Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6126720 Napisano: 07.12.2015 22:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiakali napisał(a):

Dziękuję Edzia21, myślałam że może prefiks SPP jest zły, ale jak ok to czekam spokojnie zwrotkę.

SPP jest ok emotka  na <7036>  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126717 Napisano: 07.12.2015 22:05:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiakali napisał(a):

"Wygrywaj właściwie pielęgnując włosy" konkurs w Superpharm, czy dostajecie zwrotki po wysłaniu zgłoszenia?

Nie wiem jak teraz, ale rano jeszcze były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126705 Napisano: 07.12.2015 21:44:36 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

bridget napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

w kauflandzie z bryza ten systemowy to cos  takiego tak  ( przykład) .035-0615-00154, w innych sklepach sa dosc krótkie?

u mnie systemowy (ten z dolu) ma jedynie 6 cyfr, inny 8. Kiedys bylo po 12

dzieki edzia, szkoda ze taki długi bo troche znakow zabiera....a pisze  sie ciagiem czy z tymi wszytskimi myslnikami?

nr systemowy ? Tam się zawsze wpisywało nr. paragonu ten z góry

Teraz zmienili zapis w regulaminie i wymagają wyłącznie systemowego z dokładnym sprecyzowaniem: "z dołu"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126482 Napisano: 07.12.2015 16:11:09 w Carrefour konkursy
kamcia napisał(a):

niestety nie odbierają od piątku emotka

W takim razie musimy czekać emotka  może zakończyli dzisiaj powiadamianie wszystkich laureatów i od jutra wezmą się za "nieodebrane" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126447 Napisano: 07.12.2015 15:35:07 w Carrefour konkursy
giulietta napisał(a):

kamcia napisał(a):

ultrixx napisał(a):

benon69 napisał(a):

belvita dalej dzwoni

Super! Dzięki za cynk emotka

a czy dzwonili już na nieodebrane z piątku?

możesz sama oddzwonić emotka

ja oddzwaniałam jakieś pół godziny temu i nikt nie odbierał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126445 Napisano: 07.12.2015 15:34:29 w Czy informują/ informowali?
basiag napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Albedo informuje z projektorami z PoloMarketu? Do jutra mają czas...no chyba że już wszystkie nagrody przeszły na Organizatora emotka  <tydzień temu kilka "strzałek" z zastrzeżonego mieliśmy>

edzia21 napisał(a):

<tydzień temu kilka "strzałek" z zastrzeżonego mieliśmy>

to oni tak robią ? emotka
też miałam 3 takie "strzałki" emotka

nie wiem czy robią...ale z nimi ostatnio coraz gorzej, więc nic mnie nie zdziwi emotka  zachłanność sięga zenitu! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126394 Napisano: 07.12.2015 14:46:45 w Czy informują/ informowali?
Czy Albedo informuje z projektorami z PoloMarketu? Do jutra mają czas...no chyba że już wszystkie nagrody przeszły na Organizatora emotka  <tydzień temu kilka "strzałek" z zastrzeżonego mieliśmy> Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126154 Napisano: 07.12.2015 10:02:26 w Carrefour konkursy
kalka napisał(a):

Mam dla Was mega dobrą wiadomość: ja nie!  emotka    emotka

emotka  ja rowniez sie przyznam...takze nie bralam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126097 Napisano: 07.12.2015 00:03:42 w WC - rozmowy o wszystkim
gosposia07 napisał(a):

Bejbik to  lalka dzidziuś z wanienką do kąpieli emotka heloł?

f*ck...nigdy nie lubiłam kalamburów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126053 Napisano: 06.12.2015 22:31:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Wg mnie to Johnson`s Baby do kąpieli, ale mogę się mylić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126048 Napisano: 06.12.2015 22:24:21 w SZUKAM....
wisienka napisał(a):

czy w kalendarzu z Winiar
produkty za 10 zł można kupić obojętnie gdzie ?

tak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126039 Napisano: 06.12.2015 22:11:37 w TESCO konkursy
izak1000 napisał(a):

harnas napisał(a):

izak1000 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Kupiłam to samo co edzia

tylko 8-pak gazowanego nie bierze udziału w konkursie.

biorą udział wszystkie zgrzewki wody   Żywiec  pod warunkiem ,że na paragonie jest. min. 20 zł...

nie wprowadzaj w błąd, biorą udział tylko te wymienione w regulaminie.

nie mam zamiaru wprowadzać kogoś w błąd..w piątek dzwoniłam do agencji , bo kupiłam właśnie 7+1 gazowaną- powiedziano mi tak jak napisałam powyżej..

W tej agencji różne pierdoły gadają...w zależności od tego, kto podniesie słuchawkę. Lepiej trzymać się regulaminu, wszak nigdy nie wiadomo jakie poglądy będzie miał weryfikujący paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126036 Napisano: 06.12.2015 22:08:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Nawet się nie musiałam specjalnie wysilać Edzia, strzeli focha, ale nagrodę dali emotka  W końcu narazili mnie na dwa zawały (hipotetycznie)  emotka  najpierw jak dali mi główną, a potem jak mi ją zabrali emotka   

kalka, jaka to agencja? emotka  Jeśli możesz...jestem mega ciekawa emotka  spodziewam się "smolarów" albo "albedów" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126030 Napisano: 06.12.2015 21:56:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cocomero napisał(a):

