Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6081572 Napisano: 25.09.2015 18:51:23 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

ITM Okazje dla domu - do mnie dotarły i potwierdzam - telefony odbierają

do mnie również wszystkie nagrody dotarły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081566 Napisano: 25.09.2015 18:39:13 w Biedronka
nouvelle napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jejku, a ja się cieszę z nowych konkursów w Biedronce, bo może uda się coś wygrać wysyłając 1 czy 2, a tu chyba szanse są mniejsze niż w totka...
Swoją drogą, to widzieliście nowe konkursy? 20 ślicznych seatów i tyle samo nagród po 20.000? emotka

To jakaś mała, nieznana agencja, pewnie tania... hmm... emotka Ktoś ich zna? Hackett Hamilton?

zna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081308 Napisano: 25.09.2015 14:32:11 w Biedronka
holala napisał(a):

myslicie, ze jest rezerwa z mocy? czy nagrody, przy niewaznym//nienadeslanym paragonie przechodza na organizatora?

myślę że nie będzie, komu by się chciało robić rezerwę emotka  myślę, że i tak polegną z przelewami, a co dopiero rezerwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081299 Napisano: 25.09.2015 14:26:11 w Biedronka
martunik3 napisał(a):

szkoda, że 23-go nie brałam udziału

ja również...23-go miałam 3 "powtórki nr paragonu" pod rząd i się wkurzyłam, olałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080908 Napisano: 25.09.2015 00:26:58 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
koniczynka123 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

czy coś możecie powiedziec o agencji PMICambera? terminowi? czy rzetelnie oceniają itp?

3 lata temu organizowali  "wiosne pachnacą" z Luksją- wtedy wybrali mi najlepsze z haseł jakie słałam więc możliwe, że czytali  emotka wszystko wysyłali terminowo - nie miałam żadnych zastrzeżeń

Z tego co pamiętam, kiedyś organizowali jakiś konkurs Wedla w ITM emotka  Wówczas również byłam zadowolona z ich wyboru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080862 Napisano: 24.09.2015 23:00:40 w Biedronka
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dotusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

maryam napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A swoją drogą, ciekawe ile makiet/filmów/laurek i innych dziwnych tworów dostało Albedo na konkurs w Biedrze emotka ...czego to co NIEKTÓRZY nie zrobią dla zdobycia samochodu emotka  a tffu!

a który to konkurs?

Wedel, tam gdzie była odpowiedź na 300 znaków emotka

może ktoś odważny wrzuci swoją odpowiedź, albo chociaż napisze co pisał? emotka

ps. jestę tchórzę... emotka

ja osobiście udziału nie bralam emotka

ta weź nie żartuj emotka

nie żartuję ani trochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080855 Napisano: 24.09.2015 22:55:40 w Biedronka
dotusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

maryam napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A swoją drogą, ciekawe ile makiet/filmów/laurek i innych dziwnych tworów dostało Albedo na konkurs w Biedrze emotka ...czego to co NIEKTÓRZY nie zrobią dla zdobycia samochodu emotka  a tffu!

a który to konkurs?

Wedel, tam gdzie była odpowiedź na 300 znaków emotka

może ktoś odważny wrzuci swoją odpowiedź, albo chociaż napisze co pisał? emotka

ps. jestę tchórzę... emotka

ja osobiście udziału nie bralam emotka  ale ciekawa jestem wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080853 Napisano: 24.09.2015 22:54:06 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dopiero teraz sobie uświadomiłam, że owi niektórzy mogli wrzucać jakieś linki do "pomysłowych" filmików.. ale jak przesłać makietę przez formularz? czy też dają linki do zdjęć?  emotka  

ech.. pytam, bo nigdy się w takie żenujące szopki nie bawię, aczkolwiek domyślam się, że lud może mieć swoje sposoby na obejście wszystkiego... tffuuu!

ktoś mi kiedyś opowiadał, że jakaś osoba z tego forum (nie wiem kto) wygrała samochód w konkursie, gdzie zamiast hasła reklamowego jakiegoś produktu posłała makietę (chyba pocztą) wraz z hasłem emotka  Ponoć org był wniebowzięty emotka  więć wszytko jest możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080846 Napisano: 24.09.2015 22:50:32 w Biedronka
maryam napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a który to konkurs?

Wedel, tam gdzie była odpowiedź na 300 znaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080827 Napisano: 24.09.2015 22:31:42 w Biedronka
A swoją drogą, ciekawe ile makiet/filmów/laurek i innych dziwnych tworów dostało Albedo na konkurs w Biedrze emotka ...czego to co NIEKTÓRZY nie zrobią dla zdobycia samochodu emotka  a tffu! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080811 Napisano: 24.09.2015 22:08:15 w Paragony
ilosto3995 napisał(a):

Ma ktoś paragon tesco nivea men? na konkurs z którego dziś informowano? pilne.

