Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6063453 Napisano: 30.08.2015 19:32:17 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Oby od jutra dużo nas grało bo w regulaminie piszą :
 W przypadku, gdy danego dnia konkursu nie wpłynie wystarczająca ilośćzgłoszeń do przyznania 500 nagród nagrody nie zostaną przyznane.

a;e tu chodzi o to, że nie przyznają tylko różnicy między 500 a tym co wpłyneło emotka

dokładnie, po prostu nie rozdysponują całej puli nagród przeznaczonej na dzień...a o liczbę 500 zgłoszeń na dzień, to Ty się raczej nie martw emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063308 Napisano: 30.08.2015 00:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tam gdzieś jest zdanie mówiące o braku jakichkolwiek ograniczeń emotka

Dokładnie, więc nie ma się co przejmować emotka
A do przelewu wystarczy podać nr starej/puster karty prepaid. O ile ktoś takową posiada.

A co jest nie tak z prawdziwym numerem konta? emotka  Podanie jego to jakaś zbrodnia, bo nie Qmam? emotka  Po co to kombinowanie? emotka

Edzia obawiam się, że po kilku wygranych na jedne dane będą "blokady", oby to później nikt nie miał pretensji, że wygrywają te same osoby.

Wątpię! emotka  Wystarczy zobaczyć na listę nagrodzonych na Shellu - Pepsi emotka  jakichkolwiek skrupułów nie mieli. /w odniesieniu do tych samych rodzin, przy tak małej liczbie nagród/ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063307 Napisano: 30.08.2015 00:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A co jest nie tak z prawdziwym numerem konta? emotka  Podanie jego to jakaś zbrodnia, bo nie Qmam? emotka  Po co to kombinowanie? emotka

Może ktoś z jakichś względów nie chce, żeby mu cokolwiek wpływało na konto. Są różne (często bardzo skomplikowane) sytuacje życiowe.

Aaaa emotka  Myślałam już, że są jakieś przesłanki konkursowe i nikt z nad nie powinien podawać swojego konta emotka  Dzięki joan! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063300 Napisano: 30.08.2015 00:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tam gdzieś jest zdanie mówiące o braku jakichkolwiek ograniczeń emotka

Dokładnie, więc nie ma się co przejmować emotka
A do przelewu wystarczy podać nr starej/puster karty prepaid. O ile ktoś takową posiada.

A co jest nie tak z prawdziwym numerem konta? emotka  Podanie jego to jakaś zbrodnia, bo nie Qmam? emotka  Po co to kombinowanie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063297 Napisano: 29.08.2015 23:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

awi napisał(a):

Nie mogli wydać kart płatniczych, albo wypłacać z bankomatów kodem, tylko chcą nr konta wrrr

Karta prepaid również posiada nr rachunku, na który można dokonywać wpłat emotka A druga sprawa, że nie dostrzegłam żadnego info o ograniczeniu nagród na osobę emotka

Tam gdzieś jest zdanie mówiące o braku jakichkolwiek ograniczeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063178 Napisano: 29.08.2015 14:37:57 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Czy o rowerach z NIVEA Rossmann informowali? 

A Garnki z Lubelli TESCO?

http://www.rossne...3b-bbd5-0fcceada02ae Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063153 Napisano: 29.08.2015 12:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Nie ma ograniczenia na gospodarstwo? Jestem na telefonie i nie otwiera mi sie pdf, czytal ktos regulamin doglebnie?:)

nie, nawet na jedną osobę nie ma ograniczeń emotka

super
czyli w poniedziałek  po stos  paragonów lecimy emotka
Fajnie mają osoby u których są biedronki całodobowe można kupować w nocy

Kto leci, ten leci emotka  z racji braku czasu dołączę później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063146 Napisano: 29.08.2015 11:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bonitta napisał(a):

Nie ma ograniczenia na gospodarstwo? Jestem na telefonie i nie otwiera mi sie pdf, czytal ktos regulamin doglebnie?:)

nie, nawet na jedną osobę nie ma ograniczeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063043 Napisano: 28.08.2015 22:05:44 w TESCO konkursy
szprotka napisał(a):

Ślicznie dziękuję edzia21 emotka

nie ma za co emotka  powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063039 Napisano: 28.08.2015 21:59:14 w TESCO konkursy
szprotka napisał(a):

Czy ktoś mnie uświadomi o co chodzi w Palmolive, czy wystarczy wysłać sms, czy trzeba wrzucić też kupon w Renult?Z

Zgłoszenie można wysłać SMS`em LUB wrzucić w salonie/soisku Renault, który został wymieniony w reg.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6063007 Napisano: 28.08.2015 20:39:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
katrin1 napisał(a):

maranta napisał(a):

Może to osłodzi niektórym cukrową gorycz .Wklepcie sobie w google 1 laureata z grilla i zobaczcie z kim przegraliście.

O kurcze, to pogratulowac gustu i znawstwa tematu komisji, skoro takiego mistrza tylko grillem nagrodzili.emotka

Widocznie wziął konkurs zbyt na poważnie emotka  zwykły przepis na wymyślne danie nie jest równy kreatywnemu opisowi nawet prostego dnia, ot co emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6062983 Napisano: 28.08.2015 19:47:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja dołączam do gratulacji emotka  zarówno dla Oli - szacun za hart ducha, mnie stres zeżarłby milion razy i dla mgrzel, szerokości emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6062970 Napisano: 28.08.2015 19:15:49 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

czy tablet z Shell ma jakąś gwarancję? Samsung Galaxy Tab A ....

