i wygraj" - PW  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0