W piątek dostałam mailem wiadomość, że wygrałam główną nagrodę w konkursie - voucher do biura podrózy. Ciężko nawet opisać mi euforię, w jaką wpadłam (to dla mnie nagroda marzenie), oczywiście padły okrzyki radości i taniec zwycięstwa został wykonany emotka  
Szkoda tylko, że radość ta nie trwała długo, bo po pół godziny otrzymałam kolejnego maila, który był kubłem zimnej wody - z powodu błędu technicznego wysłano mi zły mail, mam nagrodę drugiego stopnia, czyli zestaw batonów. Czuję się perfidnie potraktowana. Czuć się zwycięzcą, żeby po chwili w bezduszny sposób być poinformowanym, że jednak nic z tego - nie życzę tego nikomu. Konkursy to dla mnie nowe pole i dlatego chciałabym się zapytać czy ktoś miał kiedyś podobny przypadek. Czy mam coś z tym zrobić? Czy to tylko moje błędne rozumowanie, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca? 

Co najmniej 3 osoby na tym forum pisały o konkursie Wedla i tym przypadku...mieli jakiś błąd i wysłali grupowe maile. Nie jesteś sama emotka

Pamiętam z autopsji, iż zgodnie z prawem wszystkim  omyłkowo poinformowanym o wygraniu głównej nagrody należy się rekompensata w postaci zadośćuczynienia równego nagrodzie o jakiej zostali poinformowani emotka

zgadzam się z tym emotka  też bym nie odpuściła. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126022 Napisano: 06.12.2015 21:41:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
cocomero napisał(a):

W piątek dostałam mailem wiadomość, że wygrałam główną nagrodę w konkursie - voucher do biura podrózy. Ciężko nawet opisać mi euforię, w jaką wpadłam (to dla mnie nagroda marzenie), oczywiście padły okrzyki radości i taniec zwycięstwa został wykonany emotka  
Szkoda tylko, że radość ta nie trwała długo, bo po pół godziny otrzymałam kolejnego maila, który był kubłem zimnej wody - z powodu błędu technicznego wysłano mi zły mail, mam nagrodę drugiego stopnia, czyli zestaw batonów. Czuję się perfidnie potraktowana. Czuć się zwycięzcą, żeby po chwili w bezduszny sposób być poinformowanym, że jednak nic z tego - nie życzę tego nikomu. Konkursy to dla mnie nowe pole i dlatego chciałabym się zapytać czy ktoś miał kiedyś podobny przypadek. Czy mam coś z tym zrobić? Czy to tylko moje błędne rozumowanie, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca? 

Co najmniej 3 osoby na tym forum pisały o konkursie Wedla i tym przypadku...mieli jakiś błąd i wysłali grupowe maile. Nie jesteś sama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6126017 Napisano: 06.12.2015 21:20:17 w Kaufland konkursy
bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

w kauflandzie z bryza ten systemowy to cos  takiego tak  ( przykład) .035-0615-00154, w innych sklepach sa dosc krótkie?

u mnie systemowy (ten z dolu) ma jedynie 6 cyfr, inny 8. Kiedys bylo po 12 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6125957 Napisano: 06.12.2015 18:43:45 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

Wiem że było juz wałkowane, ale jestem "poszpitalna" więc wybaczcie bo wydawało mi się że raz ktoś dzwonił i można butelki na sztuki a wczoraj czytałam że tylko zgrzewki??
http://www.tesco....zywiec/regulamin.pdf

I nie wiem na czym stanęło emotka

bezpieczniej będzie, jeśli zakupisz zgrzewki emotka  
ja kupiłam zgrzewkę 8 + zgrzewkę 6 i wyszło mi 20.36 zł, więc jakiegoś "koszmaru" nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6125443 Napisano: 04.12.2015 23:53:08 w Wkurza mnie...
Moja wypowiedź nie odnosiła się do wyników Łaciatego, gdyż nawet nie znam/nie widziałam nagrodzonego hasła - ten konkurs mnie nie zainteresował, wobec czego nie śledzę wyników. Chciałam odnieść się do ogólnej "atmosfery" panującej na forum, którą przybliżyła moja przedmówczyni - imienniczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6125435 Napisano: 04.12.2015 23:34:32 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Weszłam poczytałam i się wkurzyłam emotka Zawsze znajdzie się jakaś osoba która będzie krytykowała czyjąś wygraną a właściwie sposób,tekst,pracę jaką wygrała emotka Dlatego ja już dawno nie piszę o swoich wygranych na forum ,może czasem mnie cos poniesie ale to w chwili szcęścia,nie piszę bo niemam ochoty na hejt...i nie piszcie po ogłoszeniu wynikoow czy puszczeniu sms-ów zdan typu"Ale jak to tyle nagród a tak mało wpadlo na forum?"...wpada dużo nagrod z różnych konkursow na forum ale ludzie się nie wpisują bo nie mają ochoty sluchać słów krytyki...i dobrze!!!!Piszę to w związku z krytyką kolejnej wygranej w Łaciatym,gratuluje zwycięzcy emotka

Popieram... emotka  również większość moich wygranych nie trafia tutaj na forum. Zawiść, zazdrość i krytyka...mała liczba zwycięzców? Dziwne emotka

Wkurza mnie, że to forum nie jest TAKIE, jak kiedyś.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6125401 Napisano: 04.12.2015 22:37:50 w Kaufland konkursy
ita1987 napisał(a):

A czy po odesłanie emaila w konkursie Kaufland200 wraz ze skanem paragonu - czy dostaliście zwrotke albo podziękowanie lub jakiekolwiek potwierdzenie?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0