Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6083174 Napisano: 28.09.2015 22:04:58 w Biedronka
anuska7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anuska7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anuska7 napisał(a):

wysyłałam przez stronę i pokazał się błąd, a gdy próbowałam ponownie dostałam informację z LEONA , że paragon został już wykorzystany  nie wiem czy hasło przeszło...czy może ktoś miał taki sam nr paragonu jak w Mocy. Co robić?

dlatego lepiej słać poprzez sms emotka  Szkoda paragonu za 2 dychy...

przez sms też taka sama informacja...

Najpierw wysyłałaś przez stronę www, czy sms? emotka  Ale na 99% Twoje zgłoszenie dotarło...i wg mnie to jest Twój numer. A swoją drogą, posrało ich chyba z tymi ograniczeniami na numer par emotka

wysłałam dla pewności na drugi paragon to samo hasło ...już smsem doszło, ale jeden paragon na straty

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6083162 Napisano: 28.09.2015 21:50:53 w Biedronka
anuska7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anuska7 napisał(a):

wysyłałam przez stronę i pokazał się błąd, a gdy próbowałam ponownie dostałam informację z LEONA , że paragon został już wykorzystany  nie wiem czy hasło przeszło...czy może ktoś miał taki sam nr paragonu jak w Mocy. Co robić?

dlatego lepiej słać poprzez sms emotka  Szkoda paragonu za 2 dychy...

przez sms też taka sama informacja...

Najpierw wysyłałaś przez stronę www, czy sms? emotka  Ale na 99% Twoje zgłoszenie dotarło...i wg mnie to jest Twój numer. A swoją drogą, posrało ich chyba z tymi ograniczeniami na numer par emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6083158 Napisano: 28.09.2015 21:46:40 w Biedronka
anuska7 napisał(a):

dlatego lepiej słać poprzez sms emotka  Szkoda paragonu za 2 dychy... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6083111 Napisano: 28.09.2015 20:50:00 w Biedronka
Jeśli chodzi o MOC NAGRÓD, dzwoniłam do agencji i pytałam...nie trzeba żadnych śmiesznych kopert emotka  Wystarczy jedynie oświadczenie i podpięty do niego paragon, żeby mogli połapać się co-z czym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6083109 Napisano: 28.09.2015 20:48:40 w Biedronka
rogalino napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy wyjaśniło się coś z konkursem Unilevera w Biedronce?:) Axe/Rexona co z tego duetu wchodzi? emotka  

Rexona wchodzi, Axe odpada

Dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6083103 Napisano: 28.09.2015 20:38:52 w Biedronka
Czy wyjaśniło się coś z konkursem Unilevera w Biedronce?:) Axe/Rexona co z tego duetu wchodzi? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082176 Napisano: 26.09.2015 22:31:13 w Biedronka
Finezyjna napisał(a):

Nie mogę znaleźć zapisu, na jeden adres bez względu na nazwisko może być jedna nagroda?

Wg mnie Ograniczenie jest tylko na osobę. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082168 Napisano: 26.09.2015 22:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

A ile tam teraz osób pracuje? Bardzo dużo.
20 tysięcy tekstów to wydaje się coś nie do ogarnięcia. Ale już jak się pomyśli, że 1 strona to min. 10 tekstów, 10 stron to 100, 100 to 1000... 
Takie czytanie nie wymaga takiego skupienia jak klasyka. 
Kilka osób to ogarnie w dwa dni, mając czas na kawę i plotki emotka

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć, że nad tymi tekstami pochyla się cały sztab Allbedo emotka  A jeśli mają dużo osób, to na pewno nie z uwagi na czytanie tekstów. Każdy ma jakaś "specjalną misję". Widzę po swoich tekstach, które nagradzają...czysta losowość.

Przynajmniej to moje zdanie, ale życzę Wam wszystkim jak najlepiej  emotka  Oby UCZCIWIE czytali, nagradzajac najlepsze perełki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082149 Napisano: 26.09.2015 21:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka  więc jak najbardziej - pazerność odbije się na nas emotka  ... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082148 Napisano: 26.09.2015 21:42:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, jedni będą pisać o tym, że zostali wprowadzeni w błąd i wysłali zły numer, a drudzy będą pisać, żeby nie uznawać błędnych numerów paragonów, bo było jasne, który podać. I taka walka jednych z drugimi, a wygra ALBEDO, które dziwnym trafem nie przewidziało rezerwy... Ten zapis z przejściem nagród na organizatora to największy regulaminowy absurd... 

moim zdaniem automatycznie odrzucą numery paragonów, które mają powyżej 4 cyfr
a jeśli chodzi o nagrody główne to wiem, że rzetelnie rozdają, choć czasem mają poślizg z wysyłką emotka

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka

emotka  Edzia, ale to są dwa odmienne poglądy emotka
A ja akurat nie mam pojęcia kto w tej dyskusji ma rację, ale wiem jedno: Albedo ma bardzo mało czasu na przeczytanie wszystkich zgłoszeń i uczciwy wybór emotka   Biorą na siebie dużo zobowiązań, wyznaczają krótki terminy, ktoś tu napisał, że ich pazerność odbije się na nas i obawiam się, że to niestety może być prawdą emotka