Przecież tam podawało się numer paragonu...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080583 Napisano: 24.09.2015 17:00:12 w Biedronka
0 0

edzia21

#6080346 Napisano: 24.09.2015 13:00:29 w Biedronka
assal napisał(a):

Plotka głosiła, że w Jogobelli też oni wygrali, ale kogoś podstawili, bo mieli nagrodę główną rok wcześniej.
Patrząc na to zdjęcie wydaje mi się, że mogła to nie być tylko plotka emotka

Tę fotkę również zgłosili na jakiegoś "słupa" emotka  Może mają miniaka za poprzedni etap?:D Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080316 Napisano: 24.09.2015 12:42:44 w Biedronka
tusienka napisał(a):

https://turniejty...84/56019137b735e.jpg
mi się to podoba

Monika U daje radę jak zwykle emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6079959 Napisano: 24.09.2015 03:23:47 w Dziś cieszę się z.....
joan, dzięki za wsparcie  emotka  przyznaje, coś w tym jest!

ultrixx to jest myśl! Smolar byłby pod wrażeniem mugolszczyzny ... oj posypałyby się główne emotka  Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6079957 Napisano: 24.09.2015 02:50:26 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

dolly napisał(a):

taalvikki napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurzył mnie przeczytany dziś artykuł o aborcji oraz dyskusja jaka rozwinęła się za jego sprawą na Fb. Czy Wy także uważacie, że aborcja w naszym kraju powinna być legalna bo dziecko na bardzo wczesnym etapie to tylko płód i usuwając płód nie zabijamy małego, przyszłego człowieka? Ciężko mi to pojąć...

nie. ja tak nie uważam. czy nazwie się to płodem, czy dzieckiem, jest to żywa istota, która człowiekiem będzie. dlatego, kiedy do zapłodnienia już doszło, rodzice przejmują odpowiedzialność już nie tylko za siebie, ale za to, co stworzyli. póki więc w brzuchu zamiast dziecka był tłuszcz, to można było mówić, że "mój brzuch to moja sprawa", natomiast kiedy poza tłuszczem i wątrobą jest tam także dziecko/płód, to już jest to także owego dziecka sprawa. więc: aborcji mówię nie. zwłaszcza, że jeżeli ktoś dziecka nie chce, to wcale do zapłodnienia nie musi dopuszczać. i już. trzeba być odpowiedzialnym za to, co się robi.

a przepraszam o gwałcie słyszałaś?

tak, słyszałam. odnosiłam się oczywiście do "klasycznych" sytuacji. w przypadku gwałtu, oczywiście dopuszczam taką możliwość. możliwe, że wyraziłam się nieściśle, ale to jest dość obszerny temat, więc całego referatu nie pisałam. moja wypowiedź dotyczyła wypowiedzi, na którą odpowiedziałam, czyli argumentu, mówiącego, że aborcji można dokonać BO...płód to nie człowiek.

Jestem osobą postronną, nie mieszam się w takie tematy ... jednak teraz zostaje pytanie, jakie jest różnica pomiędzy płodem z "wpadki", a "gwałtu". Chciane, czy nie chciane, to w końcu ten sam człowiek/embrion/płód/zarodek. I kółko się zapętla. Jestem zdania, że każdy ma swoje sumienie. Nie można nikomu narzucać swojej woli, chce aborcji - niech jej dokonuje, nie chce - też ok. Różne przypadki krążą po ludziach. Jak ktoś od początku nie chce tego dziecka, to i tak może w końcu doprowadzić do tego, że dziecko straci życie (tak jak w pewnej, medialnej rodzince z Sosnowca).

BTW. Osobiście nigdy nie posunęłabym się do jakiejkolwiek aborcji, jednak też nie mam w zwyczaju innym "zaglądać do garnka" emotka  Jak dla mnie - temat nonsensowny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6079950 Napisano: 24.09.2015 01:56:32 w Biedronka
brudny napisał(a):

Ciekawi mnie ilość paragonów, zakładając, że było z 30 tyś zgłoszeń a numery systemowe przeważnie mieszczą się w przedziale od 1 do 9999 to ile razy trafiliśmy na zdublowane numery i czy w ogóle będę one brane pod uwagę.

Na szczęście były jeszcze daty zakupu, fakt - konkurs trwał tylko tydzień, jednak przy 2 parametrach prawdopodobieństwo dubli troszkę się obniża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6079923 Napisano: 24.09.2015 00:07:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jest taka opcja, co to dla nich? emotka Ostatnio wyniki jednego z konkursu w biedrze (przez nich organizowanego) były już na drugi dzień emotka

w regulaminie jest napisane ,że 04.10 opublikowana zostanie lista i w ciągu kolejnych 5 dni roboczych laureaci zostaną powiadomieni @

zabcia, wówczas na "debatę nad wynikami" również mieli regulaminowe 2 tygodnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6079911 Napisano: 23.09.2015 23:57:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest taka opcja, co to dla nich? emotka Ostatnio wyniki jednego z konkursu w biedrze (przez nich organizowanego) były już na drugi dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6079876 Napisano: 23.09.2015 23:02:39 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

edzia21 - a będziesz teraz miała mniej czasu na konkursowanie? Bo nie wiem, czy się cieszyć z Tobą emotka emotka

Od pewnego czasu, na konkursy nie mam go w ogóle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0