Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6141450 Napisano: 06.01.2016 22:13:42 w WC - rozmowy o wszystkim
kahahaha napisał(a):

ziolko napisał(a):

przy nagrodzie powinnaś mieć protokół odbioru nagrody, taki papierek robi za dowód zakupu.
Jeśli nie masz, to musisz skontaktować się ze sponsorem/organizatorem i poprosić o jakieś potwierdzenie, że to wygrana.

Właśnie nie otrzymałam żadnego protokołu.
Dziękuje bardzo za odpowiedzi!

Bez protokołu, czy wspomnianej wyżej gwarancji...nie masz praw do reklamacji sprzętu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6141441 Napisano: 06.01.2016 22:05:31 w WC - rozmowy o wszystkim
kahahaha napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kahahaha napisał(a):

Witam, jestem bardzo początkującą konkursowiczką i dlatego piszę do Was z tym pytaniem, bo totalnie nie orientuję się w temacie. Jakimś cudem wygrałam ostatnio w konkursie telefon, który otrzymałam dwa dni temu. Wraz z telefonem jest karta gwarancyjna i nawet naklejka z danymi sklepu, w którym telefon został zakupiony, którą nakleja się na kartę gwarancyjną. Ale nie posiadam żadnego dowodu zakupu/ wygranej.
Czy więc telefon nie jest objęty gwarancją? I czy zawsze tak się zdarza, że nagrody nie mogą być reklamowane?
Pisałam do organizatora, ale na razie odzewu brak.
Pozdrawiam

Jakiej marki jest ten telefon?

Samsung

Do Samsunga bardzo często wydawane są "PROMOCYJNE GWARANCJE samsunga" zawierające imei, nazwę konkursu oraz organizatora. Taki dokument zastępuje Ci paragon/fakturę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6141436 Napisano: 06.01.2016 22:02:29 w Konkursy ABC
czeko napisał(a):

z 12.12 coś juz było?:D

ze wszystkiego było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6141432 Napisano: 06.01.2016 21:59:11 w WC - rozmowy o wszystkim
kahahaha napisał(a):

Witam, jestem bardzo początkującą konkursowiczką i dlatego piszę do Was z tym pytaniem, bo totalnie nie orientuję się w temacie. Jakimś cudem wygrałam ostatnio w konkursie telefon, który otrzymałam dwa dni temu. Wraz z telefonem jest karta gwarancyjna i nawet naklejka z danymi sklepu, w którym telefon został zakupiony, którą nakleja się na kartę gwarancyjną. Ale nie posiadam żadnego dowodu zakupu/ wygranej.
Czy więc telefon nie jest objęty gwarancją? I czy zawsze tak się zdarza, że nagrody nie mogą być reklamowane?
Pisałam do organizatora, ale na razie odzewu brak.
Pozdrawiam

Jakiej marki jest ten telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6141082 Napisano: 05.01.2016 20:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos wygral w mące szymanoskiej cos?

Podbijam, jakoś mało zauważyłam wygranych, albo ślepa jestem emotka

wygrał emotka

nie każdy się chwali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140701 Napisano: 05.01.2016 11:25:12 w SZUKAM....
aneta19790411 napisał(a):

Cytat z maila:
Poniżej znajdziesz wejściówkę do sieci kin Multikino dla 4 osób na dowolnie wybrany film w 2D, do zrealizowania w terminie nie późniejszym
niż do 31.03.2016, w postaci 4 e-kodów... emotka

Maila nam i czytalam. Ale mail swoje a zycie swoje. Z jakiegos powodu w kasie Multikina odmowili realizacji.... dlatego tez napisalam ze pod koniec roku problemow nie mialam.

są ważne, wczoraj realizowałam 2 bilety z wedla o 19:00 i weszły do systemu multikina bez najmniejszego problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140517 Napisano: 04.01.2016 21:54:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Do załatwienia sprawy Leona są lepsze instytucje, niż ta wątpliwa agencja. Ciąg dalszy nastąpi. Będzie wesoło.