Jestem pewna, że tego nie przeczytają...prac pewnie było tysiące. Rozmawiałam kiedyś ze znajomą z pewnej agencji, mówiła że po 50-tej pracy mózg czytającego już się wyłącza i człowiekowi się po prostu nie chce czytać. Przecież tam bóg wie jakich "komisji" nie ma. Ładnie to to tylko w reg wygląda. Czyta 1, max 2 osoby. Konkursy konsumenckie to tylko kropla w morzu kompetencji agencji reklamowej. Albedo ma teraz bardzo dużo pracy, mega dużo promocji...i kilka równorzędnych konkursów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082145 Napisano: 26.09.2015 21:36:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, jedni będą pisać o tym, że zostali wprowadzeni w błąd i wysłali zły numer, a drudzy będą pisać, żeby nie uznawać błędnych numerów paragonów, bo było jasne, który podać. I taka walka jednych z drugimi, a wygra ALBEDO, które dziwnym trafem nie przewidziało rezerwy... Ten zapis z przejściem nagród na organizatora to największy regulaminowy absurd... 

a jeśli chodzi o nagrody główne to wiem, że rzetelnie rozdają, choć czasem mają poślizg z wysyłką emotka

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka

emotka  Edzia, ale to są dwa odmienne poglądy emotka
A ja akurat nie mam pojęcia kto w tej dyskusji ma rację, ale wiem jedno: Albedo ma bardzo mało czasu na przeczytanie wszystkich zgłoszeń i uczciwy wybór emotka   Biorą na siebie dużo zobowiązań, wyznaczają krótki terminy, ktoś tu napisał, że ich pazerność odbije się na nas i obawiam się, że to niestety może być prawdą emotka

chodziło mi o 2 zdania napsiane przez beate21 emotka  odnośnie odrzucenia automatycznego paragonów oraz o głównych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082131 Napisano: 26.09.2015 21:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082111 Napisano: 26.09.2015 20:31:59 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

Czy były już wyniki Rexony?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082095 Napisano: 26.09.2015 20:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

aga67 napisał(a):

A w C4 Wedel  to nr,paragonu obok daty czy systemowy?  Czytam reg. i nic nie widzę o systemowym  emotka

Numer dowodu zakupu, o którym mowa w pkt 2.3.2.i Regulaminu, który Uczestnikobowiązany jest podać przy wypełnieniu formularza konkursowego, znajdować się będzie na
danym paragonie w jego dolnej części po prawej stronie i może być opisany jako „NUMER
SYSTEMOWY” lub „NUMER TRANSAKCJI”.

Dlaczego ją w błąd wprowadzasz? Przecież w c4 podaje się numer paragonu z góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081766 Napisano: 25.09.2015 23:55:33 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

rachel napisał(a):

tam w ogóle będzie kilka rezerw  bo już widać numery paragonu trzycyfrowe...w sumie to się dziwię że smolar to umieszcza na liście zamiast losować następne:/

A 3 cyfrowy zly? Ostatnio jakis z Rossmana mialam 3 cyfrowy. Przyznam, ze mnie zdziwil, ale coz;) poszedl na ogolnopolski colgate

Jeśli chodzi o biedronkę to tak, zły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081637 Napisano: 25.09.2015 20:59:11 w Biedronka
źle Cię luko zrozumiałam, myślałam że pytasz czy 100 znaków to z Biedronką i numerem paragonu emotka haha, dzisiaj już nie myślę emotka

Biedronka.nr pparagonu.DOKOŃCZENIE zdania na 100 znaków emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081636 Napisano: 25.09.2015 20:57:56 w Biedronka
luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy te 100 znaków w nowym konkursie to jest łącznie z początkiem już? 

wg mnie sama odpowiedź ma liczyć 100 znaków, biorąc pod uwagę że trzeba jeszcze skrobnąć prefix "biedronka" i numer paragonu, mało byłoby znaków na odp emotka

Kurcze, zawsze mam problem z tym - wysłałbym samo dokończenie zdania bez początku no i mam wątpliwości czy przyjmują takie, czy musi być całość... 

samo dokończenie emotka ! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081620 Napisano: 25.09.2015 20:31:30 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Czy te 100 znaków w nowym konkursie to jest łącznie z początkiem już? 

wg mnie sama odpowiedź ma liczyć 100 znaków, biorąc pod uwagę że trzeba jeszcze skrobnąć prefix "biedronka" i numer paragonu, mało byłoby znaków na odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081619 Napisano: 25.09.2015 20:28:36 w Biedronka
sylwika76 napisał(a):

proszę powiedzcie mi jeśli na persil wysłałam 18.09 to niestety już po zawodach i pralki nie mam

tak, bo etap z którego są dzisiaj wyniki trwał do wczoraj...czyli 24.09 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081589 Napisano: 25.09.2015 19:44:06 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie: Czy iPad taki, jak niżej posiada możliwość korzystania z internetu za pomocą karty sim? i jeśli tak to zwykłej czy micro?emotka
http://www.agito....72hc-a/pd/DK9YGBBBM/
Tam jest specyfikacja, ale mnie to grzyb mówi, a potrzebuję się szybko dowiedzieć.emotka
Please... emotka

tak emotka  ma  LTE na nanoSIM emotka  czyli bardzo malutką. Wyświetl w wątku >>
0 0