Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6065482 Napisano: 02.09.2015 16:20:46 w Intermarche
fino napisał(a):

ewunia napisał(a):

rencia163 napisał(a):

A  z konkursu Okazja dla domu to jakoś do 5 września maja informować tak?

Główne informowali w poniedziałek, dzienne chyba jeszcze nie.

jak to informowali w poniedziałek? przeszukałam tematy i nie widzę żeby ktoś w poniedziałek zgarnął laptopa z tego konkursu emotka

a skad wiesz że się chwalił? emotka  Nie każdy pisze o wszystkich swoich nagrodach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065479 Napisano: 02.09.2015 16:17:57 w Intermarche
defed napisał(a):

z którego konkursu te stówki do ITM  w MDW? loteria Nestle czy Okazja dla domuemotka emotka emotka

Raczej z Nestle...ktoś napisał że ma nagrodę z 31.08, a okazja dla domu skonczyla sie duzo wczesniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065463 Napisano: 02.09.2015 15:58:59 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie myśl, że już niedługo MDW będzie zawalone "50 zł z biedronki" emotka

Możesz zacząć cieszyć się tą chwilą emotka

powinien być "prikaz" chwalenia się tą nagrodą zbiorczo raz w tygodniu przez 1 i tą samą osobę.O ile wygra i chce się tym pochwalić, oczywiście emotka

Albo założyć wątek "MDWwB" emotka
a tak serio..... patrząc na to co Biedra nam jeszcze szykuje za atrakcje w kolejnych konkursach..........ten żart z wątkiem nie był by taki zły emotka

jestem za emotka  bo zanim człowiek przekopie się w MDW przez miliony tych wszytskich 50-tek to mega dużo czasu minie...a niektórzy i ci sami będą dzień w dzień się wpisywać, znając życie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065132 Napisano: 02.09.2015 12:18:51 w Biedronka
Szkoda, że z pralkami to loteria ...Smolar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064911 Napisano: 02.09.2015 00:30:25 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

strona 8

dzięki emotka
teraz widzę...wcześniej w ogóle na to uwagi nie zwróciłam, a pamiętam, że czytałam napis na koszulce Pana ze zdjecia obok  emotka chyba taka twórczość na mnie nie działa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064907 Napisano: 02.09.2015 00:25:09 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

jakoś mało to oryginalne patrząc na dawny konkurs Jogobelli, gdzie wygrało coś podobnego...

a na której stronie w galerii jest to zdjecie? emotka  Właśnie przeglądam i nic powalającego w oko mi nie wpadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064885 Napisano: 01.09.2015 23:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

M2.O - (nie)Lubię to!

Nie znam. I chyba nie chcę poznać emotka

emotka a ja znam i żałuję emotka  haha Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064882 Napisano: 01.09.2015 23:09:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

(...) Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. (...)

O której agencji toczy się rozmowa? emotka

Współczuję sytuacji, konkursowicz nerwy musi mieć ze stali emotka

M2.O - (nie)Lubię to! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064875 Napisano: 01.09.2015 22:51:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

W Leonie 500 walizek i jakiś odzew nagrodowy na forum jest. W Lechu 700 zgrzewek i jakoś za cicho na forum.
tak czy siak w sumie na konkursy z 10 paragonów i zero nagród.

z Lechem to jakiś przekręt
Nie ma innego wyjścia
Moze smsy nie poszły wszystkie,albo był błąd w regulaminie i dali mniej nagród niż powinni-nie wiem.Jestem przekonana że nie rozdali 700nagród

A żeby tak organizator liste zwyciezców (num telefonów bez 3 środkowych cyfr) zamieścił na stronie.. Wierzyć mi się nie chce z tymi 700 zgrzewkami.. No jakoś powinien się wytłumaczyć. Do sponsora pisać?

może najpierw poprosić organizatora o listę laureatów a jak będzie bez odzewu to dopiero wtedy sponsor?
No chyba że ktoś się pomylił i to miało być 70zgrzewek to ok,ale nie ma siły że dali 700!

Nie ma czegoś takiego jak pomyłka w regulaminie. wtedy płaci za to ktoś - kto ten regulamin utworzył. I dodatkowo pomylili się kilka razy? jest mowa o 50 zgrzewkach dziennie i sumie 700. Co to znaczy "może przyznac w mniejszej ilości, bo ble ble ble.." Niech wykażą dlaczego w mniejszej ilości? U mnie smsy były wypracowane, bez błedów, elegancko napisane. No i co sie stało z głównymi? niech podadzą odpowiedzi do tych głównych..zobaczymy poziom jakim sie kierowali.. wałek jakiś i trzeba komus po nosie za to dać..

