Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6145118 Napisano: 14.01.2016 17:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
GRAF też JAK ZWYKLE ma obsuwę z konkursem Palmolive w Tesco emotka  ...a kiedyś byli taaaaaaką porządną agencją  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6145077 Napisano: 14.01.2016 16:34:26 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

wygrał ktoś z was coś w kaskadzie za pomocą tego kodu loterii promocyjnej?

Codziennie tam wygrywam, ale to wszystko poniżej 100 PLN... emotka

pytanie dotyczyło nagród "rzeczowych" z loterii ...  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6145073 Napisano: 14.01.2016 16:33:09 w Czy informują/ informowali?
gosposia07 napisał(a):

Czy Kaufland" Jedź z rodziną, ciesz się zimą " już poinformowany?
W regulaminie jest  do 28.12. komisja + 7 dni roboczych..

Columbit zawsze trzyma się dat z regulaminu...więc zapewne tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144728 Napisano: 14.01.2016 00:37:30 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

Ja próbowałam niestety nic z tego, pani poinformowała mnie ze na plakacie (myślałam że tylko w necie można sprawdzić)mogę sprawdzić czy mój kod jest wygrany...więc moim zdaniem szanse na wygraną raczej marne

na jakim plakacie? emotka

ja wczoraj zagrałam na 3 kaskady:( ani w kaskadzie, ani w loterii ( w necie sprawdzałam), nic się nie udało:( na stronie lotto widziałam wzmiankę że można od razu w kolekturze sprawdzić, ale w jaki sposób, to już nie wiem;(

mnie cały czas 2 zł w kaskadzie wpada... emotka  na tej grze chyba nie da sie zarobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144724 Napisano: 14.01.2016 00:01:53 w WC - rozmowy o wszystkim
marzennia111 napisał(a):

Ja próbowałam niestety nic z tego, pani poinformowała mnie ze na plakacie (myślałam że tylko w necie można sprawdzić)mogę sprawdzić czy mój kod jest wygrany...więc moim zdaniem szanse na wygraną raczej marne

na jakim plakacie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144638 Napisano: 13.01.2016 21:40:31 w Carrefour konkursy
Dokładnie, samusundżo nie przepuści 5, bo zamieni to na MMS emotka
Jedynie ajsron emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144606 Napisano: 13.01.2016 21:16:32 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

A Tesco Palmolive? Do dziś chyba był czas.... Ktoś coś wie...?

nic nie było.

GRAF ostatnio ma opóźnienia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144578 Napisano: 13.01.2016 20:56:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

pang napisał(a):

czy jest gwarancja na  blendery z c4 belvita?

nie ma ani gwarancji, ani protokołu, trzeba dzwonić, nie może tak być, że najlepsza agencja na rynku nagle tego nie dała, bo zawsze daje emotka  z drugiej strony przeraża mnie jak ludzie oszukują, widziałam podróby tego Nutribulleta na allegro i filmiki na yt, brak słów jak szukają naiwnych do kupna pisząc ORYGINALNY, a fotki podróby, ale miałam już tak kilka razy, ze ktoś mi pisze czy tam dzwoni, że cena taka... sprawdzam, a tam albo produkty powystawowe, porysowane albo porwane opakowania, krótsza gwarancja, a nawet brak części  emotka  ale ludzie chyba nie umieją czytać tam gdzie to wyraźnie pisze (uczciwi piszą), bo czasem nie pisze, ale widać po fotce, która nie ma nic wspólnego z oryginalnym produktem emotka

A była jakaś rezerwa na te blenderki? Wątpię, że otrzymali wszystkie paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144572 Napisano: 13.01.2016 20:46:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
Kozuszka38 ogromne gratulacje i szerokości emotka  :)  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144390 Napisano: 13.01.2016 15:23:48 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy można brać udział w konkursach w Makro Cash and Carry jeśli posiada się kartę nieimienną tzw kartę Przyjaciela Makro (to jest karta na okaziciela) ?

Zalezy od regulaminu, czasemtak, a czasem nie

W niektorych konkursach chcą skan karty, potwierdzający Twoje dane z danymi widniejącymi na niej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144126 Napisano: 13.01.2016 00:10:28 w Carrefour konkursy
xpac napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jak informowali o rezerwie z kafeterii? Dzwonili czy puścili eski?

to była rezerwa?? Skąd takie info ??

kilka osób...w MDW był wpis i kilka osób szukało paragonów. Do 11 był czas na paragony z "pierwszego rzutu", więc dziś puścili rezerwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144106 Napisano: 12.01.2016 23:22:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

A to Berliso da się zjeść? emotka

czytałam o nim opinie na Blogach...ponoć to zwykły, przesłodzony budyń. emotka

bo to niestety prawda....m.in. ma w składzie cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, skrobia modyfikowana, barwnik....

