Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6061712 Napisano: 26.08.2015 17:47:27 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Dopiero walczyłam z 4 Frame (konkurs Makro ) dostałam Samsunga niby zafoliowany ,ale wszystko w środku tak jak by używane, pod folią włosy , czyli z jakiejś ekspozycji był -na szczęście wywalczyłam po kilku miesiącach nowy telefon -maskara -myślę że nam konkursowiczom wpadaj ochłapy .
Teraz patrzę bo Smolar dodał pierwszy raz oświadczenie że ten i ten iPhon jest nowy i fabrycznie zapakowany (pewnie do gwarancji ) 

Już pomijając fakt, że 4frame te telefony (lasting impressions 2) ściągnęło z austrii, czy tez szwajcarii...powystawówki, pootwierane, a w niektórych przypadkach kartoniki od telefonów ZALANE wodą - cud miód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061526 Napisano: 26.08.2015 12:06:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na jakim dniu z informowaniem stanęła loteria Nestle - Stokrotka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061371 Napisano: 26.08.2015 09:17:09 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

No pytam się bo wczoraj jeszcze tak nie było emotka więc nie wiem co się przez noc mogło zmienić emotka ;D ale jakie mam dodac jak wiekszosc jest ?

szukać, myszkować, przeczesywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061370 Napisano: 26.08.2015 09:15:47 w Pomocy!!!!
katrin1 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

defed napisał(a):

emotka To chyba jakiś żart: aby mieć dostęp do tematu Biedronka muszę dodać do bazy co najmniej 3konkursy emotka  naprawcie to emotka

i kilka innych tematów tez jest tylko dla tych co dodali 3konkursy... Min. Tesco i Zapowiedzi konkursów  ;)

emotka  u mnie to samo. mogli mi 'odebrać' dostęp do każdej zakładki... ale nie Biedronka. nie mają litości!  emotka  

Szkoda, też mi się nie podoba to ograniczenie. Forum wiele na tym straci, myślę że przez brak dostępu do niektórych wątków zaczną mieszać się tematy i zrobi się chaos. Stracimy mnóstwo czasu na dodawanie konkursów, a okaże się że ten sam konkurs-zanim pokaże się w bazie- dodało już wcześniej kilkanaście innych osób emotka

Nie wspominając już o masie śmieciowych konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061365 Napisano: 26.08.2015 09:06:45 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

Czemu nie mogę wejśc w temat paragony pisze, ze zeby miec dostep musze dodac 3 konkursy emotka

Skoro jest napisane, że musisz dodać 3 konkursy, to po co się pytasz? emotka  Dodaj je i po sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061352 Napisano: 26.08.2015 08:01:38 w Pomocy!!!!
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

emotka To chyba jakiś żart: aby mieć dostęp do tematu Biedronka muszę dodać do bazy co najmniej 3konkursy emotka  naprawcie to emotka

Obawiam się że to nie jest "błąd". Żeby mieć dostęp musisz dodać konkursy... i to chyba co miesiąc tak samo. Zanim dołączyłaś tutaj na forum, przez pewien okres również panowały takie zasady. Mnie też to wkurza, bo z tej całej bazy praktycznie nigdy nie korzystam ale cóż  emotka

Serio???????? Mówisz serio?

jak najbardziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061350 Napisano: 26.08.2015 07:59:06 w Pomocy!!!!
defed napisał(a):

Obawiam się że to nie jest "błąd". Żeby mieć dostęp musisz dodać konkursy... i to chyba co miesiąc tak samo. Zanim dołączyłaś tutaj na forum, przez pewien okres również panowały takie zasady. Mnie też to wkurza, bo z tej całej bazy praktycznie nigdy nie korzystam ale cóż  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061324 Napisano: 25.08.2015 23:56:06 w Biedronka
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Współczuje osobie, której zabiorą Mini emotka  BO TAK, taki mają kaprys emotka  w sumie nieźle zarobią na tym konkursie $$$ 

No bo TAK. Dziwię się, że po takich opiniach poewierzają KOMUŚ TAKIEMU konkurs z takimi nagrodami, chyba, że o to chodzi żeby ludzie spełniajac wymagania, wg IQ nie spełnili ich i nagroda zostaje.
Pamiętam BOSCH i już wtedy przegięli na maksa, wpadły 3 nagrody na kilka zgłoszeń, poszło do nich kilkanaście paragonów(wszystkie zgłoszone), ale żaden nie był właściwyemotka  i nagrody przepadły, zresztą wielu osobom w ten sam sposób. emotka   Oszuści i tyleemotka

