Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6122533 Napisano: 30.11.2015 19:27:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
falus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Czy ktoś mi wyjaśni o jaki przedrostek chodzi w regulaminie konkursu Garnier, który niby w Poradniku Domowym jest itd.? Czy chodzi o "Garnier" czy jakiś inny był podany? 

ja daję Garnier. Koniecznie z kropką na końcu, bo zauważyłam,że kiedy pisałam samo Garnier, zwrotka z drugim pytaniem nie przychodziła.Ale nie wiem,czy to reguła czy przypadek.

A ja wysłałem pare mnut temu zgłoszenie to mi napisali, że konkurs zakończył się. A wcześniej zwrotki po drugim śmie nie przychodziły. Jakoś dziwny ten konkurs jest. 

Dziwny i drogi. Nie lubie esków po 1,23 zł...a tutaj do tego jeszcze 2 na 1 zgł emotka  Ograniczyłam się do 2 zgłoszeń.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122526 Napisano: 30.11.2015 19:21:55 w Kaufland konkursy
emotka napisał(a):

joan napisał(a):

emotka napisał(a):

Ja mam Disneyland za hasło a myślałam, że 90% naród zgarną fotki i filmy i z tymi swoimi hasełkami nie mam szans...

Gratulacje emotka

Świat idzie w dobrym kierunku - chyba miło zostać docenionym za twórczość literacką?   emotka

PS: Idźże kobito z latarką na stoki igły na sosnach policzyć, zamiast lokalsom konkurencję robić  emotka Mam nadzieję, że ostatnie Troszczymy się... przegapiłaś.  emotka

A ja Tobie gratuluję bonu  emotka
Nie przegapiłam, ale ostatnio ślę mniej zgłoszeń...
Cieszę się, bo wygląda na to że do Disneylandu pojedziemy w składzie z Paryża, bo jeden bon wpadł Damianowi i jeden mamie  emotka emotka

Podziwiam, że się nie boicie ;D Ja bym się nie odważyła...w sumie z tego powodu sama odpuściłam wygrane bilety na mecz FC Barcy w "Dojczlandach" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122496 Napisano: 30.11.2015 19:02:02 w SZUKAM....
migi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam info...czy dostał ktoś dzisiaj jakiś list polecony z Warszawy? Mam awizo, jednak jak sprawdzałam w systemie kilka "strzelonych" numerów nadawczych widziałam konkursowe miejscowości. Może coś od PMI?

Poleconym dziś dostałam koszulkę UEFa Lays (koperta bąbelkowa)

Nie grałam tam, ale dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122487 Napisano: 30.11.2015 18:53:19 w SZUKAM....
Szukam info...czy dostał ktoś dzisiaj jakiś list polecony z Warszawy? Mam awizo, jednak jak sprawdzałam w systemie kilka "strzelonych" numerów nadawczych widziałam konkursowe miejscowości. Może coś od PMI? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122461 Napisano: 30.11.2015 18:28:10 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A swoją drogą, jeśli chodzi o twórczość...brakuje mi w wynikach Pani z Poznania. Czyżby przegapiła konkurs?! emotka
Oczywiście szczerze zazdroszczę talentu i chęci, jednak coś nie teges emotka

Też zauważyłaś? No wiesz, nietrudno szpanować sokolim wzrokiem w towarzystwie ślepców. Ale gdy konkurencja z zasady jest na podobnym poziomie, wielu utalentowanych graczy odpuszcza - stwierdzam po latach obserwacji emotka

coś w tym jest  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122451 Napisano: 30.11.2015 18:22:45 w Kaufland konkursy
A swoją drogą, jeśli chodzi o odmienną twórczość niż literacka...brakuje mi w wynikach Pani z Poznania. Czyżby przegapiła konkurs?! emotka
Oczywiście szczerze zazdroszczę talentu i chęci, jednak coś nie teges emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122396 Napisano: 30.11.2015 17:21:15 w TESCO konkursy
lusienka napisał(a):

delvitto napisał(a):

bridget napisał(a):

czy jak  mam zgrzewke zywca  smakołyka 1,5l i do tego 3  butelki zeby dało 20 zł to własciwy zakup czy nie? czy musza wowczas byc 2 pełne zgrzewki?

