Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6144728 Napisano: 14.01.2016 00:37:30 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

wygrał ktoś z was coś w kaskadzie za pomocą tego kodu loterii promocyjnej?

Ja próbowałam niestety nic z tego, pani poinformowała mnie ze na plakacie (myślałam że tylko w necie można sprawdzić)mogę sprawdzić czy mój kod jest wygrany...więc moim zdaniem szanse na wygraną raczej marne

na jakim plakacie? emotka

ja wczoraj zagrałam na 3 kaskady:( ani w kaskadzie, ani w loterii ( w necie sprawdzałam), nic się nie udało:( na stronie lotto widziałam wzmiankę że można od razu w kolekturze sprawdzić, ale w jaki sposób, to już nie wiem;(

mnie cały czas 2 zł w kaskadzie wpada... emotka  na tej grze chyba nie da sie zarobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144724 Napisano: 14.01.2016 00:01:53 w WC - rozmowy o wszystkim
marzennia111 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

wygrał ktoś z was coś w kaskadzie za pomocą tego kodu loterii promocyjnej?

Ja próbowałam niestety nic z tego, pani poinformowała mnie ze na plakacie (myślałam że tylko w necie można sprawdzić)mogę sprawdzić czy mój kod jest wygrany...więc moim zdaniem szanse na wygraną raczej marne

na jakim plakacie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144638 Napisano: 13.01.2016 21:40:31 w Carrefour konkursy
Dokładnie, samusundżo nie przepuści 5, bo zamieni to na MMS emotka
Jedynie ajsron emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144606 Napisano: 13.01.2016 21:16:32 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

A Tesco Palmolive? Do dziś chyba był czas.... Ktoś coś wie...?

nic nie było.

GRAF ostatnio ma opóźnienia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144578 Napisano: 13.01.2016 20:56:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

pang napisał(a):

czy jest gwarancja na  blendery z c4 belvita?

nie ma ani gwarancji, ani protokołu, trzeba dzwonić, nie może tak być, że najlepsza agencja na rynku nagle tego nie dała, bo zawsze daje emotka  z drugiej strony przeraża mnie jak ludzie oszukują, widziałam podróby tego Nutribulleta na allegro i filmiki na yt, brak słów jak szukają naiwnych do kupna pisząc ORYGINALNY, a fotki podróby, ale miałam już tak kilka razy, ze ktoś mi pisze czy tam dzwoni, że cena taka... sprawdzam, a tam albo produkty powystawowe, porysowane albo porwane opakowania, krótsza gwarancja, a nawet brak części  emotka  ale ludzie chyba nie umieją czytać tam gdzie to wyraźnie pisze (uczciwi piszą), bo czasem nie pisze, ale widać po fotce, która nie ma nic wspólnego z oryginalnym produktem emotka

A była jakaś rezerwa na te blenderki? Wątpię, że otrzymali wszystkie paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144572 Napisano: 13.01.2016 20:46:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
Kozuszka38 ogromne gratulacje i szerokości emotka  :)  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144390 Napisano: 13.01.2016 15:23:48 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy można brać udział w konkursach w Makro Cash and Carry jeśli posiada się kartę nieimienną tzw kartę Przyjaciela Makro (to jest karta na okaziciela) ?

Zalezy od regulaminu, czasemtak, a czasem nie

W niektorych konkursach chcą skan karty, potwierdzający Twoje dane z danymi widniejącymi na niej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144126 Napisano: 13.01.2016 00:10:28 w Carrefour konkursy
xpac napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jak informowali o rezerwie z kafeterii? Dzwonili czy puścili eski?

to była rezerwa?? Skąd takie info ??

kilka osób...w MDW był wpis i kilka osób szukało paragonów. Do 11 był czas na paragony z "pierwszego rzutu", więc dziś puścili rezerwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144106 Napisano: 12.01.2016 23:22:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

A to Berliso da się zjeść? emotka

czytałam o nim opinie na Blogach...ponoć to zwykły, przesłodzony budyń. emotka

bo to niestety prawda....m.in. ma w składzie cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, skrobia modyfikowana, barwnik....

Da się zjeść, mnie smakuje emotka a jeszcze bardziej mężowi emotka chociaż tej wersji mikrofalówkowej nie próbowałam

A my własnie rozmawiamy o wersji "mikrofalówkowej" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144072 Napisano: 12.01.2016 21:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

A to Berliso da się zjeść? emotka

czytałam o nim opinie na Blogach...ponoć to zwykły, przesłodzony budyń. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144064 Napisano: 12.01.2016 21:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Czyżby los nagród był już przesądzony, a ich  droga prowadziła do Aleksandrowa? emotka

A Aleksandrów układa też hasełka? emotka  

eeee nie emotka  przesadzacie! 

a kto ich tam wie....zobaczymy czy układa...

no ale to nie loteria, a oni w loteriach wymiatają....