Wcześniej ludzie pisali, że były gwarancje podbite. Do mnie jeszcze kurier nie zawitał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6062462 Napisano: 27.08.2015 22:40:32 w NA CO CZEKAMY?
1q1q1q napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ultrixx napisał(a):

ja mam jeszcze na liście:
ABC - Okocim
Empik - Pascal
Topaz - Wyprawka szkolna
Kaufland - Troszczymy się...

Może ktoś ma zapisane do kiedy mają być rozwiązane?

Pascal już rozwiązany emotka

kiedy?

we wtorek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6062221 Napisano: 27.08.2015 16:42:09 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mam pytanie nietypowe... Otóż mój synuś wraz z rodzinką wybiera się na mecz Polska-Gibraltar w dniu 7 września /wygrana z okocimia w Biedronce/... W związku z tym mam pytanie: czy istnieje możliwość rezerwacji miejsca parkingowego w okolicy Stadionu Narodowego ? Jeśli tak to pytanie  następne: jak to załatwić ? Będę na forum po 22-ej... Mile widziane PW...  emotka

W sumie też się chętnie dowiem emotka

Tak istnieje i dokonuje się ją wyłącznie przez neta. Koszt 20 zł. Na stronie Stadionu Nar.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6062199 Napisano: 27.08.2015 16:03:38 w NA CO CZEKAMY?
ultrixx napisał(a):

ja mam jeszcze na liście:
ABC - Okocim
Empik - Pascal
Topaz - Wyprawka szkolna
Kaufland - Troszczymy się...

Może ktoś ma zapisane do kiedy mają być rozwiązane?

Pascal już rozwiązany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6062162 Napisano: 27.08.2015 14:56:48 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

kamcia napisał(a):

ja dodalam wczoraj 4konkursy a nie mam zadnego, czyzby wszystkie byly powtorzone?

szukam w takim razie osob, ktore chca sprzedac paragon z loreal na bransoletke

na drugi raz proponuję zaniim wklepiesz nowy konkurs najpierw wkleic sam link do niego, regulamin albo główną stronę i sprawdzić czy przypadkiem nie ma go jużw bazie...

Szukam odpowiedzi na pytanie, czy w Zabce Lajkonika informują etapami ?

Nie, informują na koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061867 Napisano: 27.08.2015 00:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

niewiem czy czytaliście, ale ATLANTIC ogłosił upadłość..., więc kto ma jakies zalegle bony z konkursu Soraya to szybko je zrealizujcie....ja dziś wydałam w sklepie firmowym ostatnie 150 zł w bonach...

wiem czytałam mam karty na 250  wiecie  gdzie sa jeszcze sklepy  nie te franczyzowe? które  je realizuja? w moim miescie sie juz zwineli niestety:( ta lista jeszcze aktualna  http://www.atlantic.pl/shops/ ?

Nie jest aktualna, niektórych pozycji już nie ma. Sklep internetowy również nie działa, dzisiaj cały dzień próbowałam się do nich dodzwonić - bezskutecznie emotka  A poza tym w sklepach "partnerskich", jaki jest np. w Łodzi nie uznają naszych bonów. Jedynie firmowy i franczyza. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061825 Napisano: 26.08.2015 21:51:32 w SZUKAM....
aneciatko napisał(a):

Monika11 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dopiero walczyłam z 4 Frame (konkurs Makro ) dostałam Samsunga niby zafoliowany ,ale wszystko w środku tak jak by używane, pod folią włosy , czyli z jakiejś ekspozycji był -na szczęście wywalczyłam po kilku miesiącach nowy telefon -maskara -myślę że nam konkursowiczom wpadaj ochłapy .
Teraz patrzę bo Smolar dodał pierwszy raz oświadczenie że ten i ten iPhon jest nowy i fabrycznie zapakowany (pewnie do gwarancji ) 

Już pomijając fakt, że 4frame te telefony (lasting impressions 2) ściągnęło z austrii, czy tez szwajcarii...powystawówki, pootwierane - cud miód emotka

iiiiiiiiiii malina emotka ))

Dziewczyny, ale mnie zalamujecie emotka  Czekam na nagrode z Lasting Impresions 3... Tyle tylko, ze to nie jest tak, przynajmniej w przypadku Appla, ze mozna "odnawianego IPada" sprzedawac/rozdawac jako np. iPad. On sie formalnie nazywa "Odnowiony iPad" (na stronie Aple), wiec jesli ma byc iPad to musi byc nowy. Tyle tylko, ze moze oznaczac to walke z niedouczona agencja. 
Zafoliowanie nie oznacza "nowosci", bo one sa fabrycznie odnawiane i foliowane.

Oni kupują nagrody zeby bylo jak najtaniej, wiec chol**a wie skad je biora emotka  apple, jak apple...ale strach pomyslec skad wezma s6 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061721 Napisano: 26.08.2015 18:00:03 w Wkurza mnie...
kosztelka napisał(a):

Nie wiem, czy to przypadek, czy może coś się u mnie psuje (niedawno naprawiałam laptop), ale dzisiaj strona e-konków u mnie wolno chodzi.
Czy obciążyły ją 364 konkursy dodane do 17.00 emotka czy może coś innego się stało (przepełnienie konkursowiczów, którzy powrócili z wakacji)?
To powolne wchodzenie w każdy dział i w każdy konkurs bardzo mnie wkurza. A inne strony w necie chodzą szybciutko.

U mnie wszystko na forum wczytuje sie w oka mgnieniu emotka  To chyba nie konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0