Akurat ta agencja to brak profesjonalizmu i kompetencji w każdym calu! Miałam z nimi rok temu przeprawę reklamacyjną. Chodziło o grę na czas na FB Wilkinson. Zagrałam kilka razy i odpuściłam, bo wyniki były kolosalne, a konsol chyba tylko 10 (już dokładnie nie pamiętam)...po czym minęło kilka tygodni i pojawiły się wyniki. Narodzone zostały osoby z czasami dużo wyższymi od moich. Poszła reklamacja. Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. Gadka zrobiła się luźna...po czym laska z agencji zaczęła mnie przepraszać, twierdząc że: "Musieliśmy gdzieś tą kreskę postawić. Przepraszamy że na panią padło, miała Pani pecha. Nie posiadamy narzędzi, żeby sprawdzić kto grał uczciwie a kto nie. Sama Pani rozumie, a wyniki były wysokie." 
Kosztowało mnie to 3 mies nerwów. Taka to właśnie "profesjonalna" agencja. W sumie teraz żałuję, że pociągnęłam dalej kwestii oskarżenia mnie o oszustwa, których nie było emotka  Dowodów brak, ale im się tak WYDAWAŁO emotka
aaaa i w ramach przeprosin za BEZPODSTAWNE (jak to ujęli) usuniecie mnie z gry, dorzucili mi kilka gier do konsoli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064548 Napisano: 01.09.2015 16:14:11 w Połączenia nieodebrane
0 0

edzia21

#6064126 Napisano: 31.08.2015 23:52:51 w Udane wymiany - polecane nicki:)
W temacie, polecam krzysiula15 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064103 Napisano: 31.08.2015 22:44:36 w Biedronka
luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mam nadzieję, że agencja wykaże się pełną profeską i WIEDZĄ nagradzając ambitne hasła reklamowe, a nie durne rymowanki-wazeliny na 300 znaków emotka  a patrząc na niektóre "hasłowe konkursy" różnie z tym bywa emotka

Ja myślę, że chyba na takie durne rymowanki liczą, skoro limit znaków wynosi 300. Poza tym nie wierzę, że to będą czytać... emotka

Nie ma co się sugerować tymi 300 znakami, ponieważ oni mają taki formularz we wszystkich konkursach. Widocznie tak mają stworzone skrypty i zmieniają tylko szaty graficzne. Styl strony jest wszędzie taki sam. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064085 Napisano: 31.08.2015 22:14:58 w Biedronka
Mam nadzieję, że agencja wykaże się pełną profeską i WIEDZĄ nagradzając ambitne hasła reklamowe, a nie durne rymowanki-wazeliny na 300 znaków emotka  a patrząc na niektóre "hasłowe konkursy" różnie z tym bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064033 Napisano: 31.08.2015 20:35:51 w Biedronka
deva napisał(a):

czy jest ktos kto dziś nie zagrał w biedronce?

ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063880 Napisano: 31.08.2015 15:42:08 w Smolar
a jeśli chodzi o bilety na mecz OKOCIM - Biedronka, agencja ich jeszcze nie posiada (a mialy juz dawno do nich dojść)...prawdopodobnie jutro je dostaną i będą od razu rozsyłać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063832 Napisano: 31.08.2015 14:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

mój mąż colę uwielbia ale tego piw nie mógł przełknąć, więc chyba nie mam czego żałować ( tyle tylko, że ucierpiała moja konkursowa duma)

Ja jestem fanką (co prawda byłą, bo zerwałam z nałogiem) coli/pepsi, a także dobrego piwa (aktualną) ;D łyk Diesla zapamiętam do końca życia. emotka  Na szczęście był to tylko 1 łyk... emotka  a tak propo...ma ktoś nagrodę z ostatniego dnia konkursu? Waszak wtedy grałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063819 Napisano: 31.08.2015 14:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I u mnie Leszka brak na 2 zgłoszenia emotka  ale to "piwo" jest tak paskudne, że akurat nie żal mi tych kilko-paków emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063511 Napisano: 30.08.2015 22:33:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luskaaa napisał(a):

Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co im chodzi w konkursie Oxforda? 
Konkurs jest promowany przez sieć Carrefour (jest na ich stronie), w sklepie były informacje o promocji, a na liście sklepów nie ma żadnego Carrefoura 

Możesz spokojnie grać na paragon Carrefoura i innych sklepów, na swojej mapce nie mają wszystkich lokalizacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063493 Napisano: 30.08.2015 21:34:19 w Smolar
mariolakal napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy ktoś już otrzymał od Smolara bilety na mecz Polska - Gibraltar wygrane w Biedronce w konkursie " Toast za naszych" ? 
Mecz już 07 września,  może ktoś dzwonił do nich  i może podzielić się informacjami na ten temat?

Również czekam... Nie dzwoniłam... Szukam jednak płatnego parkingu w okolicach stadionu... Na ich stronce nie widzę wzmianki o tym meczu... emotka

Pojawi się tutaj w ciągu najbliższego tygodnia (zawsze wrzucają na ostatnią chwilę)  http://www.pgenar....pl/kontakt/parking, cierpliwości kobieto emotka ...nawet jeszcze biletów nie mamy na dobrą sprawęemotka  a Ty już chcesz bulić za parking. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063469 Napisano: 30.08.2015 20:29:00 w Biedronka
Adasio napisał(a):

Ponoć znowu IQ marketing ma przeprowadzić w biedrze konkurs. Na razie wiem tylko że główna to 100000pln. 

mam nadzieję, że w końcu jakiś konkurs opisowy... Wyświetl w wątku >>
0 0