Zapewne fizycznie nagród nie mają, zostaje kasa na koncie organizatora...bo przecież 80% osób nie spełniło wymogów regulaminu emotka  no to chlup Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061296 Napisano: 25.08.2015 22:32:25 w Biedronka
Współczuje osobie, której zabiorą Mini emotka  BO TAK, taki mają kaprys emotka  w sumie nieźle zarobią na tym konkursie $$$  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061265 Napisano: 25.08.2015 21:24:30 w Rossmann
defed napisał(a):

ma ktoś przecieki jutrzejszych konkursów?  emotka

mam nadzieję, że tym razem pokażą klasę, bo jak dla mnie - tendencja mocno spadkowa ;/ w tamtym rozdaniu brałam udział w jednym konkursie, a w tym w żadnym emotka  tęsknię za tamtymi czasami, kiedy nie mogłam się zdecydować w czym brać udział i jak mocno inwestować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061218 Napisano: 25.08.2015 20:12:27 w TESCO konkursy
majka1141 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pewnie było to już setki razy wałkowane, ale zapytam emotka  W konkursie 2 x wiecej przyjemnosci, slowo Colgate jest poczatkiem hasla konkursowego, czy jedynie prefixem? 

ja wysłałam kilka haseł, traktując "colgate" jako początek hasła, za każdym razem dostałam zwrotkę. 

Aaa, dzięki emotka

Jakoś nie mogę się doczytać czy z polskimi znakami czy bez?

A na kij Ci kobieto polskie znaki ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061125 Napisano: 25.08.2015 16:28:01 w Czy informują/ informowali?
mixik napisał(a):

A albedo z syoss (ogólnopolski) to już skończyli wszystkie dni już?

tak emotka  już dawno Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6061092 Napisano: 25.08.2015 15:42:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

dorfika napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy Pepsi Shell utknęlo z wynikami ? czy mi sie wydaje ?

Z weekendu zawsze rozwiązują we wtorek. Maile ślą po 16.00. Więc mają jeszcze chwilę czasu emotka

No tak emotka  (był weekend emotka )
Dziękuję emotka

Właśnie umieszczają na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6060814 Napisano: 25.08.2015 02:40:17 w Biedronka
To całe IQ PL jest prędzej odpowiedzialne za hosting i budowę strony, niż za organizację konkursu emotka  Nie wiem po co te spekulacje powoli przeradzające się w dywagacje. Szkoda czasu, poczekajmy na regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6060597 Napisano: 24.08.2015 17:10:09 w SZUKAM....
Szukam info, czy są jeszcze gdzieś sklepy ATLANTIC w których można zrealizować bony na zakup bilelizny? Od stycznia są w upadłości i masowo zamykają wszystkie sklepy. A może jest ktoś z Krakowa? Ponoć tam jest jeden z ostatnich...o ile jeszcze jest  emotka  PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6060591 Napisano: 24.08.2015 16:55:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Sprawdziłam (dojechałam do końca sms'a) nie ma wzmianki o przeslaniu skanu.
Widocznie jestem tym podejrzanym szczęśliwcem co do ktorego trzeba pkt.regulaminu wykonać emotka

Też dziś dostałam takie smsy. Odesłałam co chcieli, choć przy pierwszym podejściu nie miałam w smsie prośby o skan paragonu.

a może będzie jakaś rezerwa ?????

u nich raczej nigdy nie było żadnych "rezerw" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6060549 Napisano: 24.08.2015 15:32:27 w SZUKAM....
kachna1111 napisał(a):

dostałam dziwnego smsa z numerem konta że niby mam zapłacić coś jakiejś firmie FOR-NET - ciekawe tym bardziej że to jakiś stary starter konkursowy....
ktoś tak miał?

Poprzedni właściciel Twojego numeru konkursowego był zapewne zadłużony w FOR-NET, a teraz upominają się o swoje. emotka Zagadka rozwiązana? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6060537 Napisano: 24.08.2015 15:15:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buncia88 napisał(a):

edzia21 emotka choć odpowiedź izak1000 bardziej mi sie podobała emotka

Akurat oni nagrody główne puszczają na równi z nagrodami niższego stopnia...a co najgorsze - nie zawsze na główne chcą paragon emotka  znam to z autopsji... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6060532 Napisano: 24.08.2015 15:05:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buncia88 napisał(a):

Sprawdziłam (dojechałam do końca sms'a) nie ma wzmianki o przeslaniu skanu.
Widocznie jestem tym podejrzanym szczęśliwcem co do ktorego trzeba pkt.regulaminu wykonać emotka

Wg mnie błąd leży po ich stronie. Twój numer był u nich na liście, jako "do weryfikacji ze skanem", a dostałaś sms`a bez tej informacji - i ot co emotka  Oni przeważnie pół na pół weryfikują. Nie dostali, więc się upominają - zawsze się upominają po przekroczeniu terminu na wysyłkę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6059986 Napisano: 22.08.2015 16:25:36 w TESCO konkursy
delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pewnie było to już setki razy wałkowane, ale zapytam emotka  W konkursie 2 x wiecej przyjemnosci, slowo Colgate jest poczatkiem hasla konkursowego, czy jedynie prefixem? 

ja wysłałam kilka haseł, traktując "colgate" jako początek hasła, za każdym razem dostałam zwrotkę. 

Aaa, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0