ja do zgrzewki smako -łyka dokupiłam kilka pojedynczych butelek, i sytuację tą wczoraj opisałam w @ z zapytaniem, czy będą honorować taki paragon. Odpisali mi jedynie, że wody smakowe nie biorą udziału, i nic więcej:( Ale jak to, przecież Regulamin mówi wyraźnie, w podpunkcie k, że wszystkie smaki, tzn, oni sami nie znają swego regulaminu:(

Ja kupowałam małe wody smakowe,ale w zgrzewkach i cena wyszła akurat 20zł z groszami za dwie zgrzewki.W regulaminie wykaz jest że zgrzewki,więc nie ryzykowałabym z pojedynczymi sztukami

dokładnie...w jakimś celu tak "skrzętnie" oznaczali te zgrzewki w tym regulaminie. Co nie zmienia faktu, że albo w agencji mają burdel, albo pracują tam nierozgarnięci ludzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122372 Napisano: 30.11.2015 16:51:22 w Kaufland konkursy
anika1989 napisał(a):

Szkoda, że nie wysyłają numerów paragonu...

A nie masz w mailu napisane, żeby odesłać im wszystkie zgłoszone paragony? emotka  Ja mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6122221 Napisano: 30.11.2015 15:58:50 w Czy informują/ informowali?
anika81 napisał(a):

Czy Kauflandy200 dzisiaj mają być?

To pisałem ja, Yoda.

Tak, dzisiaj mają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121998 Napisano: 30.11.2015 12:12:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

asante napisał(a):

dydys napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

dydys napisał(a):

donia7 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

właśnie przeglądałam zdjęcia śniadania dla Wargorra i widzę piękne zdjęcia naszych forumowiczów emotka  

obstawiam, że

http://wkuchnizwe.../Motyle-dla-Wargorra

http://wkuchnizwe...w%C4%85-nutell%C4%85

zgarną robota emotka

ale ładne i zapewne smaczne, trzymam kciuki za nasze forumowiczki emotka

Dzięki dziewczyny, że podoba się moja radosna twórczość emotka  Ale w tym konkursie nawet na wygrane słodycze się nie nastawiam, bo ja nagrodziłabym co 3 zdjęcie. Konkurencja przeogromna. Widzę, że Asante wykorzystuje ten sam kawałek tapety imitujący drewniane deski, haha  emotka

a gdzie taką cudną tapetę można kupić? emotka

W Leroy Merlin emotka

Gratuluję dydys, teraz już wszyscy będą mieć taką samą tapetę na zdjęciu. Oprócz mnie. Serio trzeba było to wszystko pisać? 

taką tapetę mozna kupić nie tylko w leroy merlin... pewnie dużo osób ma taka tapete w domu

nie trzeba mieć tapety... ja mam takie panele na podłodze w sypialni emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121950 Napisano: 30.11.2015 11:19:22 w Połączenia nieodebrane
sylwika76 napisał(a):

wie Ktoś co to ?
964664074838 ?

irak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121844 Napisano: 30.11.2015 00:44:13 w Kupię...
anika81 napisał(a):

aguagu napisał(a):

Kupię suszarko-lokówkę. 

Jest coś takiegoemotka

no raczej...kobieta i nie wie? emotka

w temacie: kupię czarną/czerowną jawbone up w rozmiarze M /zamkniętą - na prezent/ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121820 Napisano: 29.11.2015 22:54:52 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

carissma napisał(a):

Wracając do konkursu wody Żywiec, bo już całkiem mnie to skołowało: nie widzę w regulaminie 8x1,5l gazowanej a takową zakupiłam. Mogę zagrać na taki paragon? Jeśli już o tym pisaliście to wybaczcie ale nie przeglądałam teraz dalej jak dwie strony wstecz.