akurat jeśli chodzi o M2.O - kij ich wie, czy pod postacią "hasełkowego" loterii nie urządzają emotka  Kilka lat temu prowadzili jakiś konkurs na FB, wygralam u nich średniej jakości prozą emotka  lepsza twórczość poszła w niebyt.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144058 Napisano: 12.01.2016 21:15:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Czyżby los nagród był już przesądzony, a ich  droga prowadziła do Aleksandrowa? emotka

A Aleksandrów układa też hasełka? emotka  

eeee nie emotka  przesadzacie!  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144016 Napisano: 12.01.2016 20:03:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

stefania7 napisał(a):

tosca napisał(a):

Czy ktoś się orientuje,czy w Konkursie "Kafeteria prezentów od Nescafe w Carrefour" zostali już wyłonieni zwycięzcy?

tak

Dzisiaj była rezerwa ?

tak, dzisiaj była rezerwa (do wczoraj był czas na dane) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143735 Napisano: 12.01.2016 13:20:42 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Przyszła nagroda od Graffa z konkursu "Zostań gwiazdą w swojej kuchni" -> wartość regulaminowa 75 złotych, ale może spokojnie kandydować na największe rozczarowanie 2016 emotka
Zawartość kartonika: 1 x ryż biały + 1 x pomidory krojone, a reszta to sama chemia w tytkach i kostkach emotka

I powiem tak: biorąc udział wiedziałam, jakie marki produktów będą w paczce. ALE np. Podravka ma całkiem fajny asortyment, min. różnego rodzaju makarony. Gdy przed chwilą zobaczyłam zawartość tego mini kartonika... no przykro mi się zrobiło emotka

porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143574 Napisano: 12.01.2016 01:26:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

rogalino napisał(a):

luko922 napisał(a):

dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

A z czego zasłynęła ta agencja, ze ma być wesoło? emotka  

O to samo miałam pytac, bo nie gralam u nich..

Też jestem ciekaw. A brak miejsca na numer paragonu... emotka

na początku nagrodzili bardzo mało osób, twierdząc że to już wszyscy, a nagród było aż 700. Dopiero po interwencjach nagle dziwnym trafem poszły smsy z gratulacjami do reszty emotka

700 nagród? który to konkurs?

Lech w żabce... tam były 2 telefony + kilka setek zgrzewek piwa Shandy/Diesel (pakowanych w kartonach) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

edzia21

#6143515 Napisano: 11.01.2016 21:22:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

W lodówce obok innych kaszek i ryżów smakowych   emotka  w Kauflandzie ostatnio byłyemotka

:D dziękuje za dobrą nowinę emotka

Ale zła jest taka,że w regulaminie znalazłam zapis:
3. Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz. 
Czyli,że jak nie uda mi sie w  jednym etapie to już koniec zabawy?

Jeszcze tak dokładnie nie analizowałam regulaminu, ale wstępnie przeczytałam i sie w sumie ucieszyłam... Ale chyba za szybko, bo oszusci pewnie i tak znajda sposób, aby obejść ten zapis. Ciekawe czy regulamin blokuje ponowna próbę wypełnienia formularza z tym samym mailem. I ciekawe jak beda weryfikować zgłoszenia z jednego IP na rożne adresy...

Organizator M2.0 Sp. z o.o.-nie brałam jeszcze u nich udziału,więc nie wiem czego można się spodziewać,ale liczę,że choć po jednej mikrofalówce na rodzinkę rzucą emotka

ostatnio robili LECHA Shandy/DIESEL w Żabce.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143261 Napisano: 11.01.2016 13:58:10 w Konkursy ABC
Nie bylo podzialu na dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142966 Napisano: 10.01.2016 19:26:31 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że 2016 rok zapowiada się wyjątkowo...loteryjnie emotka  

Zasugerowałam pare miesięcy temu mojej siostrze, która mieszka w Niemczech, aby zainteresowala sie konkursami w niemieckim Rossmannie. Okazało sie, ze tam nie było konkursow-tylko same loterie... Boje sie, ze Polska weźmie przykład z zachodu... Oby nie!!! 

wg mnie na rossmannie konkursów już nie doświadczymy emotka  były telefony, to dodali wpis "wkrótce konkursy". Od pewnego czasu tendencja ich konkursów była bardzo spadkowa...chyba "wykrakałam" rychły koniec.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142879 Napisano: 10.01.2016 14:38:10 w Połączenia nieodebrane
joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

właśnie mam to samo nieodebrane ... jeden sygnał i tyle ... kto to? 20:54

To z Afryki,nie odbierajcie!!Mój smartfon wyświetlił,że to Sierra Leone emotka

Nadal dzwonią, więc podbijam wątek - bądźcie czujni emotka

Słyszałam od znajomej, że mówili o tym w TV...ponoć ktoś "po oddzwonieniu" zabulił 1000 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0