Ciekawe, czy doczekamy się całych klanów rodzin na liście zwycięzców leonów (od razu widać to po numerach tel i par) emotka  Agencja chce zatuszować hmmm...w "kupowanie" paragonów i szczęśliwy zbieg okoliczności nagrodzonych numer - po numerze nie uwierzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140499 Napisano: 04.01.2016 21:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

(...) Jeżeli chodzi o dodatkowe materiały, nie będą one brane pod uwagę. 
Pozdrawiam
Agnieszka Derewońko"

A potem amnezja i kisiel w majtkach, bo filmik przesłano emotka

...i płonące konary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140491 Napisano: 04.01.2016 21:21:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Miałam o tym nie pisać, co by już dymu nie robić i zakończyć temat Seatów w Biedronce....moja znajoma raczyła mi się pochwalić, że wygrała Seata w Biedrze dopiero po jego odbiorze, żeby nikt jej nie zabrał (chyba za nieuczciwą zabawę) emotka  emotka  Jak już odebrała, przyznała że wygrała go samym filmikiem. Ponoć filmik wysłała również na konkurs wedla z jukami...ale Albedo nie dało jej nawet biletów do kina emotka  a Seacino został zdobyty 25 sekundową zlepką zdjęć emotka  emotka

W takim razie w HH bezczelnie kłamią, zawsze pytam w tego typu konkursach, czy ocenie podlegają również podlinkowane badziewia emotka
"Dzień dobry (...)
Jeżeli chodzi o dodatkowe materiały, nie będą one brane pod uwagę. 
Pozdrawiam
Agnieszka Derewońko"

Mnie również wciskali dokładnie ten sam "kit" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140486 Napisano: 04.01.2016 21:17:48 w Konkursy ABC
@banka-manka napisał(a):

stefania7 napisał(a):

@Ashedalka napisał(a):

Może jutro się rozdzwonimy... może coś pomoże... Myślę, że 2 telefony załatwią sprawę - po 1 dadzą słuchawki, po 2 zestaw do foundee emotka

a jest na forum ktoś, kto tam jeszcze nie dzwonił w tej sprawie? emotka

Chyba nie emotka
Trzeba zacząć kolejkę od nowa emotka
A nową Milkę robiła ta sama agencja? A parowary też?

Parowary robił AXEL emotka  Co prawda do Beatki nie mam nic...wszak sporo nagród daje, jednak mogłaby popracować nad precyzją i punktualnością. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140485 Napisano: 04.01.2016 21:16:27 w Konkursy ABC
stefania7 napisał(a):

@Ashedalka napisał(a):

Może jutro się rozdzwonimy... może coś pomoże... Myślę, że 2 telefony załatwią sprawę - po 1 dadzą słuchawki, po 2 zestaw do foundee emotka

a jest na forum ktoś, kto tam jeszcze nie dzwonił w tej sprawie? emotka

ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140474 Napisano: 04.01.2016 21:04:00 w Konkursy ABC
@LejziDejzi napisał(a):

Stara Milka nadal milczy ? emotka

tempo rozwiązywania "starej milki" jest wprost proporcjonalne do ilości ponaglających telefonów jakie otrzymuje Beatka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140463 Napisano: 04.01.2016 20:45:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie, to coś innego. "Znajomą" znam z konkursów stricte Facebookowych... nie ma tutaj konta na e-konkach emotka  i jej filmik nie był na YT, był na jakimś innym serwerze, żeby nikt go nie znalazł i "nie odgapił pomysłu" lol emotka

Widocznie dzieło z wyrabianiem ciasta itd itp o którym piszesz, to był filmik KOGOŚ INNEGO - z podobnymi "lękami odebrania Seata" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140453 Napisano: 04.01.2016 20:33:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
...trochę to przykre, ale niestety emotka
po tej wiadomości przestało mnie dziwić, że organizator nie odważył się opublikować wybranych prac emotka  
OCZYWIŚCIE nie mówię że wszystkie takie były (gratuluję uczciwym zwycięzcom z forum) jednakże min 1 na bank emotka

Dodam jeszcze, że organizator w rozmowie telefonicznej gratulował jej "niebanalnie kreatywnego podejścia do tematu" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140447 Napisano: 04.01.2016 20:21:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miałam o tym nie pisać, co by już dymu nie robić i zakończyć temat Seatów w Biedronce....moja znajoma raczyła mi się pochwalić, że wygrała Seata w Biedrze dopiero po jego odbiorze, żeby nikt jej nie zabrał (chyba za nieuczciwą zabawę) emotka  emotka  Jak już odebrała, przyznała że wygrała go samym filmikiem. Ponoć filmik wysłała również na konkurs wedla z jukami...ale Albedo nie dało jej nawet biletów do kina emotka  a Seacino został zdobyty 25 sekundową zlepką zdjęć emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140072 Napisano: 03.01.2016 21:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Myślałam, że na serio do wygrania są wycieczki...weszłam w regulamin a tam ZONK: bilety lotnicze w obie strony emotka  super! 