8 paki to inna rozlewnia jak się nie mylę, może stąd jej nie ma w regulaminie?

niekoniecznie, 8-paki niegazowane sa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121728 Napisano: 29.11.2015 19:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

murraya napisał(a):

gosia16 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy na konkurs Zaproś Świętego Mikołaja i wygraj! w E.Leclerc można kupić Pur bo w regulaminie go nie ma a ja zasugerowałam się plakatem na stronie konkursowejemotka

przecież jest w regulaminie PUR...emotka

gdzie ?    Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup dowolnie wybranego produktu spośródnastępujących marek: E, Somat, Silan, Clin, Persil, Bref, Perwoll.

http://www.smolar...10%202015%20r._1.pdf

to ciekawe czemu ja mam jakiś niekompletny regulamin na stronie emotka

a dziękuje juz wiem sa rózne na różnych stronach

To wina nieudolnego Smolara emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121721 Napisano: 29.11.2015 19:40:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy na konkurs Zaproś Świętego Mikołaja i wygraj! w E.Leclerc można kupić Pur bo w regulaminie go nie ma a ja zasugerowałam się plakatem na stronie konkursowejemotka

przecież jest w regulaminie PUR...emotka

gdzie ?    Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup dowolnie wybranego produktu spośródnastępujących marek: E, Somat, Silan, Clin, Persil, Bref, Perwoll.

Tutaj
Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup dowolnie wybranego produktu spośródnastępujących marek: E, Somat, Silan, Clin, Persil, Bref, Perwoll oraz Pur.  (regulamin ze strony Smolara) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121717 Napisano: 29.11.2015 19:36:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

przecież jest w regulaminie PUR...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121713 Napisano: 29.11.2015 19:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ela napisał(a):

elotta napisał(a):

falus napisał(a):

ikropka napisał(a):

falus napisał(a):

ikropka napisał(a):

Po jakim czasie dostajecie zwrotkę z Garniera?

Po 5 sekundach z następnym pytaniem. A jak odesłałem odpowiedź na drugie pytanie to nic nie dostałem. Ale chyba nic nie odsyłają, bo w regulaminie nic o tym nie pisze.

ok dzięki już dostałam. Po pierwszym sms zwrotka przyszła po 3 godzinach, po drugim pytaniu po 5 sekundach

A ja nie dostałem zwrotki po drugim pytaniu.

Mnie obie zwrotki przyszły błyskawicznie

edit: się pochwaliłam... a przy drugim zgłoszeniu już mi żadna nie przychodzi emotka

o jakim konkursie  mowa? podzielicie  się 

Wystarczy wpisać słowo GARNIER w wyszukiwarkę i już wszystko stanie się jasne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121708 Napisano: 29.11.2015 19:15:50 w TESCO konkursy
carissma napisał(a):

Wracając do konkursu wody Żywiec, bo już całkiem mnie to skołowało: nie widzę w regulaminie 8x1,5l gazowanej a takową zakupiłam. Mogę zagrać na taki paragon? Jeśli już o tym pisaliście to wybaczcie ale nie przeglądałam teraz dalej jak dwie strony wstecz.

Gazowanej w regulaminie nie ma. Miałam wczoraj ten sam problem, stojąc w Tesco przy 8-pakach gazowanej. Zrezygnowałam z zakupów, wzięłam niegazowaną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121637 Napisano: 29.11.2015 15:00:49 w Biedronka
magalan83 napisał(a):

A ja sobie dopiero dziś przypomniałam,  że nie dostałam 3 paczki luksusu ;/ ktoś dostał dwie przesyłki ma jeden adres?  

Znajomi podostawali, nawet 5 paczek przyszło na 1 adres emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6121550 Napisano: 29.11.2015 00:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnygreg napisał(a):

rettib napisał(a):

Czy na smolarowski konkurs w Leclercu wysyłacie zgłoszenie z numerem paragonu czy bez? (jeśli mamy wątpliwości, to lepiej trzymać się wersji z regulaminu, tak?) emotka

Wysłałam z numerem, zwrotka jest ok, nie wiem czy przeszłoby bez nr paragonu

Przejść, przejdzie...jednak wątpię, że takie zgłoszenia wezmą pod uwagę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0