Da się zjeść, mnie smakuje emotka a jeszcze bardziej mężowi emotka chociaż tej wersji mikrofalówkowej nie próbowałam

A my własnie rozmawiamy o wersji "mikrofalówkowej" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144072 Napisano: 12.01.2016 21:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

A to Berliso da się zjeść? emotka

czytałam o nim opinie na Blogach...ponoć to zwykły, przesłodzony budyń. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144064 Napisano: 12.01.2016 21:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Czyżby los nagród był już przesądzony, a ich  droga prowadziła do Aleksandrowa? emotka

A Aleksandrów układa też hasełka? emotka  

eeee nie emotka  przesadzacie! 

a kto ich tam wie....zobaczymy czy układa...

no ale to nie loteria, a oni w loteriach wymiatają....

akurat jeśli chodzi o M2.O - kij ich wie, czy pod postacią "hasełkowego" loterii nie urządzają emotka  Kilka lat temu prowadzili jakiś konkurs na FB, wygralam u nich średniej jakości prozą emotka  lepsza twórczość poszła w niebyt.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144058 Napisano: 12.01.2016 21:15:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Czyżby los nagród był już przesądzony, a ich  droga prowadziła do Aleksandrowa? emotka

A Aleksandrów układa też hasełka? emotka  

eeee nie emotka  przesadzacie!  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144016 Napisano: 12.01.2016 20:03:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

stefania7 napisał(a):

tosca napisał(a):

Czy ktoś się orientuje,czy w Konkursie "Kafeteria prezentów od Nescafe w Carrefour" zostali już wyłonieni zwycięzcy?

tak

Dzisiaj była rezerwa ?

tak, dzisiaj była rezerwa (do wczoraj był czas na dane) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143735 Napisano: 12.01.2016 13:20:42 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Przyszła nagroda od Graffa z konkursu "Zostań gwiazdą w swojej kuchni" -> wartość regulaminowa 75 złotych, ale może spokojnie kandydować na największe rozczarowanie 2016 emotka
Zawartość kartonika: 1 x ryż biały + 1 x pomidory krojone, a reszta to sama chemia w tytkach i kostkach emotka

I powiem tak: biorąc udział wiedziałam, jakie marki produktów będą w paczce. ALE np. Podravka ma całkiem fajny asortyment, min. różnego rodzaju makarony. Gdy przed chwilą zobaczyłam zawartość tego mini kartonika... no przykro mi się zrobiło emotka

porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143574 Napisano: 12.01.2016 01:26:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

rogalino napisał(a):

luko922 napisał(a):

dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

A z czego zasłynęła ta agencja, ze ma być wesoło? emotka  

O to samo miałam pytac, bo nie gralam u nich..

Też jestem ciekaw. A brak miejsca na numer paragonu... emotka

na początku nagrodzili bardzo mało osób, twierdząc że to już wszyscy, a nagród było aż 700. Dopiero po interwencjach nagle dziwnym trafem poszły smsy z gratulacjami do reszty emotka

700 nagród? który to konkurs?

Lech w żabce... tam były 2 telefony + kilka setek zgrzewek piwa Shandy/Diesel (pakowanych w kartonach) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

edzia21

#6143515 Napisano: 11.01.2016 21:22:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

W lodówce obok innych kaszek i ryżów smakowych   emotka  w Kauflandzie ostatnio byłyemotka

:D dziękuje za dobrą nowinę emotka

Ale zła jest taka,że w regulaminie znalazłam zapis:
3. Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz. 
Czyli,że jak nie uda mi sie w  jednym etapie to już koniec zabawy?

Jeszcze tak dokładnie nie analizowałam regulaminu, ale wstępnie przeczytałam i sie w sumie ucieszyłam... Ale chyba za szybko, bo oszusci pewnie i tak znajda sposób, aby obejść ten zapis. Ciekawe czy regulamin blokuje ponowna próbę wypełnienia formularza z tym samym mailem. I ciekawe jak beda weryfikować zgłoszenia z jednego IP na rożne adresy...

Organizator M2.0 Sp. z o.o.-nie brałam jeszcze u nich udziału,więc nie wiem czego można się spodziewać,ale liczę,że choć po jednej mikrofalówce na rodzinkę rzucą emotka

ostatnio robili LECHA Shandy/DIESEL w Żabce.  Wyświetl w wątku >>
0 0