".. każda o wartości 6 300 zł z dodatkową nagroda pieniężną w wysokości 10 000 złprzeznaczoną na pokrycie kosztów pobytu w hotelu (zwane „Nagrody Główne”).
Jedna Nagroda Główna to jeden voucher dla 2 osób i jeden przelew stawki hotelowej.
Wartość jednej Nagrody Głównej to 16300,00 zł"
Dają na waciki jeszcze emotka

łoo boziu emotka  

po tych "6 300" zamknęłam regulamin emotka  a tu niespodzianka. emotka

Dzięki emotka  Aczkolwiek przy taaaaaakiej konkurencji, braku nr paragonów i taaaakim długim okresie trwania - szanse jak w lotto   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140048 Napisano: 03.01.2016 20:50:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślałam, że na serio do wygrania są wycieczki...weszłam w regulamin a tam ZONK: bilety lotnicze w obie strony emotka  super!  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6140006 Napisano: 03.01.2016 18:28:41 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

@PatrycjaRT napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy na głosowanie, gdy dopiero z puli prac z największą ilością głosów jury wybiera zwycięzcę ...:/

Ja jednak myślę, że Organizator DOSKONALE SIĘ ORIENTUJE emotka a jedyne, co wykazuje, to totalne wygodnictwo i tumiwisizm. Sądzę, że robi to na zasadzie rzucania kawałka mięcha w kłębowisko wygłodzonych hien i czasem tylko zerknie sobie na zażarte walki wiedząc, że i tak zwycięży najbardziej zdeterminowana hiena emotka

Owszem, wie co robi...i jedynie chodzi tutaj o "statystyki". Nie ważne komu i jak, ważne żeby zleceniodawcy spodobały się "cyferki" zainteresowania konkursem. emotka

hm...aż weszłam w regulamin i wątpię, żeby akurat ten organizator-firma wiedziała 

W sumie możesz mieć rację. Ostatnio uczestniczyłam w konferencji naukowej ... miałam przyjemność omawiać kreowanie reklamy za pomocą facebooka. Ludzie byli zdziwieni, kiedy doszłam do tematyki "fejk kont" ...farmy fanów, zakupu głosów na allegro, wymiany "międzynarodowej" itd., a większość osób uczestniczących w owej konferencji to "ludzie z branży" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6139994 Napisano: 03.01.2016 18:00:34 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

@PatrycjaRT napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy na głosowanie, gdy dopiero z puli prac z największą ilością głosów jury wybiera zwycięzcę ...:/

Ja jednak myślę, że Organizator DOSKONALE SIĘ ORIENTUJE emotka a jedyne, co wykazuje, to totalne wygodnictwo i tumiwisizm. Sądzę, że robi to na zasadzie rzucania kawałka mięcha w kłębowisko wygłodzonych hien i czasem tylko zerknie sobie na zażarte walki wiedząc, że i tak zwycięży najbardziej zdeterminowana hiena emotka

Owszem, wie co robi...i jedynie chodzi tutaj o "statystyki". Nie ważne komu i jak, ważne żeby zleceniodawcy spodobały się "cyferki" zainteresowania konkursem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6139973 Napisano: 03.01.2016 17:08:36 w Konkursy ABC
@Ashedalka napisał(a):

Dobra nowa Milka ma czas na informowanie max do 8,01 (5,01 wybierają wg reg. ) 
A co ze starą? Cała już poszła? Wszystkie nagrody? Czy coś ściemniają...? 

Wg moich obserwacji brakuje słuchawek oraz zestawów do founde emotka  od 8 grudnia do końca konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0